Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του AlfaArsenico (2267)

Θέμα: chat για τα κοριτσια του AGN

Δημοσίευση: Ούτε κρύο ούτε ζέστη Ότι δείχνουν οι φωτογραφίες στο σώμα ίσως ένα τσικ παραπάνω κιλά Νταρντάνοβα με βυζάρες Πρόσωπο μέτριο δεν την λες άσχημη Μιας που μερικές φορές είμαι μερακλής την κράτησα Αν ξεπεράσει κάποιος το μπαμπάτσικο του σωματότυπου της τότε θα περάσει καλά και εξηγώ Φιλάει πολύ, γλύφει παντού και τα πάντα, ειναι ευχάριστη και στο σεξ παροτι με εξτρά κιλά έχει πολύ ενεργεια Σε γενικες γραμμες δεν ηταν συναντηση επιπεδου εσκορτινγκ όσον αφορα εμφανιση αλλα με αρκετα καλές υπηρεσίες Για αυτη αναφερεσαι;

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-11 07:30:01

Θέμα: Κατερίνα 24

Δημοσίευση: εγω λεω να παει ή ο @"AlfaArsenico"  ή ο @odin αντε γιατι ολα τα κασκαντεριλικια απο εμενα τα περιμενετε πρεπει να ειμαι μακραν ο πιο κασκαντερ στην Αθηνα Βρε ξουρα, ετσι και περασει ο @"Odin" θα το κοψει το πρωκτικο, ενω αν περασεις εσυ θα κοψει την πιπα! :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-22 15:43:55

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Εσκισες! Εσκισε με γλυφομουνι;  :D :D :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-24 22:26:27

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλησπερα

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-24 22:27:08

Θέμα: Κουβέντα για το Athens VIP girls

Δημοσίευση: αλλος γλυφομουνακιας  :gltfomounis: απο εκει ο @"TOMCRUISE" εχει καταντησει επιδημια να φοραμε μασκα :corana: Ουτε φιλι, ουτε γλειψιμο, λεω να το κοψουμε το αθλημα τοτε!   Μονο κωλο μας εμεινε. :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-24 22:30:48

Θέμα: Πληροφορίες για ανεξάρτητα κορίτσια με αγγελίες

Δημοσίευση: ξέχασες μια κατηγορία τις Θείτσες :DD: :arrow: Εχεις δοκιμασει;  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-05-03 23:35:11

Δημοσίευση: Καλησπερα σε ολους

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-25 22:48:25

Θέμα: Τα “θέλω” της Ελληνίδας στο σεξ!!!

Δημοσίευση: Πουτανες που θελουν να το κρυψουν απο γνωστους και συγγενεις. Δεν εχω βγαλει Ελληνιδα γκομενα που να μην μου εδωσε κωλο με το καλημερα.

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-25 23:04:51

Δημοσίευση: Καλημερα

Δημοσιεύθηκε: 2022-09-02 10:01:36

Θέμα: Συζητηση για τα κοριτσια του Glamour

Δημοσίευση: Αφου δεν μιλατε, εκλεισα Μαργκοτ αυριο. Τι μοναχοφαηδες εισαστε! Τοσο καιρο κανεις δεν ειπε τιποτα για την μικρη!

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-13 17:46:24

Δημοσίευση: that good? απο πιπα; :mouthfuck: :olon: :tsmboukh: :bj: :minet: :pipoula: Καλή αλλα οχι καθηγητρια! Εγραψα κριτικη και αναμενουμε εγκριση.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-13 18:09:13

Θέμα: ΚΛΗΡΩΣΗ FREE FUCK

Δημοσίευση: Το 16 παρακαλω!

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-12 23:07:08

Δημοσίευση: Αφου δεν μιλατε, εκλεισα Μαργκοτ αυριο.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-12 23:12:42

Δημοσίευση: Καλησπερα

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-12 12:18:48

Θέμα: Συζήτηση για τα κορίτσια του Trust your Lust

Δημοσίευση: Εγω λεω να περασω απο εδω. Αν εχει παει κανεις προσφατα, ας ενημερωσει.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-12 15:26:54

