Κριτικές του Georgios

Mousses Strip Club Strip Club
Ευχαριστώ θερμά το sexclub και τους υπεύθυνους του στριπ κλαμπ μούσες για το δώρο τους.Συνεννόηση μια μέρα πριν πάω τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο ο οποίος ήταν πολύ ευγενικός και εξυπηρετικος , κακώς έχω στο μυαλό μου μια άλλη εικόνα για τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτά τα μαγαζιά.Πήγα με δύο φιλαράκια Δευτέρα βράδυ γύρω στις μια το μαγαζί είχε λίγο κόσμο αλλά όσο περνούσε η ώρα ήρθαν αρκετοί σίγουρα περισσότεροι από ότι περίμενα Δευτερα βράδυ. Όλοι ήταν πολύ εξυπηρετικοί τραπέζι είχαμε μπροστά στην πιστα μας έφεραν ένα μπουκάλι βότκα λεμονάδα κόκα κόλα και φιστίκια.Πάνω από δέκα κορίτσια είχε ίσως 15 οι περισσότερες πολύ εμφανίσιμες για τα γούσταμου αρκετές λατινοαμερικανες αλλά και από. Ευρώπη.Καμιά δεκαριά χόρεψαν στην πίστα και μας αναψαν.μας έδωσαν και τέσσερις κάρτες για χορό εγώ πήρα μια 45αρα Ρουμάνα δεν θυμάμαι όνομα η οποία είχε τα πιο τέλεια φυσικά βυζιά που έχω πασπατεψει.Τα φιλαράκια πήραν τρεις άλλες και πέρασαν πολύ καλά.Το μαγαζί πεντακαθαρο με ωραία μουσική περάσαμε δύο πολύ όμορφες ώρες.