11-05-2026, 07:15 PM
(11-05-2026, 11:22 AM)Tiger21 Έγραψε: Σωστή η σκέψη σου και λογική, αλλά δες το και λίγο πιο business.
Μια πρωτοκλασάτη κοπέλα δεν έφτασε τυχαία εκεί. Έφτασε γιατί, εκτός από την εμφάνιση, έχει και το know-how. Ξέρει ότι ο πελάτης που νιώθει μοναδικός είναι αυτός που θα ξαναέρθει και θα την προτείνει παντού.
Το να έχεις τη μύτη ψηλά είναι το εύκολο, αλλά είναι και παγίδα. Αν φέρεσαι με σνομπισμό, ο άλλος θα έρθει μια φορά για την εμπειρία και μετά θα πάει στην επόμενη.
Η οικειότητα όμως είναι το exclusive που προσφέρουν οι κορυφαίες για να χτίσουν κύκλο
Στην ουσία, η ικανότητα τους να σε κάνουν να ξεχνάς το ταμείο είναι αυτό που τις κάνει να ξεχωρίζουν από τη μάζα. Είναι η διαφορά μεταξύ μιας απλής συνάντησης και μιας εμπειρίας που θέλεις να επαναλάβεις.
Σεβαστά όσα λες και τα δέχομαι μέχρι ένα σημείο αλήθεια .
Οταν πρωτο όνομα εξακριβωμένα παίρνει παραπάνω χρήματα αλλού (το ξέρω από πελάτες ) και σε εμένα κάνει άλλη τιμή και δε παίρνει και κανένα έξτρα ενώ πάλι εξακριβωμένα αλλού τα παίρνει γιατί το κάνει ; Δε με έχει ανάγκη ούτε μπορώ να τη συναντώ όποτε θέλω λόγω αυξημένης ζήτησης

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

?????

![160x160[1]](/forum/images/Banners/160x160[1].gif)