Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (15052)

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα γκάιζ!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 07:34:43

Θέμα: Βιομηχανια πορνο

Δημοσίευση: Το West Coast κρατάει τα σκήπτρα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 07:38:24

Θέμα: Αθλητριες/ Ηθοποιοι/ Τηλεπερσονες που το ριξαν στη τσοντα

Δημοσίευση: Δεν ξερω για ηθοποιους η τηλεπερσονες αλλα ειχα διαβασει για ενα αρθρο που αφορουσε μια γυναικα που παρατησε την wall street για να κανει πορνο. Δεν θυμαμαι το ονομα Το μόνο κοινό είναι πως βγάζει περισσότερα αν ανέβουν οι μετοχές της…

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 07:46:15

Θέμα: Ο Παύλος Σιδηρόπουλος, το ροκ και η γυναίκα που τον «μύησε» στην ηρωίνη

Δημοσίευση: Τελικά πήρε μεγαλύτερη δόση μόνος του ή ισχύει αυτό π είχα ακούσει ότι του έδωσαν οι έμποροι καθαρή ηρωινη και τον έστειλαν στον άλλον κόσμο? Ό,τι και να ισχύει, τελικά τον έβγαλε Νοκ-Άουτ όπως ακριβώς τα έλεγε: “Την έχω βρει τη συνταγή, ένα κοκτέιλ πρώτο, γιατρεύει κάθε μου πληγή, νοκ άουτ και στον τόπο” :cry: Ταινιάρα και κομματάρα (Μουσική: Χατζηνάσιος, Στίχοι: Τάσιος)

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 09:16:01

Θέμα: Μεταφραστής

Δημοσίευση: Χρησιμοποίησα πριν 1 περίπου χρόνο μια δωρεάν εφαρμογή που τα έσπαγε… Έκανε real-time μετάφραση μέχρι και των ανακοινώσεων της Lufthansa, ενώ συνεννοήθηκα άψογα όλες τις μέρες που ήμουν στη Γερμανία. Μετά άλλαξε όνομα (Speak&Translate νομίζω) και έχει πλέον χρέωση, την ώρα όμως που έκανα την ανάρτηση παρατήρησα πως έχει μειωθεί σημαντικά, αν πάρεις την ετήσια συνδρομή. Ξέρουμε κανένα ακόμα καλό app που να κάνει την ίδια δουλειά; Μιλάω κυρίως για instant voice translation & reproduction.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 09:36:05

Θέμα: Χρονοταξιδιώτες

Δημοσίευση: Σε ποια εποχή θα ταξιδεύατε; Το βράδυ στις 22:10 για να μάθω τα νούμερα του τζόκερ, όλα όμως τα νούμερα για το τζακπότ, όχι μόνο το τζόκερ για το ff… :hahaha: Στην αρχαία Αθήνα θα ήθελα να πάω, σε στιγμές που έγιναν μεγάλες ανακαλύψεις που άλλαξαν τον κόσμο και στο… Woodstock!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 09:45:25

Θέμα: FKK Γερμανία

Δημοσίευση: Ενημερωτικά για τα FKK Sauna Clubs (Σαλονικιός φίλος μου τα λέει μπουρνουζάδικα... ) Typically, these are brothels in houses or large buildings, often with swimming pool and sauna, a large 'meet and greet' room with bar and buffet on the ground floor, TV/video screens, and bedrooms on the upper floor(s). Operating hours are usually from late morning until after midnight. The female sex workers are typically nude, wearing only high heels. The term FKK is a euphemism, erroneously referring to the German FKK 'Freikörperkultur' nudist culture.In some clubs the sex workers are topless instead of nude. Meanwhile the customers and club members wear robes or towels. Men and women often pay the same entrance fee, from €35 to €70, including use of all facilities and refreshments (beer is allowed, but most FKK sauna clubs do not allow liquor). Some clubs will admit couples. This form of prostitution, which was mentioned in the rationale of the 2002 prostitution law as providing good working conditions for the women workers, exists all over Germany, Austria and parts of the Netherlands, but mainly in the Rhein-Ruhrgebiet and in the area around Frankfurt am Main. Among the largest clubs of this type are: Artemis in Berlin, opened in the fall of 2005, the new Harem in Bad Lippspringe and the long-established FKK World near Giessen and FKK Oase in the countryside near Bad Homburg. Πηγή: Μία τουλάχιστον επίσκεψη πρέπει να την κάνω. Αν όμως μου πέσει το κανονικό τζόκερ, έχω δώσει συγκεκριμένη υπόσχεση στο club :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 10:29:31

Θέμα: Ρια Ελληνιδου

Δημοσίευση: Πολύ πιο ωραία από Λιόλιου και λοιπές Η Λιόλιου όμως πρέπει να το στύβει...

