Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του AlfaArsenico (2267)

Θέμα: Συζητηση για τα κοριτσια του Glamour

Δημοσίευση: Τι εστι vfm;

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-02 11:42:19

Δημοσίευση: value for money Μy point, εντελως υποκειμενικο!

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-02 11:48:36

Δημοσίευση: Εξαρτάτε από τις προσδοκίες του καθενός μας και το τι ακριβώσ ψάχνουμε απο μια συνάντηση. Ναι βεβαια, εγραψα κατεβατο στο θρεντ για τις κριτικες!  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-02 12:14:15

Θέμα: Πόσο εμπιστεύεστε τις κριτικές των μελών;

Δημοσίευση: Δηλαδη ρε σειρούλα εσυ δεν θα ήθελες να πάρεις κανα πολύωρο την VEronica, να την πας για κανα φαγητό /ποτάκι και μετά για πούτσο μέχρι το πρωι? Οχι βρε, την Βερονικα την κλεινεις, την πηδας, ευχαριστιεσαι, και αντιο μεχρι την επομενη φορα. Για ποιον με μπερδεψες;  :tooth: Να σου πω και ενα μυστικο. Αν κυκλοφορησεις μωρο που έχει ερθει αρκετες φορες τουρισμο, καποιος θα την γνωρισει στο δρομο.  ;)

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-02 15:23:18

Δημοσίευση: βραδυ οχι δεν χανω τον υπνο μου αλλα ενα 4 ωρακι ισως να το εκλεινα 5 με 9 να δω αντεχει τοσες ωρες πιπα; Ειπαμε….να μην την ψοφησεις κιολας.  Λες η Κλεοπατρα να μην αντεξε στην πιπα;  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-02 15:30:31

Δημοσίευση: Να σου πω μια ιστορία που έμαθα για την 3η κατηγορία. Γκλαμουρίτσα την φωάζουν για πολύωρο ραντεβού βραδυνό. Ο τυπας την πάει σε κλαμπ οπου την έχουν έκει να κάθεται και να βαριέται ώσπου η κοπέλα παραπωνέθηκε στο γραφείο ότι δεν κάνουν τίποτα και ότι θέλει να φύγει. :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-02 15:32:52

Δημοσίευση: Για 1 ώρα μόνο. Τι να προλάβω ? Εγω ελεγα να παρω την Βερα/Σασα 3ωρο στο σπιτι, να την γδυσω, να της βαλω μια ποδια μαγείρισσας στην κουζινα, και να την βαλω να μου μαγειρέψει. Στα διαλειμματα θα την πηδουσα πανω στο τραπεζι με τσιχουδια. Την πηρα ξανα τις προαλλες και μου την εσπασε λιγο. Πρεπει να κατσω να γραψω κριτικη.

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-02 15:40:13

Δημοσίευση: Σε μονώρο δεν προλάβαίνεις όυτε να κλάσεις. Εκτός αν είσαι προωρος ή πας για έναν γύρο μόνο! Οτι δεν φτάνει η αλεπου τα κάνειι κρεμαστάρια. Εγω σε 1 ωρα κανω θαυματα βρε! :xaxa: Ειναι τιμη γνωριμιας αν και τα 30 λεπτα θα ηταν καλυτερα, αλλα που να τρεχω σε ξενοδοχεια που ξερω οτι ενα σωρο αλλοι εχουν χυσει στα σεντονια. Λιγες κλεινω πολυωρα, αυτες που πηδιουνται βαρβατα και δεν βαζω κριτικες!   :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-02 21:55:18

Θέμα: 14 πανέμορφες κοπέλες αναστάτωσαν το Καζίνο Λουτρακίου

Δημοσίευση: Σιγα τις γκομενες Ασχημα θα ηταν αν σου καθονταν;  :lol crying:

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-02 22:04:21

Δημοσίευση: Μοναχοφάης ε Ε οχι και μονοφαης! Εχω γραψει τοσες κριτικες. Εσυ που κανεις επαναληπτικα ραντεβου και δεν μας λες πως θα σε χαρακτηριζαμε;  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-03 08:00:21

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημερα και καλα μπανια σημερα

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-03 08:01:47

Δημοσίευση: Εσυ λες πως δεν γράγεις κριτικές στα πολύωρα. Τωρα σε repeat τι να γράψω ? Τα ίδια. Εγώ πάντως έχω δώσει πληροφορίες σε πολλούς Παντως εγώ σημερα θα κ'ανω αυτό που λέγαμε για την Veronika αλλα με άλλη. Να δω πως θα πάει. Να σε δω να μας ενημερωσεις.   :DD:

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-03 22:39:55

Θέμα: FREE FUCK

Δημοσίευση: Το 1 παρακαλω.

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-03 23:03:43

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Τυχερακια, εχεις δυο επιλογες και με κωλο!

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-03 23:07:51

Δημοσίευση: Συγχαρητηρια στον @"Sotatz" και μην ξεχασεις να καλεσεις τον ξουρα! Ολοκληρο μπουκαλι ειναι αυτο!  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-03 23:14:04

Θέμα: Προφυλακτικά και αλλεργίες

Δημοσίευση: :D :D :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-03 23:18:29

Θέμα: Aσιατισες μασεζ / Κινέζες πουτάνες

Δημοσίευση: γενικα ασιατισες πουτανες γιατι δεν εχει στην ελλαδα,τοσα δις ανθρωποι που πανε να βγαλουν κανα φραγκο ? Ασια και Μεση Ανατολη.

