Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (15054)

Θέμα: Άγιο Φως

Δημοσίευση: θαυμα ή οχι εγω το βλεπω σαν παραδοση οι παραδόσεις πρέπει να τηρούνται Κάποια πράγματα είναι Ελλάδα. Όσο και αν τα έχουμε -καλώς- εκλογικεύσει, όσο και αν πιστεύουμε ή όχι, οι παραδόσεις δίνουν ταυτότητα σε ένα έθνος. Δεν είναι ανάγκη να τα κάνουμε όλα ίσιωμα, από τη στιγμή που δε μας ενοχλεί… οι παραδόσεις είναι για να σπάνε :blush: Στον αθλητισμό ναι· στις κοινωνίες όμως, καλό είναι να αντικαθίστανται από άλλες. Όπως έγινε λ.χ. με τα Χριστούγεννα όταν επικράτησε ο χριστιανισμός έναντι της ειδωλολατρείας.

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-02 15:23:36

Θέμα: Ισλαμ

Δημοσίευση: Πως τους έχουν κάνει τόσο φανατισμένους Ρε γεννιούντα φανατισμένοι Δε γεννιούνται· απλά τους κρατάνε αμόρφωτους/βόδια κι έτσι τους έλεγχουν ευκολότερα. Επίσης, πολλαπλασιάζονται σαν τα κουνέλια (άλλη μια ένδειξη χαμηλού επιπέδου και μεγαλύτερης θνησιμότητας) Δεν ειμαστε καλυτεροι εμεις, καποτε οι χρηστιανοι ειχαν την ιδια νωοτροπια Όχι ακριβώς έτσι, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ανθρώπινη ιστορία βρίθει ανάλογων παραδειγμάτων από τις κυρίαρχες ανά εποχή θρησκείες.

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-02 15:34:57

Θέμα: Οσία Μαρία της Αιγύπτου - Απέτυχε ως Πόρνη

Δημοσίευση: Ο αρχικά άσωτος βίος της Οσίας Μαρίας της Αιγύπτου, και η μετέπειτα απροσδόκητη στροφή της προς έναν μοναχικό και ασκητικό βίο, θέτουν αρκετά μεταφυσικά ερωτήματα… :praying: Μεταφυσικά μιλώντας, θέλω να ζήσω άσωτα όσο μου σηκώνεται και μετά να περάσω στον βίο της μετάνοιας και τον ασκητισμό! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-02 15:40:52

Θέμα: Άσωτη ζωή, σαρκική ηδονή, ακολασίες και θρησκευτική πίστη.

Δημοσίευση: αν δεν είσαι παντρεμένος δεν υπάρχει αμαρτία Ποιος το λέει αυτό; Άλλος ο κατά Χριστόν ενάρετος βίος και άλλο το να είσαι όσο καλύτερος άνθρωπος μπορείς… και αυτό το ορίζει μόνο η συνείδησή σου. Γιατί οι σκέψεις όταν είσαι μόνος, ορίζουν τον παράδεισο της ήσυχης συνείδησης ή την κόλαση στην αντιμετώπιση των δαιμόνων σου. Υ.Γ. Πήξαμε από χριστιανούληδες με τα «τς τς τς», τα σταυροκόπια όταν περνούν μπροστά από ναούς και τις ποικίλες δηθενιές/καθωσπρεπισμούς, την ίδια ώρα που κακοποιούν ανθρώπους ή ζώα, τη φέρουν στον διπλανό ή σε μέλος της οικογένειάς τους για χρήματα ή άλλα ευτελή κίνητρα, κ.λπ. Ας είμαστε λοιπόν καλοί και σωστοί άνθρωποι και ο παράδεισος θα είναι πάντα μέσα μας!

