Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του redb (540)

Θέμα: Ξεπετα με γειτονισα.

Δημοσίευση: άσε που αν χωρίσεις μετά θα λέει σε όλες οτι είσαι κοντοψώλης :D σύνηθες όπως πάντα, τουλάχιστον αν μου κάτσει καμία θα εκπλαγεί ευχάριστα και δεν θα έχει πολλές απαιτήσεις... τότε γίνονται τρελά γαμήσια.

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-27 14:12:42

Θέμα: Το μέγεθος παίζει ρόλο;

Δημοσίευση: πραγματικα δεν με νοιαζει καθολου τι θα πει για το πουτσο μου σαν το ανεκδοτο κατσε να στο βαλω ενα δευτερολεπτο και πες μετα οτι δεν σε γαμησα   αφού γαμήσεις δεν σε νοιάζει το μετά.... αρά δεν σε νοιάζει να κάνεις σχέση. Δεχτό.

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-30 16:54:00

Θέμα: Οι καλύτερες στάσεις στο σεξ.

Δημοσίευση: - Cowgirl με φάτσα σε μένα και να καβαλάει ασταμάτητα. - Στα 4 ξαπλωτό για να τα νιώθει όλα - Στα 4 προς τα πίσω πιάνοντας από τα χέρια ώστε να σφυροκοπάω προς τα πάνω και όχι οριζόντια.

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-30 16:56:49

Δημοσίευση: Οι σχέσεις τελείωσαν όταν μπήκαν τα σόσιαλ για τα καλά στο παιχνίδι.  Μέχρι τότε οι γυναίκες πάλευαν για να βρουν ηδονή (ναι μεν ευκολότερα αλλά πάλευαν)  ενώ με τα σόσιαλ, δεν έχει ενδιαφέρον πια. Απλώς μπαίνεις στην ουρά και γαμάς.  ;) Προσωπικά αυτό το φέρω ως βαριά νοθεία οπότε πλέον μόνο γαμήσι κι έξω απ'την πόρτα.   Το μουνί τους κάτω από την πούτσα μου.  :D Συμφωνώ απόλυτα... αλλά υπάρχουν και γυναίκες που δεν ασχολούνται με τα σόσιαλ ή στο ελάχιστο. Απλά τώρα είναι πολύ εύκολο να κάνουν κάτι και κυρίως στα κρυφά... πριν έκανες σχέση για να δικαιολογήσεις που βγαίνεις με κάποιον. Για μένα δεν ασχολούμαι να μπω στην ουρά.... εφόσον γίνομαι επιλογή στα μάτια της, δεν αξίζει να ασχοληθώ.

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-30 21:11:56

Δημοσίευση: για να σε χωρισει γυναικα το μεγεθος πρεπει να ειναι κινεζου Και μικρότερου από κινέζου... μάλλον για αυτό δεν με χωρίζουν όλες.

