Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Pe27 (25030)

Θέμα: Συλλογος κωλόφαρδων κληρωσεων

Δημοσίευση: Μπορεί να φανώ προκλητικός αλλά θα ήθελα άλλη μια νίκη για να τερματίσω στην πρώτη θέση μαζί με τον @gpd όπως και πέρσι. στο ευχομαι γιατι οχι?

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 19:34:36

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: ποιο νουμερο να παρω για να κανω το 2 στα 2 ρε μαγκες μια φορα κ γω ? κοιτα παρε το 11 από όταν το άφησα έχει γαμήσει το μισό σάιτ... η εχει βγει σε μέρες εκτός κλήρωσης...

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 19:36:11

Θέμα: Επαναδιαπράγματευση στις τιμές για εσκορτ.

Δημοσίευση: Δυστυχώς στις τιμές -και δη στην Ελλάδα- ό,τι ανεβαίνει δεν κατεβαίνει (μόνο το καυλί κατεβαίνει…) Ναι αλλά όπως σου έγραψα ξέρω από κοπέλες τουλάχιστο 3 διαφορετικών γραφείων ότι η δουλειά έχει πέσει στα γραφεία τους γενικά όχι μόνο στις ίδιες . Αρα μήπως είναι θέμα το ότι τα γραφεία με το να ανεβάσουν το μέσο όρο χάνουν πελατεία ;  Από τη άλλη ξεφυτρώνουν γραφεία από το πουθενά συνέχεια και κάποια σου στέλνουν πλέον και outcall μισής ώρας που δε το κανε κανένα ως τώρα. Οποτε με μια τιμή 80 πχ ένας που θέλει μια πιστολιά σου λέει δε γαμιεται από το να τρέχω σε στούντιο ας πάρω από εκεί . Οπότε τραβάει πελατεία από τα άλλα γραφεία με τις τιμές 180 και 200 η ώρα  Παράλληλα όμως θέλω να τονίσω ότι έχει πέσει και το επίπεδο γενικά στις ξένες τουλάχιστο που έρχονται τουρ . Διαβάζω κριτικές πριν τρία χρόνια και τώρα και ο μέσος όρος ευχαρίστησης δε έχει καμία σύγκριση . Τότε με λιγότερα λεφτά γραφόταν πολύ καλύτερα πράματα

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 19:56:17

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Σουβλάκι σε αραβική πίτα με μοσχάρι , μανιτάρια και καραμελωμένα κρεμμύδια

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 19:57:16

Θέμα: Η μάστιγα των πληρωμένων κριτικών

Δημοσίευση: Εγώ παραδέχομαι ένα γραφείο και του δίνω συγχαρητήρια το glamour . Ούτε εκπτώσεις δίνει ούτε σου λένε να γράψεις κριτική ούτε τπτ . Γιατί πολύ απλά δε το χουν ανάγκη . Εχει το λιγότερο photoshop πάντα τη μεγαλύτερη ποικιλία και ποσότητα και συχνότερη εναλλαγή . Δε έχει ανάγκη κανένα μας και πάντα θεωρώ ότι θα χει δουλειά και θα ναι κορυφή . Όσες φορές πήρα και ήταν δεκάδες έφαγα μόνο μια φόλα με μια τρελή στη πορεία του ραντεβού και το αναγνώρισαν αμέσως ζητώντας χίλιες συγγνώμες και στείλαν στο ξενοδοχείο που ήμουν μέσα σε 10 λεπτά (!) άλλη

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 20:01:13

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλησπέρα μάγκες

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 20:01:43

Θέμα: Σκορπιός είναι για εσένα. Παμ

Δημοσίευση: Δύναμη η Μαρίνα Ψωνάρα η μαρίνα και απατεώνισσα με το γκόμενο της φάγαν το μαγαζί της πρώην κολλητής της που και πέρυσι είχαν μαλώσει και πήγαν στο Αρναούτογλου μετά να δείξουν ότι τα βρήκαν και είχαν πάει τα κανάλια στο μαγαζί και μετά της την έκανε και το έκανε βίζιταδικο πολυτελείας  Για να κάτσει η μαρίνα στο τραπέζι σου σου ζητάει 250 ευρουλακια