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 10:35:52

Θέμα: Candice Swanepoel

Δημοσίευση: Η Candice Susan Swanepoel, γεννήθηκε στις 20/10/1988 σε ένα χωριό της επαρχίας Natal στη Νότια Αφρική, από γονείς με Ολλανδικές και Βρετανικές ρίζες. Εργάζεται από το 2003 ως μοντέλο, συνεργαζόμενη με πάρα πολλούς οίκους μόδας και σχεδιαστές, μέχρι να γίνει ''Άγγελος" της Victoria Secret το 2010. Το 2016, κατέλαβε την 8η θέση στη λίστα Forbes για τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα ($7 εκ. το χρόνο). Οι πρώτες φωτογραφίες είναι από 2010 έως 2014 (22-26 ετών...)

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 11:33:10

Δημοσίευση: Για μία δεκαετία θεωρούταν ο καλύτερος κωλαράκος του χώρου της μόδας...

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 11:38:16

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 11:42:28

Δημοσίευση: Στα 35 της και μετά από 2 γέννες...

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 11:56:40

Θέμα: Κλιματική Υστερία

Δημοσίευση: καποια μερα ολοι θα πεθανετε καλο ειναι να υπαρχει οικολογικη συνειδηση τα ακρα ομως ειναι τα χειροτερα Αν και συμφωνώ με το δεύτερο σκέλος, με το πρώτο "πεθάνετε" με μπερδεύεις αν πρέπει να κάνω :like: ή :D τα καλαμάκια του καφέ φταίνε για όλα Σαφώς και όχι, αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις και να βάλεις λίγο το χεράκι σου κι εσύ. Donald μόνο Τον Duck φαντάζομαι εννοείς... Τραμπ ειπε πως αυτες οι μαλακιες τελειωσαν Ε ναι, στα παπάρια του, 79 είναι...

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 12:20:08

Θέμα: Κλιματική αλλαγή/καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα και στον κόσμο

Δημοσίευση: καύσωνες πάντως  είχε και πριν  30 χρόνια μεγαλύτερους Δεν είναι ακριβώς έτσι... αυτό που πραγματικά έχει αλλάξει είναι ότι, λόγω και της μείωσης των δασών, η θερμοκρασία δεν πέφτει σχεδόν καθόλου τη νύχτα. Επίσης, δεν έχουμε χιόνια, οπότε ο υδροφόρος ορίζοντας αδειάζει... σε λίγα χρόνια θα έχουμε γίνει Σαχάρα στην Ελλάδα Κάπως έτσι. Τα μεσογειακά και εύκρατα κλίματα θα μετατοπιστούν προς τα πάνω και άντε να δω πώς θα δροσίζονται χωρίς θάλασσα...

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 12:37:29

Δημοσίευση: Ακόμα μια της δεκαετίας του 80  :lol: Πόσο μλκς είσαι! Τα ματάκια που σου έχουν πεταχτεί πόσων Μαΐων είναι; Υ.Γ. Καταλαβαίνεις ότι για σένα γράφω τις ημερομηνίες... :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 12:41:04

Θέμα: Έφυγε ο Hulk Hogan.

Δημοσίευση: Δεν ήταν και ο Warrior ένα διάστημα; Ναι ηταν Ειχε πολλους που αφησαν εποχη μεχρι αρχες 2000 αξιζε η φαση πλεον οχι τοσο Τον ξέραμε όλοι μικροί.. μαζί με Warrior κτλ Δε διαβάζεις τα προηγούμενα... νηματο-βιαστή; :P ("μικροί" τσ τσ)

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 12:44:27

Θέμα: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FREE FUCK GDE

Δημοσίευση: Το 2 παρακαλώ! Ευχαριστούμε πολύ!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 12:45:22

Θέμα: Σεξ στο αυτοκίνητο

Δημοσίευση: Δεν έχω κάνει ποτέ και δεν με απασχολεί.. 2 άβολα σκηνικά σε γνωστούς.. Στο ένα, η γκόμενα μπροστά και την τρίβει ο γνωστός φουλ.. Η γκόμενα κάνει squirting στο ταμπλό..  Στο δεύτερο, έχουν βγει για φαγητό και μετά πάνε να κάνουν σεξ.. Πάνε και για anal και έχουν ατύχημα στο αμάξι!  :hahaha: Ο πρώτος είναι άτυχος (το λύνει με βιολογικό), ο δεύτερος λίγο μάλαξ... το αυτοκίνητο είναι για παραδοσιακά πράγματα! Κατά τα άλλα, καταλαβαίνω πως εσύ και οι γνωστοί σου -ως πιτσιρικάδες :P - με τίποτα αυτοκίνητα-υπόθετα θα κινείστε. Θέλει ευρυχωρία λέμε! PS Αξίζει για την εμπειρία.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 12:51:34

Θέμα: Μαρικέλλυ

Δημοσίευση: Οι μισές τουλάχιστον σε ξέρουν μου είπαν. ΜΕΓΑΣ γαμιας!  :tooth: Έλα ρε... πέτυχες τα κορίτσια της ομάδας ψυχολογικής του υποστήριξης, τις κόρες του φιδέμπορα; :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 12:57:41

Θέμα: Έφυγε ο Ozzy..

