Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του redb (540)

Θέμα: COVID-19

Δημοσίευση: Αυτο που σκασανε νεα για νεο HIV λετε να ειναι τυχαιο η εναι η συνεχεια απο το τρομοσου που παιζει στα μιντια; πάντα υπάρχει ο τρόμος στα μίντια γιατί αυτό πουλάει.. όχι τα χαρούμενα νέα.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-10 20:08:22

Θέμα: Ειναι καλο να γυμναζωνται οι υπερηλικες;

Δημοσίευση: σε εμενα μαλλον δεν πιανει τις βαζω απο πανω τουλάχιστον σε βάζουν κάτω ,σε ξεπατώνουν και περνάς καλά... εμένα που τα κάνω όλα εγώ και φεύγω ανικανοποίητος... ΗΜΑΡΤΟΝ  :haxa: :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-10 20:09:54

Δημοσίευση: και πληρώνεις και κάνεις τον εργάτη;;;; αν είσαι μαζόχας ... ναι  :haxa: :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-11 20:00:06

Θέμα: κόρη πάστορα που άφησε την εκκλησία για το πορνό

Δημοσίευση: :hmmmm: Άνοιξε τον λογαριασμό της τον Μάιο του 2020 και έβγαλε 85.000 δολάρια τον πρώτο μήνα. Κάποια στιγμή εγκατέλειψε τη δουλειά της ως βοηθός οδοντιάτρου για να αφοσιωθεί στο OnlyFans. Μετά από έναν χρόνο, αγόρασε το δικό της σπίτι με πισίνα. «Έβγαλα το πρώτο μου εκατομμύριο σε έξι μήνες και τώρα βγάζω 330.000 δολάρια τον μήνα. Αγόρασα μια έπαυλη στο Λός Άντζελες και ταξίδεψα σε όλες τις ΗΠΑ, όσο το επέτρεπαν οι συνθήκες λόγω κορονοϊού. Αυτά τώρα δύσκολο να τα πιστέψει κανείς,αν ήταν έτσι εύκολο το χρήμα τώρα όλες οι γυναίκες πλούσιες θα ήταν Αναλόγως τι πουλάει και πως άνετα γίνεται μία εκατομμυριούχος

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-11 22:23:51

Θέμα: Τι σχολή έχετε τελειώσει

Δημοσίευση: Για μένα δεν ξέρω πως έτυχε αλλά όλα τα παραπάνω

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-11 22:25:04

Θέμα: Πως είναι ο ιδανικός άντρας;

Δημοσίευση: Δεν υπάρχει τίποτα τέλειο και ούτε αυτό θέλουν οι γυναίκες. Απλά να είσαι ο εαυτός σου, βασικά η καλύτερη εκδοχή του και να τον έχεις αποδεχθεί όπως είναι, χωρίς φυσικά να σταματάς να δουλεύεις σε αυτόν.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-11 22:26:23

Θέμα: Sex-Tour Ουκρανια, Εμπειριες, Συμβουλες, Γενικη κουβεντα

Δημοσίευση: Αξίζει να πας κανά τουρ Ουκρανία. Σκέφτομαι να κάνω κάποια στιγμή καλοκαίρι κάτι αντίστοιχο.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-11 22:27:14

Δημοσίευση: γυμνασε λιγο τα δακτυλα σου καιγραψε ποστ να κερδιεις κι εσυ να το δωσεις σε μενα :D Τα δάχτυλα μου έχουν πάρει φωτιά με τη δουλειά και δεν προλαβαίνω καθόλου. Ούτε τούρια να δω, όχι ότι βρίσκω διαθέσιμα αυτά που βλέπω  :haxa: :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-11 22:28:59

Δημοσίευση: από όσο ξέρω, αν δεν ξέρεις την γλώσσα θα πληρώσεις τον κούκο αηδόνι :koumparas: Κατάλαβα, βρίσκεις κάποιον που έχει ξαναπάει για να περάσεις καλά εν τέλει

