Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του AlfaArsenico (2267)

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημερα σε ολους

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-29 07:56:11

Θέμα: Προφυλακτικά και αλλεργίες

Δημοσίευση: Εμένα με αυτά τα ρώσικα προφυλακτικά που φέρνουν κάποιες μου πέφτει Ξουρα, ειναι το κλασικο κολπο σε μπουρδελα και στουντιο, οπου τα προφυλακτικά ειναι για μικρα μεγεθη, σε σφιγγει και δεν ματωνεται αρκετα για να εχεις σκληρη στηση, και σου λεει η τσατσα η πουτανα, δεν σου σηκωνεται, ελα αλλη φορα. Για 1-2 ευρω παραπανω παιρνεις τα μεγαλα, και για τον @"Odin" τα ΧΧL  :hahaha: και κανεις την δουλεια σου.

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-29 19:02:19

Θέμα: Συζητηση για τα κοριτσια του Glamour

Δημοσίευση: Αγαπουληδες και οι δυο!   :tooth: :tooth: Εγω βαζω πλωρη για την προστυχη την Σερβα!  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-29 19:10:36

Θέμα: Πληροφορίες για ανεξάρτητα κορίτσια με αγγελίες

Δημοσίευση: Να και μια που εσπασε τα δεσμα του γραφειου! Απο Ολιβια εγινε Γιασμιν

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-29 21:49:26

Θέμα: chat για τα κορίτσια του your angels

Δημοσίευση: Εχω επαναληπτικο ραντεβου με το πιο κινκι μωρο που εχει κανει τουρισμο στην Αθηνα! Μιλαμε για νυμφομανη που της αρεσει να πηδιεται εντελως προστυχα και κινκι. Του στυλ…… που τον θελεις καριολα;…… στον κωλο μου καβλιαρη……..και γιατι; ……… θελω να με ξεσκισεις!!! Αναμενετε μελλοντική κριτικη  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-29 21:53:54

Δημοσίευση: Να και μια ενδιαφερουσα περιπτωση. Ξερουμε τιποτα γ’αυτην;

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-29 22:07:07

Δημοσίευση: ...εγω παντως παιρνω χρονια με παραγγελια τα MySize Pro - 72mm και εχω βρει την χαρα μου! :shy: Εσενα σου εχουν απαγορεψει το αναλ  :axaxaxa: Μονο με την Βικυ Σολ μπορεις να το ευχαριστηθείς! :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-30 12:58:25

Δημοσίευση: ...ωραιο τουμπανο αλλα απο την αγγελια της προβλεπω να σε χρεωνει ακομα και το αερα που θα αναπνεει! 180 βασικο χωρις να ανεφερει τι περιλαμβανει! Περιμενω απαντηση για τιμη. Μου εγραψε ενα σορο ανωμαλιες που κανει, μιλαμε για προχωρημενο μιλφ!

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-30 13:01:13

Δημοσίευση: Ιωάννα34 με χίλια!!! Θα δοκιμαστει συντομα. Διαβαζω της αρεσει να την γαμανε απο τον κωλο. Τι ανωμαλια ειναι αυτη!  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-30 20:33:10

Δημοσίευση: ...ωραιο τουμπανο αλλα απο την αγγελια της προβλεπω να σε χρεωνει ακομα και το αερα που θα αναπνεει! 180 βασικο χωρις να ανεφερει τι περιλαμβανει! Μολις μου έγραψε €150 με κωλο! Θα γινω κασκαντερ!

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-30 20:34:29

Θέμα: Πόσο εμπιστεύεστε τις κριτικές των μελών;

Δημοσίευση: μα εγω την θυμαμαι οπως εδω στην φωτο αν δεν πηρε τα διπιτα σβαρνα τι να πω Πιομενος εισουνα βρε. Δεν ειπαμε οχι τσιπουρα πριν το γαμησι;  :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-30 20:39:21

Θέμα: Μία ενδιαφέρουσα κριτική του sexclub.gr για την Άννα από το «Athensvipgirls»

Δημοσίευση: Γιατι δεν μπορω να την διαβασω εδω;

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-30 20:46:21

Θέμα: Μελίνα από το «Yourangels»: Μην τη χάσεις…

Δημοσίευση: πολυ ωραιο προσωπακι η μπεμπα Βρε μην του δινεις σημασια. Κλικ διφημιση κανει που χρεωνει το γραφειο για καθε πάτημα εδω και πληρωνει το σιτε να αλωνίζει. Εχει σπαμαρει ολα τα θρεντ!

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-30 20:50:30

Δημοσίευση: Εγω δοκιμαζω αυτα!  Μεχρι στιγμης ανετα. Τα Durex ειναι XXL  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-30 23:38:24

Δημοσίευση: Φοβαμαι οτι ειναι πολυ μιλφ. Θα δουμε ομως ισως κανω τον κασκαντερ αν και τα γραφεια εχουν πολλες επιλογες!

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-30 23:41:22

Δημοσίευση: Γαμησα την Σασα.. Αξιζει σαν ομορφια, εχει κανει το μαλλι της εξαλλο. Η πιπα φανταστικη τυπου αρμεγματος. Γαμιεται gfe και pse. Ασε βρε, μονο για την ομορφια πας. Καθαρο σωμα απο τατοο και καλοδουλεμενο κωλο που τον δινει οποτε θελει. Καθαρο GFE! Την ειχα συνατησει στο πρωτο της τουρ, την πρωτη μερα και ηταν σαν το ψαρι εξω απο το νερο. Τωρα που εφαγε αρκετους, εστρωσε. Καλη για να σου μαγειερψει κανε ψαρι στον φουρνο ειναι!     :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-30 23:48:38

