Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην Scottie Pippen, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 58 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,126
» Τελευταίο μέλος: Mik92

» Θέματα φόρουμ: 2,516
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 395,583

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Call Girls Athens chat

(06-07-2026, 09:29 AM)karbon88 Έγραψε: μαυρισμενες να ειναι.....

το μαυρισμα παει σε ολες.
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(08-07-2026, 01:11 AM)sotiris1973 Έγραψε: το μαυρισμα παει σε ολες.

Οχι σε όλες διαφωνώ
Σαν τα μούτρα σας θα με κάνετε.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(08-07-2026, 09:59 AM)tannis Έγραψε: Οχι σε όλες διαφωνώ

Σε μας τους άνδρες πηγαίνει πάντως.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Σήμερα Δουλεύουν:
Κορινα 5
Λία 4
Ρια 8
Καμιλα 4
Αλισια 4
Δωροθέα 6-12
Βικτόρια 4
Ανδρομάχη 11:30
Αλεξία 4
Κατερίνα 5
Τηλέφωνα Επικοινωνίας
+306976909630 call & sms
+306975628299 whatsapp
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Επέστρεψε η Αλεξία.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(06-07-2026, 11:19 PM)geroksouras Έγραψε: αρχιζει και χανει τον χαρακτηρα του ελληναδικου σιγα σιγα

Είναι δυσεύρετες οι Ελληνίδες.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(07-07-2026, 10:49 PM)Pe27 Έγραψε: Τη συστήνω ανεπιφύλακτα την ΑΝδρομαχη και να τη πάρεις άμεσα σου λέω θα με θυμηθείς

(07-07-2026, 11:10 PM)TOMCRUISE Έγραψε: τελεια,μακαρι να φανει μεχρι την πεμπτη  Heart

Ανδρομαχη!
λιγα λογια για το φανταστικο κοριτσι !
φανηκε χθες κ εσπευσα να την κλεισω αμεσα αφου με ζαλισε κ στα μεταξυ μας μηνυματα ο @Pe27 κ πραγματικα περσα τελεια , μακαρι να κανει καρτελα κ να της γραψω κ τις ωραιες μου κριτικες σεντονια  hahaha
λιγα θα γραψω εδω , γιατι με ποναει το κεφαλι μου τωρα , πολυ ομορφο κοριτσι με ωραια βυζακια φυσικα , πολυ καλο επιπεδο ανθρωπου που θα μιλησεις κ θα πεις κ πεντε σοβαρες κουβεντες , δεν ειναι δηλαδη κανα τσολι , αν τη συναντουσα στην κανονικη μου ζωη δεν θα μου περνουσε απο το μυαλο οτι κανει αυτη τη τη δουλεια κ σιγουρα δεν θα μου περνουσε απο το μυαλο οτι κανει τετοια γαμησια 
@geroksouras οταν συνελθεις να την παρεις μιλαμε για επικη πιπα , ακουραστη , δεν μου αφηνε την πουτσα σε ησυχια , σπατουλαρισμα εννοειται οτι το καραευχαριστηθηκα πρεπει να εχυσε 2-3 φορες κ με αφησε να το φχαριστηθω οσο ηθελα κ στο γαμησι πολυ ωραια συμμετοχη κ γλωσσοφιλα μου εδωσε φουλ , παροτι στην καρτελα της λεει οτι δεν δινει - μαλλον δινει σε οσους πανε με καθαρη αναπνοη .
το κοριτσι αξιζει με τα χιλια κ αν μεινει στο χωρο θα κανει μεγαλο σουξε γιατι ειναι δουλευταρου κ θελει να περασει καλα ο πελατης κ να φυγει ευχαριστημενος , της ευχομαι τα καλυτερα  Heart Heart
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(8 ώρες πριν)TOMCRUISE Έγραψε: Ανδρομαχη!
λιγα λογια για το φανταστικο κοριτσι !
φανηκε χθες κ εσπευσα να την κλεισω αμεσα αφου με ζαλισε κ στα μεταξυ μας μηνυματα ο @Pe27 κ πραγματικα περσα τελεια , μακαρι να κανει καρτελα κ να της γραψω κ τις ωραιες μου κριτικες σεντονια  hahaha
λιγα θα γραψω εδω , γιατι με ποναει το κεφαλι μου τωρα , πολυ ομορφο κοριτσι με ωραια βυζακια φυσικα , πολυ καλο επιπεδο ανθρωπου που θα μιλησεις κ θα πεις κ πεντε σοβαρες κουβεντες , δεν ειναι δηλαδη κανα τσολι , αν τη συναντουσα στην κανονικη μου ζωη δεν θα μου περνουσε απο το μυαλο οτι κανει αυτη τη τη δουλεια κ σιγουρα δεν θα μου περνουσε απο το μυαλο οτι κανει τετοια γαμησια 
@geroksouras οταν συνελθεις να την παρεις μιλαμε για επικη πιπα , ακουραστη , δεν μου αφηνε την πουτσα σε ησυχια , σπατουλαρισμα εννοειται οτι το καραευχαριστηθηκα πρεπει να εχυσε 2-3 φορες κ με αφησε να το φχαριστηθω οσο ηθελα κ στο γαμησι πολυ ωραια συμμετοχη κ γλωσσοφιλα μου εδωσε φουλ , παροτι στην καρτελα της λεει οτι δεν δινει - μαλλον δινει σε οσους πανε με καθαρη αναπνοη .
το κοριτσι αξιζει με τα χιλια κ αν μεινει στο χωρο θα κανει μεγαλο σουξε γιατι ειναι δουλευταρου κ θελει να περασει καλα ο πελατης κ να φυγει ευχαριστημενος , της ευχομαι τα καλυτερα  Heart Heart

όταν επιμένω για κάτι να μαι ακούς εμένα.... και στη Ανδρομάχη είχα εμπιστοσύνη απόλυτα πως θα σε ικανοποιήσει. για αυτό επέμενα. χαίρομαι που πέρασες όμορφα και εύχομαι και να τη γνωρίσουν και πολλοί φίλοι μου ακόμη από εδώ μέσα , το αξίζει για εμενα..
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(8 ώρες πριν)Pe27 Έγραψε: όταν επιμένω για κάτι να μαι ακούς εμένα.... και στη Ανδρομάχη είχα εμπιστοσύνη απόλυτα πως θα σε ικανοποιήσει. για αυτό επέμενα. χαίρομαι που πέρασες όμορφα και εύχομαι και να τη γνωρίσουν και πολλοί φίλοι μου ακόμη από εδώ μέσα , το αξίζει για εμενα..

απο μας εχει τα καλυτερα λογια!
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(8 ώρες πριν)TOMCRUISE Έγραψε: απο μας εχει τα καλυτερα λογια!

θελω και εγω να της γραψω κριτικη γιατι το αξιζει .. μακαρι να της ανοιξουν καρτελα.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]
Διαφημίσεις