Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Malibu (536)

Θέμα: Είναι ή όχι απάτη τα τζόκερ, καζίνο κτλ του τζόγου;

Δημοσίευση: Για μενα στο τζοκερ πολλά πράγματα δεν πάνε καλά. Δεν ειναι μόνο η παπάτζα ότι δεν εμφανίζονται νικητές με το προσχημα ότι κινδυνεύει η ζωη  τους (στο εξωτερικό εμφανίζονται), δεν είναι μόνο οτι δεν υπαρχει λογική οταν βγαίνει τζακ ποτ που το μεταφέρουν κι αυγατίζει γιορτές και καλοκαίρι αντί να κατεβάσουν τα λεφτά στις άλλες κατηγορίες αφού ισχυρίζονται οτι θέλουν να τα δωσουν. Είναι και το ότι η μηχανή κληρωσης δεν απορροφά τα νικητήρια μπαλάκια σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα κάθε φορά. Δηλαδή την μία μπορεί να τραβήξει ένα μπαλάκι σε 8 δευτερόλεπτα, την επόμενη σε 4 δευτερόλεπτα, την τρίτη σε 6 δευτερόλεπτα και πάει λέγοντας. Αυτό είναι τουλάχιστον περίεργο - μην πω ύποπτο. Κανονικά πρεπει να τραβάει μπαλάκι κάθε φορά στο ίδιο χρονικό διάστημα. Δικαιούμαστε να πιστεύουμε οτι η απορρόφηση είναι προσχεδιασμένη κι η μηχανή περιμένει τα "μιλημένα" μπαλάκια να περάσουν απο την περιοχή απορρόφησης. 

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-07 00:34:04

Δημοσίευση: Επισης δεν ελέγχεται το πόσοι νικητες βγήκαν. Δηλαδη σε αυτα τα παιχνίδια μπορει να εχει κερδίσει κάποιος κατι και να εμφανιστούν πολλοί νικητές από το πουθενά. Εγώ στις 20/8/03 ριγμένο δελτίο οπως βλέπετε λοττο που είναι αυθεντικότατο, έπιασα 5άρι και πηρα 192,15 ευρω. Δηλαδή πόσοι πεντάρηδες βγήκαν τότε;;;  :lol: πεντάρι με 192 ευρώ;;; Μισό λεπτό να το ανεβάσω.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-07 00:57:02

Δημοσίευση: :s

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-07 01:03:18

Δημοσίευση: Στο καζίνο υπάρχουν φρουτάκια, ρουλέτα, μπλακ τζακ κτλ. Στο μπλακ τζακ αν ήσουν αριθμομνήμων γύριζες την κατάσταση σε ένα μικρό πλεονέκτημα δικό σου κρατώντας στην μνήμη σου ότι περνάει (έστω και όταν ανακάτευαν) αλλά όταν μπήκαν στο παιχνίδι οι μηχανές ανακατώματος που ανακατεύαν πολλές τράπουλες μαζί, επήλθε το χάος. Στα φρουτάκια έχουμε να κάνουμε με καθαρή τύχη. Μην ελπίζετε πολύ. Αυτά που βλέπετε, οι φωτεινές παραστάσεις κτλ μαλακίες, είναι θέαμα. Ουσιαστικά ένα λογισμικό παράγει συνδυασμούς οπότε ότι και να κάνετε, πρέπει απλά να πέσετε στην υπερ-περίπτωση.  Η μόνη λογική είναι να παίζετε σε φρουτάκια με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιστροφή (όλα επιστρέφουν λεφτά αλλά το θέμα είναι σε ποιον και πότε) και να προτιμάτε αυτά που δίνουν προοδευτικά κέρδη. Έτσι απλά ελπίζετε καλύτερα. Τίποτα περισσότερο.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-07 01:39:46

