Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του AlfaArsenico (2267)

Θέμα: COVID-19

Δημοσίευση: Για κατοικιδια φτιαχτηκε και το δινουν και σε ανθρωπους Σοβαρολογεις τωρα;  :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-30 23:23:44

Θέμα: COVID-19

Δημοσίευση: προσωπικά και στο κοινωνικό μου περίγυρο χάλια το πέρασαν με το moderna Εγω που περασα το Covid, με επηρεασε μονο το πρωτο της Moderna και αυτο για μια μερα. Το δευτερο και τριτο ουτε που καταλαβα τιποτα.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-30 23:25:52

Θέμα: chat για τα κοριτσια του Glamour

Δημοσίευση: Dasha 7 - City Tour Αυτη εγινε εντελως πλαστικη. Ηταν καλο πηδημα!

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-30 23:27:52

Θέμα: ραντεβου με εργαζομενη

Δημοσίευση: Εγω παλί και ντρεπομαι και φοβάμαι πολυ να ζητήσω Κοιτα να δεις, ολες ειναι δασκαλεμενες να μην το κανουν γιατι αν συμβει κατι το γραφειο χανει εισοδημα. Για καλους πελατες τα γραφεια κανουν τα στραβα ματια. Οσοι τις βγαζουν εξω τις πληρωνουν! Τις κλεινουν για 6 ωρες, πηδανε 1 και γυριζουν τις αλλες 5 για επιδειξη. Εξ ου και το σχολιο μου από πανω για παππουληδες. Να βγαλεις καποια εξω χωρις πληρωμη, πρεπει να σε γουσταρει τρελα η το πορτοφολι σου η πιθανόν και τα δυο, και να ειναι στο ρεπο της απο το γραφειο. Συνηθως δεν περιλαμβανει πηδημα, αλλο που δεν ηθελαν οι μικρες, αλλα περνας καλα μαζι της σαν διασκεδαση αν επικοινωνείτε. Το κακο ειναι οτι πολλοι αβγαλτοι δαγκωνουν την λαμαρινα και τους εκμεταλλευονται στεγνα. Μην ξεχνας τι δουλειά κανουν αυτες και γιατι ειναι στην Ελλαδα.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-31 12:25:50

Θέμα: Ρωσο-Ουκρανικός πόλεμος! Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου;

Δημοσίευση: Και ουτε που θα το κανουν. Εδω τους απειλησε η δυση να μην χρησιμοποιησουν χημικα και βιολογικα οπλα. Το σχεδιο του Πουτιν αλλαξε μετα απο ενα μηνα πολεμο, νομιζε οτι θα εμαινε στο Κιεβο σε 2-3 μερες, και τωρα θελει να συγκεντρωθει και να αποσπαση την ανατολικη Ουκρανια, που θα του δωσει χερσαια προσβαση στην Κριμαια.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-31 12:33:38

Θέμα: Καψούρα η μάστιγα του Άντρα

Δημοσίευση: Αν δεν εχεις καψουρευτη στην ζωη σου, δεν εχεις ζησει την ζωη. Εγω εχω καψουρευτη 2 φορες στην ζωη μου εκτος του πληρωμενου ερωτα, και τις δυο φορες καταφερα να ριξω και τις δυο. Το κακο ειναι οτι οταν κανεις σοβαρη σχεση, οι γυναικες θελουν να σου τρεχουν τη ζωη. Αυτο για ορισμενους παντρεμενους η ανυπαντρους ειναι κλοιος γυρο απο τον λαιμο που σε σφιγγει. Αν σου αρεσει καθεσαι, αν οχι ψαχνεις για την επομενη.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-31 12:43:11

Θέμα: chat για τα κοριτσια του Glamour

Δημοσίευση: Margot - City Tour Αυτη την δοκίμασε κανεις;

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-31 12:49:35

Θέμα: chat για τα κοριτσια του Adultclub

Δημοσίευση: Εχουμε μεταγραφες βλεπω. Τι εγινε δεν βρίσκατε πελατες για την μικρη;    :xaxa: Ευχαριστω για την υποδειξη αντμιν, αλλα το μωρο δουλευει και για τα δυο γραφεια με αλλο ονομα. Πολλες το κανουν οταν δεν εχουν καλές κριτικες στο ενα, και εμφανιζονται στο αλλο σαν νεα μωρα. Καλο ειναι να τις παρακολουθουμε γιατι ειναι μωρα που εχουν αλλαξει/δουλεψει για μεχρι 4 γραφεια και σαν ανεξαρτητες.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-31 13:30:25

Θέμα: εσκορτ ανεξαρτητες ή απο γραφειο;

Δημοσίευση: Συμφωνω με τον προλαλησαντα, τις ανεξαρτητες τις κυνηγας να σου απαντησουν και να κλεισεις ραντεβου. Δεν με εχουν στησει, αλλα αν κατι παει στραβα το ραντεβου, σε ποιον θα παραπονεθεις; Με τα γραφεια ειναι πιο ευκολο, αμεση απαντηση και ραντεβου, και αν κατι παει στραβα στην αρχη του ραντεβου, παιρνεις τηλεφωνο και σου στελνουν αλλη.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-31 13:38:06

