Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (15054)

Θέμα: Δεν γαμάμε που δεν γαμάμε, ας πούμε και καμία μαλακία

Δημοσίευση: @"Sniper"  ελα εδώ αν σε ψήνει. Μάλλον κάποιοι παίρνουν τον ρόλο τους πιο σοβαρά.  Εγώ μπαίνω να καυλαντισω να γελασουμε.  Μιας και βλέπω να αναφέρεσαι στο σουλουπωμα. Το έχω ξανά θέσει αλλά θάφτηκε κάτω από σπαμ. Πες μου την γνώμη σου αν θες.  Με την ίδια νοοτροπία που λέμε πως αντί για κάθε νέο γεγονός, ανοίγουμε ένα topic με "επίκαιρα γεγονότα" και γράφουμε εκεί, δεν θα ήταν μια καλή σκέψη να ανοίξουμε ένα γενικό topic με φωτός και να ποσταρονται εκεί αντί για ένα θέμα για κάθε σελεμπριτι που ουσιαστικά μπαίνουν print screen από τα Instagram τους; Για καυλάντα μπαίνουμε οι περισσότεροι, απλά ως προς το ρόλο -δεν είναι θέμα σοβαρού ή μη- κι εγώ είμαι φαν της απλοποίησης, γιατί αλλιώς μου κάνει τη ζωή δύσκολη, αφού εκεί που μπαίνω για διάλειμμα καταλήγω να τρώω μισή ώρα+ στο ενδιάμεσο. Ως προς αυτό που λες με τις φωτογραφίες, επειδή έχεις καταλάβει ότι έχω eye for detail, καθόλου δε θάφτηκε, απλά… προσπεράστηκε (sic). Κι αυτό γιατί προφανώς είναι άλλο πραγμα λ.χ. η επικαιρότητα (κάτι που είναι επίκαιρο σήμερα δεν έχει νόημα να ανακινηθεί μετά από 1 χρόνο ή ο σεισμός του 2019 δεν έχει πλέον σημασία όταν σήμερα έγινε στην Καμτσάτκα) και άλλο ένα ποστ που θα είμαι υποχρεωμένος να σκρολάρω για να φύγω από μιξ ποσταρίσματα του μπάζου-Έφης ή της Ντενέκου για να βρω της Οικονομάκου που μου αρέσει, ενώ σε ξένες να βλέπω τη Φοξ να μου χαλάει τη διάθεση, όταν ψάχνω για φωτό της Ραταϊκόφσκι! Δεν το λες και λειτουργικό ρε συ!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 21:48:39

Θέμα: Παγκόσμια επικαιρότητα.

Δημοσίευση: Έχει κουμπί report κάτω δεξιά. Για αυτό το λόγο είναι.. Let them speak for themselves!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 21:51:27

Δημοσίευση: Άμα θες να μαλαπερδιασεις με οικονομακου, μπες στο insta της. Αφού από εκεί είναι screenshot έτσι και αλλιώς. :D Anyway, τα αποτελέσματα του τρόπου που θεωρείς ως πρακτικό, τα βλέπεις. Πρέπει να ανοίξεις τα forum πάνω δεξιά για να βρεις ένα topic της προκοπής να τσαταρεις. Η πρώτη σελίδα είναι γεμάτη με φώτο. Πιο πολύ αποθαρρύνει κάποιον να ασχοληθεί με υο φόρουμ πάρα τον παρακινεί.  Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε.  (και ότι έχεις άδικο  :tooth: ) Εννοείται ως προς το τελευταίο, ότι δηλαδή διαφωνούμε και εννοείται επίσης ότι έχω δίκιο :P. Όσο για το «πάνω δεξιά», ισχύει γι’ αυτούς που μπαίνουν από υπολογιστή και ψάχνουν νήματα. Στο κινητό έχουν άλλη θέση :P και επίσης οι έχοντες στρατηγική -λέμε τώρα- πάμε κατευθείαν στις ενότητες που μας ενδιαφέρουν (aka της προκοπής) :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 22:05:39

Θέμα: Úrsula Corberó

Δημοσίευση: τελικα μηπως δεν ειναι στρειτ? Τόκιο μέσω παράκαμψης; :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 22:17:42

Θέμα: Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Δημοσίευση: θελω να χαθω στα βυζια της Νούμερο πήρες; :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 22:22:56

Δημοσίευση: Για αυτό και έμεινα εδώ.  Οκ, παντού υπάρχουν και τύποι με λίστες, ευτυχώς εδώ είναι μειοψηφία.. Λόγω των κάμποσων μηνυμάτων που έχουμε ανταλλάξει, επίτρεψέ μου να σου πω να βάλεις μία άνω τελεία. Φιλικά το λέω και όχι ως υπόδειξη.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 22:27:13

