Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Malibu (536)

Θέμα: Θα γινόσασταν ποτέ ιερόδουλος/η και πόσα θα ζητούσατε;

Δημοσίευση: Εγώ πάντως το έχω σκεφτει πολλές φορές, εάν ήμουν γυναίκα θα ήμουν η μεγαλύτερη πουτανα Ισχύει για όλους μας γιατί ξέρουμε τι θέλει ο πελάτης. Καλό πρόγραμμα και ευγενικό παραμύθι κι αυτό ήταν. Επέστρεψε το πελατάκι. Ακούγεται απλό αλλά δεν είναι. Οι γυναίκες δύσκολα το πετυχαίνουν.  :cool::

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-04 20:42:41

Θέμα: ο πόλεμος των φόρουμ

Δημοσίευση: Το κάθε φόρουμ έχει τα καλά του και τα κακά του. Και ότι διαβάζουμε είναι απλώς μια υποκειμενική άποψη και τίποτα παραπάνω. Προσωπικά όταν διαβάζω ότι κάποιος περνάει μονίμως πολύ καλά όπου πάει, κάτι συμβαίνει. Έχει δίπλα τέτοιους πολλούς. Επίσης αν μια είναι αποδεδειγμενη φόλα, δεν γίνεται να έρθει κάποιος και να φέρει την χαρά μαζί της με το πρόσχημα ότι την ξεκλείδωσε και τέτοιες αρλούμπες. Αυτά θα τα λένε εκεί που περνούν. Δηλαδή μεταξύ τους.  :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-04 20:59:13

Θέμα: Κορυφαίες Έσκορτς πουτάνες που δεν θα ξεχασουμε ποτε

Δημοσίευση: Mery Γκλάμουρ ευκολοδιαχειρίσιμη πολύ καλή και Σοφία από Μάτζικ γιατί διέφερε σε πολλά και εγγυημένα. Δεν πετάμε τα λεφτά μας.   :cool::

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-04 21:55:27

Θέμα: Καταρρέει η πορνεία στην Ελλάδα;

Δημοσίευση: Δεν θυμάμαι πιο χάλια την κατάσταση στην πορνεία. Στα μπουρδελα έχει επέλθει συντριβή, στα μασάζ πάνε όλες οι θείτσες, στα στούντιο πήξαμε στα άτεχνα καβαλημένα ναυάγια και τελικά έρχεσαι και λες η μόνη λύση είναι τα cg. Εκεί όμως πληρώνεις πολύ περισσότερα και έχει επίσης πέσει η ποιότητα.  Που πήγαν οι καλές;  :cool::

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-04 22:10:00

Δημοσίευση: θα ξανάρθουν. Δεν το βλέπω. Παλιά έφερνε η μία την άλλη εκτός των μεσαζόντων αλλά κονομούσαν. Τώρα δεν είναι ευχαριστημένες οπως φαίνεται, τραβάνε κάπως τις τιμές, δεν υπάρχει η ίδια ανταπόκριση και την πουλεύουν για εξωτερικό.  :fuck:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-04 22:16:32

Θέμα: Που πήγαν οι Βαλκάνιες πουτάνες;

Δημοσίευση: μου λειπουν οι 20 :s Χιούμορ και σωστο μάλιστα οπότε οκ. Υποτίθεται οταν γαμάμε πρέπει να μας καυλώνουν αυτες. Αν καυλώνουμε μόνοι μας, γάμησέ τα. :lol: Εγώ δεν έχω κανα κοντάρι αλλά με 16-17 περιμένω να με καυλώσουν. Όλοι αυτό θέλουμε. Οταν λοιπόν η αλλη βαριέται δεν γινεται και πεφτει κοκκινη καρτα (αποβολή).  :cool::

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-04 23:07:43

Δημοσίευση: Συγμωμη αλλα εκφρασεις τυπου  το νινι της λαλας σου και λοιπα κοσμητικα επιθετα δεν ειναι υποκειμενικες αποψεις εδω ρε συ για χωρες του Αν, Μπλοκ που τις εχω φαει με το κουταλι βγαινει καποιος που αν φυγει απο Πετραλωνα για το Ρουφ το θεωρει ξενη χωρα κι εχει αποψη για εκεινες τις χωρες εδω ο @"Nikteros"  που εζησε εκει καποια χρονια ασχετο τον ανεβαζουν πανασχετο τον κατεβαζουν Οπως τα λες. Εγώ απορούσα μέχρι που κατάλαβα τι φταίει. Οτιδήποτε φέρνει κλικ επιβιώνει. Όχι δηλαδή η πραγματική γνώση.  :cool::