Θέμα: Καψούρα η μάστιγα του Άντρα

Δημοσίευση: τραγικο για τον αντρα αν καψουρευτει οταν ειναι παντρεμενος συχνα εχει κακα αποτελεσματα Εχω φιλο παντρεμενο για 30 χρονια που καψουρευτικε μια τραγουδιστρια. Η γυναικα του το ξερει, αλλα επειδη ζουν μια πολυ ανετη ζωη, δεν λεει τιποτα. Εντωμεταξύ αυτος εχει ξοδεψει μια περιουσια στην τραγουδιστρια, την σπιτωσε και της πηρε καινουργιο αμαξι. Φοβαμαι οτι οι αντρες καψουρευονται σε μια μεσήλικη ηλικια οταν βλεπουν οτι η νεανικοτητα και σφριγηλότητα φευγουν σιγα σιγα. Εγω πρωτο καψουρευτικα στα 25 και μετα στα 40, και να φανταστεις οτι νομιζα οτι ειχα μαθει το μαθημα μου. Και οι δυο φοβερα μουνια. Ακομα τις θυμαμαι!

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-31 13:58:26

Θέμα: Πόσο οι Έλληνες είναι δεκτικοί στο να πάιξουν σε ερωτίκη ταινία;

Δημοσίευση: Δυσκολη αποφαση με μεγαλες επιπτωσεις για το μελλον σου στην Ελλαδα και παγκοσμια. Εδω διαβάζεις ενα σωρο αυτοκτονιες στην Καλιφορια απο πορν σταρ. Επειδή ετυχε, και μην ρωτατε πως και γιατι , να βρεθω προσκεκλιμενος σε διεθνες γυρισμα, μπορω να σας πω οτι ειναι πολυ δύσκολη δουλεια και για τα δυο φυλλα, ιδιως για τους αντρες Ξεκινανε στις 10 το πρωι και τελειωνουν στις 8 το βραδυ. Καθε δυο ωρες αλλαζουν θεμα, ας πουμε 10-12 γυριζουν boy girl, 1-3 anal, 3-5 λεσβιακα, 5-7 BDSM ελαφρια, κλπ. Παντα ξεκινανε με ψωτογραφειες οπου ο αντρας πρεπει να καθεται με το μοριο σκληρο μεσα την κοπελα. Αυτο γινεται για 5-10 λεπτα και μετα ξεκινα το γυρισμα. Για να μεινουν ντουροι οι ανδρες ηθοποιοι, κανουν ενεσιμα στην βαση του πουτσου τους με δεν ξερω τι φαρμακα, και εχω δει τις συριγγες. Ούτε που να σκεφτεσαι κατι τετοιο. Οι κοπελες κυκλοφορουν με ρομπα και έχουν ενα δωματιο με την μαμα που τις προετοιμαζει για το επομενο γυρισμα. Το δυσκολοτερο το αναλ, το DP, και ακομα πιο δυσκολο το DAP. Οταν προκειται για αναλ, καθαριζονται ξανα και βαζουν μεσα ενα λιπαντικο που μοιαζει με κερι, και προετοιμαζονται με ντιλντο. Εμεις την εχουμε γαριδακι σε σχεση με τους επαγγελματιες που τις πηδανε. Εδω στην Ελλαδα γυριζουν μια ταινια την ημερα και το πολυ να εχει αναλ η λεσβιακο. Οι ταινίες δεν μου φαινεται οτι εχουν διεθνη αγορα.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-31 14:29:02

Δημοσίευση: τι εστι DAP αυτο; :dab: Double Annal Penetration, παιρνουν δυο πουτσους στον κωλο  :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-31 20:07:10

Δημοσίευση: Προσκεκλημενος απο τον παραγωγο!

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-31 20:10:36

Θέμα: Θεωρείται κέρατο το σεξ με εκδιδόμενη;

Δημοσίευση: Μπορει να μην υπαρχει συνασθηματικο δεσιμο , περεταίρω επικοινωνία κλπ αλλα θεωρειται κερατο και αυτο...αλλιως με την ιδια λογικη θα μπορουσαν να πουν οι γυναικες οτι κανουν one night stand δεν τρεχει κ κατι Μονο αν εχεις ανοιχτη σχεση, που και αυτη βλεπει αλλους. Εδω σε πιανει η γκομενα η η γυναικα σου να κοιταζει αλλη λιγουρικα, και σου κανει φασαρια. Η λυση, γυαλια ηλιου.  :)

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-31 20:15:39

Θέμα: Ερωτική μετανάστευση

Δημοσίευση: Χαζεύοντας κάτι reality  έπεσε στην προσοχή μου κάποιοι που ήρθαν Ελλάδα για μια γκόμενα και αυτοπροσδιορίστηκαν Ερωτικοί Μετανάστες Εσείς θα φεύγατε για ένα μουνί---->μια μεγάλη αγάπη ήθελα να γράψω :haxa: Παρολιγο να το κανω με μια που δαγκωσα την λαμαρινα. Εβαλα μυαλο γρηγορα ομως, γιατι δεν μιλαγα την γλωσσα και θα καθομουν να παιζω το καυλι μου. Αλλο να πας εσυ και αλλο να ερθει αυτη. Εχω γνωστο στην Αθηνα που παντρευτηκε λατινα. Την γνωρισε στο πανεπιστήμιο, και τον ακολουθησε Ελλαδα. Πολυ δυνατές γυναικες οι λατινες!

