Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του AlfaArsenico (2267)

Θέμα: προκλητικό και καυλιάρικο ντύσιμο

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-25 22:16:04

Θέμα: COVID-19

Δημοσίευση: και απο  ποτε οι κυβερνησεις νοιαζονται  γιατον  κοσμο   αν ζει η αν πεθανε?? η  μηπως  νομιζεις οτι  ο κουλης νοιαστηκε για το αν  παθεις κατι  απο  το εμβολιο και αν  πεθανεις  αν το νομιζεις αυτο οκ τοτε παω πασο  οτι πεις  δεν τα λεω εγω σου ξαναειπα  διαβαζε πιο καλα  ερευνες τα λενε   παντα θα υπαρχει  ενα μεγαλο  ποσοστο που επειδη τρυπηθηκαν   οι  ιδιοι  θελουν  να τρυπηοθυν και αλλοι  με αλλα λογια επειδη ψοφησε η δικη μας κατσικα να ψοφησει και του γειτονα Και παντα θα υπαρχουν αρνητες και συνωμοσιολογοι που θα διαβαζουν και ερμηνευουν αρθρα και ψευτομελετες για να υποστηριξουν μια ακραια θεση. Τα εμβολια εχουν σωσει κοσμο, ειτε θελεις να το παραδεχθεις η οχι. Οι αποψεις σου ειναι ακραιες, αλλα ο καθενας εχει το δικαιωμα να τις εκφραζει σε μια δημοκρατια.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-26 01:57:02

Δημοσίευση: εσυ πιστευε τις αληθινες μελετες    που λεει ο  βασιλακοπουλος θα σε σωσουν   :D :D περιμενε  ακομα την ανοσια της αγελης  (λυκων )  που λενε εδω και  δυο χρονια  οπου να ναι θα ερθει   και αυτη  :D :D και ποιος εισαι εσυ ου λες εχουν  σωσει κοσμο  ???  και γω σου λεω εχουν  σκοτωσει   κοσμο  και εχω και  παραδειγματα   και στο  ισραηλ που ειναι  πρωτοι σε ποσοστα εμβολισμου και  εγω δεν ξερω τι ποσοστο εχει κανει και  4η δοση  γι αυτο εχουν και εκει  καθε μερα ακομα και τωρα που μιλαμε  20.000 κρουσματα  επειδη σωσαν  το  κοσμο   επισης αφου σωσαν  το κοσμο τα  εμβολια πως εξηγεις την ξαφνικη αυξηση θανατων το τελευταιο  χρονο  (εκτος αυτων  των  κοβιντ ) οταν  ολα τα προηγουμενα χρονια ηταν σταθεροι ? οταν λες ακραιες καλο θα ηταν  να το δικαιολογεις  οτι δεν μας βολευει  το βαφτιζουμε συνωμοσιολογια και ακραιο  .... μαθαμε τωρα Οταν λεμε ασχετοσύνη, ημιμαθείς, συνωμοσιολογια, και εμπαθεια, δεν εχω αλλο να πω για το Ισραηλ!

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-26 19:17:43

Θέμα: Αλλαγή ώρας

Δημοσίευση: Αντε να παμε και να μεινουμε στην καλοκαιρινη.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-26 19:22:49

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλησπερα παιδες

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-26 19:26:22

Θέμα: Φωτογραφίες και βίντεο απο εκδιδόμενες εν δράση

Δημοσίευση: παρόμοια τάπα που φοσφόριζε ήρθε και η Jessica, καύλα σκέτη είναι... κώλο δεν έφαγα πάντως  :rolleyes: Αν ειναι δυνατον. Αρρωστος εισουν;

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-26 19:45:49

Θέμα: Κατερίνα 24

Δημοσίευση: Η φωτο βγαινει καθαρη. Μαλλον αυτη ειναι.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-26 19:51:40

