Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Pe27 (25017)

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 21:36:29

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 21:36:53

Θέμα: Heavy metal - Hard rock videos

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 21:37:28

Θέμα: Ανέκδοτα

Δημοσίευση: Ένας άντρας έχει έξι παιδιά και είναι πολύ περήφανος για το κατόρθωμά του. Είναι τόσο περήφανος που αρχίζει να φωνάζει την γυναίκα του 'Μητέρα των έξι', παρόλο που δεν της αρέσει καθόλου. Ένα βράδυ πάνε σε ένα πάρτι. Ο άντρας αποφασίζει πως είναι ώρα να φύγουν και φωνάζει την γυναίκα του μέσα στο πλήθος: 'τι λες; Φεύγουμε Μητέρα των Έξι;' Η γυναίκα του, πολύ εκνευρισμένη για την αδιακρισία του, του φωνάζει επίσης: 'Όποτε θες, Πατέρα των Τεσσάρων.'

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 21:40:01

Θέμα: Στέλλα Γιαμπουρά

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 21:40:47

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 21:41:40

Θέμα: Διαφημισεις

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 21:42:07

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 21:42:32

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 21:46:46

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 21:47:12

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 21:47:31

Θέμα: ξεκαρδιστικές ατάκες απο ελληνικες ταινιες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 21:47:55

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 21:48:36

Δημοσίευση: Ένας άντρας και η γυναίκα του τσακώθηκαν και δεν μιλάνε ο ένας στον άλλον. Ξαφνικά, ο άντρας συνειδητοποιεί πως την επόμενη μέρα θα χρειαζόταν να τον ξυπνήσει η γυναίκα του στις 5.00 το πρωί για μία πτήση για σοβαρό επαγγελματικό ραντεβού. Επειδή δεν θέλει να είναι ο πρώτος που θα σπάσει την σιωπή (και ΧΑΣΕΙ), γράφει σε ένα χαρτί, "'Σε παρακαλώ ξύπνησέ με στις 5.00 το πρωί.' Το αφήνει κάπου που ξέρει πως θα το δει. Το επόμενο πρωί, ξυπνά, και ανακαλύπτει πως η ώρα είναι 9.00 το πρωί, και έχει χάσει την πτήση του. Εξαγριωμένος, ετοιμάζεται να πάει να δει γιατί δεν τον ξύπνησε η γυναίκα του, όταν ανακαλύπτει ένα κομμάτι χαρτί δίπλα στο κομοδίνο, που έγραφε: «Είναι 5.00 το πρωί. Ξύπνα.»

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-20 21:49:08

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-21 18:42:11

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-21 18:44:53

Θέμα: Ζόζεφιν

Δημοσίευση: Τόσο καλή ; φιλε γουστα ειναι αυτά...σε άλλον ειναι φαντασιώση σε άλλον μπορεί να μη της βρίσκει τίποτα...

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-21 18:46:38

Θέμα: • Αυτοκίνητα που μας αρέσουν •

Δημοσίευση: Και δεν είσαι ο μόνος!!! ότι και να μου λέτε αμάξια της εποχης του δε ξαναβγαίνουν... έχω κορυφή τη συγκεκριμένη και δεύτερο το sierra cosworth αμάξια για άντρες με χερια χωρις ηλεκτρονικά και βλακείες. τωρα όλα τα νέα είναι για να τα εχεις 5 χρόνια μετά όλα ανάβουν βλάβες που σε αναγκάζουν να πας αντιπροσωπεία.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-21 18:49:07

Θέμα: Η μάστιγα των πληρωμένων κριτικών

Δημοσίευση: Και είναι καλό αυτό να μην δίνει εκπτώσεις ; φίλε μου αυτό δεν το είπα σαν πελάτης και ποιος δε θα του χαρίζαν κάτι και θα το αρνιόταν? μιλάω στο νήμα εδώ των πληρωμένων κριτικών ότι το συγκεκριμένο γραφείο δεν θα το έκανε ποτέ γιατι δε το έχει ανάγκη έχει μόνιμη πελατεία και ίσως και τη περισσότερη. αναφέρομαι στο ότι αφου δεν το κάνει θεωρώ πως δεν θα υπάρχουν και ψευτικες κριτικές από κάποιους που γράφουν χωρίς καν να έχουν πάει μαζί τους. και ότι γίνεται γίνεται αυτό. και δε μιλάω για αυτό το φόρουμ όπου διατηρείται ένα επίπεδο. σαν πελάτηςν είσαι τακτικός και δε δημιουργείς ποτέ προβλήματα δε βλέπω καθόλου κακό να σου κανουν μια έκπτωση.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-21 18:54:03

Θέμα: Εχετε διώξει ποτέ call girl;

Δημοσίευση: Έχει επιχειρηματικό μυαλό. προσωπικά πιστεύω και έχοντας το συζητήσει με κοινούς γνωστούς ότι κρύβεται νταβατζής από πίσω πάντως .

