Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (15054)

Θέμα: Τσιμπουκοπνίχτρες - Champions League

Δημοσίευση: Υπάρχει Το ουρεί(ν) του Παραδείσου; :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 12:06:22

Θέμα: Κλιματική αλλαγή/καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα και στον κόσμο

Δημοσίευση: Δε δουλεύει το λινκ 404 Μλκία μου, σόρρυ

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 12:11:23

Θέμα: Wednesday Addams

Δημοσίευση: Ναι αλλά δίνει κώλο; Τις Τετάρτες μόνο :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 12:15:28

Θέμα: Αθλητριες/ Ηθοποιοι/ Τηλεπερσονες που το ριξαν στη τσοντα

Δημοσίευση: Pegging σκηνικό ; Παίρνει φορά από μακριά με το κοντάρι και έρχεται..; Διόρθωση… παίρνει φόρα από μακριά και έρχεται…στο κοντάρι :P Κατάλαβες Μάρκο; :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 12:27:35

Θέμα: Your Angels chat

Δημοσίευση: Βάλτε κανένα λινκ ρε παιδιά. Για ποιο κορασιο γίνετε ντόρος; Αν διάβαζες προσεκτικά, θα έβλεπες ότι είχε αναφερθεί…

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 12:29:28

Θέμα: Your Angels chat

Δημοσίευση: Έλειπα από αυτό το μάθημα δάσκαλε. Είχα βγάλει βόλτα το παπαγαλάκι μου! Θενξ. Για να μελετήσω το λινκ να δω κάτι.. Έλειπες, αλλά τον ντόρο τον κατάλαβες! Σε ποιον τα πουλάς αυτά ρεεεε; Καλή μελέτη…

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 12:41:48

Θέμα: Κυριάκος Μητσοτάκης απόψεις και γνώμες

Δημοσίευση: Ακριβός. Είναι μπανάλ να μιλάς για πολιτικά πλέον. Όπως είναι τζιζ και να έχεις κάποια ένσταση σε θέματα όπως μεταναστευτικο, woke, φεμινισμός, σεξισμός κτλ. Δεν μιλάω για διαφωνια επι του συνόλου, απλά να πεις ότι ένα μέρος της άποψης σου φαίνεται ότι είναι διαφορετικό από αυτό που θέλει να πιστεύει η μάζα. Καλά θα ήταν να είναι μόνο «τζιζ»! Το πρόβλημα είναι ότι γίνεσαι θύμα ρατσισμού από την ανάποδη! Έχω σκοτωθεί λ.χ. με άνθρωπο (γυναίκα), γιατί όταν είπα σε παιδιά να προσέχουν τους «γύφτους», μου άρχισε τις κορεκτίλες περί «Ρομά»…

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 12:48:22

Θέμα: Κυριάκος Μητσοτάκης απόψεις και γνώμες

Δημοσίευση: νομιζω πως καλουμαστε να παρουμε τα πραγματα στα χερια μας ..  για να το κανιυμε αυτο ομως χρειαζεται υποπμονη και να κατανοησουμε οτι τα κατεστημενο μας πολεμαει και δεν ειναι υπερ μας ... Καλώς ή κακώς, όπως έλεγε και ένας φίλος καλλιτέχνης «επανάσταση χωρίς αίμα δε γίνεται». Και όπως βλέπεις, παγκοσμίως και ειδικά στην Ελλάδα, ο κόσμος έχει αποχαυνωθεί.. :cry:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 13:41:59

Θέμα: Pederica Pacela

Δημοσίευση: Ηθελα να ξέρω όλες αυτές ξυπνάνε το πρωί με μοναδική τους επιθυμία να καυλώνουν τους άντρες; Μπααα! Τα κίνητρα είναι πιο ξεκάθαρα· να τους παίρνουν τα λεφτά θέλουν!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 13:54:32

Θέμα: Wednesday Addams

Δημοσίευση: γιατί ρε μάγκα αφού την πηδηξε κ ο λανιστερ που ειναι ομορφοπαιδο να ουμε  :hahaha: Ο κουλοχέρης ρε; Απελπισμένος ήταν και είχε φουλ ψυχολογικά! :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 13:57:24

Θέμα: Για οσους ψαχνουν δουλεια

Δημοσίευση: Εγώ απλά λέω ότι εάν ο εργοδότης με πλήρωνε για 600 ευρώ, 600 ευρώ θα του απεδιδα.  Όπως με όλα τα αγαθά. 10 ευρώ Ζαμπόν πληρώνεις, 10 ευρώ παίρνεις.. Δεν πάει έτσι my friend, παρόλο που δεν είμαι εργοδότης. Κοστολογείται μία θέση με συγκεκριμένο jd για όσα. Από τη στιγμή που αποδέχεσαι ως εργαζόμενος τη θέση με αυτές τις αρμοδιότητες και αυτά τα χρήματα, οφείλεις να παραδίδεις ο,τι σου ανατίθεται. Αλλιώς να διαπραγματευόσουν/ ζητούσες περισσότερα (αν θεωρούσες ότι οι αρμοδιότητες ή οι δεξιότητές σου στοιχειοθετούν κάτι τέτοιο) ή να έψαχνες κάτι καλύτερο. Πρακτικά πάντως, αν κινείται κάποιος με τον τρόπο που αναφέρεις, δε θα πάρει ποτέ κάτι καλύτερο.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 14:07:46

