Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Berserker (20)

Θέμα: Ιωάννα με χώρο κοντά στη Μητροπόλεως;

Δημοσίευση: Ήταν μία μικρούλα, λεπτή, εμφανίσημη κοπέλα, που είχε χώρο κοντά στη Μητροπόλεως. Είχε πρωτοανεβάσει αγγελία κάπου στο 2020. Πήγα δυο επισκέψεις, μέσα στην πανδημία. Δεν είχε καλή συμμετοχή, όμως είχε γαμάτο κορμί, είχε κι έναν τύπο που κρύβονταν στο χώρο που δεν σε πείραζε όμως (άλλοι γκρίνιαζαν ότι τους σκάλιζε προσωπικά αντικείμενα ή επιχείρησε να ψειρίσει κάτι)... Όμως χάθηκε. Ξέρει κανείς πώς την βρίσκουμε, πού είναι, αν κάνει ακόμα ραντεβού; Τελευταία φορά την είδα φευγαλέα πριν μερικούς μήνες σε ένα Dating app αμφιβόλου ποιότητας (πολλά ψεύτικα προφίλ κι απατεώνες που ζητούν δωροκάρτες), αλλά μόλις της μίλησα, έσβησε το προφίλ της. Έχω επιλογές, αλλά επιθύμησα το σώμα της. Μπορεί κάποιος να συνδράμει;

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-24 18:39:20

Θέμα: Νέο καθεστώς στην πιάτσα. Κάποιος που μπορεί να αναλύσει;

Δημοσίευση: Είχα να πάω χρόνια και όλα άλλαξαν. Κάτι καλές Βουλγάρες που υπήρχαν, δεν είναι πλέον εκεί. Τα γνωστά στασίδια (τράπεζα, γωνίες πεζοδρομίων, εσοχές κτλ), περιπολούνται από ντόπιους κατοίκους και δεν έχει κορίτσια να σε σταματούν. Στα καινούρια μαγαζιά, ενώ παλιότερα κάθονταν και πουτάνες που σου σφύριζαν το παρασύνθημα διακριτικά (κάτι αναρχικές είχα πετύχει τελευταία φορά κάπου στο 2021), τώρα συχνάζει μόνο καθωσπρέπει κόσμος. Ούτε οι κοπέλες ρομά που ήταν χωρισμένες σε ομάδες ολόκληρες, τώρα ήταν 2-3 όλες κι όλες κατά μήκος όλου του δρόμου και μόνο μεγάλες/σιτεμένες.  Βέβαια, πέτυχα τα κορίτσια έξω από το Ρεξ που σε σταματάνε και με τρόπο σου λένε ότι πάνε το γράμμα, όμως δεν το πολυκατάλαβα κι έχασα την ευκαιρία, μετά άρχισαν να κάνουν ανακαινίσεις κι ούτε που τις ξαναείδα. Άλλοι λένε ότι μια ωραία κοπέλα σε σταματάει κοντά στις γραμμές του τραίνου, η αλήθεια είναι ότι περνώντας από εκεί ήρθε μια τέτοια που ταίριαζε στην περιγραφή κοντά μου, περπάτησε για λίγο δίπλα μου, όμως έκανε ότι μιλούσε στο τηλέφωνο και δεν με κοίταξε καν, δίστασα να της μιλήσω. Υπάρχει κάποιος γνώστης της κατάστασης ρε παιδιά; Άλλαξαν πολύ τα πράγματα εκεί πέρα. Πείτε μου τις νέες θέσεις για ψωνιστήρι! Μόνο τα τραβέλια είναι σταθερά στη θέση τους πάντα σε εκείνο τον κωλόδρομο που κατεβαίνει προς το μεγάλο μαγαζί ίσια κάτω, αυτούς δεν τους διώχνει κανείς... Πού είναι τα θηλυκά;