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 20:04:24

Θέμα: Εχετε διώξει ποτέ call girl;

Δημοσίευση: Έχει συμβεί να εχει τελείως διαφορετική εμφάνιση από τις φωτογραφίες στο σαιτ. Τι μου θύμισες τώρα… Τή γράφαν 24-25 ηλικία και φωτό με μέτριο σώμα και ήρθε μια πάνω από 44 με κιλά τρεις φορές πάνω . Παρολαυτα δε τη έδιωξα ήταν δυωρο και λέω δε γαμιεται θα περάσω όσο μπορώ καλύτερα για να μη χαλάσω τις τότε σχέσεις μου με το γραφείο . Παρολαυτα με κατάφερε 2-3 φορές στο δυωρο . Βέβαια στη πορεία φάνηκε ότι όλα αυτά δε εκτιμήθηκαν . Εχω διώξει σε 4 ωρο ραντεβού νωρίτερα στις 2 ώρες κοπέλα του ίδιου γραφείου γιατί ήταν κου-κου και δε θα τελείωνα ποτέ με τη πρακτική της .  Και μια άλλη φορά από ένα γραφείο από τα μικρά μια που ρθε με πολύ μαγκιά χωρίς να έχει τηρηθεί τπτ από τα συμφωνηθέντα και είχε πολύ τουπέ . Τώρα έχει πάει σε άλλο γραφείο είναι οι μόνες δύο φορές που έδιωξα και όχι λόγω εμφάνισης στη εμφάνιση το παλεύω πάντα

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 20:09:52

Θέμα: • Αυτοκίνητα που μας αρέσουν •

Δημοσίευση: Αν κερδίσω ποτέ το τζόκερ υποθετικά όνειρο μου είναι να βρω μια lancia integrale τη παλιά έκδοση χωρίς σαπισματα σε χρωμα άσπρο με αυτοκόλλητα martini  Ή έστω κόκκινη δε γαμιεται …

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 20:11:42

Θέμα: Ποια είναι η κατάλληλη διαφορά ηλικίας για σχεση

Δημοσίευση: Παίζει ρόλο και η ηλικία του άντρα που πρέπει να ναι πάντα μεγαλύτερος . Αλλιώς φαίνεται η διαφορά σε κάθε δεκαετία πχ στα 45 το να βρεις γυναίκα 35 είναι καλή διαφορά  Στα 32 να κάνεις οικογένεια με 22 είναι λίγο ριψοκίνδυνο γιατί δε έχει ζήσει τη ζωή της και θα στη κάνει  Γενικά πάντως στις μέρες μας οι ρόλοι έχουν αλλάξει οι άντρες κατάντησαν πιο πιστοί και να δένονται περισσότερο πλέον

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 20:14:14

Θέμα: Πορνοπαππούληδες - Γεροντοέρωτες του αγοραίου χώρου

Δημοσίευση: Άντε να πάρουμε τη σύνταξη και κανένα μαζεμένο φράγκο από κάτι προγράμματα που έχουμε να βρούμε μια Ρωσίδα να μας γερόκομησει και να μας φροντίζει τι άλλο θέλει ένας άντρας  Να σου λέει da και da και να μη σου ζαλίζει τα ουμπαλα

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 20:15:58

Θέμα: Μαλβίνα

Δημοσίευση: Είναι όντως μια πάρα πολύ καλή και τίμια επιλογή από τις ανεξάρτητες και σε εμφάνιση και σε πακέτο υπηρεσιών . Και πάντα θα έχει ζήτηση το αξίζει