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-21 18:58:16

Δημοσίευση: Το 'Αγριο...Σεξ!!! Περίπου πριν 2 εβδομάδες έμεινα σε ένα ξενοδοχεία κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού και αισθανόμουν λιγάκι μόνη με ένα αίσθημα ελευθερίας που ποτέ δεν είχα ξανααισθανθεί αποφάσισα να τηλεφωνήσω σε μια από αυτές τις "εταιρείες συνοδών" για τις οποίες δίνονται πληροφορίες στην έξοδο αεροδρομίων, κυρίως για άνδρες. Παρόλα αυτά, ανάμεσα στα χαρτιά που είχα βρήκα ένα το οποίο προσέφερε μια υπηρεσία κυρίως ανδρική και συγκεκριμένα μου έκανε εντύπωση ένας ο οποίος ονομαζόταν Φερότικο. Αφού ανέλυσα με προσοχή την φωτογραφία, αποφάσισα να του τηλεφωνήσω... Γαμώτο. Με τη μπροσούρα στα χέρια μου - που έτρεμαν και ίδρωναν από την προοπτική, σήκωσα το τηλέφωνο και σχημάτισα τον αριθμό που υποδείκνυε το διαφημιστικό. - Γεια! απάντησε ένας άντρας με αισθησιακή φωνή. - Γεια! Βλέπω ότι γνωρίζεις από μασάζ και η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι να έρθεις στο δωμάτιό μου και να μου δώσεις ένα επείγον... όχι, περίμενε, στη πραγματικότητα αυτό που θέλω είναι σεξ! Έχω όρεξη να ζήσω άγριο σεξ μεγάλης διάρκειας αλλά τώρα!!! Μιλάω σοβαρά, επιθυμώ να διαρκέσει όλη την νύχτα και είμαι διατεθειμένη να συμμετάσχω σε διάφορα και μη παραδοσιακά πράγματα. Αν αυτό μπορεί να πει άντρας, εγώ θέλω να το κάνω! Φέρε μαζί σου όλων των ειδών τα εργαλεία, αξεσουάρ και παιχνίδια για να σιγουρευτείς ότι θα με κρατήσουν ξύπνια όόόόόλη την νύχτα...! Θέλω να με ακινητοποιήσεις και να μου γεμίσεις το σώμα με ότι θέλεις και μετά να καθαρίσουμε ο ένας τον άλλο.. με τη γλώσσα ή με ότι εσύ θέλεις. Πώς σου φαίνεται....; - Λοιπόν, πραγματικά ακούγεται φανταστικό... Αλλά, κυρία μου, για να κάνετε εξωτερικές κλήσεις πρώτα πρέπει να πληκτρολογήσετε το 9!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-21 18:59:46

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-21 19:00:24

Θέμα: Εχετε διώξει ποτέ call girl;

Δημοσίευση: Αν μου τύχει τι κάνω σε αυτή την περίπτωση της δίνεις 20 ευρώ ακριβώς για τον οδηγό σεντς παραπάνω γιατί τόσο είναι η αμοιβή  του.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-21 19:01:51

Θέμα: Που πήγαν οι Βαλκάνιες πουτάνες;

Δημοσίευση: Άσε που συνήθως δεν μπορείς ούτε να συνεννοηθείς. Αυτό το «no English» είναι ανέκδοτο πλέον. αυτό φίλε ξέχασα να το αναφέρω και ίσως έπρεπε να το πω και πρωτο. και η Άννα του glamour δε ξέρει Αγγλικά αλλά οποτε τη επαιρνα και σε πολύωρα με ειχε όλη τη ωρα στο τσιμπούκι γιατι δε ήξερε να μιαει χωρις google translate και το κανε μονη της χωρις να της το ζηταω  ε οι λατινες ας μη μιλανε δε θα στο κανανε ποτε αυτο

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-21 19:06:14

Θέμα: Επαναδιαπράγματευση στις τιμές για εσκορτ.

Δημοσίευση: Υπαρχουν και πιο φτηνες λυσεις ....αν πχ παιρνεισ καποια συχνα και ειναι ανεξαρτητη θα σου κανει αλλη τιμη...απο γραφεια μην περιμενεις να σου κανουν σοβαρη εκπτωση έχουν παρασυρθεί και κάποιες ανξάρτητες. πχ πέρυσι η Ιωάννα 34 ανέβασε τη τιμή σε όλους και ήμουν και εγώ και άλλοι που ξέρω κάθε μήνα πελάτες της. παίζει ρόλο και η ζήτηση όμως . όταν μου είχε δείξει λίστα ολόκληρη με πελάτες σε αναμονη όσο συχνός και να ήμουν δε εχει λόγο να χάσει από εμενα κρατώντας τη τιμή στα ίδια επίπεδα η χαμηλόνοντας την.  σε αντιθεση γραφειο χωρις να εχω ζητησει τίποτα και χωρις να μου εχουν πει τπτ κοπέλα στο τέλος τρίωρου ραντεβού μου είπε έχω εντολή από τον υπεύθυνο να πάρω 50 ευρώ λιγότερα για να σας ευχαριστήσει επειδή είστε εβδομαδιαίος πελάτης. και για να προλάβω κακεντρεχή που θα  πει ότι τα είχα πάρει με αντάλλαγμα να γραψω κριτική στο συγκεκριμενο γραφειο δε μου ζητηθηκε ποτε να το κάνω και δε ειχα γραψει κιολας για τη κοπελα και δε ανέφερα τη Ιωαννα 34 που μου ειναι συμπαθεστατη σαν κακο παραδειγμα θελω να εξηγησω οτι όλα παίζονται και στις ανεξαρτητες και στα γραφεια όχι μονο απο τη σχεση που εχεις με τη εκαστοτε κοπελα αλλα και απο τη ζητηση της. Γιατι κακα τα ψεματα δε ερχονται σα γκομενες μας ερχονται για ενα σκοπο.. το θεμα ειναι οτι τουλαχιστο οι μισες που ανεβασαν τιμη δε το αξιζουν. θα πρεπε να παιρνουν το πολυ 120

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-21 19:16:17

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Φασουλαδα...για να δουλεψει καλυτερα το εντερο ωχ.... πυρηνική καταστροφή....

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-21 19:17:37

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-21 19:18:50

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-21 19:19:44

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-21 19:20:18

Δημοσίευση: