|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 73 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: gamechanger
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,679
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις
|
Φήμη: 4243
13-01-2026, 02:37 AM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 13-01-2026, 02:37 AM από Sotatz.)
(13-01-2026, 02:19 AM)old admin Έγραψε: υπαρχει ηδη το λενε φημη ειναι στο προφιλ σου ανσλυτικα
(13-01-2026, 02:27 AM)sotiris1973 Έγραψε: πολυ σωστα , εγω καταλαβα οτι περιεγραφε ενα εβδομαδιαιο ποιντ σιστεμ το οποιο θα εβγαζε ενα σκορ που αν το πιαναμε θα μπορουσαμε να βαλουμε συμμετοχη στους διαγωνισμους.
Ναι το εχω παρατηρησει αυτο με τη φημη αλλα δεν εχει καποια συνδεση με τους διαγωνισμους, ειναι ανεξαρτητο, θα μπορουσε να συνδεθει ομως
Και οποιος εχει αρκετους ποντους εβδομαδιαιους να παιρνει μερος ας πουμε, ειναι πιο περιπλοκο αλλα τα πιανει ολα μεσα.
Εγω απλα μια ιδεα εδωσα
Φήμη: 8318
Sotatz Έγραψε:Ναι το εχω παρατηρησει αυτο με τη φημη αλλα δεν εχει καποια συνδεση με τους διαγωνισμους, ειναι ανεξαρτητο, θα μπορουσε να συνδεθει ομως
Και οποιος εχει αρκετους ποντους εβδομαδιαιους να παιρνει μερος ας πουμε, ειναι πιο περιπλοκο αλλα τα πιανει ολα μεσα.
Εγω απλα μια ιδεα εδωσα
αρα καλα το καταλαβα.
Φήμη: 63558
(13-01-2026, 12:29 AM)Glory Έγραψε: Μα δεν χρειάζεται να είναι 10μμ ακριβώς, απλά Σάββατο. Μια ολόκληρη μέρα η έστω Σάββατο και Κυριακή μέχρι 21:00 είναι αρκετό χρονικό διάστημα για να δηλωθούν οι συμμετοχές.Έτσι και χρόνος θα υπάρχει και επισκεψιμότητα καθ'όλη την διάρκεια της εβδομάδας.
Με το δάχτυλο στην σκανδάλη ήταν ούτως ή άλλως ορισμένα μέλη που δήλωναν πρώτοι συμμετοχή.
Πιστεύω θα φανούν στην πορεία τα σπαμ,τα off topic σχόλια με τα νέα κριτήρια.
Δεν με αναφέρεις μέσα στα μέλη που κρατούν το site σε ένα επίπεδο και έχουν να δώσουν... Μήπως να παρεξηγηθώ; 
Εννοώ πως είμαι πιο παλιός από τον sniperουλη και μου φαίνεται παράξενο που με ξέχασες.
Η προσφορά η δική μου υπόκειται στο υλικό που έχω ανεβάσει όπως κι εσύ από την εγγραφή μου κι έπειτα και στο γεγονός πως έχω μεταβιβάσει το 50% των νικών μου ζητώντας από τα μέλη που έκανα πάσα να μην μου ανταποδώσουν τα FF.
Ακόμα και όταν ήμουν ο Νο1 γκαντεμόσαυρος(μετά τον strato) συνέχιζα να ανεβάζω φώτο κτλ.
Δήλωσα πως προσωπικά θα συνεχίσω να ανεβάζω υλικό είτε συμμετάσχω είτε όχι στους επερχόμενους διαγωνισμούς.
Όπως εσύ είχες βάλλει από την εγγραφή σου και μετά ως στόχο την πρώτη θέση στα ποστ εγώ έθεσα ως δικό μου την πρωτιά νικητές των διαγωνισμών κάτι που κατάφερνα αν δεν συμμετείχε και ο μπατζανάκης του πρώην Προέδρου της Αεκ(αστειεύομαι προφανώς). Έχουμε αρκετά κοινά σημεία γενικώς. Μου έκανε εντύπωση που με ξέχασες..