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-13 12:23:53

Θέμα: κόρη πάστορα που άφησε την εκκλησία για το πορνό

Δημοσίευση: με τόση ελέυθερη τσόντα ποτέ δεν κατάλαβα το only fans δεν έχει καμία σχέση το onlyfans με τις ελεύθερες τσόντες και γενικά δεν υπάρχει τίποτα ελεύθερο. Τα υπερθεόμουνα πάνε φυσικά σε σαιτς σαν το onlyfans για να βγάλουν πολλά λεφτά και όχι ψίχουλα όπως στις τσόντες πια. Οι τσόντες έχουν χάσει την αίγλη τους και δεν αξίζει να ασχοληθεί καμία και κανένας από εμάς... δυστυχώς ή ευτυχώς.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-13 12:26:18

Δημοσίευση: με ενα καλο χαρτζιλικι σε καθοδηγω :hahaha: το πολύ πολύ να σου κάνω τη τιμή να με συνοδεύσεις και να ευχαριστηθείς χρόνο μαζί μου κατά το πορνο-τουρ αλά Ουκρανέζ

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-13 17:51:19

Θέμα: ΚΛΗΡΩΣΗ ADULTCLUB | ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Δημοσίευση: το 5, tyvm.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-13 19:46:01

Θέμα: προσπάθησε να κάνει στοματικό έρωτα στον εαυτό του

Δημοσίευση: Αυτά τα πράγματα έχουν γίνει ήδη... Scary Movie 2 αν θυμάμαι καλά :haxa: :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-14 22:48:21

Δημοσίευση: όπου και να πας πια σεξοτουρισμό είναι επικίνδυνα.... Ο ένας μου ήθελε Βενεζουέλα και ο άλλος Ταυλάνδη... Εν τέλει ΥΟΛΟ.... εδώ αύριο μπορεί να μας πατήσει κανά αμάξι... θα φοβάμαστε για το τι θα κάνουμε τώρα

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-14 22:52:54

Θέμα: Ελένη Τσολάκη

Δημοσίευση: Μία καθημερινή γκόμενα... δεν βλέπω κάτι το αξιόλογο πάντως. :rolleyes:

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-14 22:54:38

Θέμα: Αnimation σειρές που αξίζει να δεις

Δημοσίευση: Star Trek Prodigy που ξεκίνησα καλό φαίνεται... Αλλά δυστυχώς τα animated series χάνουν πολύ σε σχέση με τα άνιμε κατά τη γνώμη μου.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-14 23:04:44

Θέμα: online αγορες απο Κινα

Δημοσίευση: οι Αγγλοι αυτοκτονησαν που βγηκαν απο ΕΕ οι Άγγλοι βγήκαν για να έχουν οικονομική ανεξαρτησία από την ΕΕ και στο ευρό φυσικά και δεν μπήκαν... δεν είναι χαζοί σαν εμάς. Μια χαρά βγάζουν τα λεφτάκια τους με τις συμφωνίες που έχουν κλείσει.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-14 23:56:00

Θέμα: Ελένη Τσολάκη

Δημοσίευση: δεν εμπαινες δηλαδη; Για γκόμενα μου, αναλόγως τι μυαλό κουβαλάει... για μία φορά μπάσιμο... why not, έχουμε μπετώσει χειρότερες. :haxa: :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-14 23:57:31

Θέμα: Αnimation σειρές που αξίζει να δεις

Δημοσίευση: το prodigy γαμαει και σαν σεναριο το CGI  του ειναι εντυπωσιακο τα ανιμε προσωπικα δεν με τραβανε ΥΓ περιμενω με αγωνια το επομενο επισοδειο τα άνιμε δεν έχουν τόσο cgi, αλλά έχουν πολύ καλύτερα συστατικά πως ξεδιπλώνεται η ιστορία. Αν βλέπεις σειρές γενικά και τα animated series σου φαίνονται καλύτερα... ίδια άποψη έχω και εγώ ανάλογα τι με τραβάει κάθε χρονική περίοδος... ταινίες ή σειρές ή άνιμε