Δημοσίευση: Φτάνουμε στην ρουλέτα. Ο κόσμος νομίζει ότι θα κερδίσει την ρουλέτα με μαθηματικά. Αυτό ξεχάστε το. Αν υπάρχει ένας και μόνος τρόπος να κερδίσετε στην ρουλέτα είναι με την φυσική. Δηλαδή να μπορείτε να διαβάσετε το χέρι του ντίλερ όταν ρίχνει και γυρίζει. Δηλαδή αν είναι αρχάριος και έχει μια μικρή κλίση-απόδοση  σε κάποιες περιστροφές με αποτέλεσμα να φέρνει σχετικά ίδιες ομάδες αριθμών. Ένας έμπειρος ντίλερ μπορεί να φέρει όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται περίππυ το νούμερο που θέλει ή την ομάδα γύρω από το νούμερο με την μπίλια και την περιστροφή. Υπάρχουν και μηχανάκια που διαβάζουν την κίνηση με το που φύγει η μπίλια από το χέρι του και περιστρέψει την ρουλέτα αλλά απαγορεύονται φυσικά.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-07 01:51:38

Δημοσίευση: Φυσικά έχουν γίνει άπειρες συζητήσεις για απίστευτες κινήσεις μπίλιας που καβαλάει νούμερα κι ενώ περιμένεις να κάτσει κάπου, ξαφνικά αυξάνει κάπως μικρή ταχύτητα και κάνει τρελή βόλτα καταλήγοντας αλλού. Όπως έχουν γίνει απίστευτα πράγματα στα ξαφνικά η μία ρουλέτα σαν να "μιλάει" με την άλλη ή με κάποιες και να φέρνουν ίδια νούμερα ή συνεχόμενα ίδια πολλες φορές μάλιστα. Μιλούν για μαγνητικές μπίλιες κτλ. Γεγονός είναι ότι πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να κερδίσει στην ρουλέτα  και μόνο από αρχάριο ντίλερ τον οποίον μόλις χάσει λίγο, θα αντικατασταθεί άμεσα με πολύ πιο έμπειρο και θα διαλύσει τους παίκτες. Ύποπτο πολύ το σύστημα παιξίματος της ρουλέτας. Ανίκητη!

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-07 01:59:57

Δημοσίευση: απάτη δεν είναι  είναι απλά μαθηματικά πολύ δύσκολο να κερδίσεις Mαθηματικά θα ήταν αν απλώς κρατούσαν πλεονέκτημα ως επιχειρήσεις ώστε να βγάζουν κέρδος και παράλληλα να δίνουν και κερδισμένα. Εδώ όπως φαίνεται μπαίνει χέρι μέχρι τον ώμο σε όλα τα παιχνίδια.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-07 12:57:32

Θέμα: Πλαστά πιστοποιητικά υγείας για εκδιδόμενες

Δημοσίευση: Στην Ελλάδα που ανήκει στα Βαλκάνια, δηλαδή στα σκουπίδια του πλανήτη μαζι με τον τριτο κόσμο, ότι στραβό και να γίνει απλά αναφέρεται και ποτέ δεν διορθώνεται.  Το μεγαλύτερο γέλιο είναι που ενώ η πορνεία είναι όντως παράνομη σε καθεστώς διευκόλυνσης λειτουργίας, περιμένουν να γίνονται νόμιμα τα υπόλοιπα που την αφορούν. Ποιοι τελειωμένοι πρεζάκηδες και σχιζοφρενείς φτιάχνουν τους νόμους;  :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-07 13:35:23

Θέμα: Πιάτσες στο κέντρο της Αθήνας.

Δημοσίευση: Η πιάτσα είνσι το τελευταίο στάδιο. Αν αναλογιστείτε ότι ακόμα κι εμείς εδώ αν φορέσουμε μια περούκα και πάμε στο Μεταξουργείο θα μας πάρουν για δουλειά :lol: σε συνδυασμό με το ότι για τις πιατσούδες έχει κλείσει ακόμα κι η πόρτα του .Μεταξουργείου, καταλαβάινει ακόμα κι ένας μογγόλος τι κινείται στην πιάτσα. Τώρα αυτοί που πάνε, πηγαίνουν για τα βίτσια. Δηλαδή πάνε εκεί που δεν υπάρχει όχι σε τίποτα κι ας λένε ότι θέλουν μήπως πείσουν τον εαυτό τους

