Φήμη: 1296
Τον τελευταίο καιρό μου βγήκε νέο φρούτο
Από κάτι προφυλακτικά κοκκίνησε η πούτσα μου και έβγαλε κατι σαν μπιμπικάκια
αυτά φεύγουν μετά 2 μέρες αλλά όταν ξαναβάζω καπότα πάλι μου βγαίνουν
ο δερματολόγος εόπε οτι είναι αλλεργική αντίδραση και να βρώ ποια προφυλακτικά μου κάνουν σαν υποαλλεργικά
κάποια ιδέα;
Φήμη: 32899
Εμένα με αυτά τα ρώσικα προφυλακτικά που φέρνουν κάποιες μου πέφτει
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 293
Εμενα μονο της durex ανεχεται το καυλι μου καμαλιστα τα reel feel για μεγαλυτερη απολαυση. Απο οταν πηρα αυτα ειδα ασπρη μερα
Φήμη: 796
Υπαρουν τα χωρις λατεξ που ειναι απαραιτητα αν εχεις αλεργεια σε αυτο. Αν βεβαια πας σε φτηνα μπουρδελα και γαμας με τις καποτες τους εισαι αξιος της μοιρας σου
Φήμη: 616
Αμα εχει ωραια μουνακια φιλε δυσκολο να αντισταθεις με ενα εικοσαρικο. Αλλα μια καποτα μαζι σου και λυνεται το θεμα.
Φήμη: 946
Δεν ειναι μονο το λατεξ, ειναι και το λιπαντικο που βαζουν μεσα
Φήμη: 28339
μόνο εάν δεν μου αρέσει η γκόμενα μου πέφτει το πουλί, ούτε αλλεργίες με πιάνουν ούτε τίποτα
Φήμη: 32899
(30-05-2022, 03:42 PM)gpd Έγραψε: μόνο εάν δεν μου αρέσει η γκόμενα μου πέφτει το πουλί, ούτε αλλεργίες με πιάνουν ούτε τίποτα
θα σου φερω ειδικο ρωσσικο
εγγυημενη η πτω εεε στυση
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.