|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 24 δημοσιεύσεις!
|
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,058
» Τελευταίο μέλος: Puck
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,968
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Ανέκδοτα
|
Φήμη: 1296
-1 μπύρα παρακαλώ
-Από ποτά μόνο λικέρ ρόδι
-1 χυμό τότε
-Μόνο ρόδι
-Από γλυκά;
-Παγωτό σορμπέ ρόδι
-Πάτε καλά εδώ μέσα;
-Όλα ρόδινα κύριε!
- Ρειζ..
- Τα βλέπω..
- Πάσο..
- Ολ ιν!!
- Ολ Χολμπορν!~
- Ποιός έφερε τον μαλάκα εδώ;
Φήμη: 4158
Ήταν κάποτε δύο φίλοι οι οποίοι λογομαχούσαν συχνά πυκνά. Κάποια μέρα τσακώθηκαν και πάλι:
– Δεν σου ξαναμιλάω ρε! Τέρμα ως εδώ!, λέει ο ένας.
– Εγώ είμαι εγωιστής κι αν εσύ είσαι μία φορά εγώ είμαι εκατό. Για να καταλάβεις πόσο είμαι, μόνο αυτό θα σου πω δέκα μέρες πονούσε ο φρονιμίτης μου, πήγα στον οδοντογιατρό, του τον δείχνω και του λέω Άστον αυτόν και βγάλε όλα τα άλλα δόντια μου. Έτσι από εγωισμό ρε! Κατάλαβες;
– Χμμ Σιγά τα αυγά! Εγώ να δεις εγωισμό που έχω! Πόσα χρόνια είμαι παντρεμένος; Θυμάσαι;
– 20 χρόνια, του λέει ο άλλος.
– Στο γάμο μου Θυμάσαι τη φασαρία που έκανα στη γυναίκα μου επειδή μου πάτησε το πόδι;
– Φυσικά και το θυμάμαι! Πανικός είχε γίνει, λέει ο άλλος.
– Από εκείνη τη μέρα ούτε που της έχω μιλήσει και ούτε που την έχω ακουμπήσει καθόλου.
– Μα καλά, τα τέσσερα παιδιά πώς τα κάνατε τότε;
– Από εγωισμό δεν τη ρωτάω...
Τό ανέκδοτο τής ημέρας
Δύο φιλενάδες συζητάνε:
-Κάναμε σέξ χθές,σκέτη καταστροφή! Ήρθε ό κύριος απ’τήν δουλειά, έφαγε σάν βόδι τό βραδινό φαγητό σέ τρία λεπτά,κάναμε σέξ 5 λεπτά καί μετά από δύο λεπτά,κοιμήθηκε!
Γιά πές μου καί τά δικά σου.
-Ω! Ήταν υπέροχα! Ήρθε απ’τήν δουλειά καί βγήκαμε έξω γιά φαγητό, σέ ένα εστιατόριο πολυτελείας πού τό είχα διαλέξει εγώ καί μετά κάναμε έναν μεγάλο περίπατο μέχρι τό σπίτι μας! Εκεί άναψε μερικά κεριά,αρχίσαμε τά προκαταρκτικά γία 40-45 λεπτά,μετά κάναμε σέξ γιά μία ώρα καί τό ποιό απίστευτο,μετά τό σέξ,συζητούσαμε γιά άλλη μία ώρα μέχρι νά κοιμηθούμε! Μέ άλλα λόγια, μία παραμυθένια βραδιά!
Ταυτόχρονα οί άνδρες τους τά λένε σέ άλλο μέρος:
-Κάναμε σέξ εχθές! Ήταν υπέροχα! Ήρθα απ’τήν δουλειά, τό τραπέζι στρωμένο, φάγαμε τό βραδινό μας, κάναμε σέξ καί μετά κοιμήθηκα σάν πουλάκι! Εσύ;
-Σκέτη καταστροφή! Έρχομαι σπίτι απ’τήν δουλειά,είχαμε διακοπή ρεύματος καί αναγκαστικά τήν έβγαλα έξω γιά φαγητό! Διάλεξε αυτή τό εστιατόριο,τό φαΐ όχι μόνο άνοστο,πανάκριβο κιόλας!
Τόσο ακριβό πού δέν είχα άλλα χρήματα γιά τό ταξί καί αναγκαστικά γυρίσαμε μέ τά πόδια! Τό ρεύμα δέν είχε έρθει ακόμα, οπότε άναψα μερικά κεριά γιά νά βλέπουμε λίγο μπροστά μας!Ύστερα,αρχίσαμε τά προκαταρκτικά αλλά από τά νεύρα πού είχα, έκανα περίπου 45 λεπτά νά μού σηκωθεί καί μετά άλλη μία ώρα μέχρι νά τελειώσω!
Σάν νά μήν έφταναν όλα αυτά,επειδή είμουν εκνευρισμένος, δέν μπορούσα νά κοιμηθώ μετά! Μέ πήρε τουλάχιστον μία ώρα μέχρι νά νανουριστώ από τά λόγια της, μιλούσε ασταμάτητα !