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-07 13:45:46

Θέμα: Πλαστά πιστοποιητικά υγείας για εκδιδόμενες

Δημοσίευση: Η πορνεια για να στρώσει πρέπει να γίνει νόμιμη με συγκεκριμένες συνθήκες ώστε να πηγαίνει ρολόι  Τώρα, τα καραγκιοζιλίκια που γίνονται για να κονομάνε τριτοτέταρτοι και διαμεσολαβητές σε πολλες πτυχές της πορνείας είναι φυσικό επακόλουθο της κατάντιας. Εδώ θέλουν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει νταβατζιλίκι και ακόμα και σήμερα αν ένας νταβάς τα χαλάσει με ένα αφεντικό σε συμφωνία παίρνει την πουτάνα και φεύγει  Εμένα μου την δίνει που μας περνούν για μαλάκες. Κανονικά θα έπρεπε να κάτσουν στο θρανίο όλοι οι ειδικοί θεωρητικολόγοι αγωνιστές της δήθεν αγγελικής κοινωνίας και να τεντώσοτν αυτιά με ραμμένο στόμα χωρίς να ανασαίνουν παρά μόνο να ακούν.  :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-07 14:01:35

Δημοσίευση: Είχα πάει μια φορά στο μοντ παρνες και παρατήρησαν ότι είχαν κλειστές τις πόρτες διότι δεν πρέπει να βλέπει κάποιος αν είναι μέρα η νύχτα διότι δεν πρέπει να φύγει το πάθος από μέσα του Αυτό είναι αλήθεια για να μην βιάζεσαι να φύγεις παρατηρώντας την ώρα γι αυτό και δεν έχει ούτε ρολόγια. Σε γενικές γραμμές όμως με οποιον και να έχω μιλήσει γι αυτό ακόμα και με πορωμενούς κανείς δεν το είδε ως πρόβλημα. Αντίθετα όλοι είδαν ως πρόβλημα πως οι νίκες δεν είναι όπως θα έπρεπε.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-07 14:29:19

Θέμα: Υπόθεση Λύτρα!

Δημοσίευση: δειγμα του ποσο ηλιθιοι ειναι ολοι! Η αγαμία φταίει. Όσους ξέρω οικονομικά καλά που βρήκαν μια η δύο γυναικες σε όλη τους την ζωή, τις έχουν μη βρέξει και μη στάξει και ΟΛΟΙ εχουν πάρει τ αρχιδια τους. Απορώ όμως και με τις γυναίκες. Κάθονται κι αλλάζουν 40 γκομενους. Οι έξυπνες βρίσκουν 2-3 πλούσιους αγάμητους, τους τα λένε όλα ωραία και σε λίγο καιρό ρουφάνε την περιουσία ή κάθονται κι απολαμβάνουν. Ο τελευταίος άνδρας στον πλανήτη αν ήταν γυναίκα με ανδρικό μυαλό (παράδειγμα) θα είχε πλάι του 100 γαμπρούς το λιγότερο. Καταλαβαίνουμε δηλαδή τι αγαμία υπάρχει. Για να γαμήσουν δίνουν και την σπονδυλική τους στήλη.  :lol: Αν η γυναίκα βρει έναν πλούσιο μαλάκα και τον βγάλει γαμιά με σάλια, πάει αυτός. Δεν φεύγει ούτε με γερανό.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-07 14:45:24

Δημοσίευση: Βλέποντας τον Λύτρα, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι ότι είναι τελείως αμπαλος μαλάκας και μουνοπροσκυνητής  Η άλλη δεν αξίζει τον κόπο σε τίποτα ούτε εμφανισιακά αλλά ούτε κι ουσιαστικά αφού χώθηκε σε ξένη οικογένεια όπως κι ο μπουχέσας που πήγε να της κολλήσει.  Μία φθηνή ξινή μακρομούρα είναι. Τώρα δεν μένει παρά να αποφυλακιστεί ο μπουχέσας κσι να τον γαμήσουν πληρώνοντας έξοδα για την νυν και την πρώην. Εγώ αν τον είχα πατέρα θα τον είχα σαπίσει στο ξύλο.  :arrow: Άλλο νομοι κι άλλο τι νιώθεις κανείς

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-07 14:53:48

Θέμα: Οταν η πουτάνα λέει οχι στα λεφτά.

