Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του AlfaArsenico (2267)

Θέμα: Πόσο εμπιστεύεστε τις κριτικές των μελών;

Δημοσίευση: δεν πιανει τιποτα μπροστα μου :cwlos: Το εχω καταλαβει.    :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-01 15:10:33

Θέμα: Κριτικες για κριτικες

Δημοσίευση: γιατί δεν λες δημόσια της ενστάσεις σου; Αν δεν εχεις αποδειξη, δεν τις λες δημοσια. Ας το ψαξει ο αντμιν και ας κρινει ο ιδιος.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-01 20:25:26

Θέμα: Φωτογραφίες και βίντεο απο εκδιδόμενες εν δράση

Δημοσίευση: και σε αυτην κυριως πιπα :pipitsa: :cry: Θα σε αντγραψω τωρα. Θα παω σε κανενα δυο μωρα ινκολ για μισαωρο, και θα τους πω μονο πιπα. Τιποτα αλλο.  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-01 21:09:45

Θέμα: Φωτογραφίες και βίντεο απο εκδιδόμενες εν δράση

Δημοσίευση: 200 e  Ομορφη και ευχαριστος χαρακτηρας. Εμενα δεν μου εβγαλε πουτανια. Τον κωλο της τον κραταει για τον γκομενο.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-01 21:14:50

Δημοσίευση: Εγω λεω να κρατησουμε ενα επιπεδο εδω και να μην κανουμε οπως αλλου, που οταν μπαινει μια κακη κριτικη για μωρο, πεφτουν οι βαλτοι απο τα γραφεια να βαλουν εκθαμβωτικες κριτικες. Οσοι αμφιβαλουν δεν εχουν παρα να παρακολουθησουν την τελευταια κριτικη για την Ρινα που εφυγε ( οχι σε αυτο το σιτε)

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-01 21:21:43

Δημοσίευση: Να σας επισιμανω και ενα αλλο σημειο για τις κριτικες της Ρινας. Οποιος κατεβηκε χαμηλα να την περιποιηθει δεν μπορει να μην ειδε τις ραγαδες στην κοιλια της, αλλα κανεις δεν το ανεφερε. Οσο για το μουνι της εμενα μου φανηκε λιγο πηγαδι. Μπορει και να την ξεμουνιασαν οι πρηγουμενοι, αλλα δεν παυει να ηταν χαλαρο. Δεν χρειαστηκα τζελ για να μπω και ολα τα αλλα ειναι για να λεγαμε. Μην ακολουθουμε τις κριτικες της αγελης, και ισως να την πετυχα σε αχημη για αυτη στιγμη, αλλα η αντικειμενικότητα στην περιγραφη παιζει ρολο για μερικους σαν εμενα που καυλωνω με μοντελοειδη σωματα.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-02 00:12:31

Δημοσίευση: σιγα τον παλιοαντμινα :hahaha: καλα κανεις να μην εχουμε δημοσιους τσακωμους respect :thumbs-up: Οχι δεν τσακωνομαστε απλως λεμε τι νομιζουμε ευγενικα,για να βελτιωσουμε τις κριτικες.  :)

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-02 01:04:33

Θέμα: Θέλω πληροφορίες

Δημοσίευση: Ωραιο πορνιδιο Δοκιμαστηκε και ειναι ομορφη. Έκανα τον κασκαντερ και μου εκανε εντυπωση οτι δεν ξαφνιαστικα οταν την ειδα. Οι φωτο ανταποκρίνονται στην πραγματικοτητα.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-02 01:30:19

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Σας καληνυχτιζω, και καλα πηδηματα.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-02 01:33:21

Θέμα: ραντεβου με εργαζομενη

Δημοσίευση: συμφωνώ... στεναχωρήθηκα ναι... το ξεπεράσαμε ήδη... έμειναν τα συναισθήματα και κυρίως του σεξ... ΕΥΤΥΧΩΣ στο τέλος μου έδειξε κάτι άλλο... δλδ ήταν τελείως διαφορετική κοπέλα και ξεκόλλησα πραγματικά.... Τουλαχιστον εσυ ευχαριστηθηκες σεξ. Εγω τι να πω που ηταν ψοφιμι.  Α και κατι αλλο για να μαθαινεις, πιθανον παντρεμενη και με παιδι.  ;)