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-30 21:12:44

Δημοσίευση: Για να συνδυάσω το θέμα ψωλής και σχέσης, έχω να σου ευχηθώ καλή τύχη αλλά πρόσεχε διότι έχουν αλλάξει οι εποχές και όλες ψάχνονται για ποικιλία. Πλέον είναι μόνο για run and gun. Τι μας ενοχλεί; προσωπικά όχι η απόρριψη μιας που ρίχνω και τρώω στο παιχνίδι αλλά το πιθανό κερατιλίκι. Καλύτερα πούστης παρά κερατάς αν με πιάνεις.  ;) Πίσω μου δεν ξέρω τι μπορεί να έχει γίνει αλλά μπροστά μου δεν θα μου αρέσει αν γίνει κι έτσι είμαστε όλοι. Κι έρχομαι στο θέμα. Έχω γνωστό με 18άρι χονδρό εργαλείο, άριστο γαμιά με καρνέ από μουνιά μούρη 8, προσόντα ανδρικού πακέτου 9 και έφαγε παπά από γκόμενα. Χωρίς λόγο. Απλά πουτάνα.  Έχουν εξισωθεί οι καταστάσεις αγαπητέ. Γαμιούνται αβέρτα.  Οι άνδρες γαμάνε κι επιστρέφουν χωρίς να καρφώνονται, οι γυναίκες φαίνονται λόγω μαλακίας κι όταν κρεμαστούν ξένα αρχίδια από το μουνί, τέζα όλα.  Για την ιστορία ο φίλος το χειρίστηκε καλά και την έχει μία στο τόσο να της τα τρώει σε κλίμα θλίψης και καντηλιών. Το μίσος φυσικά υπάρχει, έτσι; Τον άνδρα ή τον διώχνεις μπέσα ή σε διώχνει μπέσα, αν τον βγάλεις νούμερο 2 θα σε ξεπετσιάσει. Πόσο μάλλον αν μετράει. Νόμος!  :D Συμφωνώ με όλα εκτός το κεράτωμα, εγώ περιμένω να με κερατώσει σίγουρα κάποια κοπέλα γιατί πάντα θα υπάρχει κάποιος καλύτερος από μένα εκεί έξω. Γνωρίζοντας το αυτό φτάνεις σε ένα σημείο όχι να μην σε νοιάζει αλλά ούτε να το περιμένεις αλλα να το θεωρείς φυσιολογικό. Εν τέλει όλα είναι επιλογές και ο καθένας αμοίβεται για αυτές. Τρώνε κέρατο, τρώμε κέρατο... έτσι πάει. Το μόνο που μου τη σπάει είναι όταν ακούζα κάποιες άμυαλες που παραπονιούντε που τις κεράτωσε ο άλλος ή τους έριξε άκυρο ο άλλος ενώ το έχουν κάνει και αυτές. Μην κάνεις ότι δεν θες να σου κάνουν. ΝΟΜΟΣ! Αν θέλω να κερατώσω κάποια, θα προτιμήσω να τη πάρω τηλέφωνο, να της το πω, να χωρίσουμε και μετά να πάω να το κάνω. Γιατί όταν θα γίνει αυτό σημαίνει ότι δεν είναι αρκετή για μένα και χρειάζομαι κάτι περισσότερο. Εύνασμα για να ξυπνήσω ακόμα περισσότερο και να κυνηγήσω κάτι καλύτερο.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-02 23:26:49

Θέμα: Κριτικές

Δημοσίευση: Καλές φαίνονται αν και μπορούν να μπουν οι βασικές κατηγορίες που ενδιαφέρουν τους περισσότερους και έξτρα κατηγορίες με ένα + για να εμφανίζονται περισσότερες προαιρετικές αν θέλει κάποιος. Όλα βέβαια είναι στο πως θέλει ο διαχειριστής να κατηγοριοποιούνται οι κριτικές. Στις κριτικές για μένα κυριώς είναι το μικρό πλαίσιο που γράφεις που ενοχλεί αρκετά γιατί είναι μικροσκοπικό... σε mobile είναι πιο εύχρηστο όμως.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-04 12:25:57

Θέμα: Μεταβίβαση δώρου

Δημοσίευση: νομιζω οτι κανονικα πρεπει να το ξανακληρωνετε το δωρο συμφωνώ... δώρο είναι γιατί μετά μπορεί να παίζονται τίποτα αγοραπωλησίες από πίσω... γνώμη μου

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-04 13:21:36

Θέμα: Kayley Gunner απο λοχίας πορνοστάρ

Δημοσίευση: οταν ημουν εγω φανταρος κατι μπαζα ειχε οπυ και υπαξ Εκεί που ήμουν εγώ Έβρο είχε κάτι καλά αλλά καπαρωμένα.. όχι ότι αυτό ήταν και πρόβλημα για τους περισσότερους  :P

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-04 13:23:15

Θέμα: incall ή outcall

Δημοσίευση: Ως τώρα κάνω outcall λόγω θέσης... τι θα συναντήσεις ινκολ στο δωμάτιο της άλλης, καθαρά ή όχι κλπ. Σκέφτομαι να το δοκιμάσω το ινκολ με ορισμένες που ξέρω ότι η καθαριότητα είναι για αυτές το παν αλλά δεν το έχω τολμήσει. Επίσης, αν γίνει η μαλακία την διώχνεις και δεν χρειάζεται να φύγεις... κάτι σημαντικό. Για σπίτι δεν το συζητώ καν, δεν θέλω να έρχονται γενικά άγνωστοι και το αποφεύγω.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-04 13:26:33