Δημοσίευση: γεια σου σχετικε που πετας  ενα λινκ  και νομιζεις  κατι εκανες  αφου θες λινκ  παρε λινκ    :D Ε αν καθεσαι κι μου βαζεις λινκ απο συνωμοτικα μπλογκς τι να σου απαντησω. Τα στοιχεια ειναι ακραδαντα.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-26 21:38:35

Δημοσίευση: Κάτι πιο πικάντικο να βάλω  :) Η Νασια ειναι αυτη;

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-26 21:43:55

Δημοσίευση: το κωλαράκι της Ιόλης μου θυμίζει... Δεν νομιζω οτι ειναι της Ιολης. Τον εχω φαει αυτον.  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-26 21:45:48

Θέμα: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FREE FUCK!!

Δημοσίευση: Αν ειχα τα ποστ και κερδιζα, θα διαλεγα αυτη  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-26 21:55:02

Δημοσίευση: Η Νασια δεν ειναι κοκκινομαλα φοραει περουκα για τις φωτογραφιες Θα σου πω την αλλη εβδομαδα για την Νασια. :sex2:

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-26 22:02:51

Θέμα: ραντεβου με εργαζομενη

Δημοσίευση: δεν νομίζω να βγει πουθενά μια τέτοια σχέση, όλες έχουν τα ψυχολογικά τους , όλες έχουν μάθει να μετράνε το χρήμα , όλες είναι της αρπαχτής Μην το λες αυτο γιατι υπαρχουν και εξαιρεσεις. Γνωριζω δυο περιπτωσεις που τα παρατησαν, παντρευτηκαν, κανανε παιδακια, και εγιναν πιστες γυναικες. Κατα κανονα ομως δεν αξιζει να μπλεξεις, και πολλοι δαγκωνουν την λαμαρινα, τους τα τρωνε αλυπητα μετα, και τους παρατανε στον δρομο. Ειναι δυσκολο το επαγγελμα της πουτανας και ψυχοβορο. ΥΓ γνωρισα την γυναικα του red και δεν ενθουσιατηκα. Δεν βλεπω πως την πατησε;  :D  Θα γραψω κριτικη την αλλη εβδομαδα.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-26 22:12:26

Θέμα: Ρωσο-Ουκρανικός πόλεμος! Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου;

Δημοσίευση: Τασο, δεν μιλαω για πολη αλλα για χωρα. Τα παραλια της Ουκρανιας στη μαυρη θαλασσα οπως και στην Κωσταντινουπολη ειχαν εγκατασταθει Ελληνες απο την αρχαιοτητα. Δεν μπορουμε σημερα να απαρνηθουμε αυτο το στοιχειο και να υποστηριζουμε ενα κατακτητη που μπηκε με το ετσι θελω και που σκοτωνει αμαχο πληθυσμο, οπως εκανε και στην Συρια. Υπαρχει και Διεθνες Δικαιο και Δικαστηριο Ανθρωπινων δικαιωμάτων στο Στρασβουργο που ο προεδρος του ειναι Ελληνας!

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-26 22:23:55

Δημοσίευση: γιατι την επομενη εβδομαδα;;;; :question: :ban: αρα εισαι ενας απο αυτους :ierapostoliko: και δεν μπορει να την βρει ελευθερη ε; :klama: Μπα δεν βιαζομαι να γραψω για να κανω πιο καλη αξιολογηση με τον χρονο.  :cool::

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-27 08:14:08

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλησπερα παιδια

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-27 21:04:13

Δημοσίευση: Ναι και στο τελος ο μονος κερδισμενος βγαινει ο δημοκρατης αμερικανος με το πανακριβο LNG που θα πουλαει σε ολη την Ευρωπη πλεον γιατι το να ειναι φθηνοτερος απο τον φασιστα ρωσο αποκλειεται. Γιατι βρε φιλε, οι Ελληνες εφοπλιστες δεν εχουν LNG καραβια; Ποιος σου ειπε οτι το LNG ειναι πανακριβο; Ξερεις τι ειναι το LNG γιατι ολοι μιλατε και δεν κατεχετε απο ενεργεια!