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-03 10:12:31

Θέμα: chat για τα κοριτσια του Glamour

Δημοσίευση: Και μαλλον εγω ειμαι η αιτία που σταμάτησε το πρωκτικο.  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-03 10:14:53

Θέμα: Οι πολυγαμιάδες (κριτικοι)του sexclub. Το τοπ τεν

Δημοσίευση: τα μονα νοηματα που εχουν νοημα ειναι αυτα :sexfinger: :tsmboukh: :haxa: Και που να δεις τι πέτυχα το Σαββατο. Μιλαμε για σκληρο κωλογαμισι.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-03 10:25:29

Θέμα: Πορνοσταρ (Ελληνίδες & Ξενες που μας τίμησαν)

Δημοσίευση: Η Σοφία Like το περασμένο καλοκαίρι στην ταράτσα του Athenaeum Palace   :kuni: Το κοριτσι σκετη τσοντα. Πολλοι ειχαν παραπονο, αλλα με μενα πηδιοταν σαν σκυλα. Λιγο εθισμενη στην κοκα κολα, και το Ελληνικο της τηλεφωνο δεν δουλευει πλεον. Οποιος γνωριζει που ειναι, ας ενημερωσει.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-03 10:33:04

Θέμα: Νasia23gr

Δημοσίευση: Ακομα κλειστο το τηλεφωνο. Ας της πει καποιος οτι περιμενουμε ουρα!  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-03 10:36:36

Δημοσίευση: εγω βλεπω οτι ερχεσε με φορα κλαι σε λιγο θα εισαι στο τοπ 10 ηδη μπηκες στο τοπ 5 του μηνα :pisi: :grafw: Μπα, καποια στιγμη θα βαρεθω να γραφω. Ειμαι καινουργιος εδω και θελω να συνεισφερω.  Εχει πολλους γαμιαδες εδω!  :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-03 10:41:13

Θέμα: Πορνοσταρ που έκαναν/κάνουν τουρ Ελλάδα(Ελληνίδες & Ξένες)

Δημοσίευση: Μια πορνοσταρ που εχω παρει ειναι η ρουμανα τηλεπερσονα Evelina Chivu μπορεις να την βρεις σε στριπ δυτικων προαστιων Για λεγε περισσοτερα! Μην μας κρατας στην τσιτα!  :kapnos:

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-03 10:48:07

Δημοσίευση: Αποσπασμα απο την κριτικη μου Golden Queens Σκαει μυτη το καλασνικοφ απο την Ρουμανια η Εβελινα και μου λεει παμε πριβε Συνενοηθηκα με την γνωστη αξια και πλεον γνωριμο μου γκαρσονι τον Βασιλη μου λεει 70 φουλ προγραμμα Την τσιμπαω και παμε στο δωματιο μεσα Παιδια ολο εγα να την παρω αλλα δεν την επερνα και στις τσοντες μου φαινοταν καπως Ε.....μαλακιες νομιζα γλωσοφιλα πιπες ακαποτες τετοια λυσα που αν δεν με επιανε η λογικη μου παιζει να πιαναμε και παιδι στο δωματιο τρομερη περιπτωση λυσαρας Βγαινοντας απο το δωματιο ημιλυποθυμος ρωταω το βασιλη ετσι ειναι παντα; Μου απανταει τις περισσοτερες φορες ναι Καθησα λιγο στο τραπεζι να ηρεμησω οπου κατα τις 2-2.30 περιπου βγηκε και το λαϊβ σοου με το Ρουμπεν και την Αλινα (αν θυμαμαι καλα τα ονοματα) οπου δεν εδωσα σημασια Πληρωσα τα ποτακια μου εδωσα κι ενα 20αρικαι τιπ στο Βασιλη κι εφυγα Τελικα ειμαι για σπιτι καθημερινες παρασυρομαι ευκολα :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-03 11:00:37