Έχει απόλυτο δίκιο σε όλα όσα λες και σου ζητώ και προσωπικά συγνώμη ήδη είχα αναφέρει στο ποστ ότι αναφέρω κάποια άτομα που θυμάμαι ενδεικτικά και είναι μεγάλη παράλειψη το ότι δε σε συμπεριέλαβα
Επίσης είναι αλήθεια ότι τις μισές νίκες τις μεταβιβάζεις κάνεις δε το κάνει αυτό και είναι προς τιμή σου δείχνει το ποιον σου και ότι δε το κάνεις για τα ff εννοείται ότι είσαι πιο παλιός από μέλη που ανέφερα έχεις προσφέρει πάρα πολλά και συνεχίζεις και το βλέπω καλά
Συγνώμη δε το έκανα σκόπιμα αλήθεια
(13-01-2026, 12:31 AM)nothorny Έγραψε: Για εσενα θα ήταν κρίμα και άδικο να μην υπάρχει ειδική θέση-συμμετοχη σε ολους τους διαγωνισμούς με τόσον χρόνο που , φαντάζομαι, αφιερώνεις για όλα αυτά που ανεβάζεις εδω!
Μην τσαντίζεται αδερφέ.. και εγώ ξενερώνω κάθε φορά που δεν κλείνουν οι διαγωνισμοι αλλα κάποιοι έχουν λιγοτερο χρόνο, ίσως, ή διανύουν δυσκολη-πιεσμένη περίοδο..
Αυτό που σκέφτομαι γοατι ειμαι κ κουρασμένος πολύ σημερα, ειναι , εάν συμφωνούσε και ο αντμιν, να υπάρχει όρος ξερω γω 50 ποστ για τους διαγωνισμούς αλλα με την προϋπόθεση ότι τα συνολικά εβδομαδιαία να είναι τα διπλάσια των ποστ που απαιτούνται για να λάβουμε μέρος.. Το λεω αυτο γιατι, θα μιλησω σε προσωπικό επίπεδο, δεν πάω σε μπουρδελα, σε στούντιο ή μασάζ, δεν παω σε πιατσες.. μονο στριπ παω και εσκορτς.. Ε ποσα να γράψω για αυτά? Μακάρι να γαμουσα 3 φορες την μερα διαφορετική εσκορτ και να πήγαινα και σε 3 στριπ την μερα για να βγουν τα ποστ. Ακόμα και έτσι οπως διαφαινεται ότι θα οδηγηθούν πλεον οι διαγωνισμοι, πιστεύω ότι θα φτάσουμε στο σημείο να σπαμαρουμε στα "σημαντικά" θέματα του σαιτ για να βγουν τα ποστ που απαιτούνται!
Προσωπικά, ακόμα και 80 ποστ να ζήταγε καποιος διαγωνισμος, πάντα τα ποστ μου ήταν πολύ μεγαλύτερος αριθμος από αυτά. 1 χρ8νο σχεδον που ειμαι κελος, δεν με λες και ανενεργο..Σιγουρα για να πιάσω τα ποστ των διαγωνισμών, σπαμαρά και εγω , αλλα μετα συνέχιζα να γράφω και ας μην ειχα "λόγο" να το κανω!
Οποια αποφαση παντως του @"old admin", σεβαστη και θα ακολουθησω!
Αυτά απο εμενα!
Σε ευχαριστώ ειλικρινά για το είπες για εμένα η αναγνώριση έστω από λίγα μέλη μου δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίζω ότι προσπαθώ εδώ μέσα . Μπορεί κάποιοι να με βρίζουν ή να είναι εμπαθείς μαζί μου αλλά ευτυχώς είναι ελάχιστοι
(13-01-2026, 12:52 AM)shinoharas Έγραψε: Αν θες να σπαμαάρεις υπάρχουν θέματα πχ εδώ στις κληρώσεις και γενικά παντού το ότι έκλεισε γεκιογραφίες και μοντέλα δεν χάθηκε ο κόσμος. Δες την όμορφη κουβέντα που κάναμε διαφωνώντας με την Καλυψώ. Έφτασε ήδη 60+ ποστ ουσίας ο @"Pe27"
Εχουμε ακόμα τρίτη δε υπάρχει περίπτωση να μη πάω στα 100 με 120 ποστ ουσίας ως τη Κυριακή . Άσχετα που πήρα ήδη συμμετοχή ο στόχος μου δε είναι μόνο να παίρνω ένα νούμερο θα το δεις
Φήμη: 59102
13-01-2026, 11:30 AM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 13-01-2026, 11:32 AM από Sniper.)