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-31 20:24:19

Θέμα: Τι ωθεί τους άντρες στο πληρωμένο έρωτα;

Δημοσίευση: Εκτος απο το σεξ, την πουτανα την πληρωνεις να φυγει μετα το σεξ και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Ουτε κρεβατομουρμουρα ουτε παραπονα οτι δεν την πηδας καλα.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-31 20:30:25

Θέμα: Έχεις κερατώσει ή έχεις υπάρξει 3ο πρόσωπο;

Δημοσίευση: το θεμα είναι να μην το μαθεις και να μην αλλαξει η συμεπριφορα σου η του αλλου Αν σε κερατωση μια φορα, θα σε ξανακερατωσει. Σημαινει οτι κατι δεν παει καλά στη σχεση σου.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-31 20:32:44

Θέμα: Ερωτική μετανάστευση

Δημοσίευση: εγω θεωρω αγγαρεία να περασω απεναντι τη Συγγρου :spanking: :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-31 20:33:49

Θέμα: Τι ωθεί τους άντρες στο πληρωμένο έρωτα;

Δημοσίευση: Ολες οι πουτανες μετα το σεξ σου λενε και ευχαριστω και περνουν τα λεφτα τους. Εισαι και ο πρωτος γαμιας!

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-31 20:39:25

Θέμα: Συζητηση για τα κοριτσια του Glamour

Δημοσίευση: Οσοι δεν πηρατε Τζεσσικα …….. χανετε!

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-31 20:43:48

Θέμα: chat για τα κοριτσια του Dream Girls

Δημοσίευση: Και εγω, φαινεται δυνατο μουνετο. Αποτι διαβαζω την ιδρωνει την φανελα.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-31 20:46:39

Θέμα: Κριτικές

Δημοσίευση: Ένα feature που προσπαθούμε να υλοποιησουμε ειναι: οταν κλικαρεις μια κοπελα να μπορεις να δεις ολες τις κριτικες και σε οτι γραφειο και με οτι ονομα δουλεψε ποιο πριν χωρις να χρειαζεται να κλικαρει λινκ Θα σας αρεσε κατι τετοιο? Απαραιτητο για να μην τρωμε φολες. Πολλες αλλαζουν ονομα και πανε σε αλλο γραφειο οταν δουν πλειοψηφια απο αρνητικές κριτικες.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-31 20:51:19

Θέμα: chat για τα κορίτσια του Athens VIP

Δημοσίευση: Κατι με τραβαει και εμενα σε αυτη, αν και λιγο λεπτη την βλεπω. Ειναι για σκληρο πηδημα  :sex2: Πολυ θελω να ακουσω της κραυγουλες της. Μου φαινεται θα δοκιμασω.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-31 21:05:20

Θέμα: Θέλω πληροφορίες

Δημοσίευση: Για αυτην ξερουμε τιποτα; Πέρασε κανεις;

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-31 21:19:58

Θέμα: Φωτογραφίες και βίντεο απο εκδιδόμενες εν δράση

Δημοσίευση: Να και μια που κανει βιζιτες.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-31 21:27:23

Θέμα: Κριτικες για κριτικες

Δημοσίευση: Εγω κοιταω τις τωρινες κριτικες και βλεπω μερικους που γραφουν μπουρδες και απο την περιγραφή ουτε καν εχουν δει το μωρο. Αν θελεις περισσοτερς λεπτομερειες σε πμ

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-31 21:56:38

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημερα παιδια και καλο μηνα.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-01 11:23:44

Θέμα: Φωτογραφίες και βίντεο απο εκδιδόμενες εν δράση

Δημοσίευση: Τιμές τόποι επικοινωνίας    :) Δεν την αναγνωρισες;  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-01 11:25:50

Θέμα: Οι πολυγαμιάδες (κριτικοι)του sexclub. Το τοπ τεν

Δημοσίευση: Μάγκες ας ενημερώσει κάποιος τον Roughfucker από το άλλο σίτε να μας κάνει join εδω δεν γίνεται να λείπει τέτοιος παίχτης. Θελεις να τις τρυπησει ολες και να βγουνε σε διάλειμμα;

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-01 11:30:50

Θέμα: Πόσο εμπιστεύεστε τις κριτικές των μελών;

Δημοσίευση: Αμα οι φωτογραφιες μου κάνουν το κλικ εγω και ο μητσαρας φυγαμε Εσυ οτι εχει δυο ποδια το γαμας!  :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-01 11:39:35

Forum Tasks