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 20:20:41

Θέμα: Μαρία Δήμητρα Κολυμπάρη

Δημοσίευση: Το έκλεισε το μαγειρείο που είχε τελικά δε πρόφταινε και τα δύο

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 20:24:32

Θέμα: Ζόζεφιν

Δημοσίευση: Απόλυτη φαντασίωση …. Να πας μαζί της και τι στο κόσμο

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 20:25:15

Θέμα: Το φαινόμενο <με έσωσες>

Δημοσίευση: Εγώ πάλι όταν φάω φόλα από θέμα συμπεριφοράς ναι θα γράψω κριτική γιατί θα έχω κάτι συγκεκριμένο να πω  (Πχ να ρθει φτιαγμένη η να θέλει να σου κλέψει χρόνο και να μη κάνει στη ουσία τπτ) αλλά με στοιχεία πάντα  Αν κάτι είναι μέτριο προτιμώ να μη γράψω κριτική γιατί κάτι που μπορεί να μη λειτούργησε σε εμένα πιθανό σε συναγωνιστή να πάει τέλεια . Οποτε υπάρχουν πάρα πολλές που δε έχω γράψει κριτική αν οι περισσότερες μου κριτικές είναι καλές δε σημαίνει ότι δε έχω και μετριότατες συναντήσεις απλά δε γράφω καμία φορά για να μη κάψω κάποια κοπέλα χωρίς λόγο . Εκτός αν υπάρχει κάτι σοβαρό που έχει κάνει . Τώρα αυτοί που λένε με έσωσες κάποιοι θεωρώ ότι δε θα πήγαιναν είναι οι λεγόμενοι γαμιαδες η κριτές του πληκτρολογίου

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 20:30:40

Θέμα: ΓΡΑΜΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 1109

Δημοσίευση: Συνήθως οι αρχές γνωρίζουν αλλά κάνουν τα στραβά μάτια Πληρώνονται και μάλιστα αδρά θέλεις να πεις …..

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 20:34:16

Θέμα: Οι πιο ξεπέτες και αγενής έσκορτ/πουτάνες που θυμόμαστε

Δημοσίευση: Μια Nadia δε θυμάμαι σε πιο γραφείο τη είχα πάρει είναι η μόνη φορά που έδιωξα κοπέλα πριν ξεντυθεί στα πέντε λεπτά και πλήρωσα μόνο για οδηγό πολύ υφάκι μαγκιά και κλανια ελληνίδα πιτσιρίκα

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 20:36:04

Θέμα: Είναι δίκαιο να δίνουμε το 20άρι στον οδηγό ;

Δημοσίευση: Φυσικά είναι δίκαιο αν διώξεις κοπέλα για οποιοδήποτε λόγο δε σου φταίει ο οδηγός σε τπτ . Ο οδηγός έχασε το χρόνο του και τη βενζίνη του για σένα και μπορεί από γλυφάδα να ανέβηκε Κηφισιά να σε εξυπηρετήσει . Ας πρόσεχες ποια διάλεγες η αν δε είναι ότι περίμενες να δέχεσαι ότι όλα είναι ρίσκο στη ζωή . Ο οδηγός όμως τη δουλειά του στην έκανε εσένα και σου έφερε αυτό που του ζήτησες ….

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 20:38:23

Θέμα: Που πήγαν οι Βαλκάνιες πουτάνες;

Δημοσίευση: Εγώ θέλω να γυρίσουν όλες πίσω και να τις ανταλλάξουμε με τις περισσότερες λατινες που δε αξίζουν μια μπροστά τους ούτε φιλάνε ούτε τελειώματα σε στόμα πρόσωπο κάνουν όλο όχι το ένα όχι το άλλο και είναι πολύ πιο ξεπέτα φάση σε σχέση με τις Βαλκάνιες

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 20:39:55

Θέμα: Διακεκριμενα μελη

Δημοσίευση: 952 ακόμα ;-) Μετά το sexclubista τι γίνεσαι και με τι κριτήρια ανεβαίνεις level ?