Δημοσίευση: Όταν στο IG το μωρό φαίνεται τούμπανο και μετά στη τσόντα είναι απλά μία απλή και καθημερινή γκόμενα. Για να το λέω αυτό, ο αμερικανικός στρατός έχασε ένα πολύτιμο εργαλείο προς ανύψωση του ηθικού των στρατευμάτων του... πρέπει να κλαίνε εκεί μέσα τώρα

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-04 13:27:57

Θέμα: Λεφτά και μουνί (στόμα, κώλος, εννοείται)

Δημοσίευση: Όπως τα λες είναι, μου έτυχε και εμένα περίπτωση πριν κανά χρόνο και την ευχαριστώ από τα βάθη της καρδειάς μου. Έτσι μπόρεσα και αφυπνίστηκα, έβαλα όρια και φυσικά τώρα τρέχει από πίσω μου μάταια. Δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα, είμαστε αυτοί που είμαστε, γινόμαστε καλύτεροι και οι γυναίκες μαζεύονται γύρω σου.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-04 13:36:38

Δημοσίευση: Μπράβο σου! Στην αρχή όλοι τρέχουμε και ανταγωνιζόμαστε, μετά λέμε για βάστα, αυτό θα κάνουμε;  ;) αλλά πάλι ψιλοτρέχουμε. Σιγά σιγά μόλις (κι εδώ είναι το κλειδί) κάνεις παρέα με γυναίκες που δεν γαμάς (εκτός όσων έχεις νταραβέρι) αλλά βλέπεις φιλικά (όσες δεν ποθείτε μην τις διώχνετε τελείως)  θα σου πουν όλα όσα ποτέ δεν θα σου πει καμία από όσες γαμάς. Μόνες τους σκάβουν το λάκκο τους. Έχετε ανοικτά τα αυτιά και να αγοράζετε όσα λένε. Σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι περνώντας καλύτερα από πριν. :D μπα, για να μάθεις πρέπει να την πάθεις αρκετές φορές. Γυναίκες στον περίγυρο σου ναι τις κρατάς... αλλά ότι λένε οι περισσότερες είναι και αυτά που δεν πράττουν, ποτέ δεν ακούω γυναίκα σε θέματα που αφορούν σχέσεις μεταξύ άντρα-γυναίκα.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-04 17:33:03

Δημοσίευση: λαστιχο ε; τότε ήμουν σχεσάκιας... μου τα φόραγε η άλλη Αθήνα και εγώ Έβρο έριχνα άκυρο στις άλλες...άσε δράμα  :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-04 17:34:33

Δημοσίευση: Διαφωνώ στα παθήματα φίλων... αν δεν το πάθεις εσύ, αν δεν έχεις εσύ αυτά τα συναισθήματα πως θα τα αντιμετωπίσεις για να πας μπροστά και να γίνεις καλύτερος.. Δεν θα γίνει, απλά θα νομίζεις ότι έγινες και αυτό είναι χειρότερο γιατί μετά θα φας χειρότερο στραπάτσο. Συμφωνώ απόλυτα ότι σου λένε τι πρέπει να κάνεις για να τα σκατώσεις γιατί δεν θέλουν να χάσουν την όποια προσοχή τους δίνεις + όλα όσα είπες.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-04 17:45:28

Δημοσίευση: Εν τέλει όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια... Γνώσεις παίρνεις νέα αλλά σε αντίστοιχες περιπτώσεις κάνεις ανάλογα με το τι άνθρωπος είσαι και αλλάζεις - γίνεσαι καλύτερος μόνο μέσα από τα λάθη σου

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-04 21:01:35

Θέμα: Σχέσεις εκτόνωσης-απελευθέρωσης...

