Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Pe27 (25033)

Θέμα: Αιωνία τους η μνήμη

Δημοσίευση: Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι… Μπήκε στο δωμάτιο της στο νοσοκομείο που ήταν μετά από κάταγμα ισχίου ένας με ένα μαχαίρι κρυμμένο σε μια γλάστρα ή κάτι τέτοιο αλλά τον κατάλαβε ένας σεκιουριτάς και τον αφόπλισε . Τώρα δε κατάλαβα γιατί το κανε και αν είχε ψυχολογικά

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-15 18:35:56

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Καλησπέρα σας εγώ θα επιλέξω το νούμερο 7 Δε έχω τίποτα προσωπικό με το παλικάρι αλλά οι κριτικές ανέβηκαν αφού είχε επιλέξει νούμερο . Μπορούσα και εγώ να έχω επιλέξει όποιο νούμερο ήθελα αλλά περίμενα βλακωδώς μάλλον να εγκριθούν και δημοσιευτούν οι κριτικές μου . Τελικά μπορούμε να δηλώνουμε νούμερα και να γράφουμε μετά τις κριτικές ; Ενημερώστε μας να ξέρουμε για τη επόμενη φορά . Γιατί σε άλλο διαγωνισμό είχε αποκλειστεί αν θυμάμαι μέλος που δε είχαν ανέβει πριν το νούμερο . Τι ισχύει τελικά ;

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-15 18:38:53

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Τι να κάνω τρεις γυναίκες στα νοσοκομεία τρέχω… Εύχομαι να μη είναι κάτι σοβαρό για καμιά τους κάι να αναρρώσουν τάχιστα φίλε

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-15 18:41:26

Θέμα: Γίνονται οι έσκορτ φίλες

Δημοσίευση: Προσωπικά λέω πολύ δύσκολα (κι αυτό γιατί δε θέλω να είμαι απόλυτος), γιατί σε έναν από τους δύο θα προκύψει διάθεση για κάτι παραπάνω. Τα λίγα παραδείγματα που ανέφερα όμως με στοιχεία δε συνεβει ποτέ το να έρθει η διάθεση που λες … άρα τις θεωρώ αποδεδειγμένα φίλες …

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-15 18:42:26

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2026

Δημοσίευση: Ταξινόμηση ανά αριθμό νικών, αλφαβητικά ανά μέλος και μετά βάσει ημερομηνίας Συγκεντρωτικά (αλφαβητικά) εξαμήνου: συμμετοχές-νίκες με ποσοστά συμμετοχής και επιτυχίας αντιστοίχως + offside και δοκάρια Αν εντοπίσετε κάποιο λάθος στα νούμερά σας, πείτε το να το διορθώσω. Είμαι πρώτος στα offside κάτι είναι και αυτό … Όσο για τα δοκάρια @giorgos2226 σου έρχομαι …

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-15 18:49:53

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Μεσημέρι γαύρο τηγανητό

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-15 18:50:57

Θέμα: Σεξ και γυναικίες κάλτσες

Δημοσίευση: Οταν μια οποιαδήποτε γυναίκα προσπαθεί να είναι περιποιημένη και σεξι στο ντύσιμο και στα εσώρουχα είναι δεδομένο πως θα αποδώσει πολύ πάνω του μέσου όρου και στη συνέχεια …

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-15 18:52:23

Θέμα: Κλειώ

Δημοσίευση: Μια χαρα ειναι το κορίτσι μην παρεξηγηθω απλα δεν ειχαμε χημεία μάλλον . Μπορεί να ναι και τυχαίο γεγονός ή μια φορά να ξέρεις και να οφείλεται σε οτιδήποτε πιθανό να τη απασχολούσε ή να της συνεβει εκείνη τη ημέρα . Επειδή τη έχω συναντήσει πάνω από δέκα φορές αν και έχω καιρό τώρα θα σου έλεγα να κάνεις όταν έχεις ευκαιρία μια δεύτερη επαναληπτική έστω τελευταία και μετά να κρίνεις οριστικά . Δωστης μια ευκαιρία και αν πάει σα τη πρώτη σεβαστό .

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-15 18:54:36

Θέμα: Ποσότητα έναντι Ποιότητας στο Σεξ

Δημοσίευση: Ενδιαφέρον νήμα και ερώτηση  Γενικά είμαι της ποιότητας  Επειδή όμως μετά από κάποια ηλικία μας ενδιαφέρει να βλέπουμε και το αποτέλεσμα και σε το δρόμο βρισκόμαστε και το πως κρατιόμαστε με κάποιες κάνω τεστ στο θέμα της ποσότητας και του χρόνου μεταξύ τους . Ευτυχώς πάω ακόμα παρά πολύ καλά και μου το λένε και αρκετές από μόνες τους αυτό .

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-15 18:56:58

Θέμα: πουτάνες με την ώρα. Αξίζει;

Δημοσίευση: Για τη ώρα που τη έχεις αξίζει σα παροχή υπηρεσίας εφόσον βέβαια τηρήσει τα συμφωνηθέντα

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-15 19:00:59

Δημοσίευση: Αδερφέ  συμφωνώ , θα γίνει επαναληπτική γιατί  φάνηκε  καλο παιδί  και σιγουρα ειναι πολυ όμορφη ! επιμενω στο καλο και φιλοτιμο παιδι κι οτι αξιζει σιγουρα μια δευτερη ευκαιρια. κοριτσια σα τη Αννα και τη Κλειω σπανιζουν στις ανεξαρτητες

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-15 20:00:40

Δημοσίευση: Για την Άννα  θα προσπαθήσω να το ανακαλύψω , για τη Κλειώ ετσι πίστευα  αλλα μας τα χαλάει  τελευταία ! εννοεις το οικονομικο?

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-15 20:05:48

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Η αληθεια ειναι οτι ο αντμιν ειχε πει οτι πρεπει να δηλωνουμε νουμερο αφου ανεβουνε οι κριτικες που γραψαμε ετσι εχασα κ εγω το 12 που παορνω συνεχεια , αλλιως θα το ειχα καβατζαρει κ ας μην ειχανε ανεβει οι κριτικες μου. δεν ξερω βεβαια αν προβλεπεται καποια ποινη,θα πρεπει να δουμε λιγο τους κανονισμους.... ας μας πει κ ο @"old admin"τι προβλεπεται. Να μας απαντήσει να ξέρουμε για τη επόμενη φορά . Μπορούσα να έχω πάρει νούμερο από τις 7 το πρωί που ξύπνησα και να έγραφα τις κριτικές με το πάσο μου μέσα στη μέρα ….

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-15 21:08:34