Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Malibu (536)

Θέμα: Περνάτε καλά στην ζωή σας; γράψτε περιληπτικά το νόημα.

Δημοσίευση: ?????????????????????

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-08 22:26:10

Δημοσίευση: Ξεκινάω πρώτος. Θέλω καμια εικοσαριά χρόνια για σύνταξη στα 67. Αν φτάσω εκεί θα έχει ανέβει το όριο. Αν με δούνε λένε αααα συμπαθητικός κύριος με ωραίο σώμα οκ φάτσα και καλούς τρόπους. Όμως η κούραση ετών σκληρής ζωής είναι αυξημένη όπως και τα προβλήματα. Πλέον και με γυναικα να βγω έξω θέλω ηρεμία και γαλήνη. Έχω βαρεθεί ακόμα και το σεξ. Είχα την τύχη να κάνω πολύ με λίγες που απλά έτυχε. Έχω καταλήξει να πηγαίνω να κρύβομαι σπίτι μετά τις υποχρεώσεις. Έχω σιχαθεί την κοινωνία. Έχω απαζάρευτα ιδανικά. Θα ήθελα να πάω σε ένα νησί με λίγο κόσμο να κάτσω να ψαρεύω και να περνάω απλά καλά.  Για πάντα!  Να περάσει ο επόμενος... :cool::

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-08 22:36:55

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση για την σούπερ κλήρωση έτους όπου κέρδισα με μέιλ μια πεντάδα κοριτσιών (ταυτόχρονη παρτούζα και με όποιες θέλω) με υπέρ φουλ πρόγραμμα 3 ωρών.  Οκ τρολ αστείο είναι.   :lol: Τώρα είδα το νήμα  Εύχομαι καλά να περνούν όλοι οι νικητές  Προσωπικά δεν την κυνηγάω πολύ την κληρωση. Κάποια στιγμή ίσως.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-08 22:45:55

Θέμα: Ερωτας σχέση Ιερόδουλης - Πελάτη . . .

Δημοσίευση: Ολες οι γυναικες ψαχνουν ενα καλο παιδι, για να το μετατρεψουν σε υποζυγιο. οι γυναίκες γενικά δε μιλώ μόνο για βίζιτες λένε ότι δε κοιτάν εμφάνιση και ψάχνουν ένα καλό παιδί αλλά τις εξιτάρει η παραμύθα και η αλητεία.. πόσο μάλλον οι βίζιτες που τις παραμυθιάζουν με μεγάλες ζωές Ισχύουν και τα δύο. Αυτά όμως ελέγχονται και λύνονται. Αυτό που ποτέ δεν λύνεται είνσι που στην συζήτηση με γυναικα δεν βγαίνει νόημα και λένε μαλακίες όταν δεν τις συμφέρει. Ανίατη περίπτωση!  :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-08 23:28:46

Θέμα: Ερωτας σχέση Ιερόδουλης - Πελάτη . . .

Δημοσίευση: Επαναλαμβανομαι τωρα. Η γυναικα θα διαλεξει εναν αντρα γιατι πιστευει οτι θα αλλαξει. Ο αντρας ομως δεν αλλαζει ποτε. Ο αντρας διαλεγει μια γυναικα γιατι πιστευει οτι δεν θα αλλαξει ποτε. Η γυναικα ομως δεν υπαρχει περιπτωση να μην αλλαξει. Κι αυτό ισχύει. Μιλώντας παντα για νορμαλ ανθρωπους, οι άνδρες όταν βρουν μια γυναίκα ξέρουν ότι στην αρχή θα γαμιούνται πολύ, στην πορεία (αν υπάρξει) θα αναπτυχθούν συναισθήματα, θα χαλαρώσει το ερωτικό και ακόμα κι αν τον χωσουν σε άλλη θα συμβεί εντελώς για εκτόνωση. Αυτό όλο σημαίνει σταθερότητα. Οι γυναίκες επειδή είναι ανασφαλείς νομίζουν ότι μετά από χρόνια ο άνδρας θα τις πηδαει το ίδιο και θα τις ζει (δεν πιστεύουν στο να ζουν μαζί αλλά να τις ζουν) οπότε αλλάζουν συνέχεια γιατι έτσι πιστεύουν ότι έχουν πέραση. Άσε που αν τον φάνε από αλλού πιατευουν οτι πρέπει να τον ξαναφάνε για να μην τις πουν πουτανες αλλα να δειξουν οτι έκαναν σχέση. Δηλαδή τις νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Αντίθετα εμείς οτι κι αν πει ο κόσμος επιβάλλουμε τα θέλω μας στον κόσμο και να πάει να γαμηθει.  :cool::