Δημοσίευση: Μετά από τόσο καιρό που οι γυναίκες ήταν καταπιεσμένες λογικό και να υπάρχει αυτό το επακόλουθο. Φυσικά τους ενδιαφέρει να βρουν ένα άντρα που τους συμπεριφέρεται λες και είναι μία ακόμα στο κοπάδι του, δεν θέλουν να νιώθουν ξεχωριστές. Εκ πληρωμή, σίγουρα γαμάς αλλά το γαμήσι είναι αρχή- γαμήσι - τέλος, δεν έχει τίποτα παραπάνω και τίποτε λιγότερο. Με οποιαδήποτε άλλη υπάρχει αυτό το παιχνίδι που γίνεται και το αν τελικά θα κάτσει η άλλη. Ελάχιστες εκ πληρωμής θα βρεις για τρελά γαμήσια και αυτές φέρουν ένα προσωπείο... δεν γίνεται να είναι το ίδιο με όλους. Τα καλύτερα γαμήσια μπαίνουν εφόσον βρεις τη κατάλληλη και εκεί υπάρχει αληθινό πάθος και χημεία. Ως τώρα δεν χρειάστηκα ποτέ το ένα αλλά ο χρόνος μου πια είναι πιο πολύτιμος από το να ασχολούμε 10 ώρες λόγω κόβιντ και αν μου κάτσει. Εκ πληρωμής γιατί παίρνω αυτό που θέλω, παίρνουν και αυτές αυτό που θέλουν και όλα τα μέρη είναι ικανοποιημένα σε ένα βαθμό.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-05 10:08:32

Δημοσίευση: Εγώ πάντως σόσιαλ δεν ασχολούμαι, τσάμπα κόπος για το τίποτα που εν τέλει και ο κουτσός Μπάμπης γαμάει αν βρει τα κουμπιά τους, έχω αλλού να επενδύσω το χρόνο μου. Συμφωνώ απόλυτα ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν να γαμιούνται και σε αυτό φταίμε εμείς όσο φταίνε και αυτές. Τι milf και μαλακίες, εμπειρία δεν μετρίεται από τα χρόνια... μάλλον θα έχει... έχω δει 18 που γαμιόταν καλύτερη και από το πιο πουτανέ 40χρόνο που έχω γνωρίσει.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-05 14:08:14

Δημοσίευση: Προσωπικά τηρώ κατά γράμμα την ροή του τετ α τετ (δηλαδή του λάιβ) και θα συνεχίσω έτσι  μέχρι να μην με κρατούν τα πόδια μου (έχω χρόνια ακόμα πιστεύω).  ;) Παρόλα αυτά όπως γίναμε, χρειάζεται και η είσοδος στον κόσμο του νετ (κάπως απονευρωτικό) για να αυξάνουμε τις πιθανότητες φέρνοντας ισορροπία στις απαιτήσεις μας. Δεν πιστεύω ότι ευθυνόμαστε που οι μισές είναι ανίκανες από τα διάφορα κόμπλεξ που τις αποδυναμώνουν.  Τέλος εννοείται ότι μπορείς να βρεις 18άρα ή 20άρα κτλ που να ξέρει να γαμηθεί (το έχει μέσα της) αλλά στο σύνολό τους είναι απλές οδοντόκρεμες μπροστά στα καλοδιατηρημένα μιλφ των 35-40 που ψάχνουν ξεκάθαρα πράγματα ως ολοκληρωμένες γυναίκες και ξέρουν να κάνουν παιχνίδι. Εκτός του ρεαλισμού της καθημερινότητας, το βλέπουμε ως μικρογραφία και στην πορνεία  όταν οι άπειρες επαγγελματίες νεαρής ηλικίας δεν μπορούν να αποδώσουν το ίδιο όπως οι έμπειρες. Και δεν εννοώ φυσικά τα ραμολί αλλά τις μαχητικές γαμιόλες που προσεγγίζουν (δεν φτάνουν) τον ρεαλισμό. Ο έμπειρος άνδρας θέλει (και) τις πουτάνες του εκτός αυτών που καταξεσκίζει. Είμαστε αχόρταγοι εκ φύσεως. Άπληστοι και επεκτατικοί από το dna μας.  :D Συμφωνώ με αυτά που λες αλλά εν τέλει δεν θέλω να αναλώνομαι συνεχώς για τις γυναίκες... θέλω προσωπικό ελεύθερο χρόνο για να κάνω τα πράγματα που μου αρέσουν και σε αυτά δεν χωράνε γυναίκες. Αυτές τις έμπειρες που λες είναι ελάχιστες και κυρίως λόγω σόσιαλ δεν γίνεται ποτέ αυτό λάιβ πια... βρίσκουν από fb κλπ και δεν πολυασχολούντε....