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Ευχαριστώ για την πάσα αλλά δεν ήταν ανάγκη Δεν έχουν ανάγκη οι μέντορες :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 14:13:19

Θέμα: Βιομηχανια πορνο

Δημοσίευση: Στην ελλάδα έχουμε βιοτεχνία πορνό; Οικοτεχνίες μόνο :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 14:13:58

Θέμα: Μεταφραστής

Δημοσίευση: Μιλάνε την γλώσσα του χρήματος..  :D Πάντως βλέπω ότι το επόμενο στεπ… Αλλά τι να προλάβεις σε μια ώρα μύστη μου..;  :xaxa: I rest my case! Είστε ανεπίδεκτοι…

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 14:15:57

Θέμα: Εφη Παπαμιχάλη

Δημοσίευση: Ε όχι ρε μλκς! Δεν προχωράμε! Μίλησα εγώ; ΟΧΙ! Έγραψα κάτι; Πάλι ΟΧΙ! Ακούστε λοιπόν. Για αρχή να πούμε ότι ο Ερμής είναι στάνταρ ανάδρομος (επιστημονική εξήγηση :P), γιατί σήμερα παίζει γκρίνια, αλλά για καλή μας τύχη γράφτηκε στο φόρουμ ο @"Απόλλων" Κατά δεύτερο @Pe27 είσαι νηματομπουρδουκλώστρας και φταις για όλα (ναι εσύ) :hahaha: Άκου λέει «να μαζεύουμε θέματα». Ποιος σου είπε ότι γράφουμε από υπολογιστή; Υπολογιστή μπαίνω μόνο για να βλέπω τα βίντεο του @"geroksouras" που -γαμώ τις ρυθμίσεις ασφαλείας- δε ανοίγουν από το κινητό μου! Από την άλλη ρε θείε @nothorny πας καλά; Του λες ότι τον συμπαθείς; Κάνε τα λίγο άνα εδώ μέσα. Τι συμφιλιωτικό κλίμα είναι αυτό; :hahaha: Στα σοβαρά τώρα, ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει εντός των πλαισίων που έχουν οριστεί και ποστάρει ό,τι και όσο κρίνει από τη στιγμή που το κριτήριο είναι ο αριθμός των ποστ (οι άνθρωποι αποδίδουμε σε αυτό στο οποίο στοχοποιουμαστε). Από εκεί και πέρα και μένα μου τη δίνει όταν βλέπω νέες αναρτήσεις σε 10 celebrities και ανοίγω τα νήματα ένα-ένα, να διαβάζω από κάποιον που θέλει να πιάσει τα πόστ μονολεκτικές απαντήσεις του τύπου «καυλώνω», «χύνω», «έμπαινα», «την έσκιζα», «ΩΝΣΓ». Ωστόσο, επειδή δεν είμαι αντμίνορας να αξιολογήσω το βαθμό αποδεκτού ή μη σπαμαρίσματος, το βουλώνω, το προσπερνάω και λέω μέσα μου «τι μλκς είναι αυτός»! Τώρα πείτε ό,τι νομίζετε! :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 21:20:12

Δημοσίευση: Σιγά ρε, που επειδή μπήκαμε ινκογκνιτο, θα μας το παιξεις και παλιός. Δεν έχεις κλεισει ουτε χρόνο εδω μέσα. Καταρχήν, δεν επικαλέστηκα καμία παλαιότητα, ούτε στη ζωή μου την έχω χρησιμοποιήσει ως προτέρημα, σε αντίθεση με κάτι τυπάκια που από το στρατό προσπαθούσαν να επιβληθούν με την παλαιότητα τους, γιατί ήταν η μοναδική φορά που θα μπορούσαν, πριν βγουν στη ζωή και αρχίσουν οι καρπαζιές. Το μόνο που έκανα είναι να επισημάνω σε ΑΛΛΟΝ πώς κινούμαστε εδώ μέσα και σε καμία περίπτωση σε σένα που εμφανίστηκες σε υπεράσπισή ΣΑΣ. Μαζί γραφτήκατε άραγε ή σε έπνιξε το δίκιο του; Δεύτερο, δεν έχω βάλει κανένα δερβέναγα ούτε υπόκειμαι σε λογοκρισία από μέλη, και δη νέα, αφού μόνο η διαχείριση μπορεί να κρίνει αν κάτι που γράφω υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Στην περίπτωση σου/σας από τη μικρή μου εμπειρία εδώ, μάλλον φλερτάρετε με τα όρια. Γι’ αυτό καλύτερα πάρ’το αλλιώς, γιατί αν ήρθες με διάθεση να δημιουργήσεις θέματα μάλλον με αυτή θα μείνεις.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 16:04:58

Θέμα: Μεταφραστής

Δημοσίευση: Ανεπιδηκτοι μην γίνουμε μόνο.  Αχα καλό εεε; Είσαι σούργελο! :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 16:15:48