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-08 23:55:48

Δημοσίευση: γιατί; καταρχας ο χαβελες ειναι οταν χανεις εγω οταν χανω κατηγορω τον @"TOMCRUISE"  οτι με γλωσσοτρωει οχι αδικα γιατι ειναι κολιτσιδας κατσικοποδαρος και μου κανει βουντου Προηγούνται οι παλαιότεροι  Άσε που εδώ μέσα με τον ρυθμό που πάτε ορισμένοι είναι και ντροπή να συμμετάσχω εγώ (μη τυχόν και κερδίοω).  :lol: (θέμα οπτικής)

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-09 00:16:47

Θέμα: Κόβει η πουτάνα το γαμήσι;

Δημοσίευση: Το επάγγελμα αυτό δεν είναι σαν τα άλλα. Αναγκαστικά συμμετέχει όλος ο οργανισμός με ολόκληρες ή επιμέρους αισθήσεις οπότε εθίζεται ο εγκέφαλος  Προσωπικά αν ήμουν γυναίκα θα γινόμουν πουτανα. Έχω κουραστει να δουλευω κλασικα. Τώρα βέβαια έξω απ τον χορό πολλά τραγούδια λέμε αλλά σίγουρα θα δοκίμαζα. Εκ του ασφαλους η απαντηση όμως μιας που το ανδρικο μιυ μυαλό το βλέπει ότι θα χειριζόμουν άνετα τους πελάτες ακριβώς επειδη ειμαι άνδρας οπότε ξέρω ακριβώς τι πρέπει να κάνω. Έλα όμως που τότε θα ήμουν γυναίκα   :arrow:

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-09 00:25:06

Δημοσίευση: μικρος εισαι ακομα στα 47 τωρα το σεξ απλα δεν το βαριεσε εχεις σεξουαλικη ανορεξια Νιωθω πολύ μεγαλύτερος. Μονο όταν αθλούμαι νιώθω  καλά  Τώρα ας πούμε έχω κάτσει με το σώβρακο και πληκτρολογώ χαιδευοντας το καλοριφέρ με τα πόδια και κάνει γκρίτσι γκρίτσι.  :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-09 00:32:13

Δημοσίευση: κι εσυ παλιος εισαι οποτε τι μασας τζοιν δε χαβαλε θα βριζουμε παρεα τον τομ Σίγουρα αλλά δεν έχω κριτικές. Κι αυτές που θα είχα αν τις έγραφα είναι χαμηλότερης διαβάθμισης. Θα το κοιτάξω όμως και εννοείται ότι για χαβαλε εννοείται μέσα.  ;)

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-09 00:40:08

Θέμα: Η γριά η κότα έχει το ζουμί... Με ποια ηλικία μάξιμουμ πηγαίνετε;❓

Δημοσίευση: Θεσμικά ή εξωθεσμικά μέχρι το πολύ 50. Πιστεύω μετά δεν μπορούν να αποδώσουν πολύ καλά. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.  Θα έκανα σκόντο αν η άλλη ήταν πολυ θηλυκό άνω των 50.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-09 00:54:09

Θέμα: Υπόθεση Λύτρα!

Δημοσίευση: νταξει απλα ανθρωπος ειναι κ αυτος κ ωσαν ανθρωπος η μαλακια παει συννεφο. φανταζομαι οτι κ εγω θα εκανα απειρες μαλακιες κ υποχωρησεις αν εβρισκα ενα ωραιο μουνι να με εχει στην πιπα ολη μερα κ να ρουφαει τα χυσια μου καθε μερα... δε θελω να φανταστω ποσο θα τρελαινομουνα ετσι κ μου τα κοβε αυτα ξαφνικα μια μερα... οποτε μην κρινουμε τοσο αυστηρα -παντα ως προς το μερος που της ειχε γραψει ολη του την περιουσια κλπ- για το κομματι του ξυλου δεν χωραει επιεικια... Πρώτον σιγά τον άνδρα, δεύτερον σιγά την γυναίκα και τρίτον σιγά μην υπάρχει άνδρας να νοιαστεί αν του κόψουν το σεξ αφού έτσι κι αλλιώς μετά  από έναν ικανό αριθμό γαμησιών με κάποια, θα αραιώσει και τελικά θα σβήσει το σεξ.  :lol: Έκανε μεγάλη μαλακια που την πλάκωσε και μάλιατα της έδωσε κι ισχυρή λαβή. Οι κακές γλώσσες λένε ότι υπέγραψε τάκα τάκα να φύγει από το νοσοκομείο για να πάει να κάτσει πάνω στα λεφτά που είχαν σπίτι  κι ο άλλος ήθελε να μπουν μέσα οι δικοί του (πρωην και κορη) να πάρουν τα λεφτά.  :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-12 22:05:08