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-04 23:14:11

Δημοσίευση: για αυτο εχω κοψει στουντιο και μασαζ νασαζ ισως κακως τα εκοψα Ειδικά τα στούντιο εχουν γίνει σαν τα μπουρδέλα. Πρεπει να μπαινεις καυλωμένος.  :cool::

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-04 23:17:21

Δημοσίευση: στα μπουρδελα πλεον ειναι σχεδον στο βασικο προγραμα το ελευθερο στοματικο και το πρωκτικο αλλα εχει μπαχατελες Διαφωνώ. Εγώ τα έκοψα επειδή όλες κατά 90% κάνουν υπεραπλό και συμφωνώ ότι είναι του πεταμού. Πρέπει να μας πληρώνουν έτσι που κατάντησαν.  :cool::

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-04 23:28:45

Δημοσίευση: Οι μόνες που κάνουν ελ.στοματικό ή πρωκτικό στα μπουρδέλα είναι κάτι τελειωμένα μπαζα ή κάτι τύπισσες που αλλα λένε κι άλλα κάνουν. Ωραια με καλο προγραμμα δεν υπαρχει. Στα στούντιο παλι αν θες καλό προγραμμα και να κατσεις να το χαρεις, θες 200 ευρω με ωραιο μουνί. Ποιος θα πάει; στα μασάζ εχει κυριαρχήσει η κρυψινίαση. Οποιος βρει κατι απλα καλό, δεν λεει τιποτα. Δεν υπαρχει καν ενημέρωση.  :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-04 23:45:33

Δημοσίευση: βγαινει κατα λαθος μια καλη κι εχει ουρα 2 τετραγωνα μεχρι που να καει και να γινει εσκορτ Αστα. Παλευουν τα κακόμοιρα πλασματα στην ενημερωση να βρουν καλή. Ακόμα ασχολούνται με την Βικυ από Πιπίνου γιατι δεν κάνει ότι έκανε παλιά, λένε σουπερ μουναρα την Μπάρμπορα που πενηνταρισε, τρέχουν στην σκίννυ Μαριάννα στην Διδύμου μήπως θυμηθεί τις δοξες της, αναπολούν την Εβελίνα με το ψευτικο βυζί που εξαφανίστηκε. Σιγά τα μοντέλα και τις υπηρεσίες. Σε λιγο θα πανε 35-40 χρονια πίσω να θυμηθουν Ρωσίδες γνήσιες. Στα στούντιο εχουν βαρέσει διαλυση. Πληρης δίαλυση δηλαδή. Βαριέμαι να γράψω σεντόνι.   :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-04 23:56:49

Δημοσίευση: Δεν γνωριζω ποσα μελη υπαρχουν εκει αλλα αν ισχυει το 200 χιλιαδες...........εννοειται πως δεν ειναι ουτε ο πρωτος αλλα και ουτε ο τελευταιος. Δεν εχω νικ να μπω να δω ποσοι ειναι εγγεγραμμένοι. Σιγουρα το νουμερο είναι παραφύση κι αυτό ήθελα να υποδηλώσω. Οχι τώρα αλλά εδώ και χρόνια. Για τις κριτικες άκρη δεν βγαίνει διότι οπως γνωρίζουμε, πολλές αποδεδειγμένες φόλες βγαίνουν αστέρια ή καλές με προσεκτικό ή χύμα αβανταδόρικο γράψιμο. Η φόλα όμως δεν γίνεται να είναι καλή με κανέναν οποτε απλά την παταει κόσμος που πάει. Από την άλλη αν κάποιος πάει σε κάποια πρέπει και να αναλαμβάνει την ευθύνη του. Η μόνη λύση είναι να βρισκει καποιος νικ που ταιριάζουν μαζί του, να πληροφορειται από αυτούς κι οχι από προμότορες και ανυπόστατους σουπερ γαμιάδες. Επίσης υπάρχουν και αξιολογητές που απλά γράφουν ωραια λόγια λόγω συναισθηματικής κατάστασης. Αυτοί δεν θέλουν να πεις αρνητικό για το αμόρε τους.  :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-05 14:12:15

Δημοσίευση: στο about γραφει για 230.000+ μέλη Ειναι για γελια η κατασταση. Εσυ ποσοι πιατευεις είναι; θελω μια απαντηση στο περίπου. Ρωταω γιατι αλλο απλά εγγεγραμμένοι που και πάλι είναι παραφυση κι άλλο πραγματικά ενεργοί απλά μπαίνοντας ή γράφοντας.  :cool::

