Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του AlfaArsenico (2267)

Θέμα: Συζητηση για τα κοριτσια του GDE

Δημοσίευση: Δεν περασε κανεις; Τοσο καιρο ειναι στην Αθηνα και καμια γνωμη; Πολυ ομορφη ομως! Ξουραμκοιτα πω γλειφει!

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-26 20:09:13

Θέμα: Τι έχει το μενού σήμερα; Ποιά σκέφτεστε για γαμησάκι;

Δημοσίευση: Μιλαμε ερωτας. Απο τα πιο κινκι πηδηματα! BTW χρωςταω κριτικες που θα γραψω την ερχομενη εβδομαδα

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-26 20:18:10

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Χαίρεται!!! Καλή Κυριακή!!! Misha Maver Ετσι βαζε μας τετοια να παθουμε κανενα εγκεφαλικο  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-26 20:23:41

Θέμα: Θέλω να πάω την γυναίκα μου για ποτό

Δημοσίευση: Θέλω να την πάω για ποτό αλλά να την φάνε με τα μάτια τους...π.χ να πάω τουαλέτα και να πέσει και κάνα καμακι....έχετε κάνα καλό μπαρακι για σήμερα? Μένουμε Περιστέρι Ντύνεται προκλητικά και είναι πολύ καυλιάρα Είναι 46 ετών ξανθιά και φοράει πάντα μίνι ψηλοτάκουνα και ντεκολτέ που φαίνονται σχεδόν οι βυζάρες της Σήμερα θα πάμε στις 8 για καφέ στο δάσος Χαϊδαρίου στον ,foinika square Βαλε φωτο να την διακρινουμε  :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-26 20:29:34

Δημοσίευση: Καλημερα σε ολους

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-27 08:10:44

Θέμα: Συζήτηση για τα κορίτσια του Trust your Lust

Δημοσίευση: εγω λεω @"Odin"  να βαλεις καμια χαντρα στο πουτσο σου μην στο ματιασουν :tooth: Θα του κοψουν το αναλ τα γραφεια. Για μενα σοβαρο πραγμα.  :D Τελικα απο την Βικα περασε κανεις;

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-27 08:12:13

Θέμα: Συζήτηση για τα κορίτσια του Trust your Lust

Δημοσίευση: Τελικα απο την Βικα περασε κανεις;

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-27 08:13:49

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Lucky number 7 μπηκα στο club των τυχερων και γω Ελπιζω να περασεις καλα παιχτη. Για πες, ποια σκεφτεσαι να δοκιμασεις;

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-27 08:15:20

Θέμα: Φωτογραφίες και βίντεο απο εκδιδόμενες εν δράση

Δημοσίευση: Τι εννοείς είναι βαριά; Βάλε να σε χαρούμε Εχει δικο της θρεντ τυπε. Εδω ειναι για εν δρασει. Αν εχει καμια φωτο που παιρνει πιπα στον ξουρα με το περουκινι, συγνωμη τη χαιτη, να την βαλει!   :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-27 08:21:04

Δημοσίευση: Τοσες μερες στην Αθηνα και ακρα σιγη!

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-27 08:33:51

Δημοσίευση: ολα τα φορουμ στην Ελλαδα εμενα περιμενουν να κανω τον κασκαντερ και μετα με λενε και προμοτορα Αντε θα παω εγω να κανω τον κασκαντερ να μην γρινιαζεις.  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-27 23:30:15

Δημοσίευση: εχει λεμε :pipitsa: και για ποιον με περασες εχω φυσικα δικια μου χαιτη :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: Καποιος εβγαλε την βρωμα για περουκινι. Εγω που να ξερω! :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-27 23:31:33

Δημοσίευση: ευχαριστω φιλε  ;) νιωθω mia ή dasha αλλα δεν εχω αποφασισει ακομη  :idea: Αν σου αρεσουν οι μοντελοειδεις, διαλεξε Βερα η το μικρο την Μισελ. Η Μισελ πυραυλακι σε μικρο πακετο!

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-27 23:33:44

Δημοσίευση: θα συμφωνησουμε ποτε καπου; :very-angry: :@ Γουστα ειναι γουστα!  Αααααα και τον ξεπερασα τον Τοm σε γλειψιμο σημερα. Ολοκληρο 20αλεπτο αφιερωσα!  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-27 23:38:26

Δημοσίευση: πηρα Ρουμπι σημερα αυριο θα γραψω κριτικη πολυ νεα, πολυ απειρη, με αθωα φατσα για loverboys Ανεβηκες και ενα σκαλι σε ποιοτητα φανταζομαι  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-27 23:42:02

Θέμα: Συζητηση για τα κοριτσια του Glamour

Δημοσίευση: Πυραυλακι η μικρη. Ομορφη και ευχαριστη σε μινινιον πακετο!