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-05 17:46:48

Δημοσίευση: Το "δεν είναι όλες για όλους" στην πορνεία, είναι μικρή αοριστία αν μου επιτρέπεις κι ακούγεται (δεν το λέω για'σένα) ως ανάγκη διαφοροποίησης - επιβεβαίωσης του αρσενικού ώστε να δείχνει ικανότερο των υπολοίπων.  ;) Απελευθερώνει οδούς και λύσεις που είναι ανυπόστατες και ας πούμε...προωθητικές. Αν η πουτάνα είναι άχρηστη, θα είναι άχρηστη με όλους. Νόμος! Προσωπικά γι'αυτό δεν πολυγράφω κριτικές.  Εξαιρούνται μέτριες και καλές όπου η παλάντζα πηγαινοέρχεται δίκαια. Στην καθημερινότητα, το "δεν είναι όλες για όλους", έχει όμως εφαρμογή καθώς εκεί καταργείται το μαρούλι ως αρχικό μέσο επαφής, ασχέτως αν όλες οι γυναίκες το κυνηγούν. Σίγουρα βέβαια η καθαριότητα, αξιοπιστία κτλ παίζουν τον ρόλο τους. Στην σημερινή εποχή, έχουν σχεδόν καταργηθεί τα τυριά στις ψωλές και οι μπόχες στις συναντήσεις.  :D μια χαρά μπόχες έχω βρει... από εκδιδόμενες και μη. Φυσικά και μπορείς να προσαρμοστείς στον άλλον που έχεις απέναντι σου κατά το σεξ... αλλά όταν δίνεις ένα αντίτοιμο περιμένεις να προσαρμοστεί αυτή σε σένα, αλλιώς να μας πληρώνουν αυτές εν τέλει. Το ότι φεύγω μη απόλυτα ικανοποιημένος σημαίνει ότι δεν έκανε για μένα και ναι δεν κάνουν όλες οι γυναίκες, αγένεια, χαρακτήρας κλπ.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-05 17:50:47

Δημοσίευση: Οι συζητήσεις αυτές δεν καταλήγουν πουθενά όπως όλοι γνωρίζουμε αλλά έχεις δίκιο. :D Ακριβώς, ο καθένας έχει τα δικά του γούστα.  Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-05 18:17:18

Δημοσίευση: Έτσι είναι. Ούτε εγώ αναλώνομαι πια.  Με αυτό το ποστ που έκανες, φανερώνεται η αλλοίωση και ζημιά που προκαλεί το νετ. Όντως βρίσκουν και προκειμένω να τον χώσουμε, πάμε κι εκεί. Μέσες άκρες συμφωνούμε σε όλα, βασικά όλοι τα ξέρουμε.  :D Παν μέτρο άριστο... αυτό που έχει χαθεί είναι ότι να προσεγγίσεις κοπέλα έξω είναι παράξενο γιατί όλοι το κάνουν από σόσιαλ.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-05 18:18:49

Θέμα: incall ή outcall

Δημοσίευση: αν εινα για κασκαντεριλικι  εννοειται αξιζει  in call  τουλαχιστον  θα παρεις μισαωρο στην φολα σε αυτό συμφωνώ απόλυτα... δεν κλαις τελείως τα λεφτα σου

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-05 19:03:33

Θέμα: Χρησημοποιείτε κρυπτονομίσματα;