Δημοσίευση: Η μόνη περίπτωση να μην ζητήσει λεφτα η πουτανα είναι να της τα τρώνε όλα άρα να μην την νοιάζει τι θα βγάλει. Αλλιώς αν κάνει σκόντο το κάνει για επαγγελματικούς λόγους να τα πάρει άλλη φορά   :lol: Εγώ το λέω ντομπρα. Αν ηνουν πουτανα θα είχα πιει το αίμα των πελατών μου το δίχως άλλο. Ή δουλεύουμε η κλάνουμε.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-07 15:01:20

Δημοσίευση: Θα κανει μεροκαματα διαβασα στη φυλακη  Μηπως πλενει σωβρακα ; :nose-pick:  Εχει κάτσει σε ένα κρεβάτι και σκέφτεται τι γαμήσια θα φάει μόλις βγει διότι θα βγει. Μόλις είναι να γίνει η δικη, θα τον αναλάβουν οι γίγαντες της  νομικής και θα  βγει έξω με βραχιόλι αφού κάτσει λίγο. Αν τον αφήσουν μέσα για πολύ θα ανοίξει τον βόθρο του. Άσε που έχει να ταίσει τώρα κι άλλο διαζύγιο. Μέσα δεν μπορεί να δουλεύει. Κακώς μπήκε πρόωρα με μούφα περι περιοριστικών αλλά θα βγει.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-07 15:10:35

Δημοσίευση: Καλα τοσο εμπειρος δικηγορος δεν τα ηξερε αυτα ; Τοσο πολυ ειχε θολωσει το μυαλο του; Εσύ όπως έχεις δει τον Λύτρα να μιλάει και να δραστηριοποιείται, αν έιχες 10 κόρες και πεινούσατε ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ πιστεύω θα του έδινες την μία με την ευχή σου. Δηλαδή αν τον έβλεπες κουμπαρά. Για κουμπαράς είναι καλός   :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-07 15:32:43

Θέμα: Ερωτας σχέση Ιερόδουλης - Πελάτη . . .

Δημοσίευση: δεν ανέφερα πουθενά περί χρημάτων. ούτε είμαι νταβατζής ούτε και υπάρχει περίπτωση να γινόμουν αν προέκυπτε μια τέτοια σχέση. μίλησα με προυπόθεση να ξέρω ότι δε θα το κάνει για πάντα όχι να σταματήσει τη δουλειά για χάρη μου. Συζήτηση κάνουμε. Δεν έχει να κάνει με εσένα ή εμένα ή εμάς. Ενημερωτικα ούτε εγω θα γινομουν νταβάς αλλά αγαπητικός να με φροντίζει, θα καθόμουν άνετα σε μια επαγγελματία. Αυτή είναι η λογική. Εφόσον δεν θα την πίστευα ποτέ όπως ούτε κι αυτή (δεν μας πιστεύουν αφού μας γνωρίζουν ως πελάτες κι άρα δεν μας εμπιστεύονται ούτε αυτες) δεν βρίσκω τίποτα κακό να κάνω τον κλόουν επί πληρωμή. Μέχρι εκεί μπορώ να πάω. Να τους τρώω λεφτά δεν θα το έκανα. Εκεί είναι μεταπτυχιακό κάποιων Αλβανών νταβάδων που είναι η τέχνη τους οπως γνωρίζουμε. Τις κάνουν και τα δίνουν μόνες τους. Πως στο διάολο γίνεται αυτό;  :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-07 16:20:30

Δημοσίευση: Εεε δεν ξερω το ειχα για σοβαρο   Δεν το παρακολουθουσα τη ζωη  οποτε τον εβλεπα στην τν  Δεν περιμενε κανεις μας οτι θα εκανε τετοια πραγματα  Εδω αλλοι τον ηξεραν προσωπικα και επεσαν απο τα συννεφα Τα δεδομένα είναι από όσα γνωρίζουμε και σκεφτόμαστε ότι ένας λουζερ με αποτυχημένο γάμο τον διέλυσε για μια που του κωλοτρίφτηκε. Ζήλεψε, την κοπάνησε, τον είχαν για δική αλλά τα λαικα δικαστήρια τον εχωσαν μέσα με διορθωτική παρέμβαση του Αρείου Πάγου στην αρχική απόφαση ανακριτή κι εισαγγελέα να είναι έξω. Τώρα έκαψαν και τον φρουρό της δικαστίνας του Αρείου Πάγου κι αυτό είναι πολύ περίεργο. Σαν να λένε όπως πολλοί σκέφτονται ότι γιατί τον έβαλαν μεσα; κάτι βρώμικο συμβαίνει.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-07 16:29:10