Δημοσίευση: Μπορείς απλά να πατήσεις Ozzy Israel στο google και να βρεις πολλές σχετικές ειδήσεις.. "Ozzy wasn’t one to shy away from speaking out against antisemitism. He condemned the lies spread about Israel and stood firm in his support, even when it was unpopular. Over the years, he refused to bow to pressure to cancel performances in Israel, playing in Tel Aviv in both 2010 and 2018" ( Υπ' αυτό το πρίσμα, δε θεωρώ αξιόμεμπτη τη στάση του...

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 13:01:16

Δημοσίευση: πωωω τι παιδι ειναι αυτο ρε μαγκες? Για πολύ :glosidi: μέχρι αφυδάτωσης!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 13:07:31

Θέμα: Αθλητριες/ Ηθοποιοι/ Τηλεπερσονες που το ριξαν στη τσοντα

Δημοσίευση: ειναι κ σε τιμη εθκαιριας :hahaha: Κάτσε ρε... έβαλε και extra ball! :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 13:14:16

Θέμα: Σεξ στο αυτοκίνητο

Δημοσίευση: βρε δεν το ξανα κανω σε autobianci ... :hahaha: ΟΚ δεκτό, αλλά... αν το αμάξι ήταν μεγάλο και τετράθυρο και είχε καθίσματα που γίνονται κρεβάτι; :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 13:15:32

Θέμα: Χρονοταξιδιώτες

Δημοσίευση: Όντως, άστον να πάρει πρώτος και πάμε να πάρουμε το πάνω και το κάτω.. Τελευταίος θα παίρνω νούμερο ρε! Το 13 και ευχαριστούμε πολύ! Το 2 παρακαλώ! Ευχαριστούμε πολύ! Το 16, ευχαριστούμε! Ο ένας διάλεξε πρώτος, οι άλλοι διάλεξαν ό,τι γούσταραν :P Πάνω απ' όλα συνέπεια λόγων και έργων! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 13:20:25

Θέμα: FKK Γερμανία

Δημοσίευση: αλλαξαν τα πραγματα απο πληροφορια συναγωνιστη απο τελευταια του επισκεψη ... Προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο;

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 13:30:42

Θέμα: Κλιματική Υστερία

Δημοσίευση: Αδερφέ, δεν ξέρω τι λες, αλλά έχοντας κάνει πάνω από 1εκ χλμ. τόσα χρόνια και ούτε ξέρω πόσες πτήσεις και ακτοπλοϊκά ταξίδια, έχω να σου πω ότι τη χεζούρα που έχω τραβήξει την τελευταία δεκαετία όταν βρέθηκα σε ακραία φαινόμενα με αυτοκίνητο, πλοίο ή αεροπλάνο δεν την είχα νιώσει ποτέ. Και για να σε προλάβω, δεν είναι θέμα ηλικίας που βλέπω αλλιώς τα πράγματα…

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 13:36:02

Θέμα: Izabel Goulart

Δημοσίευση: τι λεμε ρε ... 41 και πρασινα αλογα .. εγω που ειμαι μεγαλο παιδι την βλεπω κοριτσακι ξερολουκουμο ... :hahaha: Γιατί, στα 30 σου πώς θα την έβλεπες νομίζεις; :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 13:51:44

Θέμα: Οι καλύτερες στάσεις στο σεξ.

Δημοσίευση: Το θέμα είναι τι θες να βλέπεις κατά την διάρκεια της σεξουαλικης επαφής... Από εκει προκύπτει κ η στάση Στα τέσσερα και reverse cow, να έχω θέα όμορφα κωλαράκια. Σταθερός σε ό,τι έχω πει, απλά τελευταία στις καρφωτικές επιλέγω flat doggy, ειδικά στο anal, ενώ λόγω θέας που λέει ο @giorgos2226 το ιεραποστολικό με τα πόδια στους ώμους.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 15:56:52

Θέμα: Πρόβλημα με τα μαλλιά της κοπέλας μου

Δημοσίευση: υπομονη μεχρι να θελησει να τα αλλαξει .. Ή της λες ότι της πάνε και να τα κρατήσει έτσι! Είναι βέβαιο πως θα επισπεύσει την αλλαγή τους :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 16:01:33

Θέμα: Τι κοιτάει μια γυναίκα σε ένα άντρα εμφανισιακά

Δημοσίευση: Τα "φουσκώματα"... μπροστά στο παντελόνι και στην τσέπη-πορτοφόλι! :hahaha: και σου θέτω φιλοσοφικό ερώτημα αγαπητέ μου: ποια είναι η πουτάνα, αυτή που ανέφερα ή μία από ένα γραφείο που παίρνω? Η του γραφείου κάνει δουλειά και ασκεί λειτούργημα, ενώ η άλλη είναι στην ψυχή και το σώμα, γιατί κοιτάει μόνο την παρτάρα της.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 16:07:42