Δημοσίευση: Αυτά όλα γίνονται από πιέσεις. Ζορίζεται ο άλλος από πολλά και σκάει. Αν προσθέσουμε ότι οι γυναίκες πλέον είναι εντελώς φλου και ποτέ όπως πριν που υπήρχε μια κάποια σειρά, έχουμε ένα εκρηκτικό μείγμα που δυστυχώς παίρνει σάρκα και οστά με πράξεις.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-13 17:56:07

Δημοσίευση: Εγώ πιστεύω ότι αν είμαστε 9 με 9,5 εκατομμύρια, τα 9 μύρια είναι απογοητευμένοι που ψάχνουν διαφυγή, εκτόνωση και λύσεις στα θέματά τους  κι από αυτούς οι μισοί-μισές είναι βαθιά δυστυχισμένοι/ες με φοβερά ή έντονα προβλήματα. Φυσικά αυτά δεν λέγονται και δείχνουν στον λαό μόνο κανα Σαββατοκύριακο ή τριήμερο με 400-500 άτομα να διαφεύγουν των προβλημάτων τους με δήθεν "διασκέδαση". Δεν ξέρω ούτε έναν άνθρωπο αληθινά ευτυχισμένο. Σίγουρα συτοί θα είναι λίγοι. Στις δε σχέσεις που όλοι το παίζουν σωστοί κι αδικημένοι, δεν ευδοκιμεί τίποτα και απλά πηδιούνται για λίγο να βγάλούν τα βίτσια τους. Ακόμα κι η πορνεία έχει φθαρεί, δεν έχει επιλογές όπως στο παρελθόν. Διατροφή κι αυτή αίσχος. Σε γενικές γραμμές η σημερινή ζωή είναι τίγκα στην βαριεμάρα, βιασύνη, νεύρα, μούφα, θλίψη, απάτη, κλεψιά, αρρώστεια και κερδοσκοπία. Δεν τα βλέπω εγώ έτσι αλλά είναι έτσι.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-13 18:15:25

Θέμα: Κόβει η πουτάνα το γαμήσι;

Δημοσίευση: Θυμηθηκα τώρα φιλο μου που μου ειχε πει περιστατικο. Φοβερος τυπος για συζητηση. Είχε τσιμπηθεί με μια πουτανα (του δινω ενα μικρο συν γιατί δεν τα φανταζοταν οπως άλλοι μονοπλευρα αλλά οντως είχε νταραβέρι). Μιλουσαν μια μερα με την τυπισσα κι αυτη ντρεποταν να μιλαει για γαμησια δουλειας κτλ οποτε του είπε οταν την ρωτησε πως τα περασε: "ηρθαν να με δουν". Μου λεει λοιπόν ο φίλος μου οτι του ειπε μαλακία. Τι ηρθαν να την δουν; φίλοι της ηταν ή θα τους εδινε κανα δάνειο ως διευθύντρια τραπεζας ή θα εδινε συναυλία και πηγε το κοινο;  :lol: μου αρεσε ομως ο τροπος που τα ελεγε γιατί σου λεει αφού γαμιεται γιατί δεν το λεει στα ίσα;  ηταν όλο φούρκα. Από την αλλη τι νσ έλεγε κι εκείνη όμως;  :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-13 22:53:22

Θέμα: Τι ωθεί τους άντρες στο πληρωμένο έρωτα;

Δημοσίευση: Ευκολία για σεξ με αμεση καλυψη επιθυμίας ως λυση. Όταν μας λειπει κατι, κάποιοι πάμε εκεί. Φυσικα υπαρχουν και ανδρες που για διαφορους λογους δεν τα πάνε καλά με το γυναικείο φύλο και βρισκουν εκεί μια συναθηματικη έκφραση μέσα απο το να θελουν να ειναι καλοί εραστές.  Τέλος υαρχουν κι οι βιτσιόζοι ή οσοι βαριούνται συνειδητά τις σχέσεις με γυναίκες.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-13 23:21:11