Θέμα: Greek Mafia! Τι έχουν τα έρμα και τα ψοφάνε;

Δημοσίευση: Να σκοτωθούν ολοι και στα παπαρια μας. Μέσα σε όλα αυτά έχουμε τον Μπαλάσκα τον συνδικαλιστή που δεν εχει δουλέψει ποτε στην ζωη του να γυρίζει στα κανάλια παριστάνοντας τον αστυνομικό αναλυτή (αυτή η ειδικότητα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ). Εδώ βίντεο με παλιό ξύλο. Σε αυτή την χώρα όλα για γέλια είναι.  :lol: Διαβάστε σχόλια!!!

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-07 16:47:24

Δημοσίευση: το θέμα δε είναι πως γίνεται αλλά πως το δέχονται οι ίδιες ως γυναίκες καταρχήν .. και δυστυχώς γνωρίζω προσωπικά κάποιες που πέρασαν ή είναι σε αυτό το λούκι... Μπορώ να πω ότι τίποτα σχεδόν δεν μου κάνει εντύπωση στην ζωή εδώ και πολλά χρόνια. Σε πιστεύω λοιπόν αλλά ας κάνω μια υπόθεση εργασίας. Αν όντως συμβαινει αυτό που λες με αποδείξεις κι όχι φούμαρα δικά τους για λύπηση, τότε η απάντηση είναι απλή. Καμία γυναίκα πουτάνα ή μη στον πλανήτη δεν είναι τόσο ηλίθια να δίνει όλα της τα λεφτά όσο ερωτευμένη, παραμυθιασμένη ή αν θες ακόμα και καθυστερημένη να είναι. Άρα κάποιος εχει μπει στον εγκέφαλο και κάνει πάρτυ. Τι είναι αυτό; τα ναρκωτικά! Για μένα αυτές οι περιπτώσεις είναι σχεδόν πάντα τελειωμένες. Κάποιος τις πλησιάζει και ξέρει να το κάνει με ακριβά δώρα και όμορφες υποσχέσεις. Επίσης ξέρει πως όλα αυτά θα τοκιστούν. Κάπου βάζει μέσα και τα ναρκωτικά. Πιθανόν τρώνε και τίποτα μάπες αλλά σιγα μην το πουν. Οι γυναίκες ντρέπονται να μαρτυρήσουν αν τρώνε ξύλο. Στην πορεία λατρεύουν πολύ αυτόν τον τύπο (τύπους) ο οποίος θα τα τρώει κι από άλλες. ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΑΞΟΥΝ!  :s

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-07 20:53:17

Δημοσίευση: Δεν ειναι απαραιτητα τα νακρωτικα, αυτη η γνωμη μου Κσι πως τα σκάνε όλα όσα βγάζουν μόνες τους στους νταβάδες κτλ όσες τα σκάνε; από αγάπη τα σκάνε; δεν γινεται μόνο με ξυλο γιατί φαίνεται άρα πρεπει να έχει φλιπάρει ο εγκέφαλος. Δηλαδη με συνοδεία ναρκωτικών.Αλλιως δεν βλεπω πως γίνεται.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-08 14:36:38

Δημοσίευση: θεωρητικα ναι αλλα δεν νομιζω να κρατησει για μεγαλο χρονικο διαστημα αυτο Είπαμε. Δεν υπαρχει δεσιμο σε τέτοιες περιπτώσεις παρά μόνο αν ο αλλος νομίζει οτι είνσι ο εκλεκτός. :lol:  Ξέρεις ποσοι τετοιοι υπάρχουν που νομίζουν ότι θα σώσουν την πριγκήπισσα; εκ του ασφαλους συμβαίνει διότι ξερουν ενδόμυχα οτι η άλλη δεν θα σταματήσει και ζουν στο φουμαρο γιατι αν σταματησει ουτε προκειται να πανε παρακάτω. Ζωντανά παραδείγματα πολλά από φίλους!!! Αν λοιπόν κάνουν απλά παρέα χωρίς νταβατζιλικια και σάλια είναι μια αγονη κατάσταση που έτσι κι αλλιως θα ληξει. Προκσθορισμένο είναι.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-08 14:48:51

