|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 73 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: gamechanger
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,693
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις
|
Φήμη: 20583
(13-01-2026, 12:46 AM)shinoharas Έγραψε: Εγώ θα παρεξηγιόμουν και θα έκλεινα ραντεβου θανάτου 
Τριο μέχρι τελικής πτώσεως! Να ψηφίσουμε ποιαν θα πηδηξουν!
Φήμη: 1897
13-01-2026, 12:52 AM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 13-01-2026, 12:54 AM από shinoharas.)
(13-01-2026, 12:31 AM)nothorny Έγραψε: Αυτό που σκέφτομαι γοατι ειμαι κ κουρασμένος πολύ σημερα, ειναι , εάν συμφωνούσε και ο αντμιν, να υπάρχει όρος ξερω γω 50 ποστ για τους διαγωνισμούς αλλα με την προϋπόθεση ότι τα συνολικά εβδομαδιαία να είναι τα διπλάσια των ποστ που απαιτούνται για να λάβουμε μέρος.. Το λεω αυτο γιατι, θα μιλησω σε προσωπικό επίπεδο, δεν πάω σε μπουρδελα, σε στούντιο ή μασάζ, δεν παω σε πιατσες.. μονο στριπ παω και εσκορτς.. Ε ποσα να γράψω για αυτά? Μακάρι να γαμουσα 3 φορες την μερα διαφορετική εσκορτ και να πήγαινα και σε 3 στριπ την μερα για να βγουν τα ποστ. Ακόμα και έτσι οπως διαφαινεται ότι θα οδηγηθούν πλεον οι διαγωνισμοι, πιστεύω ότι θα φτάσουμε στο σημείο να σπαμαρουμε στα "σημαντικά" θέματα του σαιτ για να βγουν τα ποστ που απαιτούνται!
Προσωπικά, ακόμα και 80 ποστ να ζήταγε καποιος διαγωνισμος, πάντα τα ποστ μου ήταν πολύ μεγαλύτερος αριθμος από αυτά. 1 χρ8νο σχεδον που ειμαι κελος, δεν με λες και ανενεργο..Σιγουρα για να πιάσω τα ποστ των διαγωνισμών, σπαμαρά και εγω , αλλα μετα συνέχιζα να γράφω και ας μην ειχα "λόγο" να το κανω!
Οποια αποφαση παντως του @"old admin", σεβαστη και θα ακολουθησω!
Αυτά απο εμενα!
Αν θες να σπαμαάρεις υπάρχουν θέματα πχ εδώ στις κληρώσεις και γενικά παντού το ότι έκλεισε γεκιογραφίες και μοντέλα δεν χάθηκε ο κόσμος. Δες την όμορφη κουβέντα που κάναμε διαφωνώντας με την Καλυψώ. Έφτασε ήδη 60+ ποστ ουσίας ο @Pe27
(13-01-2026, 12:51 AM)nothorny Έγραψε: Τριο μέχρι τελικής πτώσεως! Να ψηφίσουμε ποιαν θα πηδηξουν!
Κι εσύ πλάκα πλάκα τα έφθασες
Φήμη: 11759
13-01-2026, 12:54 AM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 13-01-2026, 12:56 AM από Glory.)
(13-01-2026, 12:46 AM)shinoharas Έγραψε: Εγώ θα παρεξηγιόμουν και θα έκλεινα ραντεβου θανάτου  χαχαχαχα Αγώνας kickboxing με διαιτητή τον sniperουλη
Απλά μου έκανε εντύπωση που δεν με συμπεριέλαβε αφού έχουμε τόσα κοινά σημεία στο φορουμ και τα είχαμε πει και μέσω π.μ. κάποια στιγμή.
(13-01-2026, 12:54 AM)Glory Έγραψε: χαχαχαχα Αγώνας kickboxing με διαιτητή τον sniperουλη
Ακα κομμώτρια
Φήμη: 4243
13-01-2026, 02:12 AM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 13-01-2026, 02:15 AM από Sotatz.)
Πωπω τι γινεται εδω πολυ σεντονι πεφτει εδω μεσα
Λοιπον μια ιδεα σχετικα με τους διαγωνισμους ειναι να υπαρχει καποιο Point system το οποιο να βρισκονται και οι κριτικες μεσα , Δηλαδη ας πουμε θεματα γενικα με παπαρολογιες να παιρνεις λιγους ποντους ωστε να κινουνται και αυτα,
Θεματα το οποια ειναι σημαντικα κτλ να παιρνεις περισσοτερους ,
Και επισης να μπορεις να εχεις ποντους και απο κριτικες, οποτε υπαρχουν να πολλαπλοι τροποι να παιρνεις ποντους και να τρεχουν ολα τα θεματα απο λιγο, και το site, και να μη γκρινιαζει και ο αντμιν
, γιατι αυτος που ανεβαζει μοντελα και παροιμιες χανει τωρα το επιπλεον κινητρο να τα ποσταρει για να λαμβανει μερος , Με λιγα λογια το καθε ποστ να χει διαφορετικη βαρυτητα και αυτος ειναι ενας τροπος να γινει
Εαν υπαρξει και αλλο ΝΑΙ ΑΛΛΑ στην πορεια εχετε το υποψιν το συγκεκριμενο συστημα
Φήμη: 8318
(13-01-2026, 02:12 AM)Sotatz Έγραψε: Πωπω τι γινεται εδω πολυ σεντονι πεφτει εδω μεσα 
Λοιπον μια ιδεα σχετικα με τους διαγωνισμους ειναι να υπαρχει καποιο Point system το οποιο να βρισκονται και οι κριτικες μεσα , Δηλαδη ας πουμε θεματα γενικα με παπαρολογιες να παιρνεις λιγους ποντους ωστε να κινουνται και αυτα,
Θεματα το οποια ειναι σημαντικα κτλ να παιρνεις περισσοτερους ,
Και επισης να μπορεις να εχεις ποντους και απο κριτικες, οποτε υπαρχουν να πολλαπλοι τροποι να παιρνεις ποντους και να τρεχουν ολα τα θεματα απο λιγο, και το site, και να μη γκρινιαζει και ο αντμιν
, γιατι αυτος που ανεβαζει μοντελα και παροιμιες χανει τωρα το επιπλεον κινητρο να τα ποσταρει για να λαμβανει μερος , Με λιγα λογια το καθε ποστ να χει διαφορετικη βαρυτητα και αυτος ειναι ενας τροπος να γινει
Εαν υπαρξει και αλλο ΝΑΙ ΑΛΛΑ στην πορεια εχετε το υποψιν το συγκεκριμενο συστημα 
ωραια ιδεα θα απαιτουσε βεβαια αρκετα δυνατο συστημα για να κανει ολους τους απολογισμούς.
Φήμη: 6733
Φήμη: 6733
Φήμη: 8318
(13-01-2026, 02:21 AM)old admin Έγραψε: ![[Εικόνα: attachment.php?aid=148562]](https://sexclub.gr/forum/attachment.php?aid=148562)
![[Εικόνα: attachment.php?aid=148563]](https://sexclub.gr/forum/attachment.php?aid=148563) πολυ σωστα , εγω καταλαβα οτι περιεγραφε ενα εβδομαδιαιο ποιντ σιστεμ το οποιο θα εβγαζε ενα σκορ που αν το πιαναμε θα μπορουσαμε να βαλουμε συμμετοχη στους διαγωνισμους.
|
|
|