Θέμα: Τι ωθεί τους άντρες στο πληρωμένο έρωτα;

Δημοσίευση: Η πιο περιεργη κατηγορία μαλλον ειναι αυτή που ανήκω εγώ κι εχει σιγουρα λίγο κόσμο αν δεν ειμαι και μονος μου.  :lol: Ναι μεν παω από ευκολία, οταν δεν έχω δυνατοτητα να παω με γυναίκα εκτος πορνείας κτλ αλλά πάω και για τον εξής απίστευτο λόγο:  όταν θελω να δω την συμπεριφορά απο μια επαγγελματία. Ειχα πάει με την Έλλις από το στουντιο 12 και εκτίμησα το υπερβολικό θέατρό της. Σχεδον όλοι λενε ότι εινσι απίστευτα καλη κι οτι το ζει. Εγώ πιστευω οτι απλα ειναι καλή περιπτωση (το δουλευει το χρημα που παιρνει) και στην πεφτει μαζικα και εντονα με καθε τρόπο ωστε να χυσεις 100%. Δεν ζει τιποτα. Εργαζεται ακέραια. Αφού όλα ειναι ψέμματα θα διαλέξω το πιο καλοσερβιρισμένο και μάλιστα με αποτέλεσμα. Κι εγώ ετσι θα δουλευα σε αυτη την δουλειά.  :arrow:

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-13 23:41:52

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Αρακά λεμονάτο με καροτα, πατάτες και μυρωδικά.  Ηπια και κοκα κόλα ζέρο (κακη συνήθεια που κοβω κι επαναφέρω).

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-13 23:55:25

Δημοσίευση: Πιστεύω οτι αυτοι που καθαρίζουν και μετα φουνταρουν, συμβαινει γιατί δεν αντέχουν να ζουν με τυψεις ή στην φυλακή. Φυσικσ υπαρχουν και κάποιοι που καθαριζουν και πανε φυλακή γιατι αγαπουν την ζωη τους και δεν φουνταρουν. Αλλα ειναι και ζωη αυτή; αυτοι δεν το βλεπουν έτσι. Η συτοκτονια πάντως θεωρείται πολυ ιερη στιγμη. Δεν ειναι τοσο απλό. Δεν εχει ξεκαθαριστεί απολυτα τι συμβαίνει στο μυαλο του αυτόχειρα κι ας λεει ο καθε ειδικος στα καναλια οτι θελει.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-14 01:02:29

Θέμα: Τι γίνεται αφού πεθάνουμε;

Δημοσίευση: Εεεεεεεεε;;;

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-14 01:05:14

Δημοσίευση: Με αφορμή το χαος στην κοινωνία, ανοίγω αυτο το θέμα. Πεθαινει ενας ανθρωπος και κανενας δεν ξερει αν νιωθει κάτι μετά οπως πόνο, στενοχώρια, φοβο κτλ ή θα βασανιστεί ή θα χαιρεται κι όλα αυτα για πάντα. Ο καθενας μπορεί να πεθανει ανα πασα στιγμή από φονο, αρρώστεια, δυστυχημα κτλ.  Μετά;;; ή δεν υπάρχει απολύτως τίποτα;;; :dodgy:

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-14 01:12:50

Δημοσίευση: Τιποτα που να μας νοιαζει πλεον Κι αν βασανιζόμαστε; αυτό τρομάζει πολύ κόσμο γιατί δεν ξέρουμε πως μετρούν οι αμαρτίες που ολοι έχουμε (αν ισχύει αυτή η αξιολογηση).

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-14 01:22:46

Δημοσίευση: σιγα τις αμαρτιες που χου κανει να πουμε,λες να μας βαλουνε στο ιδιο καζανι με τον χιτλερ κ τον πινοσετ ? :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: Και δολοφόνος να μην είναι κάποιος έχει κάνει πολλές. Όλο μην το ένα μην το άλλο υπάρχει ως γραμμή και τα έχουμε κάνει όλα πολλές φορές. Αν το σκεφτείς αυτό, όλοι είμαστε αμαρτωλοί κι αν βέβαια ισχύει αυτή η αξιολόγηση. Ποιος ξέρει τι γίνεται μετά κι αν γίνεται κάτι. :s