Δημοσίευση: αν εισαι νταβατζης ευκολα γινεται Οι νταβατζήδες δεν είναι στις περιπτωσεις που λεμε. Στα δικα μας υπαρχουν μονο μπλεξίματα με πουτάνες για σεξ, παρέα, συντροφιά κσι το πολύ πολύ να σε εχουν να σε φροντίζουν άρα κι εσύ. Στην χειροτερη περίπτωση να είναι ο άλλος ερωτευμένος και να ζει στα συννεφα. :lol:  Οι νταβατζήδες είναι δολοφόνοι. Αν πας να τους παρεις το "εμπορευμα" για οποιονδηποτε λογο θα ερθουν να σου πουν να φυγεις για να μην φτασουν αλλού. Πολλα τα παραδείγματα. Απλά έχει επικρατήσει η καραμέλα ότι όλες είναι χαρούμενες και δουλεύουν μόνες χωρίς άτομα από πάνω. Η αληθεια είναι οτι στις κατηγορίες της πορνείας κάποιες ελαχιστες είναι σχεδον ανεξαρτητες αλλά οι πςρισσότερες έχουν άτομα από πάνω για προστασια κτλ. Κι εγώ ετσι θα εκανα αν ημουν γυναικα σε αυτή την δουλειά. Εδώ μεχρι και τα τραβέλια εχουν προστασια.  Απο όλες στην πορνεία κάποιες έχουν και νταβατζήδες. Αυτό όμως δεν βγάινει έξω ευκολα για να νιωθουν οι πελάτες οτι όλα είναι οκ έτσι ωστε να μπορεί να συνουσιαστούν ανθρώπινα.  :cool::

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-08 15:06:25

Θέμα: Greek Mafia! Τι έχουν τα έρμα και τα ψοφάνε;

Δημοσίευση: Σοβαρά δεν έχει δουλέψει στην ζωή του? Στα σχόλια τον βρίζουν και γενικώς παντού. Λογικα τον απεχθάνεται ο κοσμος επειδή ειχε βγει με την υποθεση Αναγνωστοπουλου δολοφόνου κι έλεγε πως να την βγαλει με λιγα χρονια ο δολοφονος αν παραδοθεί. Ο κόσμος κρινει με οτι ακουει και βλεπει. Αυτο εχω καταλάβει.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-08 15:15:40

Δημοσίευση: ο τζόγος είναι απάτη γενικά! δεν βγάζεις λεφτά και δεν πρέπει ποτέ να τον δεις σοβαρά Ετσι είναι. Όσοι παίζουν πολλά τον πίνουν στάνταρ κι όσοι τυγχάνει να κερδίσουν είναι αφαντοι, ανυπαρκτοι ή κερδίζουν κοτσιλιές. Τι να το κανουμε να κερδιζει 1 στους 100.000 κατι σημαντικό και να μην υπαρχουν κι αποδείξεις; αρα παίζουμε λιγα ή τίποτα.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-08 15:21:04

Θέμα: Η εργασία στο σεξ είναι εργασία

Δημοσίευση: Στα επαγγέλματα πρεπει να νοιάζονται πρωτα οι ίδιοι οι υπάλληλοι και κατοπιν η κυβερνηση. Ουτε συσπείρωση υπάρχει ούτε τιποτα. Θα ηταν ολα καλύτερα αν υπηρχε νορμαλ πλάνο. 1.500 - 2.000 ευρώ το μηνα τσέπη ως υπαλληλοι ολες τους με ασφάλιση κτλ.Πιο πανω λεφτά θα ηταν  ερειστικό. Μια χαρα θα βολεύονταν με κάποιες επισκεψεις ανά μέρα επί πληρωμή κι αποδειξη. Ολα νομιμα. Πληρης εξαλλειψη προβληματων. Το κρατος δεν νοιάζεται να κανει τίποτα διοτι δεν κονομάει νόμιμα. Εχει επιτρέψει μια σάπια κατασταση που υπαρχουν διαφοροι μεσαζοντες κτλ οι οποίοι κονομάνε κι αυτό είναι όλο. Συζήτηση να γίνεται.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-08 15:38:27

