Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Malibu (536)

Θέμα: Τι γίνεται αφού πεθάνουμε;

Δημοσίευση: Ειχα διαβάσει ότι οι ψυχές γυρίζουν για δυο μερες οπου θέλουν και προτιμούν ανθρωπους και μέρη που τους αρεσαν. Από μονο του αυτό ακουγεται βασανιστήριο ενώ παρουσιαζεται ως ωραίο. Δηλαδη θα πεθανει καποιος ή καποια και θα γυρίζει στον εδώ κόσμο; ειναι αυτο ωραιο; θα μας πιασει καταθλιψη. Δεν ξερω αν οι ψυχές παθαινουν καταθλιψη αλλά δεν αντέχονται αυτά. Καλυτερα αμνησια κι αραλίκι με χαρά.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-14 19:59:45

Δημοσίευση: Ή το άλλο; ότι ανάλογα τον θάνατο θα έχεις και αντιστοιχες αναμνήσεις ως βιωματα ξανά και ξανά. Κατι τετοια. Δεν ξερω ποιοι τα γράφουν αυτά αλλά πρεπει να ειναι σκατόψυχοι. Κατι ευχάριστο εχουν να πουν; ο κόσμος εχει απειρα προβληματα, δεν ξερουμε αν η ανθρωποτητα παει για παγκοσμιο και θα διαβαζουμε κι αυτά; δεν ξαναδιαβάζω τιποτα. :arrow:

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-14 20:06:38

Θέμα: Υπόθεση Λύτρα!

Δημοσίευση: Πήρε το ιδιο μηνυμα δυο φορες. Πριν και μετα την τροποποίηση.   :arrow:

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-14 20:11:13

Θέμα: Αποπειρα δολοφονιας Τραμπ

Δημοσίευση: Σχολιάσαμε ότι σχολιάσαμε αλλά εινσι κι απορίας άξιο πως σε τόσο ισχυρή χώρα έχουν δύο τελειωμένους γέρους για επιλογή  Ειδικά ο Μπάιντεν είναι 81 κι έχει τερματίσει. Δεν μπορεί λέμε ο άνθρωπος να κυβερνήσει  Δεν μπορεί να μιλήσει άνετα, τα χάνει και δεν κινείται κι εύκολα. Έλεος ρε!!! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-14 20:31:21

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Ωραίος ο νικητής. Συγχαρητήρια στον ίδιο αλλά και στον αντμίν. :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-14 20:41:21

Δημοσίευση: Στο μεταξύ γράφουν κάτι σχόλια στα μέσα να τρελαίνεσαι. Γιατί λέει το κοινό δεν έφυγε τρέχοντας αλλά έκατσε εκεί; γιατί απλά χέστηκαν πάνω τους μήπως; τώρα λένε ότι ήταν και το κοινό στο κόλπο!!! (φέρνουν κι επιχειρήματα δηλαδή το πιστεύουν αυτό, δεν τρολαρουν) κι ας πέθανε και ο πυροσβέστης. Ήταν στο κόλπο να πεθάνει δηλαδή;  :jerk:

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-14 20:59:38

Δημοσίευση: Για να μην παραθέσω το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ σεντόνι του φίλου Τομ Κρουζ  έχω να πω οτι συμφωνώ. Βέβαια κανένας δεν ξέρει τι γίνεται μετά και ο Επίκουρος προσπαθεί να κάνει γενναίους τους ανθρώπους μπροστά στον θάνατο  Εγώ πάντως όπως κι οι περισσοτεροι μην πω όλοι όσο μεγαλώνω φοβάμαι το μετά κι αν υπάρχει κάτι άσχημο. Σωστά ο Επίκουρος λέει να χαιρόμαστε την ζωή ως νόημα χωρίς να υπολογίζουμε τον θάνατο ώστε να έχουμε χορτάσει και να μην τον βλέπουμε με φοβο οσο ζούμε. Δυστυχώς αυτό όσο πάει και λιγοστεύει όμως με τα προβλήματα κάθε κατηγοριας που μας βομβαρδίζουν. Τελευταία συλλαμβάνω τον εαυτό μου να νιώθει περίεργα όταν πεθαίνει κάποιος ξαφνικά και το διαβάζουμε. Που θα πάει, τι θα γίνει, πως νιώθει αν νιωθει κτλ. Όπως είπε κι ένας γνωστός μου καλύτερα να μην έχεις παιδιά οπως έχει γίνει η ζωή για να μην τρελλαθεις αν πάθεις τίποτα στο που θα τα αφήσεις.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-14 23:00:27