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-03 23:20:19

Θέμα: Τα νέα της Sugarbabes.tv

Δημοσίευση: SEX στις διακοπές: Σκληρό Sex από κώλο για τη MISHA MAVER Επέλεξε την συνδρομή σου και απόλαυσε ολόκληρη την ταινία Που ειναι γυρισμενη η ταινια;

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-03 23:32:41

Δημοσίευση: Εγω περιμενω να ακουσω απο τον @"gpd"  ;)

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-03 23:35:49

Δημοσίευση: με νερο την βγαζει ρεζιλι μας κανει :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-03 23:36:34

Δημοσίευση: Ενημερωση εκανα.Μόλις επεστρεψα σπίτι . Πονάνε τα πόδια μου . Ονομα δεν μας ειπες! Ασε τα ποδια, αυτο που ειναι μεταξυ τους ποναει;  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-04 14:16:38

Δημοσίευση: Καλησπερα

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-04 14:17:52

Θέμα: Κουβέντα για το Athens VIP girls

Δημοσίευση: Δεν εχω ψωνισει ακομα απο το γραφειο, αλλα βρε παιδια ακρα ησυχια εχει πεσει για αυτο το μωρο. Κανεις δεν περασε ακομα;

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-04 14:23:54

Δημοσίευση: Μιας που λετε για κριτικες, εκτος χημειας, timing, κουρασης, κλπ.....ειναι και τελειως διαφορετικη η φαση πχ incall μισαωρο απο outcall 2ωρο.... Οποτε deviations μεγαλα θα υπαρχουν.....μονο σε πολλες κριτικες, μπορεις να βγαλεις μια ακρη αν η κοπελα ειναι στα γουστα σου, δινοντας προσοχη στις αρνητικες που πρεπει να αναγνωρισεις αν ειναι real.... + απο φιλους εδω που εχουμε κοινα καποια γουστα... Εξαρταται ποσο επαγγελματιας ειναι το μωρο. Δεν πρεπει να εχει διαφορά στην συμπεριφορα αν κατσει 30 λεπτα, η 3 ωρες.  Οσο για τις αρνητικες κριτικες, παντα να διαβαζεις απο που ερχονται. Αν καποιος παει να κανει τον νταη σε ενα μωρο, η θελει σχεση, και το μωρο το αποπαρει και της βαλει κακη κριτικη, αυτα φαινονται αμεσως. Εγω παντως οποιες κλεινω πολυωρα, πανω απο 3 ωρες στην Ελλαδα δεν τις κλεινω, και παντα στο σπιτι. Δεν τις κυκλοφορω! Οταν ειμαι επαγγελματικο ταξιδι στο εξωτερικο, μπορει και να τις κλεισω ολονυχτιο, με διαβατηρια και πολυτιμα κλειδωμενα στο χρηματοκιβωτιο του δωματιου.  Δεν ειναι λιγες φορες που ξυπνησα με ωραιο μωρο διπλα μου και πηγαμε για πρωινο!  :)

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-04 20:40:28

Δημοσίευση: θα το δώσω σε σένα βρε Ξούρα που θα το φχαριστηθείς περισσότερο!!! ότι κερδίσεις επόμενο δικό μου όμως! Να το καταλαβω αυτο που του προσφερεις. Να του δωσεις ενα απο τα δυο μιλφακια, και να σου δωσει κανενα δυνατο μωρο απο αλλο γραφειο οταν του πεσει το τζοκερ. Μμμμμμ καλη ανταλλαγη!  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-04 20:44:37

Δημοσίευση: αν δεν σε πειράζει να σε δει κανας γνωστός να κυκλοφορείς βύζιτες έξω τότε πας, αλλιώς (ειδικά αν είσαι παντρεμένος/δεσμευμένος) τότε άκυρο Στην Ελλαδα αν εισαι γνωστος, καποιος θα σε δει με την βιζιτα και θα αρχισουν τα κουτσομπολια. Αν εισαι παντρεμενος, πας για διαζυγιο, η θα σε κερατωσει η γυναικα σου για να εισαστε πατσι. Δεν νοηται να κυκλοφορεις βιζιτες παντρεμενος. Αν ποτε κατσεις σε σαλονακι ξενοδοχειου ημιδιαμονης, θα δεις πολλα παρανομα ζευγαρια να πηγαινουν πανω ιδιως μεσημεριατικα. Αν σου λεει αυτο κατι.

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-05 08:04:21

Δημοσίευση: Καλημερα παιχτες.

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-05 08:04:55

Δημοσίευση: καλησπέρα, το δώρο του γραφείου κατέληξε στα χέρια μου και θα τιμήσω την Νίνα μας!! ευχαριστούμε το για την προσφορά του στο φόρουμ!!! Να περασεις καλα!  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-05 08:06:03

Δημοσίευση: Να βαλω κληρωση 6ωρου δηλαδη; :klapse: Και δεν βαζεις κανενα δυωρο!

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-05 08:06:59

Θέμα: FREE FUCK

Δημοσίευση: μπραβο σου ρε παικτη που εβγαλες τη χοντρη απο το αβαταρ. ο λουκυ λουκ νταξει δεν το συζηταω,πολυ ρισπεκτ,με αυτο μεγαλωσαμε,το τι λουκυ λουκ εχω διαβασει στην τουαλετα δε λεγεται τωρα βεβαια μονο κριτικες για πουτανακια διαβαζω οταν κανω την αναγκη μου ωραια χρονια Για σενα και μονο το εκανα.  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-05 08:30:48

Forum Tasks