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-24 18:51:33

Δημοσίευση: Η καμέλια ήταν τοπ, πολύ παλιά. Είχε και μια άλλη, πιο λεπτή πιο ωραία μικροκαμωμένη βουλγάρα, που έπιανε στασίδι λίγο πιο πέρα από το γωνιακό ξενοδοχείο (το τριάστερο πάνω από το βενζινάδικο), στα σκοτάδια του πρώτου παράδρομου, είχε μάλιστα ένα αστεράκι ζωγραφισμένο στο μάγουλο... Αλλά δεν τις ξαναείδα. Λίγο παλιότερα, κάποιοι έγραφαν για μια καλούτσικη αν και μέτρια ξανθιά, σόνια αν δεν με απατάει η μνήμη μου, την οποία δυστυχώς δεν πρόλαβα να την πετύχω. Το κακό εντωμεταξύ είναι ότι αν πας χωρίς αμάξι, ακόμα κι από αυτές τις λίγες που προσπαθούν να ψωνιστούν, μερικές σε βλέπουν κι απομακρύνονται. Ή το ακόμη χειρότερο που μου έχει τύχει κάπου στις 3 φορές και μού 'σπασε τα νεύρα, κοπελίτσα που σταματούσε αυτοκίνητα και μιλούσε στους οδηγούς, νέα ωραία πιθανότατα ελληνίδα, πήγα να τη ρωτήσω και πετάχτηκε από το πουθενά ένας περίεργος (ήταν ή παρίστανε το γνωστό της), που της μιλούσε δυνατά και της έλεγε ασυναρτησίες μόνο για να πει κάτι, σα να ήθελε επίτηδες να της αποσπάσει την προσοχή ή μάλλον σωστότερα, να την κάνει να αποφύγει συγκεκριμένα εμένα. Σε σημείο που να αρχίσω να αναρωτιέμαι, εάν πλέον στη πιάτσα υπάρχει "Face-Control"! Δεν είμαι συνωμοσιολόγος, αλλά οι επαναλήψεις και οι συμπτώσεις μου τη δίνουν... Σαν τη "σύμπτωση" που κάθε φορά όταν είμαι εκεί, πετάγεται ξαφνικά από πίσω μου ένα πολύ συγκεκριμένο ψιλόλιγνο τραβέλι που έχει αγγελίες και δεν ψωνίζεται από εκεί, ενώ με κοιτάει περίεργα σα να θέλει να με χτυπήσει, λες κι έχει προηγούμενα μαζί μου! Ίσως δοκιμάσω να μιλήσω σε εκείνη που έρχεται κοντά σου, στις γραμμές των τραίνων, λίγο πριν τα σπιτάκια... Ή να παίξω με την τύχη μου και να παζαρέψω με τις ρομά τις σιτεμένες, για καμμιά νεότερη/καλύτερη.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-25 01:44:54

Δημοσίευση: Δυστυχής δε τη ξέρω τη συγκεκριμένη αλλά επειδή αναφέρθηκες στα dating apps μη πιστεύεις τπτ . Αν μπεις στο tinder πχ θα βρεις τη Αννα24 και τη αριαννα πρώην magic. Απο εκεί και μόνο καταλαβαίνεις τι ψεύτικα προφίλ παίζουν σιγά μη οι συγκεκριμένες είχαν ανάγκη να ψάξουν γκόμενο εκεί ή έστω πελάτη Γενικά σωστό... Όμως έχω πετύχει κάποιες από τις πολύ κλειστού κύκλου σε ντέητ άπ παλιότερα κι όταν της μίλησα μέσω εφαρμογής, διαπίστωσα ότι όντως ήταν η ίδια. Κανά δύμηνο μετά, την κυκλοφορούσε κάποιος με σπορ αμάξι Τα περισσότερα γυναικεία προφίλ είναι ψεύτικα, αλλά τα περισσότερα αντρικά όμως είναι αληθινά -_-

