Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ψηφοφορία: Τι εντυπώσεις εχούμε απο το Your Angels;
Άριστη
30.30%
10 30.30%
Καλή
48.48%
16 48.48%
Μέτρια
15.15%
5 15.15%
Κακή
6.06%
2 6.06%
Σύνολο 33 ψήφοι 100%
* Ψηφίσατε αυτό το στοιχείο. [Προβολή Αποτελεσμάτων]

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 23 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,058
» Τελευταίο μέλος: Puck

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,977

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Your Angels chat

(16-02-2026, 06:09 PM)Glory Έγραψε: Ας ελπίσουμε να είναι όλα καλά για εκείνη.
Σε τιμά που νοιάζεσαι τόσο.

Έχω μάθει φίλε μου καλέ να είμαι αντκεκενικος στη ζωή μου ακόμα και με άτομα που με έβλαψαν. Αν με πειράξεις για κάτι δε θα στα φορτώνω όλα το καλό το λέω
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
giorgos2226 Έγραψε:σαν τι θα μπορουσε να την σοκαρει τοσο πολυ ?  My

Για περισσότερες πληροφορίες ρωτά το φόρουμ που ξέρουν να σου πουν ..
Ο pe27 ανέφερε κάτι πιο πάνω ..
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(16-02-2026, 07:05 PM)Pe27 Έγραψε: Έχω μάθει φίλε μου καλέ να είμαι αντκεκενικος στη ζωή μου ακόμα και με άτομα που με έβλαψαν. Αν με πειράξεις για κάτι δε θα στα φορτώνω όλα το καλό το λέω

Σωστή στάση ζωής.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(17-02-2026, 01:08 AM)zaui69 Έγραψε: Για περισσότερες πληροφορίες ρωτά το φόρουμ που ξέρουν να σου πουν ..
Ο pe27 ανέφερε κάτι πιο πάνω ..

Κάποια πράματα δε λέγονται δημόσια και δε υπάρχει περίπτωση το φόρουμ να πει πληροφορίες και είναι λογικό σημασία έχει ότι δε φταίει το γραφείο ή η κοπέλα στη συγκεκριμένη περίπτωση
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(17-02-2026, 11:12 AM)Pe27 Έγραψε: Κάποια πράματα δε λέγονται δημόσια και δε υπάρχει περίπτωση το φόρουμ να πει πληροφορίες και είναι λογικό σημασία έχει ότι δε φταίει το γραφείο ή η κοπέλα στη συγκεκριμένη περίπτωση

και πολυ σωστα τα λες .. ασε που αν δεν την ξερεις την κοπελα κι εχεις δει την αλλαγη που εγινε δεν υπαρχει και λογος να το συζηταει καποιος ..

δεν ερχεται πλεον οποτε και για αυτο δεν υπαρχει λογος για κουβεντα ..

να ειναι καλα το κοριτσι γιατι στα καλα του ηταν μαχημη .. για γουστα ..
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(12-02-2026, 02:59 PM)Pontikas Έγραψε: Όταν ζητάς τέτοια ραντεβού πάσα πρέπει να σε έχουν.

Το λιγότερο.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(15-02-2026, 04:24 PM)Goros Έγραψε: Αυστηρός.

Πολύ , τόσες κοπέλες που έχει σε γίνεται να αξίζουν μόνο 3 .
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
42 γκομενες εδω
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(17-02-2026, 12:11 PM)zaui69 Έγραψε: και πολυ σωστα τα λες .. ασε που αν δεν την ξερεις την κοπελα κι εχεις δει την αλλαγη που εγινε δεν υπαρχει και λογος να το συζηταει καποιος ..

δεν ερχεται πλεον οποτε και για αυτο δεν υπαρχει λογος για κουβεντα ..

να ειναι καλα το κοριτσι γιατι στα καλα του ηταν μαχημη .. για γουστα ..

Νομίζω χτες είδα αγγελία της οτι ανέβηκε στο σάιτ της Θεσσαλονίκης . Που έχει δουλέψει πολλές φορές από όταν ξεκίνησε εναλλάξ με της Αθήνας αρα μπορεί να ξανακατέβει 

Δε τη είχα γνωρίσει στα καλά της δυστυχώς αλλά επειδή μιλάω με πολύ κόσμο ξέρω στο παρελθόν της πόσο άξιζε αλήθεια . Για αυτό και εύχομαι να ξεπεράσει ότι θέματα προέκυψαν γιατί της αξίζει να ξανα ανέβει σε υψηλότερο επίπεδο όπως παλιά
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(17-02-2026, 07:33 PM)Pe27 Έγραψε: Νομίζω χτες είδα αγγελία της οτι ανέβηκε στο σάιτ της Θεσσαλονίκης . Που έχει δουλέψει πολλές φορές από όταν ξεκίνησε εναλλάξ με της Αθήνας αρα μπορεί να ξανακατέβει 

Δε τη είχα γνωρίσει στα καλά της δυστυχώς αλλά επειδή μιλάω με πολύ κόσμο ξέρω στο παρελθόν της πόσο άξιζε αλήθεια . Για αυτό και εύχομαι να ξεπεράσει ότι θέματα προέκυψαν γιατί της αξίζει να ξανα ανέβει σε υψηλότερο επίπεδο όπως παλιά

Κι εγώ το ίδιο ευχομαι να σου πω , την γνώρισα στις καλές τις μέρες και πραγματικά ήταν μάχιμη, την είδα και στην αλλαγή της μια δυο φορές κι εινσι κρίμα να μην επανέλθει.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]
Διαφημίσεις