Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Pe27 (25030)

Θέμα: Διαφημισεις

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 19:22:59

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 19:24:12

Θέμα: Στέλλα Γιαμπουρά

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 19:24:52

Θέμα: Heavy metal - Hard rock videos

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 19:25:37

Δημοσίευση: καμια φωτο καλυτερη δεν εχουμε ? :lol: καλέ μου φίλε έχεις απόλυτο δικιο και σου ζητώ συγνώμη αν στο συγκεκριμένο νημα δε σε εχω καυλωσει αρκετα και δε εχω ικανοποιησει τις προσδοκιες σου.  θελω να λαβεις υποψι οτι στο υπολογιστη μου μετα απο ωρες δουλειας εχω τωρα 40-50 διαφορετικες κοπελες ακομα και σε νηματα που δε εχουν ανοιχτει. στη καθεμια εχω φακελο απο 1200-1600 φωτο και συνεχιζω να μαζευω. οποτε ολες εχουν και πιο σεξι και βυζια και κωλους και οτι θες. απλα για να μη χανω τη μπαλα και ξεχναω τι εχω βαλει τα παω μεμια σειρα. ζητω τη κατανόηση σου και υπομονή σου προσωρινα...

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 19:32:27

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 20:11:14

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 20:16:54

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 20:17:23

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 20:17:47

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 20:18:51

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: μακαρόνια με σολωμό και σάλτσα βότκας

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 20:21:22

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλησπέρα μάγκες

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 20:21:50

Θέμα: Ανέκδοτα

Δημοσίευση: ο λίφτινγκ Μια γυναίκα αποφασίζει να κάνει λίφτινγκ στο πρόσωπο για τα γενέθλιά της. Ξοδεύει 5000 ευρώ και αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Στο δρόμο για το σπίτι, σταματάει σε ένα περίπτερο για να αγοράσει μια εφημερίδα. Προτού φύγει ρωτάει τον περιπτερά: – Πόσο χρονών με κάνετε; – 32, της απαντάει. – Κι όμως, είμαι 47! λέει με ικανοποίηση. Λίγο αργότερα, πάει σ’ ένα φαστφουντάδικο και κάνει την ίδια ερώτηση στην κοπέλα στο ταμείο. Εκείνη απαντάει: – Γύρω στα 29 σας κάνω. Και η γυναίκα: – Όχι, είμαι 47! Τώρα πλέον πετάει στα σύννεφα. Σταματάει σε ένα φαρμακείο και αφού φτάνει στο ταμείο και αγοράζει μέντες, ρωτάει το φαρμακοποιό την ίδια φλέγουσα ερώτηση. Εκείνος απαντά: – Εχμ, 30; Για μια ακόμα φορά, λέει περήφανα: – Είμαι 47, αλλά σας ευχαριστώ. Στη στάση του λεωφορείου, ρωτάει έναν ηλικιωμένο κύριο την ίδια ερώτηση. Εκείνος της απαντά: – Κυρία μου, είμαι 78 ετών και η όρασή μου δεν είναι όπως παλιά. Όσο ήμουν νέος ωστόσο, είχα ένα σίγουρο τρόπο για να διαπιστώνω την ηλικία μιας κυρίας. Θα ακουστεί σαν ασέβεια, αλλά απαιτεί την τοποθέτηση των χεριών μου στο εσωτερικό του στηθόδεσμού σας. Τότε θα είμαι σε θέση να πω την ακριβή ηλικία σας. Ακολουθεί μια παρατεταμένη σιωπή στον άδειο δρόμο έως ότου η περιέργεια την κυριεύει: – Εντάξει, θα σας αφήσω. Βάζει και τα δύο του χέρια κάτω από την μπλούζα της και στο εσωτερικό του σουτιέν, ψηλαφίζει μεθοδικά και προσεκτικά. Μετά από δύο λεπτά, εκείνη του λέει: – Εντάξει φτάνει…, πόσο ετών είμαι; Κάνει ένα τελευταίο ζούπηγμα αυτός, βγάζει τα χέρια του και της λέει: – Κυρία μου, είστε 47 ετών. Όλο έκπληξη τον ρωτάει: – Απίστευτο! Πώς το καταλάβατε; – Μου υπόσχεστε πως δε θα νευριάσετε; – Ναι. – Ήμουν από πίσω σας στο φαστφουντάδικο

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 20:27:00

Θέμα: Φαιη Σκορδα

Δημοσίευση: από iq ραδικιού όμως.... και τι δε εχει πετάξει κατά καιρούς..