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-25 01:47:43

Δημοσίευση: επικίνδυνα πραγματα αυτα Εξαρτάται. Εγώ ας πούμε που πήγα χωρίς επίσημα έγγραφα πάνω μου (ταυτότητα κτλ), χωρίς πορτοφόλι ή κάρτες (είχα τα λεφτά μόνο, ακριβώς μετρημένα) και δεν ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με τον τύπο καν, δεν είχα θέμα. Άλλοι σε παρόμοια φόρουμ, γκρινιάζανε ότι τους ψείρισε μικροπράγματα ή εκδήλωσαν φόβο για ψάξιμο πορτοφολιού + πολύτιμων περιεχομένων... Τρεχα γυρευε δυσκολο να βρεθει Άστα. Παλιά ανέβαζε αγγελίες στο Kanesex, αλλά πλέον έχει διαγράψει τα πάντα. Αξίζει σαν περίπτωση? Πολλοί δεν γούσταραν και την καταχέριαζαν σε συζητήσεις, κυρίως για τον τυπά, ή όπως εγώ ανέφερα, "Lag-αρε" στο σεξ και η συμμετοχή της ήταν απλά μέτρια. Όμως τέτοιο κορμί δύσκολα βρίσκει κανείς σε κοπέλα που κάνει τέτοια, ήταν μικρούλα, λεπτή κτλ. Εγώ έχυσα 2 φορές σε μισή ώρα, μόνο και μόνο γιατί ερεθιζόμουν με το σώμα της. Μικρά βυζάκια με μυτερές ρωγίτσες, λεπτή κοιλίτσα, αδύνατα μπουτάκια κι ένα μουνί που χαιρόσουν να γλιστράς μέσα του! Εγώ θα της έβαζα 7,5 στα 10.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-26 19:03:06

Δημοσίευση: που βρισκουμε καλές Βουλγαρες ; Βρίσκαμε... Είχαμε... Η καμέλια ήταν παλιά απέναντι από εκεί που τώρα είναι το εμπορικό, στα παραπήγματα με τις λαμαρίνες, που μέσα έχει σκουπίδια από ρομά (φαίνονται από τις χαραμάδες). Μάλιστα, είχε κάνει κουμάντο και βάλανε από τη μέσα μεριά τότε, ένα αυτοσχέδιο κρεβάτι. Η άλλη η λεπτή, που όμως δεν έκανε καλό σεξ, περιέγραψα παραπάνω πού υπήρχε (και τώρα εκεί γύρω δεν υπάρχει ψυχή, όπως επίσης σε κανέναν παράδρομο)... Η σόνια, δεν θυμάμαι πού τη βρίσκανε εκείνοι που την εκθείαζαν δυστυχώς, αλλά νομίζω δεν υπάρχει πλέον. Όπως επίσης, δεν υπάρχουν ούτε οι αναρχικές (η καλή η ξανθιά η αναρχικιά, ήταν κοντά στο ΑΤΜ με τη στάση δίπλα, κάποτε ενώ η άσχημη, καθόταν στο αναψυκτήριο απέναντι από το εμπορικό και σε σταματούσε, όταν εκείνο πρωτοάνοιξε). Οι ρομά, είναι κοντά στη διχάλα που πάει στα κτελ κάποιες, ενώ άλλες βρίσκονται σε έναν παράδρομο που κατεβαίνει σε σπίτια ρομά, είναι ανάμεσα σε δυο μαγαζιά (ανταλλακτικά, αν θυμάμαι καλά).

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-26 23:49:47

Δημοσίευση: ρε μαγκες χωρις φωτο ? γουρουνι στο σακι? Και τί να κάνω; Φταίω εγώ που τα διέγραψε όλα; Εντάξει, συνήθως κρατάω εικόνες από καλές πουτάνες που πέρασα ωραία, αλλά από τη δική της ανάρτηση δεν προνόησα σχετικά. Έπειτα, δεν τη διαφημίζω, αλλά την περιγράφω και ρωτάω αν γνωρίζει κανείς, πού και πώς τη βρίσκουμε στο σήμερα! για να την ψάχνει . Σαν σώμα άξιζε. Όλα τα υπόλοιπα, συζητήσιμα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-27 16:10:46

