Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του AlfaArsenico (2267)

Θέμα: Πόσο εμπιστεύεστε τις κριτικές των μελών;

Δημοσίευση: Εγω προτιμω να βλεπω αλλα μετρικς στις κριτικες. Αν καποιος φαει φολα και βαθμολογει το μωρο στα 7.5 και μετα για μια αριστη συναντηση βαζει 9.8, τοτε δεν παιρνω τις κριτικες του στα σοβαρα. Στις κριτικες θελω να δω τα εξης. 1. Το μωρο στις φωτο ειναι αυτο που θα δουμε; Εμφάνιση:, κιλα, ηλικία, τατοο. 2. Διαθεση του μωρου, κανει αγγαρεια η τιμα τα λεφτα της. 3. Επικοινωνια γιατι και το σοσιαλ ειναι βασικο οταν πληρωνεις για εσκορτ.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-17 13:25:45

Θέμα: Ρωσο-Ουκρανικός πόλεμος! Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου;

Δημοσίευση: Τα καινουργια ντρουνς που θα τους δωσουν, ειναι game changer για τον πολεμο. Δεν ξερω αν εχετε δει τα switchblade ντρουνς στο γιουτουμπ, αλλα ειναι η τελευταια τεχνολογια και δεν ανιχνεύονται η καταρρίπτονται ευκολα.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-17 13:33:26

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλησπέρα και καλό ΣΚ

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-19 13:30:39

Θέμα: Τι γλώσσες μιλάτε;

Δημοσίευση: Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-19 13:48:31

Δημοσίευση: Καλημερα παιδια

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-20 12:37:00

Θέμα: Διάρκεια στο σεξ

Δημοσίευση: Ο μεσος ορος για τους αντρες ειναι 6-8 λεπτα. Ολοι μας γιναμε γαμιαδες να πηδαμε για 30 λεπτα σαν τις πορνοταινιες.  :haxa: Εγω εχω τυχει να χυσω πριν καν το βαλω μεσα στο μουνι μιας γκομενας που γουστρα πολυ, και απο τοτε με φωναζε speedy Gonzalez.  :rolleyes: Εκτος απο σπρει και φαρμακευτικες ουσιες, ακομα και ενεσιμα, η διαρκεια ειναι κατι που μπορεις να την μαθεις με αποσυγκεντρωση οσο πλησιαζεις την κορυφη.  Οσο μεγαλωνεις, τοσο πιο πολλα μαθαινεις στο σεξ.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-20 13:00:41

Δημοσίευση: ανάλογα την διάθεση, την κούραση, εάν είναι στενή ή όχι, εάν η καπότα είναι σαν σαμπρέλα ή λεπτή, εάν με καυλώνει η νεαρά, αλλά πάντα στην αρχή με πίπα , μετά περιποιούμαι την νερά  και μετά πήδημα Μπας και μπερδευτικες λιγακι; Πρωτα πιπα και μετα την περιποιεισαι, η την περιποιεισαι πρωτα και στο ανταποδιδει εις διπλουν με πιπα;  :oeoe:

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-20 15:53:08

Θέμα: Το μέγεθος παίζει ρόλο;

Δημοσίευση: Ολες χυνουν με το μυαλο, και μην εξαπαταστε. Το μεγεθος μετραει στις γυναικες!

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-20 15:56:01

Δημοσίευση: Οι τιμες στα εσκορτ γιατι εχουν ανεβει... Γιατι λεφτα υπαρχουν!  :D Ξεχασες τον πληθωρισμό;

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-20 23:55:33

Θέμα: Το μέγεθος παίζει ρόλο;

Δημοσίευση: Μπα με την γλωσσα κανεις θαυματα αν ξερεις τι κανεις.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-21 00:03:17

Θέμα: chat για τα κοριτσια του Dream Girls

Δημοσίευση: Η Ελενα εχω ακουσει οτι ειναι λιγο δυσκολη. Αληθευει;

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-21 00:05:16

Δημοσίευση: Το θεμα ειναι ποσο ακομα θα κρατησουν οι Ουκρανοι, οση οπλικη δοηθεια να τους δωση η Ευρωπη και η Αμερικη.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-21 00:08:26

