|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 73 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: gamechanger
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,688
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Νέο καθεστώς στην πιάτσα. Κάποιος που μπορεί να αναλύσει;
|
Φήμη: 52
Είχα να πάω χρόνια και όλα άλλαξαν. Κάτι καλές Βουλγάρες που υπήρχαν, δεν είναι πλέον εκεί. Τα γνωστά στασίδια (τράπεζα, γωνίες πεζοδρομίων, εσοχές κτλ), περιπολούνται από ντόπιους κατοίκους και δεν έχει κορίτσια να σε σταματούν. Στα καινούρια μαγαζιά, ενώ παλιότερα κάθονταν και πουτάνες που σου σφύριζαν το παρασύνθημα διακριτικά (κάτι αναρχικές είχα πετύχει τελευταία φορά κάπου στο 2021), τώρα συχνάζει μόνο καθωσπρέπει κόσμος. Ούτε οι κοπέλες ρομά που ήταν χωρισμένες σε ομάδες ολόκληρες, τώρα ήταν 2-3 όλες κι όλες κατά μήκος όλου του δρόμου και μόνο μεγάλες/σιτεμένες.
Βέβαια, πέτυχα τα κορίτσια έξω από το Ρεξ που σε σταματάνε και με τρόπο σου λένε ότι πάνε το γράμμα, όμως δεν το πολυκατάλαβα κι έχασα την ευκαιρία, μετά άρχισαν να κάνουν ανακαινίσεις κι ούτε που τις ξαναείδα. Άλλοι λένε ότι μια ωραία κοπέλα σε σταματάει κοντά στις γραμμές του τραίνου, η αλήθεια είναι ότι περνώντας από εκεί ήρθε μια τέτοια που ταίριαζε στην περιγραφή κοντά μου, περπάτησε για λίγο δίπλα μου, όμως έκανε ότι μιλούσε στο τηλέφωνο και δεν με κοίταξε καν, δίστασα να της μιλήσω.
Υπάρχει κάποιος γνώστης της κατάστασης ρε παιδιά; Άλλαξαν πολύ τα πράγματα εκεί πέρα. Πείτε μου τις νέες θέσεις για ψωνιστήρι! Μόνο τα τραβέλια είναι σταθερά στη θέση τους πάντα σε εκείνο τον κωλόδρομο που κατεβαίνει προς το μεγάλο μαγαζί ίσια κάτω, αυτούς δεν τους διώχνει κανείς... Πού είναι τα θηλυκά;
Φήμη: 63558
Φίλε έχει παρακμάσει όλη η περιοχή . Οι τελευταίες καλές καλές ήταν προ κορωνοιου εποχή από τότε έχουν ανθίσει τα τραβελια και κάτι σαύρες και πρεζουδες μια στο τόσο να πετύχεις καμία καλή αλλά και πάλι θέλω προσοχή αλλά συμφωνείτε στη τιμή έξω πολλές φορές και μέσα ζητάει ότι σε πιάσει κώτσο . Λίγες αξίζουν ….
Προσωπικά έχω κόψει από εκεί χρόνια ασχολούμαι μόνο με παραλιακή με συγκεκριμένες που ξέρω χρόνια και εμπιστεύομαι για καθαριότητα πάνω από όλα
Φήμη: 32899
τι πιατσες καλε
βουλγαρες πλεον δεν εχει ουτε στην Βουλγαρια
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Η καμέλια ήταν τοπ, πολύ παλιά. Είχε και μια άλλη, πιο λεπτή πιο ωραία μικροκαμωμένη βουλγάρα, που έπιανε στασίδι λίγο πιο πέρα από το γωνιακό ξενοδοχείο (το τριάστερο πάνω από το βενζινάδικο), στα σκοτάδια του πρώτου παράδρομου, είχε μάλιστα ένα αστεράκι ζωγραφισμένο στο μάγουλο... Αλλά δεν τις ξαναείδα. Λίγο παλιότερα, κάποιοι έγραφαν για μια καλούτσικη αν και μέτρια ξανθιά, σόνια αν δεν με απατάει η μνήμη μου, την οποία δυστυχώς δεν πρόλαβα να την πετύχω.
Το κακό εντωμεταξύ είναι ότι αν πας χωρίς αμάξι, ακόμα κι από αυτές τις λίγες που προσπαθούν να ψωνιστούν, μερικές σε βλέπουν κι απομακρύνονται. Ή το ακόμη χειρότερο που μου έχει τύχει κάπου στις 3 φορές και μού 'σπασε τα νεύρα, κοπελίτσα που σταματούσε αυτοκίνητα και μιλούσε στους οδηγούς, νέα ωραία πιθανότατα ελληνίδα, πήγα να τη ρωτήσω και πετάχτηκε από το πουθενά ένας περίεργος (ήταν ή παρίστανε το γνωστό της), που της μιλούσε δυνατά και της έλεγε ασυναρτησίες μόνο για να πει κάτι, σα να ήθελε επίτηδες να της αποσπάσει την προσοχή ή μάλλον σωστότερα, να την κάνει να αποφύγει συγκεκριμένα εμένα. Σε σημείο που να αρχίσω να αναρωτιέμαι, εάν πλέον στη πιάτσα υπάρχει "Face-Control"! Δεν είμαι συνωμοσιολόγος, αλλά οι επαναλήψεις και οι συμπτώσεις μου τη δίνουν... Σαν τη "σύμπτωση" που κάθε φορά όταν είμαι εκεί, πετάγεται ξαφνικά από πίσω μου ένα πολύ συγκεκριμένο ψιλόλιγνο τραβέλι που έχει αγγελίες και δεν ψωνίζεται από εκεί, ενώ με κοιτάει περίεργα σα να θέλει να με χτυπήσει, λες κι έχει προηγούμενα μαζί μου!