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-02 15:51:27

Θέμα: Ποιοι είναι οι Νεφελίμ, οι Ελ και οι Ελοχίμ

Δημοσίευση: ΚΙΙΙΙΙΜ! Πάτα το κουμπιιιιιί, αφού σιγουρέψεις ότι θα καταστρέψεις και αυτό το νήμα! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-02 17:35:45

Θέμα: Πάρτι «Βλασφημίας». Θα πήγαινες;

Δημοσίευση: να κανω μια χαζη ερωτηση για οποιοδηποτε θρησκεια αμα πεθανεις πως θα κανεις σεξ; με τι σωμα; πνευματικως;;;; Εδώ υπάρχει κόσμος που όλη του τη ζωή πηδάει μόνο στο μυαλό του (και στα λόγια) οχι ακομη κι αν μου χαριζαν 30000 ευρω… κάποια πράγματα έχουν ένα όριο σωστο σε βρισκω,αν κ για πολυ λιγοτερα λεφτα μαλλον θα καμπτονταν οι ηθικες αναστολες μου... Πού να έκανε τα 30k… 150 ωριαία προγράμματα· νομίζω θα το πρότεινες κιόλας! :hahaha: Γινονται ακομα τετοιες μαλακιες στον κοσμο? Και αν γινονται αυτοι που τις κανουν μηπως ειναι εντελως βληματα? Αν δεν πιστευεις οτι υπαρχει κατι πως βγαινεις και το προσβαλεις? Μηπως αυτοακυρωνεσαι? Ακριβώς έτσι!

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-02 17:50:27

Θέμα: Συμφωνείτε να δώσει η εκκλησία τα ακίνητά της στους λαθρομετανάστες;

Δημοσίευση: Στο ερώτημα του θέματος, ξεκάθαρα ΟΧΙ, παρότι δε διευκρινίζεται αν το δώσει σημαίνει «εκχωρήσει», «μεταβιβάσει», «δώσει για ορισμένο χρόνο» κ.λπ. κάποια είναι αγορασμένα και κάποια από δωρεές ήδη η εκκλησία έχει διαθέσει κάποτε το 85% της περιουσίας της και για αυτό οι κληρικοί είναι δημόσιοι υπάλληλοι . Αυτή τότε ήταν συμφωνία Σωστό ως προς την συμφωνία, αλλά… Γενικά τι τη θέλει την περιουσία η εκκλησία αναρωτιέμαι Δεν τη θέλει επισήμως· της έκατσε από τους μλκς τσιφληκάδες και λοιπούς προύχοντες που αντί να βοηθήσουν κανέναν άνθρωπο ή οικογένεια που έχει ανάγκη, όταν πεθάνουν τα χαρίζουν στην εκκλησία, μπας και πάρουν κανένα εισιτήριο για τον παράδεισο. Κυρίως όμως… To πως απέκτησε περιουσία η εκκλησία είναι γνωστό. Να τα επιστρέψει πρέπει!! Φαντάζομαι στα 400 χρόνια αναφέρεσαι… Η εκκλησία είναι για να βοηθάει τους φτωχούς υποτίθεται! Όποτε να δώσει ακίνητα και χρήμα σε όσους το έχουν ανάγκη αφού αυτό πρεσβεύει [quote=ovelix pid=4919 «Υποτίθεται». Στην πράξη, με τι κριτήρια θα αποφασιστεί ποιοι χρήζουν βοήθειας; Το ποιος πάει την Κυριακή στη Λειτουργία και ποιος κάνει τη δουλίτσα τους;

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-02 18:12:50

Θέμα: Sexting Σου αρέσει; Το κάνεις;

Δημοσίευση: Ποτέ δεν το συμπάθησα. Είμαι παλιάς σχολής για πλακα καποια στιγμη και ποιος δε το χει κανει.. Μόνο για πλάκα, γιατί έχει πρακτικά προβλήματα. Άμα τραβάει η «κουβέντα», πώς σκ θα τον παίξεις; Με το «κακό» σου χέρι; :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-02 18:25:01

