(07-07-2026, 10:49 PM)Pe27 Έγραψε: Τη συστήνω ανεπιφύλακτα την ΑΝδρομαχη και να τη πάρεις άμεσα σου λέω θα με θυμηθείς
(07-07-2026, 11:10 PM)TOMCRUISE Έγραψε: τελεια,μακαρι να φανει μεχρι την πεμπτη 
Ανδρομαχη!
λιγα λογια για το φανταστικο κοριτσι !
φανηκε χθες κ εσπευσα να την κλεισω αμεσα αφου με ζαλισε κ στα μεταξυ μας μηνυματα ο
@Pe27 κ πραγματικα περσα τελεια , μακαρι να κανει καρτελα κ να της γραψω κ τις ωραιες μου κριτικες σεντονια

λιγα θα γραψω εδω , γιατι με ποναει το κεφαλι μου τωρα , πολυ ομορφο κοριτσι με ωραια βυζακια φυσικα , πολυ καλο επιπεδο ανθρωπου που θα μιλησεις κ θα πεις κ πεντε σοβαρες κουβεντες , δεν ειναι δηλαδη κανα τσολι , αν τη συναντουσα στην κανονικη μου ζωη δεν θα μου περνουσε απο το μυαλο οτι κανει αυτη τη τη δουλεια κ σιγουρα δεν θα μου περνουσε απο το μυαλο οτι κανει τετοια γαμησια
@geroksouras οταν συνελθεις να την παρεις μιλαμε για επικη πιπα , ακουραστη , δεν μου αφηνε την πουτσα σε ησυχια , σπατουλαρισμα εννοειται οτι το καραευχαριστηθηκα πρεπει να εχυσε 2-3 φορες κ με αφησε να το φχαριστηθω οσο ηθελα κ στο γαμησι πολυ ωραια συμμετοχη κ γλωσσοφιλα μου εδωσε φουλ , παροτι στην καρτελα της λεει οτι δεν δινει - μαλλον δινει σε οσους πανε με καθαρη αναπνοη .
το κοριτσι αξιζει με τα χιλια κ αν μεινει στο χωρο θα κανει μεγαλο σουξε γιατι ειναι δουλευταρου κ θελει να περασει καλα ο πελατης κ να φυγει ευχαριστημενος , της ευχομαι τα καλυτερα