Δημοσίευση: ένας καλός φίλος στη θεσσαλονίκη πουτανιάρης λέει ότι η θεσσαλονίκη πέθανε από πιάτσες Λογικό. Επίσης, πολλά τζάνκια διαβάζω αλλού, κυκλοφορούν εκεί τελευταία. Κρίμμα, παλιά είχε μερικές καλές και έκαναν καλό σεξ, σε συμφερτική τιμή κιόλας... Άλλο να δίνεις 50-80 για πιατσόβια κι άλλο 100 συν, για κώλ γκέρλ. Ερχόταν και ξενοδοχείο, εάν προηγούνταν συνεννόηση.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-28 20:15:39

Θέμα: Βαλεντίνα

Δημοσίευση: Ξέρουμε αν είναι διαθέσιμη τώρα; Είναι, αλλά ανοίγει αγγελία αραιά και πού, στο κανεσέξ πλέον μόνο. Τώρα δεν είναι ενεργή. Είναι πολύ ευγενική, δεν βιάζεται, περιποιητική, εξυπηρετική! Πριν τη "βίκη" (που τώρα έγινε και κλειστού κύκλου), η βαλεντίνα ήταν ό,τι καλύτερο. Δεν είναι τόσο νέα όσο λέει στις αναρτήσεις της, αλλά είναι προσεγμένη. Δεν είναι μοντέλο, απλή καθημερινή κοπέλα της διπλανής πόρτας, απίθανο να χαλαστεί κάποιος από εμφάνιση/σωματότυπο. Κάνει και μασάζ, σε βοηθάει να χαλαρώσεις, αν της το ζητήσεις περνάς ακόμα καλύτερα! Πολύ προσιτό τιμολόγιο. Την πας σε ξενοδοχείο, αν και κάποιες φορές είχε τύχει να διαθέσει χώρο αλλά πολύ σπάνια, εγώ δεν θα βασιζόμουν στη συγκυρία. Δυστυχώς δεν περίμενα να ξανασβήσει την αγγελία και ν' αργήσει τόσο πολύ να την ξανανεβάσει, οπότε δεν προνόησα να κρατήσω τον αριθμό... Αν θέλει από Θεσσαλονίκη κάτι κανείς και μπορώ να συνεισφέρω, ειδοποιήστε. Εγώ είμαι από εκεί κοντά γύρω.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-28 20:25:11

Θέμα: Ονόμασε ένα πράγμα που είναι καλύτερο από το σεξ.

Δημοσίευση: Καλό, ψαγμένο ποτό, εξαιρετικής μάρκας, κρυφό διαμάντι από αυτά που δεν γνωρίζει ο κόσμος ο πολύς; Προσωπικά, έχω αγοράσει κάποια πολύ συγκεκριμένα ποτά, που μου άρεσαν περισσότερο από σεξ και τα 100-150+ ευρώ που έδωσα για τη φιάλη έκαστου, τα θεώρησα καλύτερη επένδυση από ραντεβού με τάνα. Αλλά φυσικά, δεν θα ήθελα να διαλέξω ανάμεσα στα 2, τα μεταχειρίζομαι και τα 2. Κάποιο βιντεοπαιχνίδι ή τζόγος, ίσως; Σαν ιδέα το λέω μόνο απλά, δεν έχω άποψη επί του θέματος, καθώς έχω δει πολλούς και ειδικά νέους, αντί να κοιτάνε κοριτσάκια να χώνονται μέσα σε μια οθόνη, ή αντί να βγαίνουν ραντεβού, τρέχουν να παίζουν στο καζίνο... Και το απανταχού κλισέ: "Εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο"! Συνεπώς, κάτι καλύτερο από σεξ, είναι το σεξ με πάθος, ή το σεξ με λαχτάρα/συναίσθημα, ή το σεξ χωρίς προσποίηση, ή το σεξ που σου το προσφέρουνε χωρίς να το κυνηγάς, ή το σεξ που της βγήκε κάποιας καλύτερο να το κάνει μαζί σου παρά με άλλον κτλ.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-30 10:42:01

Θέμα: Πορνοπαππούληδες - Χαρές της τρίτης ηλικίας με νεαρές πουτάνες.