Δημοσίευση: μονο νερο πινω ακομα και στα στριπ χοντρη με την καμμια σου λεω τουλαχιστον πριν 1 μηνα τι αλλο να σου πω :tsou: ξερεις οτι και με την πρωτη ευκαιρια βγαζω και φωτογραφιες πολλοι μπορουν να διαφωνουν για το πως ηταν στο σεξ αλλα περιγραφη σωματος προσωπου δινω μεχρι και που εχει μια ελιτσα σε αυτο δεν σηκωνω κουβεντα :very-angry: Εγω θα γινω σαν εσενα, ουτε φιλια θα θελω, ουτε και να γλειφω! Τι λεω τωρα, θα με περει με τις κλωτσιες ο @"TOMHANKS"

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-30 23:52:38

Δημοσίευση: διάβασες την κριτική μου; στο σέρβις προσπάθησε αλλά η φάτσα και το κορμί ήταν άστα να πάνε κατά την προσωπική μου άποψη αν απομόνωνα το σεξ μόνο μια χαρά ήταν και αν δεις οι κριτικές μας έχουν διαφορά δευτερολέπτων Μπας και σου εστειλαν την Julia απο τον γλαμουρα αντι την κανονικη;  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-01 12:42:44

Δημοσίευση: Σοφι, πιπα αλλα Ταταρσταν μεσημεριανο ντου πριν παω για καφε πολυ ευγενικα την ρωτησα αρχιδια γλυφεις;;;;; Εσυ μπαμπατσικη να δεις και δεν μπορεις να αντισταθεις!  :xahaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-01 12:58:06

Δημοσίευση: Η Σόφι δεν είναι μπαμπάτσικη. Εχει 2-3 κιλά επιπλέον στην κοιλιακή χώρα Λόγο των 35 Ιουλίων της αλλα επουδενί μπαμπάτσικια! Ενας που δεν την εχει γνωρισει απο κοντα, πως θα την χαρακτηριζε απο τις φωτο;  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-01 13:10:44

Θέμα: 14 πανέμορφες κοπέλες αναστάτωσαν το Καζίνο Λουτρακίου

Δημοσίευση: Τις ειδα απο κοντα οταν εκαναν βολτα στην πλατεια κολωνακιου. Δεν αξιζαν τιποτα ιδιαιτερο!

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-01 13:13:26

Δημοσίευση: Μιας και κουτσομπολευουμε, ποιος φλουφλης έκλεισε την Βερα/Σασα 12ωρο και την πηγε αεροδρομιο;

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-01 16:55:36

Δημοσίευση: Περιμένω ρηβιου για την Γκαμπριέλα με αγωνία Θα σε απογοητευσω. Η Γκαμπριελα δεν κανει πρωκτικο!

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-01 17:06:06

Θέμα: 14 πανέμορφες κοπέλες αναστάτωσαν το Καζίνο Λουτρακίου

Δημοσίευση: μεχρι 100 την ωρα :haha: με κωλο μεσα Και πολλα της δινεις. Πιτσιρικες μου φανηκαν απο κοντα. Μην μας βαλουν και μεσα!  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-01 17:10:33

Δημοσίευση: Τουρίστας με λεφτά! :axaxaxa: :axaxaxa: :axaxaxa:  Λες;  Μιλαμε για πολυ φλωρος!

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-01 18:39:42

Δημοσίευση: μουφαντάν το πρωκτικό? Δεν το βλεπω στις υπηρεσιες της. Σαν την Dasha το εκοψε.

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-01 20:14:41

Θέμα: Κουβέντα για το Athens VIP girls

Δημοσίευση: εκεί μπορεί να φταίω κ γω μετά τα όσα της έκανα Εσυ εισαι …….´ τρυφερος! Τι της εκανες;  :lol crying:

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-01 22:15:04

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημερα και καλο Σ/Κ

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-02 11:11:20

Δημοσίευση: Καλα τοσοι περασατε απο την μικρη, ουτε ενας δεν δοκιμασε το κωλαρακι της; Ντροπη!  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-02 11:19:32

Δημοσίευση: Οι κριτικες μπορεις να τις διαχωρισεις σε δυο στρατοπεδα. Το πρωτο ειναι των αγαπουληδων που δεν ειναι και τοσο αντικειμενικοι και θα δεις ελαχιστη διαφορα στην βαθμολογια απο φολα σε αστερι,λογο του οτι προσπαθουν να περασουν μια ωρα με τανα λες και ειναι η γκομενα τους. Νοσταλγικοι και ρομαντικοι παιχτες. Απο την αλλη εχεις τους σκληρους γαμιαδιες που πανε να τεσταρουν τα μωρα απο πλευρας αντοχης, και επιδόσεων.  Συνηθως αποφευγουν τ ερασιτεχνικα μωρα και επιδιωκουν να γαμησουν λες και γυριζουν τσοντα. Οι κριτικες τους τινουν σε πιο αληθοφανη βαθμολογια, και προσωπικα τους εμπιστευομαι περισσοτερο. Υπαρχει και μια αλλη κατηγορια φλουφληδων και φλορων, που πανε με μωρα για να τα κυκλοφορησουν, και να τα πιασουν γκομενα. Αν ειναι δυνατον να θελεις γκομενα που πηδιεται με 6 -7 διαφορετικους αντρες την ημερα για χρηματα. Πρεπει να εχουν κομπλεξ απο τα παιδικα τους χρονια, που ίσως η μανα τους να μην τους εδειξε αρκετη στοργη. Η κριτικες και βαθμολογιες που βαζουν ειναι εντελως αλλόκοτες και εχουν σχεση με πως τους φερθηκε η τανα στο ραντεβου. Αν τους εδωσε ελπιδες για δεσμό η οχι. Παρτε και διαλεξτε ποιους θελετε να ακολουθησετε.

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-02 11:39:03

Forum Tasks