Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ψηφοφορία: Τι εντυπώσεις εχούμε απο το Your Angels;
Άριστη
30.30%
10 30.30%
Καλή
48.48%
16 48.48%
Μέτρια
15.15%
5 15.15%
Κακή
6.06%
2 6.06%
Σύνολο 33 ψήφοι 100%
* Ψηφίσατε αυτό το στοιχείο. [Προβολή Αποτελεσμάτων]

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 24 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
ovelix's profile ovelix
Super Moderator

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,058
» Τελευταίο μέλος: Puck

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,968

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Your Angels chat

(16-02-2026, 01:28 AM)TOMCRUISE Έγραψε: το γραφειο πολυ σωστο οφειλω να το πω,κανανε μεταγραφη την αλινα απο το γκολντεν που την πηρα κ περασα χαλια που μου βγαλε την παναγια να με αφησει να τη γλειψω , ενω στην καρτελλα της ελεγε οτι το κανει 
κ στους αγγελους το εχει βγαλει απο τις  υπηρεσιες της , πολυ τιμιο πρεπει να το πω.

αυτό με τις υπηρεσίες στις καρτέλες είναι μεγάλη πληγή που ξύνεις γενικά για τα γραφεία, βάζουν υπηρεσίες στα ψέμματα για να πουλάνε περισσότερο
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(16-02-2026, 01:37 AM)Pe27 Έγραψε: αυτό με τις υπηρεσίες στις καρτέλες είναι μεγάλη πληγή που ξύνεις γενικά για τα γραφεία, βάζουν υπηρεσίες στα ψέμματα για να πουλάνε περισσότερο

τωρα απανταω για αλλογραφειο αλλα αφου τοφερε η κουβεντα ...
εμενα η τηλεφωνητρια του γκολντεν μου ειπε οτι η ιδια η κοπελα ειχε βαλει οτι τα κανει , τωρα βεβαια γιατι κ μετα την κριτικημου οι συγκεκριμενες υπηρεσιες παρεμειναν στην καρτελα της ειναι αλλου παπα ευαγγελιο ....
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(16-02-2026, 01:46 AM)TOMCRUISE Έγραψε: τωρα απανταω για αλλογραφειο αλλα αφου τοφερε η κουβεντα ...
εμενα η τηλεφωνητρια του γκολντεν μου ειπε οτι η ιδια η κοπελα ειχε βαλει οτι τα κανει , τωρα βεβαια γιατι κ μετα την κριτικημου οι συγκεκριμενες υπηρεσιες παρεμειναν στην καρτελα της ειναι αλλου παπα ευαγγελιο ....

δε θα βγάλεις ακρη ποτέ... είναι λόγος του ενός εναντίοντου άλλου. κοπέλες μου λένε οτι τα γραφεία τα βάζουν μόνα τους ενώ τους ζητάνε να τα κατεβάσουν , τα γραφεία απαντάν ότι οι κοπέλες ψεύδονται. βράσε ρύζι..
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(16-02-2026, 02:03 AM)Pe27 Έγραψε: δε θα βγάλεις ακρη ποτέ... είναι λόγος του ενός εναντίοντου άλλου. κοπέλες μου λένε οτι τα γραφεία τα βάζουν μόνα τους ενώ τους ζητάνε να τα κατεβάσουν , τα γραφεία απαντάν ότι οι κοπέλες ψεύδονται. βράσε ρύζι..

πιασε το αυγο  κ κουρεφτο . hahaha
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(15-02-2026, 01:48 PM)Pe27 Έγραψε: Εχω πε ότι δε είμαι παντρεμένος και δε υπάρχει θέμα ότι ώρα αν στείλουν γιατί μένω μόνος και στο συγκεκριμένο γραφείο λένε παρόλο που μας το λέτε δε το κάνουμε

Δε χρειάζεται τέτοια διευκρίνηση (ένας λόγος παραπάνω βέβαια). γιατί στην εποχή της τεχνολογίας, μπορείς να βάλεις όποιους αποστολείς θέλεις σε σίγαση και να μην έχεις ούτως ή άλλως πρόβλημα.
Αν ήταν κλήση, αλλάζει το ζήτημα...

(15-02-2026, 08:39 PM)Pe27 Έγραψε: Ποιος χάνει εγώ που θα πάρω μια α υπηρεσία από ένα άλλο γραφείο ή αυτοί ; Ανεξαρτήτως κοπέλας μιλάω

Σαν επιχείρηση αυτοί χάνουν ξεκάθαρα.
Εσένα -και όλων των υπολοίπων- μόνο τα νεύρα σπάνε, γιατί δεν είναι στάση αυτή...
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(16-02-2026, 02:39 AM)Sniper Έγραψε: Δε χρειάζεται τέτοια διευκρίνηση (ένας λόγος παραπάνω βέβαια). γιατί στην εποχή της τεχνολογίας, μπορείς να βάλεις όποιους αποστολείς θέλεις σε σίγαση και να μην έχεις ούτως ή άλλως πρόβλημα.
Αν ήταν κλήση, αλλάζει το ζήτημα...

Σαν επιχείρηση αυτοί χάνουν ξεκάθαρα.
Εσένα -και όλων των υπολοίπων- μόνο τα νεύρα σπάνε, γιατί δεν είναι στάση αυτή...

Όταν ζητάω ξεκάθαρα ενημερώστε με όταν είναι διαθέσιμη η όποια κοπέλα σας και λένε σα δικαιολογία το γραφείο μας δε το κάνει αυτό γιατί μπορεί να είναι ο άλλος παντρεμένος τότε χρειάζεται η διευκρίνιση που σου είπα . Και ενώ έγινε πήρα τη απάντηση οτι είναι ο κανονισμός τους ξανά . Ενώ σε όλα τα άλλα γραφεία λες ποια θες και όταν είναι διαθέσιμη με ένα διακριτικό μήνυμα σε ενημερώνουν . Δλδ αστροφυσική είναι ;
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(04-02-2026, 01:53 AM)zaui69 Έγραψε: Μην το λες .. αυτά γίνονται σε όλους τους τομείς.. υπάρχει πάντα η VIP μεταχείριση για τους δικούς τους λόγους ..

οπως εχουμε αγαπημενες  εχουν κσι τα γραφεια.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(16-02-2026, 03:06 AM)sotiris1973 Έγραψε: οπως εχουμε αγαπημενες  εχουν κσι τα γραφεια.

νομιζω πως ναι ..

και οι τηλεφωνητριες ...

tooth
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(12-02-2026, 03:08 AM)Georgios Έγραψε: Την έκαψαν οι αγριαδες;

Μήπως κάποιος το παράκανε και την πληρώνουμε εμείς.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(16-02-2026, 02:06 AM)TOMCRUISE Έγραψε: πιασε το αυγο  κ κουρεφτο . hahaha

πως το κουρεύεις ;