Δημοσίευση: Καλημερα και καλη εβδομαδα

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-21 11:49:36

Δημοσίευση: Σιγά μην παρεξηγηθούμε Απόψεις εκφράζουμε Εγώ τους δικαιολογώ τους ουκρανούς για την επιθυμία τους να μπουν στο Νατο Εφόσον η Ρωσία που ήταν εγγυητής για το απαραβίαστο τον συνόρων  της  με την συμφωνία που υπέγραψαν το 1991 αντί να τηρήσει την υπόσχεση  της απέσπασε μεγάλα κομμάτια της επικρατείας της το 2014. Οποιοδήποτε έθνος το ίδιο θα έκανε. Οι ρώσοι ποτέ δεν  δέχονταν οι ουκρανοί να μπουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να αλλάξουν σφαίρα επιρροής και πάντα ήθελαν να έχουν πολιτικούς μαριονέτες καθοδηγούμενοι από το Κρεμλίνο. Ή εξέλιξη που είχαν οι γείτονες τους πολωνοί όσο και πολλές λοιπές  χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ και η ραγδαία αύξηση του βιοτικού τους επιπέδου  έκανε τους ουκρανούς να βλέπουν ως θετική εξέλιξη την ένταξη τους στην ΕΕ. Την επιθυμία τους αυτή την πλήρωσε με το δηλητηριασμό του με διοξίνες ο πρόεδρός τους Виктор Ющенко σε μια περίοδο με νοθευμένες εκλογές  και πορτοκάλι επαναστάσεις το 2004.Αυτήν την δηλητηρίαση την αποδώσαν  στον αντίπαλο του που υποστήριζε η Ρωσία τον Виктор  Янукович  και σε ρώσους πράκτορες. Ακολούθησε η εκλογή του Янукович μετά το τέλος της προεδρίας του Ющенко. Μέχρι την αποπομπή  του Янукович το 2014 με τα γνωστά γεγονότα του Μαϊντάν. Εκεί εχασάν οι ρώσοι τον έλεγχο και προσάρτησαν την Κριμαία και  το Ντονμπάς όπως έκαναν και στην Μολδαβία και στην Γεωργια  όταν θέλησαν να ανεξαρτητοποιηθούν. Από την σφιχτή αγκαλιά της Μόσχας. Λογικό λοιπόν να στραφεί στο Νατο η Ουκρανία Τάσο Ακριβως οπως τα λες.  Εχουμε παρομοιο προβλημα με τους Τουρκους που εχουν βλεψεις στο Αιγαιο και την θρακη. Οσοι καθονται και υποστηριζουν την Ρωσια εναντια στο διεθνες δικαιο, ειναι σαν να βγαζουν τα ματια τους στα εθνικά μας ζητηματα.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-24 06:44:11

Θέμα: chat για τα κοριτσια του Glamour

Δημοσίευση: Ω ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΕΤΣΙ!  :fingers: Καλη η Ρινα;   :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-24 06:46:42

Θέμα: Κάτια

Δημοσίευση: Τελικα η Κατια που πηγε; Ακουσα οτι δουλευει σε στουντιο. Ποιο στουντιο, και με τι ονομα;

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-24 06:50:12

Δημοσίευση: υπάρχουν και ειδικές σωματικές ασκήσεις για να μην τελειώσεις + να φτάνεις στο αποκορύφωμα και να το κόβεις ώστε να το συνηθίσεις. Αυτο ειναι που μαθαινεις με εμπειρια. Το χυσιμο ειναι καθαρα εγκεφαλικο.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-24 06:58:20

Θέμα: COVID-19

Δημοσίευση: καλα αυτο το  εχω κανει τα  εμβολια μου και  εχω το κεφαλι μου ησυχο  δεν το λες  με ενα  εμβολιο  που εχει τοσες παρενεργειες  οσο ολα τα αλλα μαζι τοσων  χρονων οπως επισης και για ενα εμβολιο  που ερευνες εγιναν 1 χρονο ?? οταν αλλα κανουν χρονια ερευνων πριν  βγουν Ολα τα εμβολια εχουν παρενεργειες! Ποσοι εχουν κανει το εμβολιο παγκοσμια για να το αμφισβητεις ακομα; Το mRNA ειναι η τεχνολογια του μελλοντος και τωρα κανουν κλινικες μελετες για εμβολια για HIV, και συντομα για καρκινο. Εγω περασα Covid πριν βγουν τα εμβολια, και θα σου ελεγα οτι τα εμβολιαμειναι σωτηρια για τον κοσμο.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-24 07:09:00