Θέμα: Πορνοσταρ (Ελληνίδες & Ξενες που μας τίμησαν)

Δημοσίευση: να μας την ξαναφερει ρε τυπε πολυ μουναρα Την πηρα οταν ειχε ερθει για μια και μονδικη φορα Ελλαδα και ξανα στο εξωτερικο. Εχει σπασει αλλα τρελο ανωμαλη. Μιλαμε δεσιματα χαστουκια (ελαφρα) και πηδημα απο κωλο. Δεν θα την ξαναεβλεπα αν ερχοταν, σορυ.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-03 11:54:39

Δημοσίευση: ασε τις πιπες :olon: για εμενα που ξερω καλυτερα να εκτιμω ποιες ξερουν να κανουν εσυ εισαι ασχετος :P Η αυθεντια στις πιπες.   :)

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-03 20:39:35

Δημοσίευση: Για ποια λέτε; Τον ερωτα τον μεγαλο! Ρινα

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-03 20:41:43

Θέμα: Προτασεις για αλλαγες

Δημοσίευση: Συνεδεσε και ολα τα μωρα που δουλευουν με διαφορετικα ονοματα σε γραφεια για να εχουμε πληρη εικονα απο τις αποδοσεις τους στο κρεβατι.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-03 20:49:22

Θέμα: Θέλω πληροφορίες

Δημοσίευση: Για τον @gpd τι κρασι τις κερνας και δεν μας λες;  :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-03 21:27:54

Θέμα: Τσοντοβιντεάκια που μας καβλώνουν

Δημοσίευση: μπλιαχ αηδια Συμφωνω, αλλα μπορει να μας εξηγησει καποιος πως κατουρας με την πουτσα σηκωμενη; Εγω δεν μπορω!

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-03 21:40:22

Δημοσίευση: Μην ξεχναμε και αυτες τις δυο που ειναι Αθηνα.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-03 22:06:52

Δημοσίευση: Και αυτη που ηταν Αθηνα Παρασκευη και Σαββατο!

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-03 22:13:13

Θέμα: chat για τα κοριτσια του Glamour

Δημοσίευση: Η Σασα τελειο μουνι και συνειδητοποιημενη πουτανα. Θελει το ξεσκισμα της και φροντιζει με το τσιμπουκι της να σου γινει καγγελο. Πιο αματουρι δεν θα δεις! Πρωτη φορα κανει αυτη την δουλεια.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-04 09:29:59

Δημοσίευση: Η Ρίνα έφυγε τέλος. Επίσης, είναι νούμερο 2 της κατάταξης στη καρδιά μου.... Δεν θα υπάρξει καμία νομίζω να μου δώσει ξανά τόσα πράγματα και τέτοια ανωμαλία... πραγματικά. Το τι σου εδωσε δεν ξερω, αλλα απο ανωμαλια θα βρεις πολλες και οτι θελεις, αρκει να ψαξεις και να ξερεις τι θελεις. Υπαρχει λαοθαλασσα απο γυναικες και τανες ρεντ, και μην στενοχωριεσαι.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-04 09:35:33

Δημοσίευση: Ναι η Ρωμανου ειναι, και δεν θα την ελεγα πορν σταρ. Σε μια μονο ταινια επαιξε στην Σειρηνα νομιζω. Αυτη επαιζε απο πολυ παλια, πριν γινει διασημη, με το όνομα Σαλυ.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-04 09:45:56

Θέμα: COVID-19

Δημοσίευση: να δουμε στις ποσες δοσεις θα σταματησει αυτο το πραγμα πια Μια φορα το χρονο θα γινει οπως και της γριπης. Ελπιζω να γινει ενδημικο πλεον.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-04 09:52:27

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-04 10:56:35