Δημοσίευση: Πολλές εργαζόμενες έχουν ηλικιακά όρια. Ή ερασιτέχνες, όπως κάτι ζευγάρια. Κάποιες ζητάνε μικρούς, άλλες πάλι μεγάλους. Εμένα δεν μου αρέσουν τα όρια κι ο ηλικιακός ρατσισμός, αλλά άλλοι τα καθορίζουν αυτά.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-30 11:42:46

Θέμα: ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι όντως η Νέλλη ανήλικη;

Δημοσίευση: Υπήρχε για πολύ καιρό, αγγελία σε διάφορους ιστοτόπους, για μια "Νέλλη Ελληνίδα", με περιγραφές πληθώρας υπηρεσιών. Σε άλλα  μπουρδελοσάητ, τη συνέδεαν με τη "Μικρούλα Βαλεντίνα" (φίλες, γνωστές), που είχε χώρο στην Παναγίας Φανερωμένης και πόσταραν ότι ήταν ρουμανάκια ή γυφτάκια, δήθεν... Εγώ έτυχε να τις πάρω και τις δυο, τη "βαλεντίνα" που παλιότερα είχε ψευδώνυμο "Monica" στο χώρο της, αλλά τη Νέλλυ σε ξενοδοχείο, για καλά λεφτά (170-200) κι ενώ στο σεξ ήταν μέτριες, την καταβρήκα με το σώμα τους, που ναι μεν φαινόταν λόλι + πετίτ, αλλά με την καμμία δεν θα τις έλεγες ανήλικες! Η Βαλεντίνα/Monica μόνο στον έπαιζε και σου στηνόταν για να τη σμπρώξεις, η Νέλλη το είχε αρκετά καλά με το κλαρίνο και σου στηνόταν καλύτερα από την άλλη, όμως καμμία δεν έδινε φιλιά, ούτε σου έκαναν μασάζ, που έλεγαν στις αναρτήσεις της έκαστη. Η Νέλλη μάλιστα, μου είχε πει ότι κατάγεται από Αλβανία κιόλας, ίσως δεν ήταν Ελληνίδα καν! Εδώ όμως, οι συναγωνιστές εικάζουν, ότι η συγκεκριμένη λυπητερή είδηση, αφορά τη Νέλλη. Δεν υπάρχει κάτι απτό που να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό των εκεί μυστών, όμως! Η "βαλεντίνα/Monica", ήταν αυτήν: 1) 2)  Και η Νέλλη, αυτήν: 1) 2) Και οι δύο, έχουν εδώ και πολύ καιρό, εξαφανιστεί από αγγελίες. Ξέρει κανείς το κάτι παραπάνω; Μοιραστείτε γνώσεις, για να προσέχουμε μην την πατήσει κανείς και κυρίως, να ξέρουμε τί μας γίνεται!

Δημοσιεύθηκε: 2025-10-04 03:36:49

Δημοσίευση: Το προφίλ της: Η εικόνα της: Κάποιος που να την ξέρει αλλά κυρίως, που να γνωρίζει πώς τη συναντάμε αυτήν την εποχή;

Δημοσιεύθηκε: 2025-10-04 03:57:42

Θέμα: Γουστάρετε να γίνει διαγωνισμός για studio της Θεσσαλονίκης?

Δημοσίευση: Τί ακριβώς προβλέπει ο διαγωνισμός;

Δημοσιεύθηκε: 2025-10-05 21:44:50

Θέμα: Ποια είναι η καλύτερη ατάκα "χυλοπιτας" ;

Δημοσίευση: Ζήτησα τον αριθμό μιας μέτριας προς άσχημης, γεματούλας προς χοντρούλας, με οριακά αποδεκτό μαλί συμμαθήτριας, όταν ήμουν κάποτε στο φροντιστήριο. Μου κάνει μια: "Δεν έχω κινητό" (τότε ήταν που είχαν πρωτοβγεί τα πρώτα μοντέλα στην ελλάδα)! Σε λίγο το βγάζει μέσα από την τσάντα της, προσπαθώντας να μην το δω εγώ, για να απαντήσει μάλλον σε κάποιο μήνυμα και της λέω: "αφού έχεις, γιατί μου λες ψέμματα"; Και η επική απάντηση: "Και να στο δώσωω, ΔΕΝ θα γίνει τίποτααα"!