Ίσως δοκιμάσω να μιλήσω σε εκείνη που έρχεται κοντά σου, στις γραμμές των τραίνων, λίγο πριν τα σπιτάκια... Ή να παίξω με την τύχη μου και να παζαρέψω με τις ρομά τις σιτεμένες, για καμμιά νεότερη/καλύτερη.
Φήμη: 8318
(24-09-2025, 11:06 PM)geroksouras Έγραψε: τι πιατσες καλε
βουλγαρες πλεον δεν εχει ουτε στην Βουλγαρια
που βρισκουμε καλές Βουλγαρες ;
(26-09-2025, 10:03 PM)sotiris1973 Έγραψε: που βρισκουμε καλές Βουλγαρες ;
Βρίσκαμε... Είχαμε...
Η καμέλια ήταν παλιά απέναντι από εκεί που τώρα είναι το εμπορικό, στα παραπήγματα με τις λαμαρίνες, που μέσα έχει σκουπίδια από ρομά (φαίνονται από τις χαραμάδες). Μάλιστα, είχε κάνει κουμάντο και βάλανε από τη μέσα μεριά τότε, ένα αυτοσχέδιο κρεβάτι. Η άλλη η λεπτή, που όμως δεν έκανε καλό σεξ, περιέγραψα παραπάνω πού υπήρχε (και τώρα εκεί γύρω δεν υπάρχει ψυχή, όπως επίσης σε κανέναν παράδρομο)...
Η σόνια, δεν θυμάμαι πού τη βρίσκανε εκείνοι που την εκθείαζαν δυστυχώς, αλλά νομίζω δεν υπάρχει πλέον. Όπως επίσης, δεν υπάρχουν ούτε οι αναρχικές (η καλή η ξανθιά η αναρχικιά, ήταν κοντά στο ΑΤΜ με τη στάση δίπλα, κάποτε ενώ η άσχημη, καθόταν στο αναψυκτήριο απέναντι από το εμπορικό και σε σταματούσε, όταν εκείνο πρωτοάνοιξε). Οι ρομά, είναι κοντά στη διχάλα που πάει στα κτελ κάποιες, ενώ άλλες βρίσκονται σε έναν παράδρομο που κατεβαίνει σε σπίτια ρομά, είναι ανάμεσα σε δυο μαγαζιά (ανταλλακτικά, αν θυμάμαι καλά).
Φήμη: 482
(26-09-2025, 11:49 PM)Berserker Έγραψε: Βρίσκαμε... Είχαμε...
Η καμέλια ήταν παλιά απέναντι από εκεί που τώρα είναι το εμπορικό, στα παραπήγματα με τις λαμαρίνες, που μέσα έχει σκουπίδια από ρομά (φαίνονται από τις χαραμάδες). Μάλιστα, είχε κάνει κουμάντο και βάλανε από τη μέσα μεριά τότε, ένα αυτοσχέδιο κρεβάτι. Η άλλη η λεπτή, που όμως δεν έκανε καλό σεξ, περιέγραψα παραπάνω πού υπήρχε (και τώρα εκεί γύρω δεν υπάρχει ψυχή, όπως επίσης σε κανέναν παράδρομο)...
Η σόνια, δεν θυμάμαι πού τη βρίσκανε εκείνοι που την εκθείαζαν δυστυχώς, αλλά νομίζω δεν υπάρχει πλέον. Όπως επίσης, δεν υπάρχουν ούτε οι αναρχικές (η καλή η ξανθιά η αναρχικιά, ήταν κοντά στο ΑΤΜ με τη στάση δίπλα, κάποτε ενώ η άσχημη, καθόταν στο αναψυκτήριο απέναντι από το εμπορικό και σε σταματούσε, όταν εκείνο πρωτοάνοιξε). Οι ρομά, είναι κοντά στη διχάλα που πάει στα κτελ κάποιες, ενώ άλλες βρίσκονται σε έναν παράδρομο που κατεβαίνει σε σπίτια ρομά, είναι ανάμεσα σε δυο μαγαζιά (ανταλλακτικά, αν θυμάμαι καλά).
ένας καλός φίλος στη θεσσαλονίκη πουτανιάρης λέει ότι η θεσσαλονίκη πέθανε από πιάτσες
(28-09-2025, 02:43 PM)firefly Έγραψε: ένας καλός φίλος στη θεσσαλονίκη πουτανιάρης λέει ότι η θεσσαλονίκη πέθανε από πιάτσες
Λογικό. Επίσης, πολλά τζάνκια διαβάζω αλλού, κυκλοφορούν εκεί τελευταία. Κρίμμα, παλιά είχε μερικές καλές και έκαναν καλό σεξ, σε συμφερτική τιμή κιόλας... Άλλο να δίνεις 50-80 για πιατσόβια κι άλλο 100 συν, για κώλ γκέρλ. Ερχόταν και ξενοδοχείο, εάν προηγούνταν συνεννόηση.
Φήμη: 25647
Φήμη: 4243
|
|
|