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-14 10:41:29

Δημοσίευση: Πως έχουμε γίνει ετσι; δολοφόνοι, βιαστές, ληστές, απατεωνες κτλ; μετά κάποιοι πάνε και αυτοκτονούν. Κι η αυτοκτονία όμως θεωρείται αμαρτία. Αν ισχύουν οι αμαρτίες ως μέτρο αξιολόγησης όπως μας έχουν πει (γιατί υπάρχουν μεγαλες και πιο μικρες), τότε όλοι έχουμε πολλές έτσι κι αλλιώς.  Δεν ξέρουμε ούτε τι ισχύει ούτε αν διαγράφονται. Δηλαδή δεν ξέρουμε τίποτα εκτός όσων λένε οι θρησκείες. Δεν βγαίνει άκρη στο αν υπάρχει κάτι μετά κι αν θα βασανιζόμαστε ή θα χαιρόμαστε. Άλλοι λένε ότι εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-14 11:05:37

Θέμα: Αποπειρα δολοφονιας Τραμπ

Δημοσίευση: Πάντως να ήταν στημένο δεν το νομίζω. Γιατί δηλαδή να το στήσει αυτός και δεν το έστησαν κι άλλοι; σε τετοιες χώρες που τα κυνηγουν αυτά οι δημοσιογραφοι, δεν γινονται εύκολα. Επίσης στημένο να την φάει στο αυτί είναι τεράστιο ρίσκο. Ίσως να βρέθηκε κάποιος φρενοβλαβής εκδικητής από το κοινό. Εκεί γυρίζουν οι μισοί με όπλα. Ούτε μου φαίνεται νορμάλ να είχε μπογιά στα χέρια. Θα δούμε.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-14 11:35:38

Δημοσίευση: Τέλος, αν ήταν στημένο θα τα έκαναν όλα σωστά και δεν θα βρίσκαμε περίεργα όπως γράφονται. Εδώ ο Μπάμπης πιλότος καθάρισε γυναίκα και σκύλο κι έπεισε την αστυνομία μέχρι να βγει άκρη  Θα ρισκάρουν οι εκεί Τιτάνες να γίνουν ρεζίλι;

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-14 11:42:08

Δημοσίευση: Πιστεύω ήταν αληθινό. Τώρα αν είχε μπογιά στο χέρι και την έβαλε στο αυτί τι να πω; εγώ ξέρω ότι εκεί που σημάδεψαν αν ήταν στημένο θα ήταν τεράστια ρίσκο. Εκτός πια αν εχουν φτιάξει σφαίρες που βρίσκουν στόχο με πομπό και είχε δεκτή το αυτί. Αλλά και πάλι κάτι μπορεί να πάει λάθος αφού ο Τραμπ κουνιέται και μιλάμε για έλαχιστα εκατοστά απόσταση από το να την έτρωγε στο κεφάλι. Στημένο θα ήταν αν του την έριχναν στο στήθος. Με ένα ωραίο αλεξίσφαιρο θα την γλύτωνε (ολοι φορούν) και μετά θα είχε καλύτερη επιτυχια το σενάριο τρελλος της αντιφα ο εκτελεστής και ΑΡΧΑΡΙΟΣ (όπως και τωρα ειπαν) κάτι που θα βόλευε καλύτερα τον Τραμπ. Παίζει απλά ο τύπος να ήταν ξεμπαρκος ανεξάρτητος πορωμενος με διάθεση να φάει τον Τραμπ.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-14 13:27:20

Δημοσίευση: Νέα εξήγηση στο θέμα. Η σφαίρα βρήκε στην οθόνη που διαβάζουν τις μαλακίες που λένε και τον έκοψαν τα θραύσματα. Ακόμα πιο αληθινό λοιπόν.  Όπως και να χει θα δούμε τις εξελίξεις.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-14 14:06:54

Δημοσίευση: δεν μιλαω μονο για την αυτοκτονια οταν λεω οτι αποφασιζει να τερματισει τη ζωη του η οποια με τα οποια δεινα εχει παρολαυτα ειναι ωραια. το λεω κ για το οταν αποφασιζει να σκοτωσει την αλλη. αυτοματα βαζει τελοςστη ζωη που ειχε η οποια θα του επιφυλασσε σιγουρα αρκετα ευχαριστα πραγματα,γιατι να βαλεις τελος σε αυτα? Οταν ο άλλος δολοφονεί άλλον ή τον εαυτό του (αυτοκτονία) ή και τα δυο παει να πει οτι εκανε ένα άλμα που τον οδηγησε καπου οπου δεν υπαρχει επιστροφή. Συνεπως προηγουμένως εχει κλαταρει το μυαλό του κσι μέσα στο κλαταρισμα δινει τελος σε όλα. Βαζει τελος λοιπόν γιατί διαλύθηκε το μυαλό του. Δεν αντέχει μονος του χωρίς την άλλη ή την αλλη με άλλον και σιγουρεύει το τέλος. Ισχύει για άνδρες αλλά και για γυναίκες. Γι αυτο εγώ οπως και πολλοί άλλοι-αλλες τσακωνόμαστε, γκρινιάζουμε κτλ σε τέτοια θεματα. Γιατι δεν ειμαστε δολοφονοι ή αυτόχειρες αλλά εχουμε φρένο και συνειδηση. Δεν τα έχουμε χάσει. Πιατευω οι δολοφονοι, αυτόχειρες ξερουν οτι γινονται έτσι ή εξελίσσονται έτσι και το νιώθουν πριν γινει ότι γίνει.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-14 19:24:33

