Δημοσίευση:
Για να συνδυάσω το θέμα ψωλής και σχέσης, έχω να σου ευχηθώ καλή τύχη αλλά πρόσεχε διότι έχουν αλλάξει οι εποχές
και όλες ψάχνονται για ποικιλία. Πλέον είναι μόνο για run and gun. Τι μας ενοχλεί; προσωπικά όχι η απόρριψη
μιας που ρίχνω και τρώω στο παιχνίδι αλλά το πιθανό κερατιλίκι. Καλύτερα πούστης παρά κερατάς αν με πιάνεις. ;)
Πίσω μου δεν ξέρω τι μπορεί να έχει γίνει αλλά μπροστά μου δεν θα μου αρέσει αν γίνει κι έτσι είμαστε όλοι.
Κι έρχομαι στο θέμα. Έχω γνωστό με 18άρι χονδρό εργαλείο, άριστο γαμιά με καρνέ από μουνιά
μούρη 8, προσόντα ανδρικού πακέτου 9 και έφαγε παπά από γκόμενα. Χωρίς λόγο. Απλά πουτάνα.
Έχουν εξισωθεί οι καταστάσεις αγαπητέ. Γαμιούνται αβέρτα.
Οι άνδρες γαμάνε κι επιστρέφουν χωρίς να καρφώνονται, οι γυναίκες φαίνονται λόγω μαλακίας
κι όταν κρεμαστούν ξένα αρχίδια από το μουνί, τέζα όλα.
Για την ιστορία ο φίλος το χειρίστηκε καλά και την έχει μία στο τόσο να της τα τρώει σε κλίμα θλίψης και καντηλιών.
Το μίσος φυσικά υπάρχει, έτσι; Τον άνδρα ή τον διώχνεις μπέσα ή σε διώχνει μπέσα, αν τον βγάλεις νούμερο 2
θα σε ξεπετσιάσει. Πόσο μάλλον αν μετράει. Νόμος!
:D
Συμφωνώ με όλα εκτός το κεράτωμα, εγώ περιμένω να με κερατώσει σίγουρα κάποια κοπέλα γιατί πάντα θα υπάρχει κάποιος καλύτερος από μένα εκεί έξω. Γνωρίζοντας το αυτό φτάνεις σε ένα σημείο όχι να μην σε νοιάζει αλλά ούτε να το περιμένεις αλλα να το θεωρείς φυσιολογικό.
Εν τέλει όλα είναι επιλογές και ο καθένας αμοίβεται για αυτές. Τρώνε κέρατο, τρώμε κέρατο... έτσι πάει.
Το μόνο που μου τη σπάει είναι όταν ακούζα κάποιες άμυαλες που παραπονιούντε που τις κεράτωσε ο άλλος ή τους έριξε άκυρο ο άλλος ενώ το έχουν κάνει και αυτές.
Μην κάνεις ότι δεν θες να σου κάνουν. ΝΟΜΟΣ!
Αν θέλω να κερατώσω κάποια, θα προτιμήσω να τη πάρω τηλέφωνο, να της το πω, να χωρίσουμε και μετά να πάω να το κάνω. Γιατί όταν θα γίνει αυτό σημαίνει ότι δεν είναι αρκετή για μένα και χρειάζομαι κάτι περισσότερο.
Εύνασμα για να ξυπνήσω ακόμα περισσότερο και να κυνηγήσω κάτι καλύτερο.
Δημοσιεύθηκε: 2022-02-02 23:26:49
Δημοσίευση:
Το "δεν είναι όλες για όλους" στην πορνεία, είναι μικρή αοριστία αν μου επιτρέπεις κι ακούγεται (δεν το λέω για'σένα)
ως ανάγκη διαφοροποίησης - επιβεβαίωσης του αρσενικού ώστε να δείχνει ικανότερο των υπολοίπων. ;)
Απελευθερώνει οδούς και λύσεις που είναι ανυπόστατες και ας πούμε...προωθητικές.
Αν η πουτάνα είναι άχρηστη, θα είναι άχρηστη με όλους. Νόμος! Προσωπικά γι'αυτό δεν πολυγράφω κριτικές.
Εξαιρούνται μέτριες και καλές όπου η παλάντζα πηγαινοέρχεται δίκαια.
Στην καθημερινότητα, το "δεν είναι όλες για όλους", έχει όμως εφαρμογή καθώς εκεί καταργείται το μαρούλι
ως αρχικό μέσο επαφής, ασχέτως αν όλες οι γυναίκες το κυνηγούν. Σίγουρα βέβαια η καθαριότητα, αξιοπιστία κτλ
παίζουν τον ρόλο τους. Στην σημερινή εποχή, έχουν σχεδόν καταργηθεί τα τυριά στις ψωλές
και οι μπόχες στις συναντήσεις.
:D
μια χαρά μπόχες έχω βρει... από εκδιδόμενες και μη.
Φυσικά και μπορείς να προσαρμοστείς στον άλλον που έχεις απέναντι σου κατά το σεξ... αλλά όταν δίνεις ένα αντίτοιμο περιμένεις να προσαρμοστεί αυτή σε σένα, αλλιώς να μας πληρώνουν αυτές εν τέλει.
Το ότι φεύγω μη απόλυτα ικανοποιημένος σημαίνει ότι δεν έκανε για μένα και ναι δεν κάνουν όλες οι γυναίκες, αγένεια, χαρακτήρας κλπ.
Δημοσιεύθηκε: 2022-02-05 17:50:47
Δημοσίευση: Ως γυμναστική πιάνεται το σεξ ή μπα?
Δημοσιεύθηκε: 2022-02-08 22:21:22