Θέμα: Γνωριμία στα ΜΜΜ

Δημοσίευση: κυκλοφορω με μοτο ρε γμτ ..  μηπως να παιρνω τα μμμ μπας και βρω καμια γκομενα ? Κι εγώ έχω μπει μετρημένες φορές από τα 16 μου (όταν άφηνα τη μηχανή ή το αυτοκίνητο για σέρβις :P ) Στα ταξι πανε τα καλα τα μουνακια και εκει δεν μπορεις να κανεις πολλα Γίνε ταξιτζής :hahaha: εμένα μια φορά σε τρόλλευ κράταγα το στύλο χαμηλά και ήρθε μια πιτσιρίκα και άρχισε να τρίβει το μουνί της πάνω στα χέρια μου... Καλά σε λέω μέντορα! Ωστόσο, για να κάνεις κάτι σε οποιοδήποτε ΜΜΜ πρέπει να υπάρχει καλή διάθεση, κάτι που γίνεται μόνο όταν ο κόσμος βγαίνει να διασκεδάσει (ΠΣΚ και βράδια δηλαδή, που οι συγκοινωνίες πάνε περίπατο…). Στο εξωτερικό, σε χώρες με ανεπτυγμένο σύστημα οι γνωριμίες είναι σχετικά πιο εύκολες (και οι γκόμενες επίσης…)

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-02 18:38:35

Θέμα: Θέλω να γαμήσω την γκόμενα ενός πιτσιρικά

Δημοσίευση: Ξέρουμε τι έγινε τελικά; Την γαμησε τελικα ο τυπος; Άνοιξε το νήμα και μετά πέθανε απ’ τη :jerk: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-02 18:53:41

Θέμα: Bar woman / Σερβιτόρες

Δημοσίευση: τα κοριτσια της νυχτας,εμενα ειναι η αδυναμια μου! Εμένα από μια ηλικία και μετά καθόλου, γιατί στο σκοτάδι βλέπω τα @@ μου και θα φάω φόλα :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-02 19:02:32

Θέμα: Τι ποιο παράξενο έχεις κάνει τύφλα στο μεθύσι;

Δημοσίευση: Απείρου κάλλους ξεφτίλες… Να με παίρνει από τον ώμο φίλος να με βοηθήσει να περπατήσω, να μου λέει κάτι στο αυτί και γυρνώντας να του μιλήσω να του τα ρίχνω στη μάπα (λίγο) και τα ρούχα. Να έχω πέσει κάτω και να έχω κοιμηθεί δίπλα στη μπανιέρα και να απορώ το πρωί πως δεν σκοτώθηκα σε καμιά γωνία πέφτοντας. Να με παίρνει ο ύπνος πάνω στο σεξ. Να με πατάνε το στομάχι για να με βοηθήσουν να τα βγάλω και να έχω κολλήσει να λέω στον φίλο που το έκανε «ωραίο κόλπο αυτό ρε μαλάκα· πού το έμαθες;» :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-02 19:16:08

Θέμα: Σχέση από απόσταση

Δημοσίευση: Του φαντάρου τη γυναίκα τη γαμούνε άλλοι 10! :lol: Απόσταση και σχέσεις «αποκλειστικότητας» απλά δεν…

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-02 19:21:38

Θέμα: πόσο μας ενοχλεί το παρελθόν της δικιάς μας;

Δημοσίευση: Το παρελθόν και οι εμπειρίες της είναι αυτά που διαμόρφωσαν τον άνθρωπο που γουστάρεις.

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-02 19:32:16

Θέμα: Bar woman / Σερβιτόρες

Δημοσίευση: Τι εννοείς ρε ποιητή; Δε βλέπω καλά ρε παίκτη στο ημίφως· πώς θα καταλάβω αν η άλλη είναι καλή;

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-02 19:59:52

Θέμα: πόσο μας ενοχλεί το παρελθόν της δικιάς μας;

Δημοσίευση: Και αυτό και ότι τα λάθη γίνονται για να μαθαίνουμε Ιδανικά πάντα…

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-02 20:00:52

Δημοσίευση: Έγδαρα το πρόσωπο μου στο οδόστρωμα γιατί προσπαθούσα να πιάσω τα κλειδιά που πέσανε κάτω από το αμάξι  :hahaha: Να χαίρεσαι που δε σου έσπασε κάποιος το κεφάλι ή που δεν πήρες κανένα στο λαιμό σου, που μου ήθελες και αυτοκίνητο…