Δημοσίευση: Προσωπικά πιστεύω ότι όλα είναι πολύ πιο περίπλοκα σχετικά με την ζωή και τον θάνατο.  Και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η συνείδηση μας να επιβιώνει και μετά το τέλος της βιολογικής μας ύπαρξης. Είχα μια περίεργη εμπειρία μικρός με μια γκόμενα που εφύγε για λίγο και ξαναγύρισε και με έκανε να αναθεωρήσω πολλά πράγματα σχετικά μ αυτό το θέμα. Αυτό με την συνείδηση μου την βαράει και πιστεύω και άλλους πολλούς. Δεν θα μας αρεσε νεκροί να εχουμε μνήμες και τέτοια αν περιλαμβάνονται.  Όπως μου την βαράει και με όσους λένε ότι τεζαραν και έβλεπαν τα πάντα προσπαθώντας να μιλήσουν στους γύρω τους αλλά δεν μπορούσαν. Εδώ μιλάμε για καθαρά βασανιστήρια.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-14 23:13:19

Δημοσίευση: Το άλλο περίεργο είναι που ναι μεν πρέπει να ζούμε ωραία αλλά πως ορίζεται το ωραια; δηλαδή εδώ μέσα όλοι έχουμε πάει και πηγαίνουμε με πουτανες λίγο ή πολύ. Αμαρτία. Βρίζουμε και τσακωνομαστε στην ζωή γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Αμαρτία. Άλλοι θα έχουμε κλέψει κάτι. Από μια γόμα μέχρι ένα αμάξι που λέει ο λογος. Αμαρτία. Θα εχουμε κάνει καποια μικρή ή μεγάλη κομπίνα. Αμαρτία. Θα έχουμε πληγώσει κοντινά μας κι αγαπημενα πρόσωπα. Πιθανόν κι αυτά εμάς. Θα ρίχνουμε καντήλια.  Επίσης θα τον παίζουμε λίγο ή πολύ ανάλογα την ηλικία. Αμαρτίες. Κι αυτά είναι τα πιο απλά έτσι σαν πρώτη σκέψη.  Όταν τα κάναμε ήταν ωραία ή έτσι θέλαμε ή έτσι συνέβη. Η θρησκεία μας αυτά δεν τα εγκρίνει. Κι εκεί που είχαμε την θρησκεία να μιλά για αυτά με δέκα εντολές κτλ τωρα έχουμε και την επιστήμη να λέει κι αυτή τα δικά της με βιωματικές εμπειρίες, συνειδήσεις, αισθήσεις μετά θάνατον κτλ. Η μεγάλη απορία είναι αν ισχύουν όλα αυτά ως αξιολόγηση κι αν τελικά μόνο εγώ τα σκέφτομαι που άνοιξα το θέμα  Αποκλείεται! Απορώ με τους δολοφόνους, τους βιαστές κτλ  Αυτοί δεν σκέφτονται τίποτα;

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-15 00:49:18

Δημοσίευση: Κανεις δεν ξερει ; Υπαρχει μαρτυρια να πεθανε καποιος και να μας ειπε τι γινεται μετα ; Έχουν κατά καιρούς εμφανιστεί άτομα που μιλούν για όσα ανέφερα με λευκό φως, βιωματικές καταστάσεις  έξω από το σώμα, περίεργες καταστάσεις που συνέχιζαν να σκέφτονται κτλ. Αυτά της επιστήμης. Αν βάλεις και τι λέει η θρησκεία δημιουργείται ένα άγχος. Επίσης δεν ξέρουμε πως αξιολογουνται οι αμαρτίες και αν όλα αυτά συμβαίνουν και παίζουν ρόλο. Κανείς δεν ξέρει αλλά υπάρχει μεγάλη επιρροή.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-15 00:58:22

Δημοσίευση: που λεει οτι ειναι αμαρτια να πηδαμε πουτανες ? Υποτίθεται είναι σεξ εκτός γάμου. Αν τα βάλεις κάτω είναι πάρα πολλά τα μην. Κι αν το δούμε αντικειμενικά δεν μπορείς να τους πεις και τίποτα γιατί όντως ένας άνθρωπος μπορεί να ζήσει με όλα αυτά τα μην. Δεν εινσι όμως καθόλου εύκολο.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-15 01:03:24

Θέμα: Είναι ή όχι απάτη τα τζόκερ, καζίνο κτλ του τζόγου;