Δημοσιεύθηκε: 2025-10-05 22:14:41

Θέμα: Ντεκαυλέ

Δημοσίευση: Εμένα μου τη δίνει όταν βλέπω πως βιάζονται, ή αρνούνται να χαλαρώσουν, ή το χειρότερο που δεν θέλουν με τίποτα να τελειώσουν και σε σταματάνε επίτηδες, πριν τους έρθει αυτό. Επίσης, αν πάει να μου βάλει προφ. για να κάνει τσιμπούκι, με ενοχλεί απίστευτα, εκεί είναι που μπορεί και να μου πέσει κιόλας, δεν την παλεύω καθόλου με προστατευμένη πίπα με την καμμία, σε καμμία, για τίποτα! Ακάποτο τσιμπούκι, χωρίς βιασύνες, χωρίς ξινάδα. Και να δίνει και φιλιά. Αν δεν είναι προς GFE η κατάσταση κι αυτό με ξενερώνει.

Δημοσιεύθηκε: 2025-10-05 22:27:47

Θέμα: Οταν η πουτάνα λέει οχι στα λεφτά.

Δημοσίευση: Έκπτωση μόνο. Για γαμήσι σε ξενοδοχείο, ένα στανταράκι που είχα στη πιάτσα παλιά, η Καμέλια, μου έπαιρνε 80 (αλλά έκανε πράγματα που δεν κάνει καμμιά στη πιάτσα και οι ερασιτέχνες call-girls σπάνια σου δίνουν, ακόμη κι όταν τα αναγράφουν στις αναρτήσεις τους)... Μετά από κάποια κοπλιμέντα που δέχτηκα κατά τις συνεδρίες μας, με έπαιρνε τηλέφωνο σε άκυρες ώρες (σχολή, δουλειά), παρακαλώντας με σχεδόν να βρισκόμαστε πιο συχνά και θα μου παίρνει μόνο 50, για την ίδια περιποίηση. Εγώ όμως τρόμαξα κι απομακρύνθηκα, ενώ τελικά αλλάξαμε κι οι δυο κινητά. Μια Άννα από το Κανεσέξ που τώρα δεν υπάρχει πλέον... Ζήτησα λίγο περισσότερα πραγματάκια και μου είπε 130 τιμή. Άργησε όμως να έρθει στο σημείο του ραντεβού κανά 40λεπτο περίπου. Της είπα κατά την ενδιάμεση επικοινωνία να μου στείλει τη φίλη της που είχε αγγελία στο ίδιο προφίλ, όμως με παρακάλεσε να την περιμένω και θα με αποζημιώσει. Στο τσακ ήμουν να σηκωθώ να φύγω, αλλά ευτυχώς δεν το αποφάσισα. Τελικά ήταν αρκετά όμορφη και με σώμα καλό, μου είπε να της δώσω μόνο 100 και της είπα θα τα πάρεις όλα όσα ζήτησες αλλά θέλω να είσαι καλή μαζί μου και μου έκανε τέτοια σεξάρα, που είπα το δεσπότη παναγιώτη! Μόνο αυτά. Δώρο δεν μου έκανε ποτέ καμμία και καλύτερα μάλλον, γιατί εγώ πιστεύω στο ρητό: "Φοβού τους Δαναούς και Δώρα φέροντας". Θέλω να ξέρω καλά κι εκ των προτέρων, ΤΙ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΡΝΩ. Οι καλοί λογαριασμοί είναι που κάνουν και τους καλούς φίλους, άλλωστε!