Τό ανέκδοτο τής ημέρας
Στό καφενείο συμφωνούν μερικοί φίλοι νά βγούνε έξω τό βράδυ! Ό Γιώργος όμως διστάζει!
-Έλα ρέ Γιώργο, θά περάσουμε ωραία!
-Τό ξέρω ρέ ‘σύ αλλά ποιός αντέχει τήν γκρίνια τής γυναίκας μου μετά όταν γυρίσω σπίτι σουρωμένος!
-Άκου τί θά κάνεις γιά νά μήν έχεις πρόβλημα μαζί της! Μπαίνεις σπίτι ήσυχα,γλιστράς απαλά κάτω από τό πάπλωμα καί βάζεις τήν γλώσσα σου νά δουλέψει ανάμεσα στά πόδια της!
Θά δείς ότι όλα θά είναι ωραία τήν άλλη μέρα!
Πράγματι πείθεται ό Γιώργος καί τούς ακολουθεί έξω. Όταν γυρνάει σπίτι, μπαίνει ήσυχα μέσα, βγάζει τά ρούχα του,μπαίνει απαλά κάτω από τό πάπλωμα καί αρχίζει νά...δουλεύει μέ τήν γλώσσα του! Όταν κατάλαβε από τούς ήχους ότι τελείωσε οίκανοποιημένη, βγήκε από τό πάπλωμα καί πήγε στήν τουαλέτα γιά κατούρημα. Πρός μεγάλη του έκπληξη,καθόταν ή γυναίκα του στήν τουαλέτα!
-Μά πώς είναι δυνατόν νά ήρθες πρίν από μένα στήν τουαλέτα; ρωτάει!
-Σσσσσς! Μήν φωνάζεις,ήρθε χθές τό βράδυ ή μάνα μου καί κοιμάται στό κρεβάτι μας!
Είναι βράδυ και η τροχαία καταδιώκει έναν οδηγό ο οποίος τρέχει με υπερβολική ταχύτητα στην εθνική οδό
Στην αρχή τον καταδιώκει ένας μοτοσικλετιστής αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης καλεί ενισχύσεις και βρίσκεται να τον καταδιώκουν 2 περιπολικά, καμιά δεκαριά μηχανές και ένα ελικόπτερο.Έπειτα από πολλή ώρα πολλά τον εγκλωβίζουν και τον ακινητοποιούν.
Τον πλησιάζει ο επικεφαλής των αστυνομικών και του λέει:
– Φαντάζομαι πως αντιλαμβάνεσαι τι θα σου συμβεί γιατί έχεις ξεσηκώσει ολόκληρη την αστυνομική δύναμη της πόλης.
Όμως παρόλο που έτρεχες σε παραδέχτηκα σαν οδηγό και θέλω να σου δώσω μια ευκαιρία.
Αν λοιπόν μου πεις μια καλή δικαιολογία γιατί έτρεχες σαν παλαβός θα σε αφήσω να φύγεις.
Σκέφτεται ο άλλος για λίγο και του λέει:
– Να σου πω την αλήθεια την περασμένη εβδομάδα το έσκασε η γυναίκα μου με έναν αστυνομικό και νόμιζα ότι με κυνηγούσατε για να μου την δώσετε πίσω…
Ήταν δυο φίλοι μουσικοί. Ξαφνικά πεθαίνει ο ένας από καρδιά.
Πέφτει σε μελαγχολία ο άλλος.
– Περνάει ο καιρός κι αυτός δε μπορεί ακόμα να αποδεχτεί την απουσία του φίλου του.
Κάθε μέρα παρακαλά το θεό να του παρουσιάσει για τελευταία φορά το φίλο του να τον δει έστω για λίγο.
-Ξαφνικά γίνεται ένα θαύμα κι εμφανίζεται μπροστά του…
Γρηγόρη! Πόσο μου έλειψες! Δεν το πιστεύω ότι σε βλέπω!…
-Κάθε μέρα ζω με την ελπίδα ότι όπου κι αν είσαι, περνάς καλά…
Όντως. Η αλήθεια είναι ότι περνάμε πολύ καλά…
Βασικά Σωτήρη εγώ αν ήρθα εδώ σήμερα είναι για να σου πω κάποια πράγματα.
– Καλά ή κακά;
– Και τα δύο.
– Πες τα καλά πρώτα…
– Τα καλά είναι ότι περνάμε καταπληκτικά… Συναυλίες συνεχώς…
Προχτές
έπαιζε ο Bob Marley κι από κάτω όλοι πίναμε μαύρο και τραγουδούσαμε
«No Woman No Cry»… Πριν μια βδομάδα έπαιξε ο Kurt Cobain με τον Jim
Morisson, έχουν κάνει νέο γκρουπ πλέον… Άσε σου λέω, πολύ καλά
σκηνικά…
– Απίστευτο! Αυτό είναι καταπληκτικό!… Και τα άσχημα; Ποια είναι
άσχημα;
– Εχμ… βασικά… βγήκαν αφίσες… παίζεις το Σάββατο…
22-01-2020, 12:33 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 22-01-2020, 12:33 PM από servicee.)