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-02 20:02:34

Θέμα: Σχέση από απόσταση

Δημοσίευση: Θα έλεγα ότι παίζει ρόλο αν είναι εμφανίσιμη ή όχι αλλά θυμήθηκα ότι έχουμε πολλούς σαβούρα γαμηδες Irrelevant and offensive…

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-02 20:03:29

Δημοσίευση: Με περίμενε το ταξι παράλληλα με το αυτοκίνητο απλά για να πάρω τα κλειδιά του σπιτιού έπρεπε να ανοίξω το αυτοκίνητο του οποίου τα κλειδιά μου πέσανε Σε αδίκησα ο προπετής! Εύγε!

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-02 20:05:15

Θέμα: Καρχαρίες

Δημοσίευση: Εγώ απορώ τι έχουν στο μυαλό τους όσοι κολυμπάνε κοντά σε καρχαρίες Μα… το δόντι του καρχαρία!!! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-02 21:43:22

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: ζοριστηκατε τεμπελχανεια αλλά τα καταφερατε να κλείσετε τις συμμετοχές τελευταια μέρα του διαγωνισμού να ουμε..... που να μην ηταν κ το γκολντεν δηλαδή δεν θα είχαν κλείσει οι συμμετοχές ούτε τη Δευτέρα παρουσία να πούμε.... τι είστε εσείς ρε γαμωτο..... Είμαστε που είμαστε τεμπελόσκυλα, έπεσε και η Αυγουστιάτικη ραστώνη…

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-03 17:28:11

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: μαντέψτε τι έφαγα χθες το βράδυ και έπεσα ξερός μέχρι τώρα? :hahaha: Πιτόγυρα;;; :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-03 17:28:58

Δημοσίευση: Sniper σου ευχομαι καλη επιτυχία αν κερδισεις παντως και θες να το μεταβιβασεις εδώ είμαστε ...  :P Κερνάω το καλύτερο burger στην Αθήνα σε περίπτωση που .... Μεγάλη καρδιά κι εσύ :P Ακόμα δε μιλάμε, αλλά όταν κερδίζει η οικογένεια είναι σαν να κερδίζεις ο ίδιος!

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-03 22:24:07

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Μαγικά τοπικά πιάτα στη Μεγαλόνησο!

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-03 22:40:21

Θέμα: Pederica Pacela

Δημοσίευση: ααχαχαχαχαχαχαχ ρε εσυ έχεις ταλέντο! Merci! :blush:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-04 06:03:32

Δημοσίευση: Ποιος πουστης λες να το κερδίσει??? :hahaha: «Αντί» να ρωτάς για τον πστη, δεν προσπαθείς να σκεφτείς πώς θα κερδίσουμε τίποτα; :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-04 06:07:45

Θέμα: Candice Swanepoel

Δημοσίευση: Το τιμάς το νηματάκι αδερφέ!!! Πού βρίσκεις τέτοιες φωτό ήθελα να’ ξερα… (μα τι εικόνα είναι αυτή;;; :bistroseks: )

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-04 06:21:06

Θέμα: Izabel Goulart

Δημοσίευση: Ιζαμπελ!! Ίζα ρε θείο! Ανεβάζεις και φωτό! (Μου φαίνεται σε κάποιον πρέπει να άρεσε πολύ το κωλαρίνο…)

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-04 06:24:44

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα και καλή εβδομάδα παίκτες!

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-04 06:29:59

Θέμα: Γυμνισμός ιδεολογία και τρόπος ζωής, ηδονισμός ή ευκαιρία για σεξ;

Δημοσίευση: Προσωπικά δεν θα αισθανόμουν άνετα να πάω στη κρουαζίερα αυτή Με την καμία! Ακόμα χειρότερα πιστεύω θα ήταν να είσαι σερβιτόρος…

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-04 06:35:14