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-27 21:36:48

Δημοσίευση: λοιπον εκανες ενα λαθακι αλλο το να απολυσεις κοσμο γιατι δεν τηρουν τα υγειονομικα πρωτοκολλα κι αλλο να τους στελνεις ηλεκτρικη καρεκλα δεν ειναι το ιδιο απο οσο καταλαβα εισαι αρνητης του εμβολιου δεν εισαι ο μονος  Εγω θα πω αυτο Στην αρχη δεν υπηρχε ιος ηταν γριπη Μετα τα εμβολια δεν ειναι ασφαλη Θα κανω μια απλη ερωτηση και θα μου απαντησεις με πηγη επισημη οχι απο συνομοσιολογικα μπλογκ ποσοι πεθαναν εμβολιασμενοι και ποσοι ανεμβολιαστοι  αλλα απο επισημα μεσα και επιστημονικες πηγες Δεν τεκμηριώνεται σύνδεση θρόμβων που ανακαλύφθηκαν σε σορούς ανθρώπων με τα εμβόλια κατά της COVID-19 - ELLINIKA HOAXES Η Pfizer δεν παραδέχτηκε «εγκλήματα» αναφορικά με το εμβόλιό της κατά της COVID-19 - ELLINIKA HOAXES Όχι, ασφαλιστική εταιρία στις ΗΠΑ δεν παρατήρησε 40% αύξηση στους θανάτους στο γ' τρίμηνο του 2021 λόγω των εμβολίων για την COVID-19 - ELLINIKA HOAXES και αυτο τ σαϊτ ειναι fact checker με παγκοσμιο πιστοποιητικο Μην τον ακους, αυτα που γραφει δεν στεκουν και εχει μια εμπαθεια και συνομωτικες τασεις που δειχνει οτι εχει κλειστο μυαλο. Με τετοια ατομα τους λες εχεις δικιο παντα και προχορας παρακατω. Δεν μπορεις να κανεις διαλογο.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-27 21:45:17

Δημοσίευση: Φυσικα και εχουν ε και? φθηνοτερο δεν θα ειναι ... εσυ εχεις προσωπικη εμπιερια για την καταναλωση φυσικου αεριου? γιατι εγω τυγχανει να εχω απο δυο πολεις για χρονια ολοκληρα. Θα σε εκπληξει τι γνωριζω απο ενεργεια και βαλε τον γοογλη να σου μεταφρασει τι ειναι το LNG.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-27 21:47:45

Δημοσίευση: Και τι ακριβώς παίζει με την γυναίκα του; Ασε καλυτερα, ερωτας μεγαλος!  :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-27 21:49:44

Δημοσίευση: Που δουλεύει αυτή η Νάστια; Ειναι ανεξαρτητη, δεν ξερω αν εχει δικο της νημα εδω.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-27 21:51:26

Δημοσίευση: Αλλο σε ρωτησα Τι ακριβως ρωτας για καταναλωση. Καντο λιανα.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-27 21:52:52