Δημοσίευση: Καλημερα σε ολους

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-24 07:12:11

Θέμα: chat για τα κορίτσια του Athens VIP

Δημοσίευση: SONIA ATHENS VIP Αυτη με τραβαει πολυ. Εχει κατι στην ματια της. Η φωτο με φοντο το Ντουμπάϊ.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-24 07:17:06

Θέμα: Έλληνας οδηγός ταξί διένυσε 4,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα με μια Mercedes 240D

Δημοσίευση: Τα παλια Μερσεντες ειναι θηρια. Τα καινουργια τα κανεις lease για 3 χρονια και τα δινεις πισω. Μετα τα 150,000 χλμ παρουσιαζουν ενα σωρο προβληματα κυριως ηλεκρικα!

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-24 07:21:31

Θέμα: Κριτικές

Δημοσίευση: περιθώρια βελτίωσης του φόρουμ: 1) κριτικές πρέπει να έχουν ένα τίτλο (S.O.S) 2) βαθμολογια ως προς εμφανιση προσωπο/σωμα, βυζι Α+ Α++ Β+ Β++ C+ C++ και D+ D++, Διαθεση, καθαριοτητα, Αξια 3) θεάσεις πόσοι τις βλέπουν 4)Περιθώρια για σχολίασμα των κριτικών 5)κόστος 6)incall or outcall 7) επιδίωξη για δεύτερη συνάντηση 8)Διάρκεια 9) Τόπος συνάντησης 10) περισσότερες εικόνες των κοριτσιών. 11) Συγκρίσεις μεταξύ κοριτσιών (Κατι που δεν το έχουν άλλα σίτες) 12) χωρα καταγωγης  Αυτά θα προς το παρόν για να γίνει το σίτε πιο φιλικό προς τον χρήστη Εγω δεν θελω να διαβαζω σεντονια στις κριτικες! Θελω μια περιληψη για την κοπελα και την διαθεση/επαγγελματικοτητα της. ΥΓ Και δεν συμφωνω με μερικους που γραφουν 4-5 εκθαμβωτικες κριτικες για την ιδια κοπελα. Η δεύτερη κριτική για την ιδια κοπελα επιβάλλεται μονο οταν το μωρο εχει αλλαξει συμπεριφορα.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-24 07:29:47

Δημοσίευση: σαν εσκορτ είχες πάρει; Οχι, την ψαχνω.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-24 21:03:10

Θέμα: chat για τα κοριτσια του Glamour

Δημοσίευση: μπααα.. καθόλου  :sex2: Και εγω κουμπαρος  :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-24 21:06:08

Δημοσίευση: Η Ρωσία δημιούργησε ένα αυταρχικό κλεπτοκρατικο μοντέλο διακυβέρνησης που εν ριπή οφθαλμού έκανε ρακένδυτους και ξυπόλυτους δισεκατομμυριούχους Το χρήμα που έπρεπε να πάει σε υποδομές και στην ανάπτυξη της οικονομίας έγινε καταθέσεις σε παράκτιες εταιρείες τράπεζες του εξωτερικού, πολυτελείς βίλες ανά τον κόσμο και υπερμεγέθη κότερα στα χέρια τον λίγων και εκλεκτών. Όταν έχεις πραγματικά δυνατή οικονομία δεν χρειάζεται να κυνηγάς για σύμμαχους αυτοί έρχονται μόνοι τους Αυτο γινοταν στην Ρωσια απο την εποχη των τσαρων. Γιατι νομιζεις εγινε η επανασταση των μπολσεβικων. Δεν εχει αλλαξει η νοοτροπια των Ρωσων, απλως αντικατέστησαν τον τσαρο.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-24 21:21:56

Θέμα: Τι ειδους σεξ μας αρεσει?