Πάει ο κάτοχος ενός Zastava YUGO 45 στο συνεργείο και λέει στο μάστορα:
- Θέλω να βάλεις πάνω μηχανή 5.000 κυβικά, με 2 turbo ώστε να έχω τελική 350 Km/h. Θέλω επίσης να το κάνεις 4Χ4, να βάλεις λάστιχα 355 με 19άρες ζάντες, ABS, δερμάτινο σαλόνι και αυτόματo πιλότο. Πότε να περάσω να το πάρω;
- Πέρνα σε ένα τεταρτάκι, απαντάει ο μάστορας.
- Ρε φίλε, δεν κόβεις τις μαλ@κίες;
- Εγώ τις άρχισα;
Ένα αντρόγυνο το έκανε κάθε βράδυ και η γειτονιά τρελαινόταν με τις φωνές της μαντάμ.
Έτσι λοιπόν ένα πρωί πάει ο Αντώνης ο διπλανός γείτονας, αγανακτισμένος από την φασαρία, και βρίσκει τον σύζυγο:
«Ρε γείτονα, το βράδυ, όταν το κάνετε, οι κραυγές σας ακούγονται σε όλη την γειτονιά.
Ειδικά εγώ που μένω ακριβώς δίπλα, έχω χάσει τον ύπνο μου.
Δεν μπορείτε λίγο πιο ήρεμα;»
«Τι να κάνω δηλαδή;»
«Τι να σου πω; Κλείσε το στόμα της γυναίκας σου με καμιά ταινία, μήπως και ησυχάσουμε.»
Εκείνο το βράδυ, ο άντρας κλείνει το στόμα της γυναίκας του με μια ταινία και το κάνουν.
Την ίδια ώρα φωνάζει ο άντρας: Αντώνηηηη, εντάξει τώρα;
«Ναι!» φωνάζει ο Αντώνης από το δίπλα διαμέρισμα.
Το κάνουν και δεύτερη φορά και ξαναφωνάζει ο άντρας:
«Αντώνηηηη, είσαι ευχαριστημένος;»
«Ναιιι!!!» απαντάει ο Αντώνης.
Αυτό γινόταν όλο το βράδυ και κάποια στιγμή τα ξημερώματα ρωτάει ξανά ο σύζυγος:
«Αντώνηηηηηηη, όλα καλά; Είσαι εντάξει, πως σου φαίνεται έτσι;»
Και του απαντάει ο Αντώνης φωνάζοντας νευριασμένα:
«Βγάλε την κwλοταινία βρε ηλίθιε απ’ το στόμα της γυναίκας σου γιατί όλη η γειτονιά νομίζει ότι πnδάs εμένα!!!»
Πάει ο τύπος σ’ ένα ιερέα για να εξομολογηθεί. Του λέει ο ιερέας :
– Πες μου, τέκνον μου, τι αμαρτία πιστεύεις ότι έχεις κάνει;
Ο τύπος αρχίζει να λέει :
– Πήγα μια μέρα στο σπίτι της αρραβωνιαστικιάς μου, για να πάμε βόλτα. Αυτή όμως έλειπε. Ήταν εκεί η μεγάλη της αδελφή. Ε, τώρα, μόνη αυτή στο σπίτι, μόνος εγώ, έγινε το κακό.
– Μα παιδάκι μου, με τη μεγάλη αδελφή της αρραβωνιαστικιάς σου πήγες να το κάνεις.
– Δεν ήταν μόνο αυτό, συνεχίζει ο μεταμελημένος τύπος, που συνεχίζει ακάθεκτος.
– Την άλλη μέρα που πήγα ήταν εκεί η μικρή της αδελφή. Ε, τώρα, μόνη αυτή, μόνος εγώ, δεν άργησε να γίνει το… κακό.
Ο πάτερ άκουγε και δεν πίστευε στ’ αυτιά του.
– Τέκνον μου, είναι βαριά τα κρίματά σου, αμφιβάλλω αν συγχωρεθούν.
Ο τύπος όμως δεν είχε τελειώσει :
– Ξέρετε, πάτερ, κι άλλη μια φορά πήγα σπίτι και βρήκα μόνη τη μητέρα της. Τι να σας πω. Μόνος εγώ, μόνη αυτή, έγινε το κακό…
Σε κάποια στιγμή ο τύπος σηκώνει το κεφάλι του, αλλά ο παπάς έχει γίνει άφαντος.
– Γιατί, πάτερ, κρυφτήκατε εκεί πίσω, αναρωτιέται ο τύπος.
Κι ο παπάς έντρομος του λέει :
– Μόνος εγώ, μόνος εσύ, άσε να μη γίνει καμιά μ@λακία!!!
|
|
|