Δημοσίευση: Ητανε παμφθηνο. απο το 2009 εχω στην Θεσσαλονικη ,για ολο τον χειμωνα που δεν ειναι σαν της Αθηνας με 600 ευρω συνολικα ησουν καλυμενος και με ζεστη μεσα οχι παιξε γελασε ... με το βρακι να εισαι που λενε. Στις παγωνιες του 17 με μειον πεντε εως μειον δεκα βαθμους στην πολη για αρκετο χρονκο διαστημα πληρωσα 240 το διμηνο Τασο, η τιμη του φυσικου αεριου καθοριζεται απο τις διεθνεις αγορες. Ειχε φθασει μια εποχη το 2010-2011 που το φυσικο αεριο ηταν πανακριβο μεχρι που η Αμερικη με νεα τεχνολογια (φρακινγκ που εγινε και παγκοσμια τωρα) αρχησε να παραγει μεγαλες ποσοτητες φυσικου αεριου και να κανει εξαγωγες. Η τιμη επεσε πολυ χαμηλα και προσαρμοστικε και το Ρωσικο φυσικο αεριο.  Τωρα εχουμε πολεμο και εμπαργκο. Οι διεθνεις αγορες που διαμορφωνουν την τιμη εχουν καταληξει σε μια τιμη παρα πολυ ψηλη. Αυτη η τιμη δεν θα κρατησει πολυ γιατι πολλες χωρες που παραγουν φυσικο αεριο θα αυξησουν την παραγωγη και αλλες θα αρχισουν την εντατικη εκμεταλλευση απο κοιτασματα που δεν έχουν αξιοποιησει.    Το προβλημα της Ευρωπης ηταν η πολιτικη της Μερκελ με τους Ρωσους. Οι Ρωσοι πρωτοεισεβαλαν στην Γεωργια και Γερμανια δεν ειπε τιποτα, αφου ειχε προηγουμενος εισβαλει στην Τσετσνια. Μετα το 14 μπηκε στην Κριμαια και παλι τιποτα η Γερμανια. Ξαφνικα ξυπνησε με την Ουκρανια και ακυρωσαν το Νορντστριμ 2. Γιατι ξυπνησε ξαφνικα για μενα παραδοξο και λιγο ρατσιστικο με την μονη λογικη εξηγηση οτι ολους τους προηγουμενους δεν τους θεωρουσε Ευρωπαιους. Η Ευρωπη δεν εχει κατασκευασει δεξαμενες για αποθηκευση LNG και ουτε αρκετα τερμιναλ. Για να ανεξαρτοποιηθει τωρα η Ευρωπη απο την ενεργεια που αγοραζε απο την Ρωσια, θα πρεπει να κανει δυο πραγματα γρηγορα. Πρωτον αν κατασκευασει καινουργια υποδομη για φυσικο αεριο και να βρει καινουργιους προμθευτες οπως το Καταρ και την Αμερικη. Δεν προβλεπω να πεση η τιμη συντομα στο φυσικο αεριο τον επομενο χειμωνα εκτος αν τελειωσει ο πολεμος, και η δυση ανερεσει τις κυρωσεις στην Ρωσια. Όπως και να εχει η Ευρωπη εχει μπει σε μια τροχια ανεξαρτησιας απο το Ρωσικο φυσικο αεριο, που θα έχει μια μεταβατικη περιοδο με υψηλες τιμες. Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-27 22:47:57

Δημοσίευση: Μονο κριτικες εχω δει.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-27 22:54:14

Δημοσίευση: Πολυ καλο αρθρο, αλλα του 2018. Γεοπολιτικα, πολλα αλλαξαν στα τελευταια 3-4 χρονια. Ειδωμεν

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-27 23:12:30

Δημοσίευση: σαν το παλιο καλο κρασι ενα πραγμα οσο πιο παλι τοσο πιο καλη; :perfecto: Δεν θα την κλεψω απο τον red  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-27 23:18:16

Δημοσίευση: με τον red  μιλαω και τηλ καλο παιδι εχει την κακια συνηθεια να με παιρνει τηλεφωνο :parla: οταν με πιπωνουν :mouthfuck: :aseme: :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-27 23:23:04

Θέμα: Οι πολυγαμιάδες (κριτικοι)του sexclub. Το τοπ τεν

Δημοσίευση: Αν Βάλω όλες τις κριτικές μαζί  με Bou  (που να ειναι οι ώρες τους) μετράω γύρω στις 140 για την χρονιά που μας πέρασε αν βάλω και τα υπόλοιπες χρονιές βγαίνω με διάφορα πρώτος :koupa: Λες;

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-27 23:40:16

Δημοσίευση: αν μάθει αγγλικά ή εγώ ρώσικα, άνετα... Και πως συνεννοησαι με την αρραβωνιαστικιά;  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-27 23:42:19

Δημοσίευση: σε κοβω κι εσενα συντομα στο τοπ 10 Μπα, ειμαι πιο μετρημενος.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-27 23:48:35

Forum Tasks