Δημοσίευση: Μην ξεχνας και το τσαμπα με γκομενα. Στις πουτανες πας ειτε να απολαυσεις κατι που δεν σου δινουν τσαμπα, η να συμπληρωσεις κατι απο την φαντασια σου. Εμενα προσωπικα με τραβανε οι εμπειρες γυναικες, κυριως για πιο σκληρο πηδημα PSE στυλ, και δεν παω σε πιπινια ετσι για να πηδηξω καμια μικρη. Οι μικρες (19-21 ετων) μπορει να εχουν νεανικο σφριγος, αλλα το σεξ ειναι ολο μηχανικο. Θελει μερικα χιλιομετρα η γυναικα για να μαθει πως να ευχαριστει τον αντρα. Υπαρχουν εξαιρεσεις και μου εχει κινησει την περιεργεια μια μικρη για τον χαρακτηρα της. Λεω να περασω την αλλη εβδομαδα

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-25 21:33:26

Δημοσίευση: δουλευει αυτο το σαββατο Αθηνων λεει το  προγραμμα Ποιο απολα στην Αθηνων και με τι ονομα;

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-25 21:40:33

Δημοσίευση: Εμας δεν μας πειραζει , ρωσοι ειμαστε? δεν φτανει που χορτασαμε ωραιο μουνι την τελευταια τριακονταετια χαρη στις επιλογες που εκαναν τους την λεμε και απο πανω ;) Αν διαβασεις ιστορια, στο νοτιο μερος της Ουκρανιας ειχαν εγκατασταθει Ελληνες απο την αρχαιοτητα. Οι Ουκρανοί εχουν ενα μεγαλο ποσοστο Ελληνικου DNA, και εκει ιδρυθηκε η Φιλικη Εταιρια που ξεκινησε την επανασταση του 21, και απελευθερωσε την Ελλαδα απο τους Τουρκους. Οταν παιρνεις το μερος της Ρωσιας, οχι μονο αγνοεις το διεθνες δικαιο, αλλα τα βαζεις με τον αδερφο σου που δεν ηξερες.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-25 21:50:19

Θέμα: COVID-19

Δημοσίευση: κατ αρχην  διαβαζε  πιο προσεκτικα τι γραφω   χαιρω  πολυ και το  depon  panadol  εχουν  παρενεργειες αλλα ακομα και αυτα  τα τοσο απλα  κανανε κ καποιο  ευλογο διαστημα ερευνες   πριν  βγουν  στην κυκλοφορια δεν βγηκαν με προσωρινη αδεια  οπως τα εμβολια  μεσα σε 6 μηνες αυτο που λεω για τις  παρενεργειες ειναι  το  εξης  και δεν το λεω εγω η ερευνα και η στατιστικη το λεει οτι  τα 4 αυτα εμβολια  astra  j n j  moderna k  phizer  μεσα σε δυο  χρονια που κυκλοφορουνε  εχουν  πολαπλασιες παρενεργειες  (δεν θυμαμαι ακριβη αριθμο) απο  οτι ολα τα αλλα εμβολια που εχουν  βγει  στα τοσα χρονια συνολικα  φυσικα αυτο δεν  θα το ακουσει κανεις στα πετσοκαναλα  σε καποιο  μικρο καναλι  το ειχα ακουσει  και παραθετανε στοιχεια  οσο  για την τεχνολογια mrna ναι  ειναι  η τεχνολογια του μελοντος  αλλα δεν σχεδιαστηκε  για τα εμβολια  υπαρχει ηδη  εδω και χρονια  φιλος μου γιατρος μου ειχε πει  οτι  χρισιμοποιηθηκε (πειραματικα καταλαβα) οταν ηταν  ο  η1ν1  και ειχε πληρη αποτυχια  αν ειναι  η σωτηρια  τα εμβολια  η  η καταστροφη θα δειξει   εδω αλλα λενε με στοιχεια  ειναι και αυτοι  θανατοι  που εχουν  αυξηθει ολως τυχεως τον  τελευταιο χρονο  στην  Ελλαδα(που δεν οφειλονται  στο covid) ενω τοσα χρονια ηταν σταθεροι ολα μια συμπτωση  :huh: :huh: :huh: Αν ειναι οπως τα λες, γιατι καμια κυβερνηση στον κόσμο δεν εχει σταματησει/απαγορευσει τα Covid εμβολια; Παντα υπαρχει ενα μικρο ποσοστο συνομοσιολογων που αρνουνται ακομα και οτι ο ηλιος μας δινει φως.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-25 21:56:01

Δημοσίευση: Χρονια πολλα και καλο βραδι.

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-25 22:08:25