Δημοσίευση: Ο καθένας με τον τρόπο του.  Bookmark πάντως δεν θα κάτσω να κάνω  :D Ποια bookmark βρε τραχανά; :D Αναφέρομαι στα νήματα που έχεις διαβάσει γιατί σε ενδιαφέρουν και φαίνεται να έχει προστεθεί νέο περιεχόμενο και σε όσα παρακολουθείς… Ολοι εκφραζομαστε όπως μας βγαίνει Georgios the pacifier/facilitator :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 22:35:28

Δημοσίευση: Πάρτε τη όλοι εμένα αφήστε μου τη Alexandra μόνο μη τη πειράξει κανείς Θα μείνω στις «δικές μου» Swanepoel και Goulart! Αμ, πώς!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 22:39:25

Δημοσίευση: Για αυτές φορτίζω υλικό ήδη … Καταααάλαβα! Ν αρχίσουμε να φορτίζουμε τα «εργαλεία» :xynw: :hahaha: Υ.Γ. Δυνατές περιπτώσεις δεν είναι;

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 22:43:07

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: Πήρα προχθες Ελισαβέτα από πάσα δώρου αλλά δεν έχω προλάβει να γράψω κριτική… :red-card:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 22:51:31

Θέμα: Που Υπηρετήσαμε/ Τι σειρά είμαστε;

Δημοσίευση: 92 στ  Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας  Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας Αφού πήγες που πήγες μεγάλος, καμία αξιωματικό τίμησες; (τα κωλαράκια στις ένστολες πάντα με έφτιαχναν)

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 23:27:23

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση: Είσαι εμπαθής :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 23:28:34

Θέμα: Δήμητρα Αλεξανδράκη

Δημοσίευση: Θέλει το girlfriend στοιχείο Ομοίως! Αλλά αυτός το παρακάνει :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-31 00:23:33

Θέμα: Χρονοταξιδιώτες

Δημοσίευση: Πώς θα καταφερνες να σου κάτσουν αφού δεν σου έκατσαν τότε ; Τώρα ξέρει τι έφταιξε· αυτό που δεν υπολόγισε όμως, είναι πως θα πάει με τα σημερινά του χρόνια να χτυπήσει τα μπουμπούκια :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-31 01:30:12

Θέμα: Κονδυλώματα

Δημοσίευση: Γνωρίζει ο Τομ τι έπαθες ο Ντάγκλας να προσέχει λίγο ; Αν φτάσει ο @tomcruise να έχει γλείψει όσες ο Ντάγκλας και να εκδηλώσει την πάθηση στα 65-70 του, δε νομίζω να τον πειράξει και τόσο! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-31 01:35:18

Θέμα: Μαλβίνα

Δημοσίευση: Θα μας αφήσει στον τόπο τόσο όμορφη που είναι. Γι’ αυτό πήγε διακοπές, για να ισορροπήσουμε!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-31 01:36:27

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Η ταχύτητα δίνει τις νίκες Και μειώνει την απόλαυση :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-31 01:38:27

Θέμα: Ειρήνη Στεριανού

Δημοσίευση: Πιο πιθανό στο τρίωρο. All night sessions για λίγους ;-)

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-31 01:46:44

Θέμα: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Δημοσίευση: Μήπως κύλησαν λίγα φλοκια και στην μπροστινή τρύπα ; Με τσουλήθρα και τον άνεμο ουδεμία έπιασε!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-31 01:48:30

Θέμα: Παναθηναικος

Δημοσίευση: Δεν μπόρεσε ο ΠΑΟ. Υπάρχει πρόβλημα με τη τελική προσπάθεια. Δεν έχουν το γκολ.. Αν δεν μπορείς να τη σπρώξεις στα δίχτυα (ειδικά ο Πελίστρι) δεν κάνεις τίποτα. Αν προσέξεις, σε αντεπιθέσεις με 3 επιθετικούς-2 αμυντικούς, δεν υπήρχαν αυτοματισμοί στην πάσα, με αποτέλεσμα διαρκώς λάθος επιλογές στην τελική. Για το πως δέχτηκε το 1-1 δεν το συζητάω· που κοιτούσαν την μπάλα και δεν την έδιωχνε κανένας…

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-31 02:02:48

Θέμα: Europa League

Δημοσίευση: Θα δοκιμάσει ο Παναθηναϊκός στο Europa. Δεν είναι εύκολοι οι αντίπαλοι που έχει μπροστά του…

