Κριτικές του tannis

SarahYour Angels
Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω το forum και το Γραφείο για το δωράκι που μου έκαναν από το διαγωνισμό του γραφείου.Κάλεσα λοιπόν το γράφειο για να εξαργυρώσω έχοντας στο μυαλό μου κάποιες κοπέλες που δεν ήταν διαθέσιμες. Η επικοινωνία με το γραφείο μέσω μηνυμάτων στην αρχή ήταν κακή , ώσπου ευτυχώς άλλαξε η βάρδια και όλα κανονιστηκαν πολυ γρήγορα. Η Λυδία που ανέλαβε μου προτείνει κάποιες κοπέλες που ήταν διαθέσιμες και μου έκανε κλικ η Σάρα . Όπως είπα και πριν η επικοινωνία ήταν άψογη και άμεση ολα κανονιστηκαν πολυ γρήγορα.Πήγα λοιπόν στο ξενοδοχείο της κοπέλας, μου ανοίγει την πόρτα και βλεπω μια πολυ όμορφη πετιτ κοπέλα, με χαμόγελο και πολύ φιλική διάθεση. Φορούσε ενα απλο καλοκαιρινό φόρεμα που της ταίριαζε πολυ. Είχε απο την αρχή παιχνιδιάρικη μου άπλωσε το πόδι της και μου είπε χαριτωμένα οτι το να βγουν οι γόβες τις ήταν δίκη μου δουλειά. Όταν τις της έβγαλα έπεσε πανω μου με πολλά φιλιά και άρχισε να τρίβεται που ήταν πολύ καυλωτικο. Έβγαλε τα ρούχα της με τη βοήθεια μου και το σωμα της ήταν πολύ σφιχτό. Η πίπα μετά ήταν βαθιά χωρίς βιασύνη και περιποίηση μέχρι τα αρχιδια. Με έκανε να τελειώσω πολύ γρήγορα. Στο απαραίτητο social για το recovery time ήταν πάλι πολύ γλυκιά και χαμογελαστή και μόλις κατάλαβε οτι ήμουν έτοιμος έπιασε δουλειά με το ίδιο πάθος.Σε ότι δοκιμάσαμε η συμμετοχή της ήταν πολύ καλή πολύ καλή χωρίς υπερβολές και με έπεισε ότι το ευχαριστιόταν. Ήταν πραγματικά μια δυνατή GFE εμπειρία.
.jpg)
Milana-7Your Angels
Η αλήθεια είναι ότι για αλλού ξεκίνησα αλλού κατέληξα. Επειδή το ραντεβού κλείστηκε στα γρήγορα και δεν βρήκα ελεύθερες αυτές που είχα στο μυαλό μου, αποφάσισα να πάω σε μια επιλογή που βάση των κρητικών ήταν χαμηλού ρίσκου και τελικά έτσι ήταν. Η επικοινωνία με το Γραφείο ήταν σχετικά καλή, Αρνητικό ήταν οτι αργούσαν να απαντήσουν.Η κοπελα τώρα ψηλή με ωραίο σώμα και ωραίο πρόσωπο, στα μείον το στήθος που ήταν λίγο πεσμένο. Φιλιά πολλά στο στόμα με γλώσσα και συνέχισε σε όλο το σώμα. Η πίπα πολυ καλή, βαθειά χωρίς χέρι με γλείψιμο και στα αρχιδια χωρίς βιασύνη. Δεν είπε οχι σέ τίποτα. Γαμηση σε πολλές στάσεις, πάντα ακολουθούσε τον Ρυθμό και με απαλές κραυγουλες χωρίς υπερβολές για να με καυλωνει περισσότερο. Τελείωμα βαθειά στο στόμα χωρίς να τραβηχτεί γρήγορα ,αντίθετα συνέχισε για λίγο ακόμη. Καλό social, στο recovery time, δεν βαρέθηκα..Επαγγελματίας που σίγουρα ήξερε τι έκανε.

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

![300x90[1]](/forum/images/Banners/300x90[1].gif)

![160x160[1]](/forum/images/Banners/160x160[1].gif)