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 20:28:20

Θέμα: Κατερίνα Λιόλιου

Δημοσίευση: Ωραίο θα ήταν να τραγουδούσε την ώρα που θα την ξεπατωνες. με τη φωνή που έχει αν τραγουδούσε τη ώρα που τη ξέσκιζα θα μου πεφτε.... θα νόμιζα ότι σφάζουν κλώσσα..

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 20:29:56

Θέμα: Εχετε διώξει ποτέ call girl;

Δημοσίευση: Δεν ξέρω σε ποια αναφέρεσαι απλά τη συγκεκριμένη την είχα πάρει 3-4 φορές τηλ. στημένος και μου έλεγε συνέχεια σε 5 είμαι εκεί. Έιχα περιορισμό χρόνου λόγο υποχρεώσεων και έτσι να τη τζασω ήταν μονόδρομος. Άλλωστε τι νόημα έχει το ραντεβού ; Επρέπει να είναι στην ώρα της εφόσον έχει κλειστεί πολύ νωρίτερα . αναφέρομαι σε ανεξάρτητη που το όνομα αρχιζει από Α και τελειώνει σε Α.  π.χ κλεινει σενα στη Κηφισια αν στο δρομο τη παρω απο Γλυφάδα εγώ και της πω μπορώ μόνο τώρα για να μη χάσει κανένα ραντεβού θα κάνει μια παράκαμψη. στο γυρισμό για εσένα μπορείνα περάσει και από Ελευσίνα αν την πάρει κάποιος. το χει συστημα σε ολους. προ μηνων την κραζανε ομαδικα και επανηλθε με 2-3 διαφορετικα ονοματα διαφορετικο μαλλι και δηθεν χωρις στησιματα..

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 20:33:21

Θέμα: Ανήλικη εκδιδόταν μέσω εφαρμογής του ίντερνετ

Δημοσίευση: ναι ναι...φαντασου σε ποσους θα κερασε φωλοπιτα το θεμα δε ειναι αυτο που σαν υπηρεσιες δε εχει τπτ ιδιαιτερο απειρη και με απλο ντυσιμο σου ρχεται. το βασικο ειναι οτι δεκαδες την ειχαν παρει σα ανηλικη ανεξαρτητη μαζι με φιλη της και λεγαν οτι τους εκλεβε τα σπιτια.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 20:36:13

Θέμα: ΚΟΠΉ ΠΙΤΑΣ

Δημοσίευση: 1. του Χριστού 2.Της Παναγίας 3. Του Αγιου Βασίλη 4. του φόρουμ 5. του admin 6. του γεροξούρα 7. του κωλοφαρδου και της επομενης χρονιας @"gpd" 8. του @"Στρατος"μηπως αλλάξει η τύχη του.  9. Κάτι χωράφια στη Αλεξανδρούπολη της Θεοπούλας του παρα πέντε. 10. Του @"Underworldsexmachine7"τιμήτικα  11. του @"TOMCRUISE"για τα στατιστικά 12. όλοι οι υπόλοιποι..

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 20:42:22

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 20:44:06

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 20:44:49

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 20:45:14

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 20:45:42

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 20:46:00

Δημοσίευση: :my: :my: :my: Διόρθωση λάθος το όνομα αρχίζει από Α και τελείωνε σε Η. Βλακεία είπα

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-18 08:02:51

Θέμα: ΚΟΠΉ ΠΙΤΑΣ

Δημοσίευση: o @"gpd" για να μην μαλώσετε  :tooth: Εσύ με τη φόρα που χεις πάρει θα έχεις γαμησει όλες τις κοπέλες των γραφείων και θα ξεκινήσεις και με εμάς τοίχο τοίχο θα μαστέ όλοι