Δημοσίευση: δεν μιλαω μονο για την αυτοκτονια οταν λεω οτι αποφασιζει να τερματισει τη ζωη του η οποια με τα οποια δεινα εχει παρολαυτα ειναι ωραια. το λεω κ για το οταν αποφασιζει να σκοτωσει την αλλη. αυτοματα βαζει τελοςστη ζωη που ειχε η οποια θα του επιφυλασσε σιγουρα αρκετα ευχαριστα πραγματα,γιατι να βαλεις τελος σε αυτα? Οταν ο άλλος δολοφονεί άλλον ή τον εαυτό του (αυτοκτονία) ή και τα δυο παει να πει οτι εκανε ένα άλμα που τον οδηγησε καπου οπου δεν υπαρχει επιστροφή. Συνεπως προηγουμένως εχει κλαταρει το μυαλό του κσι μέσα στο κλαταρισμα δινει τελος σε όλα. Βαζει τελος λοιπόν γιατί διαλύθηκε το μυαλό του. Δεν αντέχει μονος του χωρίς την άλλη ή την αλλη με άλλον και σιγουρεύει το τέλος. Ισχύει για άνδρες αλλά και για γυναίκες. Γι αυτο εγώ οπως και πολλοί άλλοι-αλλες τσακωνόμαστε, γκρινιάζουμε κτλ σε τέτοια θεματα. Γιατι δεν ειμααυε δολοφονοι ή αυτόχειρες αλλά εχουμε φρένο και συνειδηση. Δεν τα έχουμε χάσει. Πιατευω οι δολοφονοι, αυτόχειρες κτλ ξερουν οτι ειναι ετσι κι εχουν αδυναμία πριν γινει ότι γίνει.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-14 19:30:15

Δημοσίευση: ανθρωποι τα εγραψαν ολα αυτα οπως εσυ κ γω. δεν πηγε κανενας στον αλλο κοσμο κ ξαναγυρισε για να μας πει τι ειδε. ακομα κ ο Χριστος που στη θρησκεια μας γυρισε απο τον αλλο κοσμο απλα αναστηθηκε κ μετα απο μια μερα επεστρεψε στους ουρανους δεν εκατσε να μας κανει λεπτομερη αναλυση τι ειδε εκει. οποτε ζηστε το σημερα οσο καλυτερα μπορειτε γιατι ποτε δεν ξερει κανεις τι ξημερωνει κ καλυψτε οσες περισσοτερες αναγκες σας μπορειτε για να εχετε καλη ψυχικη υγεια κ δυναμη για τη συνεχεια. ο τραμπ βλεπετε ειναι δισεκατομμυριουχος κ στα 78 του παλευει σαν σκυλος για να ξαναβγει προεδρος. αυτα ειναι! Αν ζησουμε το σήμερα όσο καλύτερα μπορουμε δεν θα πρεπει να μας νοιαζει τιποτα που να μας ριχνει κι ως γνωστον κανεις δεν μπορεί να μην νοιάζεται για τίππτα που τον ρίχνει. Απλα λεμε ετσι. Ειναι όντως άγνωστο τι συμβαινει μετα τον θάνατο κι αν θα βασανιζόμαστε ή θα χαιρόμαστε ή απλά τίποτα. Αυτο  από μόνο του ως προβληματισμός είναι καταδίκη. Εδώ άλλοι λένε ότι έβλεπαν την κηδεια τους και πολλά άλλα θετικά ή αρνητικα ως συμβάντα. Θα μου πεις τους πιστεύεις; όχι απολυτα γιατί μπορεί ή όχι να γινονται αυτά αλλά σίγουρα επηρεάζεσαι.

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-14 19:41:17

Forum Tasks