Δημοσίευση: Εγώ σας έχω βάλει και αυθεντικό δελτίο λόττο πιο πάνω που έπιασα πέντε στα έξι και πήρα 192 ευρώ. Δηλαδή πόσοι πεντάρηδες βγήκαν τοτε;  :jerk:

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-15 01:11:09

Θέμα: πόσο μας ενοχλεί το παρελθόν της δικιάς μας;

Δημοσίευση: Εμένα με όσους και να έχει πάει δεν με νοιάζει. Αυτό το έχω λύσει. Θεωρώ ότι έχει πάει με 30-40 άτομα και απλά τώρα είναι η σειρά μου. Σε θέματα λογικής έχω ωραία σκέψη. Στα ανεξήγητα αγχώνομαι.  :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-15 01:16:10

Δημοσίευση: συγγνωμη αμα ειμαι χωρισμενος ή εργενης γιατι ειναι αμαρτια να γαμαω πουτανακια? αμα δεν τις πληρωνα την καταλαβαινω την αμαρτια αλλα αφου τις πληρωνω που ειναι η αμαρτια χαχα? Η θρησκεία μας λέει ότι πρέπει να πηδαμε μια μόνο και μάλιστα εντός γάμου. Μην κολλάς μόνο σε αυτό. Αν βάλεις τι λέει η θρησκεία με τα της επιστήμης μαζι τότε κατά πάσα πιθανότητα ο θάνατος θα είναι βάσανο αν (λεω αν) υπάρχει το μετά. Τελευταία ανησυχώ πολύ όπως τα διαβάζω. Δεν θέλω να διαβάζω τίποτα αλλά κι αυτό δεν ειναι λύση.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-15 01:24:06

Δημοσίευση: Πάντως με ιερείς που έχω μιλήσει παρατηρώ ότι δεν θέλουν να μιλούν. Πρέπει να πέσεις στην περίπτωση. Δεν λύνουν απορίες. Συνήθως μου λένε ότι υπάρχει η εξομολόγηση και οι ευχές αλλά και πάλι πολύ βιαστικούς τους βλέπω. Λένε επίσης ότι στην εκκλησία συμβαίνουν πράγματα μυστικά. Όχι με την κακή έννοια. Εννοούν ότι στους πιστούς συμβαίνουν πράγματα μυστικά στους κόλπους της εκκλησίας και βρίσκουν αυτό που αναζητούν. Τα ίδια κι οι γιατροί ή οι επιστήμονες. Δεν έχουν ποτέ χρόνο και όλο βιάζονται. Έχει γίνει πολύ της κονόμας  η κατάσταση  παντού. Αυτό ξέρω να πω.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-15 01:39:00

Θέμα: Τι σας αρέσει περισσότερο στο σεξ (στάσεις κτλ) ;

Δημοσίευση: Εσωθεσμικά ή εξωθεσμικά, μου αρέσει κλασσικά η πίπα συνοδεία περιποίησης αρχιδιών. Από στάσεις μπορώ να πω ότι η καβάλα και στα 4 είναι οι αγαπημένες μου. Φιλιά εννοείται σημαντικά αλλά όχι με σάλια. Από χρόνο θα έλεγα ότι με μισή ώρα ειμαι μίνιμουμ ευχαριστημένος, πιο λίγο δεν καλύπτομαι επαρκώς ενώ  μετά από μία ή μιάμιση ώρα σίγουρα δεν χρειάζομαι κάτι περισσότερο. :cool::

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-15 06:58:29

Δημοσίευση: Με ξενέρωσε αυτό το θέμα. Πιστεύω κι άλλους. Παρακαλώ πολύ να σβηστεί, δεν μου αρεσε που το ανοιξα και τουλάχιστον εγώ δεν ξαναγραφω τίποτα σε αυτό. Ευχαριστώ.    :cool::

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-15 07:07:52

Δημοσίευση: Πυροσβέστης πέθανε?? Εθελοντής πυροσβέστης που προσπαθώντας να σώσει την οικογένειά του, δέχτηκε σφαίρες. Άλλοι δύο μάλιστα δέχτηκαν σφαίρες αλλά βρίσκονται στο νοσοκομείο χωρίς κίνδυνο.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-15 07:16:42

Θέμα: Euro

Δημοσίευση: Όντως δίκαιη η κούπα για την Ισπανία. Το άξιζε.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-15 07:19:03

Θέμα: Υπόθεση Λύτρα!