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-18 18:32:45

Δημοσίευση: θα πρεπει να αστιευεσαι .. τοσες φορες μας εχεις κατα καυλωσει με τα μωρακια που ανακαλυπτεις και μας παρουσιαζεις .. εχεις ικανοποιησει και με το παραπανω τις προσδοκιες μου και οχι μονο .. αν η ερωτηση μου για περισσοτερες φωτο και δει γυμνες μεταφραστηκαν ως ελλιπει δουλεια απο μεριας σου τοτε δεν τοποθετηθηκα σωστα .. ηθελα να πω  ..  εισαι ωραιος .. δωσε κι αλλες φωτο στον λαο .. :lol: Ναι καλέ πλάκα κάνω … stay connected και τα καλύτερα έρχονται ….

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-18 18:35:21

Δημοσίευση: το καταλαβα το ονομα... αυτο υπεθεσα οτι το τελευταιο σ ξεφυγε απο λαθος.. δεν πηρα ποτε χαμπαρι οτι εμφανιστηκε με δυο διαφορετικα ονοματα Λάθος τρία ονόματα έχει πλέον σε άλλες αγγελίες τα έχω ανακαλύψει κατά καιρούς ή μου τα χουν δείξει έχει αλλάξει μαλλί και το παίζει διορθωμένη αλλά από ότι ακούω μαλακιες  Και απείχε κάτι μήνες και είχαν ακουστεί πολλά για το λόγο για αυτό ας προσέχουν οι ενδιαφερόμενοι …

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-18 18:37:35

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Λουκάνικα που μου φέραν από Καρδίτσα εξαιρετικά με μια γαβάθα τηγανιτές πατάτες και χωριάτικη για παπάρα μπόλικη

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-18 18:39:30

Θέμα: ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΑΘΩΟΣ Η ΕΝΟΧΟΣ;

Δημοσίευση: Ανοίγω αυτό το νήμα για να σχολιάσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για ένα θέμα της επικαιρότητας . Έγινε καταγγελία επίσημη για σεξουαλικη Παρενόχληση σε ανερχόμενο τραγουδιστή από τον Μαζωνάκη  Μια βδομάδα Ακουγόταν φήμες για τη καταγωγή του ώστε όλοι να καταλάβουμε ποιος είναι  Επίσης γράφτηκε για εκβιασμό 1.000.000 ευρώ για να μη γίνει η καταγγελία  Το ότι ο μαζω πίνει κόκα κόλα στο καμαρίνι είναι γνωστό όπως και ότι είναι by πάει με άντρες και γυναίκες χωρίς προτίμηση . Αυτό φυσικά δε αφορά κανένα μας κα προσωπικά το θεωρό δικαίωμα του .  Αλλα επίσης είναι γνωστό ότι δύο χρόνια τώρα είναι σε διαμάχη με τις αδερφές του που του φάγαν χρήματα από περιουσία νομίζω στη Μύκονο που πούλησαν χωρίς τη έγκριση του και καταχράστηκαν χρήματα. Φέτος δύο μέρες πριν κάνει μια μήνυση σε βάρος τους τον κλείσαν σε ψυχιατρείο από όπου φυσικά βγήκε αμέσως  Και ρωτάω εσάς αγαπητοί μου όλο αυτό τώρα είναι τυχαίο ή στημένο πιστεύετε ; Γιατί εμένα μου βρωμάει ότι θέλει η οικογένεια του να τον καταστρέψει μετά που απέτυχε να τον βγάλει τρελό για να του τα φάει όλα  Ο μαζω για μένα είναι μεγάλος καλλιτέχνης όσο καραγκιοζιλίκια αν κάνει στη πίστα τελευταία είναι εκκεντρικός έχω πάει δεκάδες φορές σε μπουζούκια με διάφορα σχήματα από όταν ξεκίνησε ως τώρα μεγάλωσα κατά ένα τρόπο μαζί του και θεωρώ ότι στη παρούσα φάση είναι όλα στημένα με καλοπληρωμένους καταγγέλοντες   Ας ανταλλάξουμε απόψεις σε ένα κόσμιο επίπεδο παρακαλώ

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-18 18:57:00

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-18 19:35:29

Forum Tasks