Δημοσίευση: τα κρύπτο υπήρχαν πολύ καιρό... όποιος είχε ασχοληθεί με το μαϊνινγκ από το 10 θα ξέρουν ότι είναι χειρότερες από τις μετοχές... και τώρα με τα game cryptos και δημιουργία των NFTs καθώς και την όλη δημοσιότητα και ευκολοποίηση των αγοραπωλησιών... έχουν γίνει τα πράγματα δραματικά.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-05 19:10:07

Δημοσίευση: Πήγα πριν για ένα καφεδάκι κι όλες οι γυναίκες ήταν σκυμμένες στα σόσιαλ.  ;) Όχι μόνο βρίσκουν από εκεί αλλά και να τον βρουν δεν ξεκολλάνε από εκεί. Γι'αυτό και πέφτει τρελλό ντικ-πικ, επειδή τις παίρνουν όλοι στα σοβαρά. :D Και όταν πας και τους μιλάς σε αποπαίρνουν ή ξαφνιάζονται επειδή δεν κάνεις ότι και οι υπόλοιποι. Όχι ότι πριν τις πέρναμε σοβαρά  :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-06 11:49:45

Θέμα: Αφγανή πορνοστάρ Yasmeene Ali

Δημοσίευση: Συμφωνώ με Malibu αν και η συγκεκριμένη πορνοστάρ δεν μου αρέσει σχετικά... Η Μια ήταν θεά μπροστά της άλλωστε ακόμα και μετά από τόσα χρόνια βγάζουν τρελά λεφτά με τις ταινίες της.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-06 11:55:13

Θέμα: διάφορα

Δημοσίευση: Στα recent alerts, μεμονωμένα για κάθε μία ειδοποίηση δεν μπορώ να κάνω κάποια ενέργεια. Η διαγραφή όλων λειτουργεί.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-06 17:19:17

Θέμα: The Witcher

Δημοσίευση: Ξερεις ποσες φορες λεω αντε να δω αλλο ενα επεισόδιο ακομα και καταλήγω να κοιμάμαι 1 ωρα κ μετα να πηγαινω στη δουλεια Και άλλες φορές να ξεχνιέσαι και να πέφτουν οι αχτίδες του ηλίου στα μάτια σου και να λες την γάμησα σήμερα  :haxa: :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-08 00:42:16

Θέμα: Ειναι καλο να γυμναζωνται οι υπερηλικες;

Δημοσίευση: Ως γυμναστική πιάνεται το σεξ ή μπα?

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-08 22:21:22

Θέμα: Φωτογραφίες και βίντεο απο εκδιδόμενες εν δράση

Δημοσίευση: Απο σκηνικά που δύσκολα ξεχνάς,δύο ρωσίδια ανεξάρτητα που έπαιζαν μέσω γνωστών και φίλων. Η μια ερχόταν συχνά και νομίζω είχε δουλέψει και σε πρακτόριο έκανε ένα κύκλο με πελάτες και μετά μονη . Το καλοκαίρι του 2017 με ένα χιλιάρικο τις είχα πάρει για σχεδόν εικοσιτετράωρο. Το μεσημερακι για μπανακι μετα ταβερνα και ολο το βραδυ στο εξοχικό Λουτσα-πουτσα. Πείτε με τρελό αλλά πιστεύω η απολαυση και τα γούστα δεν έχουν τίμη και δεν κοστολογούνται. Είχα πάνω από 100 φωτογραφίες από αυτή την συνεύρεση αλλά κολλησε το στικάκι και η μόνες φωτογραφίες που διασώθηκαν ήταν μερικές που είχα στείλει  από το τηλέφωνο σε φίλους και γνωστούς.  Από τότε πάντα back up και σε δεύτερο στικάκι. Με την ψηλή βρεθήκαμε 3 φορές ξανά το 2018 και το 2019. φαίνονται αξιόμαχα για να βγάλεις τρελά γούστα Κρίμα που εγώ δεν έχω τέτοιους φίλους να μου κανονίζουν μωρά

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-10 20:05:34

Forum Tasks