Δημοσίευση: εγώ ξέρω περίπτωση που δεν έπαιρνε ναρκωτικά και στο υπογράφω με δύο χέρια.. αμα το χεις στο παραμύθι τα πάντα καταφέρνεις... Το δέχομαι αλλά μόνο ως εξαίρεση - θαύμα μπορω νσ δω την μία αυτή περιπτωση που λες. Το να δινει ή άλλη ΟΛΑ οσα βγαζει εινσι τρανταχτή περιπτωση εξωτερικής παρεμβασης. Εδω δηλαδή δεν μιλάμε για κερασμα, βοηθεια κτλ αλλά να δίνει η άλλη κσι το βρακί της. Πιστευώ οτι εχει φλιπάρει ο εγκέφαλος. Και δεν μπορώ να καταλάβω και πως τα δινουν στα χερια. Είναι παραφύση. Σιγουρα πεφτει παραμύθι αλλα κάπου θα σκάνε δωρα και πρέζα για τετοια συντριβή.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-08 16:06:45

Δημοσίευση: για να γινει αυτο θα πρεπει να αλλαξει η νομοθεσια ωστε να γινουν ολα νομιμα..αυτο βεβαια δεν συμφαιρει γιατι θα τοπει το μαυρο χρημα σε υπουργία , αστυνομία κλπ . Ειδαμε με την δολοφονια του μαλαμα, στοιχεια απο τις παρακολουθησεις της ΕΥΠ που βγηκαν στην φορα αλλωστε.... "Μόνο σε μία διετία καταγράφηκαν από την ΕΥΠ 350 οίκοι ανοχής, 250 «στούντιο» με ανάλογες υπηρεσίες και 300 παράνομα καζίνο, μόνο στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, οι ιδιοκτήτες των οποίων πλήρωναν από 300 μέχρι και 7.000 ευρώ το μήνα προκειμένου να έχουν την αστυνομική κάλυψη." Το ιδιο λεω κι εγώ. Κι οχι το λέω αλλά ετσι συμβαίνει. Ευθύνη όμως έχουν κι οι ίδιες που καθονται με σταυρωμένα χέρια. Ειμαι σιγουρος οτι αν ήταν ανδρικο το επαγγελμα θα είχαν πεσει τρελλά μπουνίδια και πορείες. Εγώ ας πούμε με το μετρο Κατρουγκαλου περί συνταξεων οπως και με αλλα μετρα εχω μονιμως νευρα. Μπορει δηλαδη να μου μιλησει κανενας περίεργα στον δρομο να είναι λαθος στιγμή, να του ορμήσω και στ σρχιδια μου τι θα γίνει. Ξερεις πόσοι άνδρες είναι ετσι καθένας για δικούς του λογους; οι γυναίκες δεν είναι σαν εμάς.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-08 16:21:30

Δημοσίευση: ακριβως αυτο που λες ειναι..παραμυθα ακριβη ζωη π πολλες φορες ειναι προιον παρανομοιας και σε αυτο αρκετες βρισκουν μια καυλα , ελξη κλπ και παρα πολλες φορες ερχονται να το συμπληρωσουν και τα ναρκωτικα Αυτο μου ερχεται πιο λογικο. Δηλαδη αν εξαιρέσουμε περιπτώσεις με χρωστουμενα λεφτά μεταξύ των πλευρών, στην αρχή θα πεφτει παραμύθι με δώρα (εννοείται ακριβά οπως κι εγώ ανεφερα) και κάπου στην γλύκα θα μπαίνουν τα ναρκωτικά. Κόκες και τετοια γιατί ηρωίνη θα την κάνει την άλλη πρεζάκι και δεν θα δουλευει. Οπότε θα τα σκαει σαν γαργαρο νεράκι. Πάντως αυτά υα ατομα δεν πρέπει να έχουν ορια για να τα κάνουν αυτά ούτε και φρένα.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-08 16:38:50

Δημοσίευση: οι γυναικες δεν ειναι ετσι σιγουρα...αλλα ποια θελει να γινει νομιμο το επαγγελμα ? φοβουνται να μην στιγματιστουν και μαθευτει στο οικογενειακο τους περοβαλλον..ειδικα αυτες π μενουν μονιμα Ελλαδα Α ναι. Έχουν και τον στιγμστισμό. Εμάς ούτε που θα μας ένοιαζε τι θα έλεγε ο κυκλος μας κτλ αν κονομούσαμε. Δουλεια είναι κι αυτή. Εμαατε άλλο φύλο εντελως δοαφορετικό.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-08 16:46:19