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-05 14:44:27

Δημοσίευση: η παγκοσμιοποιηση εχει επιρεασει και αυτο τον κλαδο .. παρολα αυτα ακομη καλουτσικα γαμαμε στην ελλαδα αν συγκρινεις τιμες και ποιοτητα απο αλλα ευρωπαικα κρατη και οχι μονο .. :bike: Πιστεύεις ότι έχουμε ποιότητα σε καλές τιμές ή απλά είμαστε της σειρας και βολευόμαστε με ημίμετρα;  :cool::

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-05 14:51:57

Θέμα: Τζούλια Αλεξανδράτου

Δημοσίευση: 400 ζητάει στην αγγελία ή κάνω λάθος; επίσης ζητά 30000 ευρω για μια εβδομάδα. Κσποιος θα βρεθεί και γι αυτο.  :cool::

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-05 15:06:53

Δημοσίευση: Εχει σαρανταρήσει. Εχει παίξει σε 3 τσόντες. Τωρα μάλλον παει για αρπαχτες.  :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-05 15:13:41

Δημοσίευση: παντος για την εμπειρια .. τα 300 που ζηταει ειναι νομιζω τιμιο νουμερο αν σκεφτεις το ονομα ... Εδώ λεει 400 με ψαλίδι απο 500. :cool::

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-05 15:25:54

Δημοσίευση: Μαλλον θα είναι παλιά η αγγελία που βρήκα αλλα πως και δεν την απέσυραν;  :arrow:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-05 15:32:52

Θέμα: Θα ανοίγατε ποτέ sex shop;

Δημοσίευση: Πιστεύω είναι επικερδές επάγγελμα. Δεν βλέπω να εχει και καμία ντροπή.  :cool::

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-05 15:45:12

Θέμα: Καλώς μας βρήκατε, ερωτήσεις, σχόλια, απορίες εδω.

Δημοσίευση: Απορια εδω. Καμια φορα οι ειδοποιησεις που εχω παρει δεν διαγράφονται οταν τις διαγράφω  για να ξερω να τις διαχωρίζω από τις καινούργιες. Ξαναπροσπαθώ και μετά διαγράφονται στις επόμενες προσπάθειες. Τι φταίει;  χρησιμοποιώ google chrome. Οποιος ξερει ας πει.  :cool::

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-05 16:33:15

Δημοσίευση: εχει παει στο γκλαμουρ με 300 αλλα δουλευει 2 με 3 μερες την εβδομαδα απο οτι μου ειπε το κεντρο Την εχεις στις επιλογές; θα γράψεις κριτική αν πας;  :cool::

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-05 16:38:48

Δημοσίευση: αν ειχε σοβαρο χρημα γιατι οχι θα ειχα κι εναν πελατη με την μια αλλα αυτος ψωνιζει δονητες απο την Κινα ο τσιπης Πιστεύω εχει μεγάλο περιθώριο κέρδους. Το θέμα είναι να βρεις χαμηλό νοίκι για να ισχυροποιήσεις την θέση σου μέχρι να πιαστείς. Όσο το εχω ψάξει, δεν εχει τύχει να δω αυξημένη πελατεία σε κύματα. Εχει ομως κινητικότητα.  :cool::

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-05 17:13:00

Δημοσίευση: ναι θα ανοιγα....δεν βρισκω λογο για οχι Μια ερωτηση να σου κάνω. Εχεις μελετησει καθολου την ιδέα; έχεις ψαχτεί ή απλα δεν δισταζεις μιας που δεν υπάρχει και λόγος;  :cool::

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-05 17:15:50

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Μακαρόνια με κιμά και σαλάτα. Φυσικα κοκα κολα.  :oldman:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-05 17:20:46

Δημοσίευση: συνηθες το φαινομενο οταν η οικονομια παει κατα διαολου .. Ερωτηση: πιστευεις κι εσυ ότι η σάπια οικονομία αυξάνει την πορνεία ή όχι; αλλα εδώ ρε παιδί μου αυξάνεται η πορνεία και πέφτει η ποιοτητα της. :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-05 17:24:46

Θέμα: Premier League - Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δημοσίευση: Όποτε παίξω στοίχημα και βάλω μεσα αγγλικό ζευγάρι, γινεται έκπληξη; συμβαίνει και σε άλλους να υποθέσω;  :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-05 17:30:33