Θέμα: Κριτικες για κριτικες

Δημοσίευση: οσοι θελουν να φερουν παλιοτερες κριτικες απο αλλα φορουμ τις φερνουν ΑΛΛΑ προϋποθεση ειναι να εχουν προσφατο τουρ ή να ειναι μονιμες στην Ελλαδα ή να ειναι επαναλαμβανομενες στα τουρ Και μια προταση γιατι ειναι δυσκολο να βρίσκουμε τα μωρα για να βαλουμε κριτικη. Σε ενα γραφειο τα μωρα μπορει να ειναι 5 σελιδες μεχρι 29. Βαλε μια ταξινομηση αλφαβητική ώστε να μπορουμε να τα βρουμε χωρις να ψαχνουμε 29 σελιδες.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-12 15:40:59

Δημοσίευση: Καλημερα σε ολους

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-08 08:57:38

Δημοσίευση: λες να μη το λεω καθε φορα που παιρνω για το γκολντεν δεν εχεις διαβασει που εχω γραψει οτι καθε φορα που τους ρωταω αν τα κοριτσια εχουν θεμα με το γλειφομουνι,μου τη λενε κ απο πανω ,οτι δεν ξερουμε αν το κανουν τα κοριτσια,ειναι θεμα χημειας & οταν τους λεω οκ το ξερω,απλα ρωταω μηπως σας εχει πει κατι καποιος πελατης σαν παραπονο για καποια κ τι γυριζουν κ μου λενε? εμεις δεν συζηταμε τετοια πραγματα με τους πελατες χαχαχαχαχαχχαχαχ α καταλαβα λεω μονο για τον τιμαριθμο κ τον πουτιν συζητατε με τους πελατες φαινεται. Αυτοι δεν ξερουν τίποτα για τις κοπελες. Ειναι το πιο ασχετο γραφειο και σου λενε οτι θελουν. Αν τους ρωτησεις αν η κοπελα κανει αναλ, που το γραφει στο σιτε τους, θα σου που εξαρταται απο χημεια, μεγεθος, ορεξη κοπελας κλπ. Μιλαμε για μεγαλο ρισκο να φας φολα απο αυτο το γραφειο! Μιλαμε για το Γκολντεν Ντιαμοντ γραφειο, μην μπερδευτουμε!

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-16 19:06:10

Θέμα: Ρωσο-Ουκρανικός πόλεμος! Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου;

Δημοσίευση: Και η μεγαλη πλειοψηφια μπαζα ,λες να μην τις εβλεπα? Κατι χοντροκωλες μαυρες-λατινες ... Οταν εχεις γαμησει τον αφρο δεν δινεις σημασια σε κατι τετοιες. Μονο στα μεγαλα κλαμπ εχει γκομεναρες και στις πισινες των ξενοδοχειων ,σιγουρα ψωνιζονται με μεγαλα ποσα. Το θεμα ειναι οτι το μουνι ειναι υπερτιμημενο στο Αμερικα , τις μετριες λευκες που υπαρχουν στα ραντζα και για να τις γαμησεις θες πανω απο πεντακοσια ντολαρς στο Ντοιτσλαντ τις παιρνεις με πενηντα και στα ανατολικα μουνολιβαδα στο τζαμπα. :D Εγω πηρα μια σχιστοματα Αμερικανα στο Βεγκας στο δωματιο για 2 ωρες με $400 (€370 σημερινα). Γυρω στα 29 και πολυ καλο σωμα. Μου την επεσε στο μπαρ και εκει που νομιζα οτι την εριξα, μου το εσκασε με το δωρακι της. Αμα εισαι καυλωμενος, δεν κοιτας πανω κατω 20 ευρω.   Και να σε διορθώσω, στο Βεγκας βλεπεις φοβερα μουνια, και αμα σε δουν στο καζινο να παιζεις μεγαλα ποσα, σου κολλανε σαν τις βδέλλες.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-15 20:28:18

Θέμα: ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ

Δημοσίευση: ναι την Ινα σε λεσβιακό αλλά όχι ο Τεό να την κάνει γυναίκα πάλι πλέον είναι τόσο κοινότυπο αυτό το ζευγάρι που είναι ντεκαβλέ Αν θελουν, τους προτεινω και ηθοποιους!  :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-15 20:31:21

Δημοσίευση: ψηνεσαι; Δεν λες τιποτα! Δεν εχω πηδηξει λεσβια ακομα!  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-15 20:34:56