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλησπέρα! Γειαβσου Απόλλωνα που έβαλες και συμμετοχή (και τα γυαλιά σε κάτι παλιούς που ακόμα δεν…). Εύχομαι -παρότι όλοι θέλουμε να κερδίσουμε- να είσαι καλότυχος εδώ μέσα. Όλοι χρειάζονται έναν θεό στην παρέα τους :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 16:20:21

Θέμα: Ποιότητα έσκορτς στην Ελλάδα

Δημοσίευση: Αμάν ρε πστη μου· πάλι καταϊδρωμένος γμτ! Χρυσάφι πιάνω :poop: γίνεται; :D

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 16:24:06

Θέμα: Δέσποινα Ντενεκου

Δημοσίευση: Αν δεν σου αρέσει γιατί ασχολεισαι; παραδέξου οτι τον έχεις κάνει λάστιχο και τώρα έχεις νεύρα Αν δεν έχεις νόημα, γιατί ψάχνεις να το βρεις εδώ; Παραδέξου ότι έχεις άλυτα θέματα και τώρα έχεις φτάσει σε αδιέξοδο…

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 16:31:51

Δημοσίευση: Μήπως σε έφτυσε γυφτισα; Τελευταία μια Πορτογάλο-Βραζιλιάνα μόνο :mouthfuck:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 16:36:28

Δημοσίευση: Μέσα από το Ρίο; Τι να σου πω; Στο Prive την είδα :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 16:38:56

Θέμα: Παγκόσμια επικαιρότητα.

Δημοσίευση: Υπάρχει και ενότητα για σεισμούς, αλλά νομίζω είναι για την Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 16:43:37

Θέμα: Funny video

Δημοσίευση: Καημένοι Αζέροι :cry:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 18:25:11

Θέμα: Ρια Ελληνιδου

Δημοσίευση: Θα την δω από κοντά σήμερα εκεί π τραγουδάει κ θα σας πω εντυπώσεις Ακούμε λοιπόν εντυπώσεις...

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 18:27:45

Θέμα: Δέσποινα Ντενεκου

Δημοσίευση: Γράφει ο άλλος δε μαρεσει αυτή η δε θα πήγαινα μαζί της . Καταρχήν ποιος σε ρώτησε ; Αν έχεις να πεις κάτι για τη ζωή της ή κάποιο υλικό της δημοσίευσε το . Αλλιώς γιατί ασχολείσαι και γιατί παίρνεις ποστ χωρίς στη ουσία να λες τπτ ; Θα το σκεφτόμουν πολύ να πάω μαζί της :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 19:53:49

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Φιλέτο κοτόπουλο και σαλατάρα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 19:58:44

Δημοσίευση: υπάρχει φίλε χρόνια νήμα νέα από το κόσμο. είναι το τρίτο νήμα που ανοίγεται σε μία βδομάδα ενώ υπάρχει αντίστοιχο και δε καταλαβαίνω το λόγο..  Το έγραψα κι εγώ παραπάνω. Πώς μπορούμε να ενημερώσουμε για τις εν λόγω συγχωνεύσεις νημάτων; (έχω κάνει διατριβή…)

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 20:00:59

Δημοσίευση: Παίζει ρόλο και ο τρόπος που το γράφει κάποιος αρχηγέ. Το ξέρεις καλά γιατί βλέπω ότι προσέχεις τον λόγο σου. Έτερον εκάτερον. Καμία φορά μπορεί ένας μας να είναι κατά τη γνώμη μας πιο απόλυτος ή ό,τι, γιατί υπάρχει προϊστορία που δε γνωρίζουμε (μου έχει συμβεί 2 φορές σε περιστατικά που δεν καταλάβαινα γιατί αντιδρούσαν έτσι και μου εξήγησαν…). Προσωπικά μου έβαλαν «χέρι» όταν είχα ανοίξει ένα νήμα που τρόπον τινά προϋπήρχε και μετά βγήκε η ανακοίνωση να προσέχουμε στο μέλλον. Το ζητούμενο λοιπόν τώρα είναι να απλοποιήσουμε την κατάσταση, γιατί όντως τα τρία τελευταία νήματά σου μπορούσαν να μπουν σε υπάρχοντα. No hard feelings, αλλά όταν βλέπουμε κάτι το λέμε· δεν είναι προσωπικό το ζήτημα και επίτρεψέ μου να πω ότι θεωρώ μάλλον ατυχή την αντίδρασή σου σε έναν άνθρωπο που είναι εξαιρετικά ευγενής. (απορώ τι διαφορετικό είπαμε και θίχτηκες μαζί του ή με τον τρόπο του) FYI Ο Pe27 δεν έχει ανοίξει ΚΑΝΕΝΑ θέμα, απλά τα τροφοδοτεί ;-)

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 20:17:37

Δημοσίευση: Ωπα κάτσε γιατί δεν το πρόλαβα αυτό.  Υπήρχε μέλος με όνομα robocop και avatar τον τερμινειτορ; Όχι απλά υπάρχει, το ξέρει κιόλας :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 21:36:17