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-27 23:48:02

Δημοσίευση: εχω παθει ποιοτητα εσυ ποια πηρε μαγκουφη; Εμενα με ξερεις, ψαχνω φυσικη βιαγκρα. Αν δεν ειναι ομορφη, μοντελοειδες, η πορνσταρ δεν περναω.  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-27 23:51:56

Θέμα: Πόσες πουτάνες /εσκορτ έχετε ρεκόρ σε μια μέρα

Δημοσίευση: νο1 ειναι ο @"ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ" Τον Βασιλη τον «γνωριζα» οταν τριγυρνουσε στο Φυλης 104!  :DD: Εγω εχω καταφερει να παρω μια για πρωινο, μια για μεταμεσημβριανο, και μια για έξοδο το βραδυ οταν ημουν πιτσιρικας. Τωρα δυο και πολυ ειναι!  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-27 23:57:38

Δημοσίευση: Εμιλια Μπαρακ :haha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: Εχω και μινιμουμ στανταρ στις πορν σταρ!  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-28 00:00:20

Δημοσίευση: αυτην εγλυφες ρε μολογα Αυτη ηταν χθες! Δεν χρειαστηκε πανω απο 6 λεπτα να παρει μπρος. Αν σε 20 λεπτα δεν ανταποκριθει, τα παραταω! Θα ηθελα να ξέρω το ρεκορ του @"TOMHANKS" στο γλειψιμο.  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-28 00:03:46

Δημοσίευση: και χτες και σημερα; φουριοζος αυτη την εβδομαδα Ειπα να ‘ξεκουραστω» μερικες μερες μετα απο τετοιο ταξιδι.  :)

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-28 00:06:30

Δημοσίευση: ακους το παπαρα (καλο φιλο) τον @"clonarius"  σωθηκες :xahaxa: Κακογλωσσες φημες δηλαδη! :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-28 00:09:25

Θέμα: Κάνεις στοματικό σεξ;

Δημοσίευση: Aστα ειμαι πολυ αρρωστος,εχω γλειψει και καποιες που θα επρεπε να με πληρωνουνε και απο πανω μαλλον ημουνα λεσβια στην προηγουμενη ζωη μου :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: Εγω θελω να μαθω διαρκεια! Οι λεσβιες ειναι οτι πρεπει οταν σου κατσουν!   :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-28 00:11:41

Θέμα: Κουβέντα για το Athens VIP girls

Δημοσίευση: Καποιος μου εστειλε ραβασακι οτι η Thay ειναι σκληροπυρινικη!

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-28 00:20:44

Δημοσίευση: e μαλλον με τρως,φαινεσαι πιο περπατημενος παικτης απο μενα αμα ειμαι ξεκουραστος παντως,αντρεχω αρκετη ωρα, με ευχαριστει πολυ,αμα φαινεται να γουσταρει και το μωρο γκαβλωνω περισσοτερο :hahaha: :hahaha: :hahaha: Ασε τα ψοφια Τom, ολες γουσταρουν, αλλα η γλωσσα σου φαρμακερη! Τρεμουν και σπαρταρανε σαν τα ψαρια τα μωρα οταν τα γλειφεις.  :D Που ειναι ο @"Paparovicz"; Χαθηκε!

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-28 07:48:33

Θέμα: Κάνεις στοματικό σεξ;

Δημοσίευση: @"TOMCRUISE" εχεις γραψει διδακτορικο στο γλειψιμο, για βαλε και μερικες συμβουλες για εμας τους πρωταρηδες!  :DD:

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-28 07:54:47

Δημοσίευση: Εχουμε κλεισει μοντελο για σημερα. Περισσοτερα σε προσεχη κριτικη. Ακους γεροξουρα, φυσικη βιαγκρα!

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-28 07:57:12

Δημοσίευση: Γκουντ μορνινγκ σεξ κλαμπ!

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-28 07:59:20

Θέμα: Κουβέντα για το Athens VIP girls

Δημοσίευση: ποιός? αξιόπιστος ή κανας αγάμητος αγαπούλης... έχει σημασία! Οι αγαπουληδες δεν περναν καλα με αυτες…….. κομπλαρουν! Εχετε γεμισει φλορους διπλα!

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-28 16:26:13

Δημοσίευση: οχι φιλε δεν εχω δει οθτε μια κριτικη κατι παιζει επλπιζω οχι φολα αλλα αυτο μου μυριζει Την πηρα στο πρωτο της τουρ στην Αθηνα και αξιζε τοτε, πριν ολες τις πλαστικες. Εδινε κωλο και πονο στο γαμησι. Τωρα μπορει και να καβαλησε το καλαμι σαν μερικες που ερχονται για αρπαχτες.

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-28 23:34:48

Forum Tasks