Δημοσίευση: παντως προσωπικα πιστευω οτι η Μαργκο ειναι σκυλι του πολεμου συνδιασμο με αλογο Και εμαθα οτι ειναι φιλη της Margot. Μου συνεστησε να την συναντησω!  :sex2:

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-15 20:39:24

Θέμα: Πληροφορίες για ανεξάρτητα κορίτσια με αγγελίες

Δημοσίευση: πες τα ρε παικτη,γιατι θα μας τρελανουν ορισμενες Γιατι παραπονιεστε; Τα μικρα στενα μουνακια ξυπνησαν! Αν θελετε 20-28 ετων θα πληρωσετε 150. Αν θελετε 30-40 προ μιλφ και μιλφ η ταριφα παει στα 110-120. Στα γκιλφ παει απο 60 στα 80.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-15 20:51:27

Δημοσίευση: Βρε μουναρες - μικρες και ολα αυτα που λες ειχε και στο Omnia στο Βεγκας που ειναι κλαμπαρα ... εγω γενικα διαπιστωσα οτι δεν φορτωνεις ευκολα ωραια γκομενα ,αν τα καταφερες εσυ μπραβο σου χαιρομαι! Οι μισες στα ξενοδοχεια στο Βεγκας ειναι πουτανες. Καθεσαι στο μπαρ και σου την πεφτουν αν σε δουν μονο. Μονο οταν καυλωσεις θα σου πουν το δωρακι τους για να σε ακολουθησουν στο δωματιο.   :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-15 15:48:33

Δημοσίευση: Δεν το βλεπω να τα παρατανε ευκολα οι Ρωσοι, οι Ουκρανοι εχουν μπλεξει ασχημα Τυπε τα εχεις μπερδεψει. Οι Ρωσοι εχουν μπλεξει ασχημα, και τους βυθισαν την ναυαρχιδα της μαυρης θαλασσας.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-15 15:52:25

Δημοσίευση: ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ CONCEPT ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΤΑΙΝΙΕΣ. ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ? ΠΟΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ?? Επειδη όπως ολες οι Ελληνικες τσοντες εχουν καταντήσει βαρετες, δοκιμαστε κατι καινουργιο. Εχετε δοκιμασει boy girl, παρτουζα, αναλ, και στραπ ον με την Ελενα Χατζι που απετυχε εντελως. Η αγορα στην Ελλαδα για κατι τετοια ειναι μικρη. Αυτα που δεν εχετε γυρισει ακομα ειναι BDSM, και γκει, που θα ειναι αποτυχια ξανα. Να σας δωσω και σεναριο. Η φαντασια του αντρα ειναι να πηδηξει λεσβια και να την μετατρεψει σε γυναικα. Εκβιαζει το λεσβιακο ζευγαρι με το να πηδαει την γυναικα της σχεσης και ζηλευει η αλλη λεσβια. Για να την κατακτησει πισω πρεπει να πηδηχτεί με τον αντρα σε κινκι BDSM σεναριο, οπου εκτυλισεται σκηνικο και με τους τρεις στο κρεβατι με την λεσβια υποτακτικη. Κοιταξτε Dorcel να παρετε ιδεες.  :D :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-15 17:51:49

Δημοσίευση: Αμερικανα με γερμανικη καταγωγη μου ειπε ... ειχε και ενα αλλοκοτο σωμα για τον πεο εντελως αριστερα απο μενα με την ασπρη πουκαμισα :lol: Απο τα καλυτερα στην ΝΥ που εκλεισε τωρα, ηταν το Pacha! Μουνια αμετρητα και μικρες 23-30 χρονων. Γιναταν χαμος και απο κοκα κολα.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-15 09:31:56

Δημοσίευση: Καλημερα παιδια

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-15 09:32:41

Δημοσίευση: Την ειχα παρει παλιοτερα, και ειχα περασει καλα, αλλα θελει ζορισμα γιατι εχει ταση ξεπετας. Τοτε εδινε και κωλο.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-15 09:40:47

Δημοσίευση: εγω λεω για Μαργκο σε μιλφ σε μαγια στο πιο μπαμπατσικο ισως και Λορα Εγω θα πηγαινα Μαγια για ενα μισαωρο να σε κοιτάζει στα ματια ενω  :tsmboukh:

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-14 18:11:00

Forum Tasks