Δημοσιεύθηκε: 2025-10-05 22:46:18

Δημοσίευση: Μου έχει τύχει. Όταν πήρα κάτι πρωτοεμφανιζόμενες ερασιτέχνες κι ήθελα να γίνω τακτικός πελάτης, μετά από λίγο κάποιες από αυτές έτυχε να βγουν γνωστές γνωστών από κύκλους σπουδών ή χώρους εργασίας που σύχναζα. Κι ήθελαν να ξεκόψουν. Ghosting, gaslighting και λοιπές underhanded τακτικές, ή ξεκάθαρη άρνηση για ραντεβού/εξυπηρέτηση, όσο κι αν ανέβαζα μόνος μου την προσφορά (έφτασα να παρακαλάω να μου κάτσουν κάποιες για 300+ ευρώ, ενώ σε άλλους με 80 δίνανε τα πάντα και πάλι αρνιόντουσαν)! Ή όταν για κάποιο λόγο θέλανε να αποτραβηχτούν από τη δουλειά (βρίσκοντας πλούσιο χορηγό, Εργαζόμενες σε κλειστό κύκλο, Βρίσκοντας απασχόληση με λιγότερο κόπο περισσότερα έσοδα)... Επίσης έλεγαν ΟΧΙ, όσα χρήματα κι αν προσφερόμουν να δώσω. Το κακό ήταν ότι δεν καταλάβαινα πως στο πρώτο ίχνος στραβώματος, έπρεπε εγώ να κόψω πέρα πρώτος και καλύτερος. Θα είχα γλιτώσει πολύ κόπο, χρήμα και ψυχολογικό στραπάτσο. ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ, είτε ΠΕΛΑΤΗΣ, ή ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ. Νόμος! Κι επειδή μου είχε μείνει απωθημένο, ξέσπασα το 2023 επάνω σε μια φοιτητριούλα που ήταν ασυναγώνιστη στο GFE, με ψιλοκυνηγούσε και παρακαλούσε να με παίρνει με μειωμένη τιμή. Την έδιωξα εγώ και με άσχημο τρόπο μάλιστα (το ψιλομετάνιωσα μετά, αλλά πάλι βρήκα καλύτερες, οπότε κλάην). ΥΓ Άλλη "ερμηνεία" (χροιά) του "όταν η πουτάνα λέει όχι στα λεφτά", αλλά να την καλύψουμε και τούτη.

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-17 00:20:31

Δημοσίευση: θέλανε να φυλάνε τα ρούχα τους Να φυλάξουν τί κι από ποιόν; Σε άλλους κοινούς γνωστούς, προερχόμενους μέσα από επίσημους χώρους και κοινωνικές περιστάσεις, το πήγαιναν το γράμμα (ως εκμισθώμενες μάλιστα) χωρίς υπεκφυγές ή κρυφτούλι ενώ μάλιστα, δημιουργούσαν και κάτι σαν "πηγαδάκια" συνήθως, τις περισσότερες φορές! Χώρια που τις έκαναν και βούκινο εκείνοι, "διαφημίζοντάς" τες σε άλλους παραπέρα... Πηγες πολύ ψηλά την τιμή. Κι όμως, πάλι δεν δέχτηκαν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Και να τις παρείχαν όμως, θα ήταν ξεκάθαρα "Diminishing Value Return", οπότε κερδισμένος βγήκα...

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-29 23:06:02

Δημοσίευση: Η Βουλγαρία που την κοροϊδεύαμε τώρα είναι στα πάνω της Η Βουλγαρία τελικά, κράτησε το Εθνικό της νόμισμα, το οποίο τρέχει παράλληλα με το ευρώ... Δεν το πέταξε όπως εμείς, να το αντικαταστήσει τελείως ένα ΞΕΝΟ (άρα ελεγχόμενο απόλυτα από αλλού) και ΣΚΛΗΡΟ (άρα επικίνδυνο για αδύναμες οικονομίες) νόμισμα... Κι αν πας εκεί να πάρεις κάτι (από φαγητό μέχρι ψιλικά), 90% θα σου ζητήσουν Λέβα! Εμείς, όλα τα εκποιήσαμε και πλέον παράγουμε: Κομμωτήρια, καφέ και πτάνες (ναι, τα τελευταία πολλά χρόνια, ο αριθμός των Ελληνίδων πτάνων έχει αυξηθεί δραματικά κι ευτυχώς δηλαδή, γιατί πλέον υπάρχει και καλή ποιότητα υπηρεσιών, νά 'ναι καλά ο ανταγωνισμός και το σπάσιμο του μο(υ)νοπωλείου πάντα -ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΠΙΑΤΣΑ-)!

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-01 06:52:29