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-31 02:04:11

Θέμα: Ταυλανδη Σεξοτουρισμος

Δημοσίευση: εγώ την τράβηξα αλλά δεν βλέπω καμία νάρχεται... Πέρνα από την άλλη πλευρά! xaxaxaxaxa¨¨

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-31 02:11:35

Θέμα: Europa League

Δημοσίευση: Αν βάλουμε αυτά που δεν βάλαμε σήμερα θα περάσουμε. Πώς θα τα βάλεις όταν λείπουν οι παίκτες που σταθερά τα πασταλώνουν; Δες τα τελευταία χρόνια την (μη) παραγωγικότητα της επίθεσης.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-31 07:55:56

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα στην παρέα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-31 08:15:17

Θέμα: Ποτάρες

Δημοσίευση: Καλή η διατροφή, αλλά το ποτάκι -με μέτρο- όπως και να το κάνεις είναι συνυφασμένο με τη διασκέδαση, την καλοπέραση και γενικά τη χαλάρωση! Τώρα το καλοκαιράκι η -παγωμένη- μπύρα έχει την τιμητική της και ακολουθεί το τσίπουρο, το ούζο και τα υπόλοιπα ελληνικά ποτά. Για πείτε παίκτες... τι σας αρέσει να πίνετε, όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά όλο το χρόνο; Διανθίστε αν θέλετε με λεπτομέρειες, όπως αν πίνετε μόνοι ή κυρίως με παρέα, αν το ποτό σας συνδυάζεται πάντα με φαγητό ή το γουστάρετε και σκέτο, κ.λπ.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-31 12:07:50

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: Καλημέρα! Καλημέρα κουκλάρα! Βλέποντας μέρες τις αναρτήσεις σου, συνειδητοποίησα ότι τόσος καιρός χωρίς δόση Jo είναι πολύς. Όταν γυρίσουμε από τις διακοπές, θα πρέπει να αναπληρώσουμε τα κενά για να ξεκινήσει καλά η νέα "σχολική" χρονιά! Υ.Γ. Χρωστάω και κάτι, αλλά είπα να καθίσει λίγο ο ενθουσιασμός για να μη χαρακτηριστώ προμότορας :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-31 12:16:22

Θέμα: Τα “θέλω” της Ελληνίδας στο σεξ!!!

Δημοσίευση: οτι και μαλακιες να θελουμε να γραψουμε μια συμπατριωτισσα σου μπορει να σε φτιαξει εγκεφαλικα ποιο πολυ απο μια ξενη θυμαμαι καποτε ειχα μια γκομενα που με εβαζε κατω και μου ελεγε τωρα πασα μου θα σου κανω μια πιπα που θα σου ρουφηξω μεχρι τα μεδουλια τι να λεμε τωρα Και για εμάς ισχύει αυτό... είναι άλλο να μιλάς όπως σου βγαίνει και άλλο να το μεταφράζεις! Βέβαια, μεγαλώνοντας έμαθα να το γράφω στα @@ μου και να μιλάω στα ελληνικά (και εφόσον ρωτήσουν να τους μεταφράζω στην ανάπαυλα τι έχω πει :P )

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-31 13:08:17

Θέμα: Τι έχει να σε διδάξει για τις σχέσεις μία δικηγόρος διαζυγίων

Δημοσίευση: Τι έχει να σε διδάξει για τις σχέσεις μία δικηγόρος διαζυγίων - Μην ξεχνάς: Ο χωρισμός δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Μπορεί να σε απελευθερώσει από μια κατάσταση που «χαλάει» τη ζωή σου. δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει τα ελαττώματα και τις αδυναμίες του. Αλλά και ότι είναι χίλιες φορές προτιμότερο να είσαι σε μια σχέση με εντάσεις παρά σε μια που χαρακτηρίζεται από την αδιαφορία. Συμφωνώ 100% με το πρώτο και διαφωνώ 1000% με το δεύτερο. Η συνεχής γκρίνια και οι εντάσεις, απλά δεν υποφέρονται!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-31 15:23:36

Θέμα: Ο Παύλος Σιδηρόπουλος, το ροκ και η γυναίκα που τον «μύησε» στην ηρωίνη

Δημοσίευση: Έξω ο καιρός, βροχερός...

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-31 15:33:44

Θέμα: Αναζήτηση εσκορτ

Δημοσίευση: εάν έγραφες κριτικές από τότε που την είδες δεν θα αντιμετώπιζες κάποιο πρόβλημα τώρα χαχαχααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ Μην ξύνεις πληγές τώρα... έχω αρχίσει και κρατάω σημειώσεις, γιατί χρωστάω τον κώλο μου (με τις περιγραφικές μλκίες που κάθομαι και γράφω...)

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-31 17:03:36