Δημοσίευση: Κρύφτηκε η υπόθεση στο ότι φαίνεται Έχει κάνει αίτηση να βγει από ότι λέγεται και σίγουρα δεν θέλουν βαβούρα. Όλα αυτά τα σκηνικά θέλουν ησυχία  Αν βγει ή όταν βγει που θα πάει; στο σπίτι του ή σε άλλη φωλιά; αναμένεται δικαστική μάχη. Τώρα καλοκαίρι κάνουν όλοι το κορόιδο και ξεκουράζονται.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-15 07:25:12

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα στο σύνολο.   :reverse69:

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-15 07:36:20

Θέμα: Τι σας αρέσει περισσότερο στο σεξ (στάσεις κτλ) ;

Δημοσίευση: Επισης εκσπερματωση στο προσωπο σλλα δυσκολη η αποδοχη αυτής απο τα θηλυκά.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-16 20:03:31

Δημοσίευση: Ο μονος τροπος να βγει ο Μπάιντεν ξανά ειναι να κηρύξει παγκόσμιο πολεμο και αφου θα επιατρέψουμε όλοι στην λιθινη εποχή θα κυβερνησει τυπικά. Ποιος θα νοιαατεί τότε για εκλογές;  :arrow:

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-16 23:00:59

Θέμα: Ρουθ Γουεστχάιμερ: H γκουρού του σεξ, πέθανε στα 96 της χρόνια

Δημοσίευση: Παει κι αυτή. Καλή ψυχή λοιπόν!

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-16 23:04:52

Θέμα: 16χρονη μαχαίρωσε 19χρονη σε μια παρέα κι όλοι στ'αρχίδια τους!

Δημοσίευση: Μαχαίρωσε η μία την άλλη κι οι υπόλοιποι με τις υπόλοιπες κοιτούσαν με απάθεια. Παιδιά άχρηστα στην κοινωνία. Αυτά θα νόμιζαν ότι πσίζουν σε video game.  :s Ο γκόμενος της ένοχης πηρε το μσχαίρι μαζί με τη γκόμενα και λάκισαν. Την προφυλάκισαν και βλέπουμε. Εγώ θυμάμαι σε καυγαδες ρίχναμε καμιά φάπα, μετά από λιγο το μετανιώναμε και όλα καλά. Τωρα βγαίνουν ΜΑΧΑΙΡΙΑ και ΠΙΣΤΟΛΙΑ!!! Πολλοί γονείς για τον πούτσο σήμερα.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-19 21:47:46

Θέμα: 16χρονη μαχαίρωσε 19χρονη σε μια παρέα κι όλοι στ"αρχίδια τους!

Δημοσίευση: Παρακαλω ενα μικρό έντιτ. Το στ" αρχίδια τους να γίνει ---------》 στ' αρχίδια τους (με απόστροφο).  :cool::

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-19 22:00:17

Θέμα: Βέλγιο: Καταγγελία στις σεξεργάτριες, που αρνούνται πελάτη

Δημοσίευση: Θα τα παιξουν όλα για όλα οι τύπισσες.  Βάζω στοιχημα ότι θα στελνουν ότι πιο πελατειακή σαβούρα η μία στην άλλη μεχρι την επαγγελματική εξόντωση.    :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-19 22:10:57

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Μπράβο στον winner. :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-19 22:13:50

Θέμα: 16χρονη μαχαίρωσε 19χρονη σε μια παρέα κι όλοι στ"αρχίδια τους!

Δημοσίευση: Καλα κουβαλαγε μαχαιρι αυτη μαζι της? Κουβαλούσε όντως. Τον γκόμενό της τον αφησαν με περιοριστικους ορους (μπλεγμένος κι αυτός σε πολλά) με εγγύηση  8.000 ευρώ.  :s

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-19 23:32:30

Θέμα: Ρωσο-Ουκρανικός πόλεμος! Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου;

Δημοσίευση: Ποιος ξερει τι ψυχολογία εχουν Ρωσοι, Ουκρανοί, Ισραηλίνοι και Παλαιστινιοι. Πιστευω από αυτους τους 4 μόνο οι Παλαιστίνιοι έχουν ξεφυγει εντελώς λόγω πορωσης με θρησκεία. Κάθε μερα πεθσίνει κόσμος.  Εμείς κι άλλοι λαοί θα ειχαμε κλατάρει σε τετοιες συνθήκες. Αν δεν είσαι πολεμοχαρής, κλατάρεις κι ας λένε για εκπαιδευση και αρλούμπες.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-20 12:01:34

Forum Tasks