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 20:46:15

Θέμα: Υπέρ ή κατά του γάμου;

Δημοσίευση: Δε έτυχε να παντρευτώ ποτέ δε είναι ότι δε το ήθελα αλλά όταν κηνυγας κάτι δε σου κάθεται . Αν προκύψει όμως θα έκανα θρησκευτικό ποτέ πολιτικό ή σύμφωνο συμβίωσης. Σα θεσμό είμαι υπέρ μετά όμως από σχέση τουλάχιστο 1,5 έτους

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 20:49:00

Θέμα: Heavy metal - Hard rock videos

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 21:22:52

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 21:23:25

Θέμα: Διαφημισεις

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 21:24:22

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 21:25:05

Θέμα: Στέλλα Γιαμπουρά

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 21:26:12

Θέμα: Ανέκδοτα

Δημοσίευση: Συνάντηση με τον Άγιο Πέτρο «Ένας τύπος πεθαίνει και πάει στον παράδεισο. Φτάνοντας εκεί, βλέπει μπροστά του τον Άγιο Πέτρο, ο οποίος τον σταματάει και του λέει: –  Ώπα! Για μισό, πού πας εσύ έτσι φουριόζος; – Μέσα, του απαντάει δείχνοντάς του την πόρτα. – Μέσα ε; Για κάτσε να τσεκάρω τα βιβλία μου… Περνούν δυο λεπτά και τελικά τον βρίσκει. – Α, μάλιστα! Εδώ λέει πως δεν έχεις κάνει τίποτα πολύ κακό στη ζωή σου, αλλά και τίποτα πολύ καλό. Για να σε αφήσω να μπεις θα πρέπει οπωσδήποτε να μου πεις μια καλή σου πράξη. – Εντάξει λοιπόν Άγιε, θα σου πω μια ιστορία: Οδηγούσα σε έναν σκοτεινό δρόμο το βράδυ και τι βλέπω στο πεζοδρόμιο; Δεκαπέντε αλήτες έχουν περικυκλώσει μια κοπελίτσα και ετοιμάζονται να τη βιάσουν. Κατεβαίνω κι εγώ, πιάνω ότι βαρύ βρήκα μπροστά μου και τραβάω μια γερή στον αρχηγό τους, του ανοίγω το κεφάλι και φωνάζω στους υπόλοιπους: «Ρε μπάσταρδοι! Ή θα την αφήσετε ήσυχη ή θα σας πη…!» Ο Άγιος Πέτρος έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό. – Καλά ρε θηρίο τους κατάφερες όλους αυτούς μόνος σου; Πότε έγινε αυτό και το χάσαμε; – Ε, θα ‘ναι κανα πεντάλεπτο…

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 21:28:10

Θέμα: Ανέκδοτα

Δημοσίευση: Ένας τυπικός άντρακλας παντρεύτηκε μία τυπική κουκλάρα και μετά τον γάμο, έθεσε τους εξής κανόνες: 'Θα έρχομαι στο σπίτι όποτε θέλω, εάν το θέλω και ότι ώρα γουστάρω, και δεν δέχομαι κουβέντα πάνω σε αυτό. Θα με περιμένει ένα ωραίο δείπνο στο τραπέζι, εκτός εάν σε ειδοποιήσω ότι δεν θα έρθω σπίτι για φαγητό. Θα πηγαίνω για κυνήγι, ψάρεμα, ποτό και χαρτιά όταν θέλω με τους φίλους μου, και μην μου το παίξεις δύσκολη. Αυτοί είναι οι κανόνες μου. Έχεις κανένα σχόλιο;' Η νύφη απάντησε, 'Όχι, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλά θέλω να καταλάβεις πως εδώ θα έχουμε σεξ στις 7.00 κάθε βράδυ... είτε είσαι εδώ είτε δεν είσαι!

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 21:34:31

Θέμα: Στέλλα Γιαμπουρά

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 21:35:07

Θέμα: Διαφημισεις

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 21:35:47

Forum Tasks