(13-01-2026, 11:29 AM)Pe27 Έγραψε: Εχουμε ακόμα τρίτη δε υπάρχει περίπτωση να μη πάω στα 100 με 120 ποστ ουσίας ως τη Κυριακή . Άσχετα που πήρα ήδη συμμετοχή ο στόχος μου δε είναι μόνο να παίρνω ένα νούμερο θα το δεις
Είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα. Το βασικό είναι να παραμείνουν τα "ουσιαστικά" νήματα υγιή.
(13-01-2026, 11:27 AM)Pe27 Έγραψε: Σε ευχαριστώ ειλικρινά για το είπες για εμένα η αναγνώριση έστω από λίγα μέλη μου δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίζω ότι προσπαθώ εδώ μέσα . Μπορεί κάποιοι να με βρίζουν ή να είναι εμπαθείς μαζί μου αλλά ευτυχώς είναι ελάχιστοι
Ψάξε τον δεύτερο
Φήμη: 1897
(13-01-2026, 09:50 AM)Sniper Έγραψε: Εσένα κάποιος σου το σφύριξε ή είσαι πολύ επιμελής στα παλιά νήματα 
όταν ξεκίνησε το φόρουμ ήμουν μοντεράτορας
Φήμη: 59102
(13-01-2026, 02:48 PM)shinoharas Έγραψε: όταν ξεκίνησε το φόρουμ ήμουν μοντεράτορας
ΟΚ... δεν γνώριζα. Απλά είμαι αρκετά φρέσκος και η συγκεκριμένη πληροφορία ακόμα πιο φρέσκια, γι' αυτό αναρωτήθηκα.
Φήμη: 3444
Ενημερώθηκα και εγώ για τις αλλαγές
Φήμη: 23646
(13-01-2026, 12:29 AM)Glory Έγραψε: Μα δεν χρειάζεται να είναι 10μμ ακριβώς, απλά Σάββατο. Μια ολόκληρη μέρα η έστω Σάββατο και Κυριακή μέχρι 21:00 είναι αρκετό χρονικό διάστημα για να δηλωθούν οι συμμετοχές.Έτσι και χρόνος θα υπάρχει και επισκεψιμότητα καθ'όλη την διάρκεια της εβδομάδας.
Με το δάχτυλο στην σκανδάλη ήταν ούτως ή άλλως ορισμένα μέλη που δήλωναν πρώτοι συμμετοχή.
Πιστεύω θα φανούν στην πορεία τα σπαμ,τα off topic σχόλια με τα νέα κριτήρια.
το 10 μμ το ειπα σαν παραδειγμα , οτι ωρα και να ειναι το ιδιο προβλημα παρουσιαζεται , καποιοι θα ειναι ετοιμοι για επιθεση και παλυ οι θεσεις εξαφανιζονται ..
δεν βλεπω να φερνει καποια λυση η ολη κινηση της αλλαγης μετρησης ποστ ..
η μονη λυση που θα εβελεπα να φερνει αποτελεσμα θα ηταν αν ο admin οταν εκρινε οτι καποιος απο εμας εκανε παρασπονδια να του αφαιρουσε το δικαιωμα να λαβει μερος στην κληρωση ισος και στην επομενη , ετσι θα προσεχαμε ολοι τον τροπο με τον οποιο χειριζομαστε την κατασταση ..
ετσι οπως ανακινωθηκε δεν βλεπω να αλλαζει κατι , παλυ μπορουμε να σπαμαρουμε στα επιλεγμενα θεματα η και να γραψουμε τα προαπαιτουμενα ποστ σε μια μερα η και σε μια ωρα ..
αρα που η διαφορα ?
|
|
|