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-14 23:59:14

Θέμα: Βαφτίστε τρωκτικό ή κατσαρίδα με το όνομα του πρώην για... εκδίκηση

Δημοσίευση: πιο άχτι, βαφτίζεις το χέρι σου με το όνομα της και όλα μια χαρά... είναι σαν να μην έχει φύγει εκτός από τη γκρίνια της. ;)

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-15 00:01:08

Θέμα: Βαφτίστε τρωκτικό ή κατσαρίδα με το όνομα του πρώην για... εκδίκηση

Δημοσίευση: λεγε ρε την Αληθεια ποσες κατσαριδες και σκουλίκια ονομαζονται @"redb"  σε αυτο το ζωολογικο κηπο; :xahaxa: όλα, φαντάσου έχει γίνει θέμα γιατί περιμένουν να τους φέρουν την επόμενη φουρνιά για να εξυπηρετήσουν το υπόλοιπο κοινό  :haxa: :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-15 19:31:47

Θέμα: Animation Σειρές που αξίζει να δεις

Δημοσίευση: και πως όλο αυτό παρουσιάζεται, όλα μετράνε πραγματικά.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-15 19:32:36

Θέμα: Παράνομο ζευγάρι «κόλλησε» ενώ συνουσιάζονταν

Δημοσίευση: Το μόνο που έχει τύχει είναι να "στενέψει" η κοπέλα καθώς τελείωσε με αποτέλεσμα να περιμένεις για μερικές στιγμές... ούτε χταπόδι να ήταν ο δικός μας πραγματικά :haxa: :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-17 10:18:37

Θέμα: Pam and Tommy

Δημοσίευση: είδαμε τη τσόντα, χρειάζεται να δούμε τίποτα περισσότερο πραγματικά  ;)

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-17 10:19:18

Θέμα: Γνωμες για Seeking.com

Δημοσίευση: Συμφωνώ όλα αυτά τα σάιτ δεν αξίζει ούτε να ασχοληθείς πραγματικά...

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-17 10:20:08

Θέμα: Κατήγγειλε τον πατέρα της για ξυλοδαρμό

Δημοσίευση: 13 χρονών έκανε μήνυση... αν μείνει στο δρόμο τι θα κάνει άραγε δλδ που ο πατέρας μπορεί να χάσει καμία δουλειά κλπ κλπ. Εγώ ευχαριστώ τους γονείς μου για όσο ξύλο έφαγα γιατί μου χρειαζόταν...

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-22 23:03:42

Θέμα: Φωτογραφίες και βίντεο απο εκδιδόμενες εν δράση

Δημοσίευση: πω πω ρε φίλε με τις τάπες κώλου... μας πέθανες! παρόμοια τάπα που φοσφόριζε ήρθε και η Jessica, καύλα σκέτη είναι... κώλο δεν έφαγα πάντως  :rolleyes:

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-22 23:05:48

Θέμα: πληρωμένο σεξ

Δημοσίευση: ρε συ Εδώ πόσοι διαβάζω τρώνε φόλες δεν τις διώχνουν τις αφήνουν να τους τρώνε τον χρόνο και μετά κλαψομουνιάζουν στα φόρουμ και στις τηλεφωνήτριες ότι είναι μάπα μην ανησυχείς, όλοι την έχουμε κάνει τη μαλακία, είτε το έχουμε καταλάβει είτε όχι

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-22 23:07:19

Θέμα: ΚΛΗΡΩΣΗ FREE FUCK

Δημοσίευση: το 4 για μένα

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-06 15:39:36

Θέμα: Κλήρωση για δωρεάν ραντεβού από Blonde jo

Δημοσίευση: το 13

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-06 15:41:54