Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην zaui69, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 21 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
old admin's profile old admin
Administrator

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,061
» Τελευταίο μέλος: Puck

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,846

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Magic Girls chat

(25-08-2024, 10:20 PM)Pe27 Έγραψε: δε σε παρεξηγησα ουτε σκεφτηκα οτι με κατηγορησες κουβεντα κανουμε

το μαγαζι θελει γενικα ανανεωση και σε ροστερ και να ασχολειται καποιος σοβαρα με το νημα. οχι να ανεβαζουν στις 1800 τις διαθεσιμες

οι ίδιες οι εργαζόμενες έχουν αναλάβει αυτόν το ρόλο
και να σε πω κάτι;
δεν πάνε να ανεβάζουν διαθεσιμότητα;
με τις Ελληνίδες αλλάζει κάθε 10 λεπτά η διαθεσιμότητα
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(25-08-2024, 10:23 PM)cglover Έγραψε: Γνωρίζεις αν κανονίζει ραντεβού μέσω insta;

Έχω ακούσει ότι κάνει σα ανεξαρτητη αλλά σε ψιλό κλειστό κύκλο . Τώρα αν πάει από στομα σε στομα η μέσω ινστα δε το γνωρίζω . Εγώ είχα ξεκοψει γτ δε μαρεσε το ψωνίστηκο στυλακι συν ότι θεωρώ ότι ήταν μια απλά οκ βίζιτα τπτ ιδιαίτερο και ειδικά για τα λεφτά της . Όποτε δε κράτησα επικοινωνία . Αλλά ότι δουλεύει δούλευει
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(25-08-2024, 10:29 PM)Antonis78 Έγραψε: οι ίδιες οι εργαζόμενες έχουν αναλάβει αυτόν το ρόλο
και να σε πω κάτι;
δεν πάνε να ανεβάζουν διαθεσιμότητα;
με τις Ελληνίδες αλλάζει κάθε 10 λεπτά η διαθεσιμότητα

Αυτοί χάνουν … προσωπικά στα δυο μέγαλα Ρωσίδαδικα έκλεινα ακόμα και μια βδομάδα πριν . Δε είμαι της τελευταίας στιγμής να γαμαω ότι περισσεύει ύστερωντας σε υπηρεσίες . Προτιμώ να ζητήσω κάτι αξιόλογο και ας περιμένω λίγες μέρες στο μάγο στα λένε 1800 το απόγευμα και οι καλές είναι πάντα κλεισμένες Ε δε πάει έτσι φίλε
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(25-08-2024, 10:38 PM)Pe27 Έγραψε: Αυτοί χάνουν … προσωπικά στα δυο μέγαλα Ρωσίδαδικα έκλεινα ακόμα και μια βδομάδα πριν . Δε είμαι της τελευταίας στιγμής να γαμαω ότι περισσεύει ύστερωντας σε υπηρεσίες . Προτιμώ να ζητήσω κάτι αξιόλογο και ας περιμένω λίγες μέρες στο μάγο στα λένε 1800 το απόγευμα και οι καλές είναι πάντα κλεισμένες Ε δε πάει έτσι φίλε

Όντως είναι κλεισμένες.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Δέσποινα Αριάνα είναι ενεργές
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(26-08-2024, 10:38 AM)Underworldsexmachine7 Έγραψε: Δέσποινα Αριάνα είναι ενεργές

Αριανα δεν δουλεύει πλέον στο γραφείο. Είναι ανεξάρτητη
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Πφφφφ ακομα τιποτα για βικτωρια κ αρτεμιδα
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(25-08-2024, 09:29 PM)Antonis78 Έγραψε: Λίλα ήταμ η μια και μοναδική τότε
πλέον σαν Βικτωρια Καμινέρο

για αλλη λιλα λεει ο συναγωνιστης...την πρωην αμυγδαλια
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(26-08-2024, 03:25 PM)P.vim Έγραψε: Πφφφφ ακομα τιποτα για βικτωρια κ αρτεμιδα

Λογικό δεν είναι?
Πόσοι πελάτες γράφουν στα φόρουμ?
Οι κοπέλες μπορεί να είναι εξαιρετικές και να χρειαστούν μήνες να μάθουμε τι ισχύει.. Πολλοί προτιμούν να κρατάνε για πάρτυ τους τα καλά κομμάτια..
Επίσης κοπέλες μου έχουν αναφέρει ότι λεφτάδες πελάτες που τις κλείνουν πολύωρα κτλ, δεν έχουν καμία σχέση με τα φόρουμ, δεν μπαίνουν ποτέ.
Φυσικά λοιπόν και οι καλές είναι πάντα κλεισμένες και ίσως σε πολύωρα, βολεύει και τις ίδιες.

Γενικά πάντως για το Magic σχετικά με προηγούμενα σχόλια, έχει όντως κάποια milf που παίζουν μπάλα όπως Σοφία, Δανάη, Αλεξία, Μελίνα, Δέσποινα..
Πάντως είναι γυναίκες που δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις καλά.. Θα πιάσουν τόπο τα λεφτά σου..

Από κει και πέρα εμένα με ενοχλεί ότι υπάρχουν κοπέλες στο γραφείο που δεν ακούγονται καν σε γενικές γραμμές.. Που αναρωτιέσαι γίνεται να μην αξίζουν?
Μήπως υπάρχει καλά θαμμένο κάποιο διαμαντάκι?
Γνωρίζουμε κοπέλες όπως η Ελίζα που είναι ιδιαίτερη, υπάρχει η Τζένη που έχει θαφτεί σε γενικές γραμμές -ενώ έχει ειπωθεί ότι έχει διάθεση στο δωμάτιο και παίζει να έχει και τον πιο δυνατό κώλο στο γραφείο-, υπάρχει η Ρόξι που έχω μπερδευτεί με τις κριτικές της.. υπάρχει η Νίκη που λένε δίνει κώλο φουλ, υπάρχει η ακριβή Νέμεσις..
Υπάρχουν Εμμανουέλα, Ρίτα, Αφροδίτη, Άννα, Ισιδώρα που δεν ακούγονται και πολύ..
Υπάρχει η Λολίτα που είναι πάνω από 3 χρόνια στο γραφείο με ελάχιστες κριτικές.. Δουλεύει χωρίς να ακούγεται.. Αυτό κι αν είναι παράξενο..
Γενικά κάποιο καλό κομμάτι υπάρχει που δεν ακούγεται και πολύ αλλά άντε να τις δοκιμάσεις όλες να βγάλεις άκρη μόνος σου..
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(26-08-2024, 07:40 PM)Antidote Έγραψε: Λογικό δεν είναι?
Πόσοι πελάτες γράφουν στα φόρουμ?
Οι κοπέλες μπορεί να είναι εξαιρετικές και να χρειαστούν μήνες να μάθουμε τι ισχύει.. Πολλοί προτιμούν να κρατάνε για πάρτυ τους τα καλά κομμάτια..
Επίσης κοπέλες μου έχουν αναφέρει ότι λεφτάδες πελάτες που τις κλείνουν πολύωρα κτλ, δεν έχουν καμία σχέση με τα φόρουμ, δεν μπαίνουν ποτέ.
Φυσικά λοιπόν και οι καλές είναι πάντα κλεισμένες και ίσως σε πολύωρα, βολεύει και τις ίδιες.

Γενικά πάντως για το Magic σχετικά με προηγούμενα σχόλια, έχει όντως κάποια milf που παίζουν μπάλα όπως Σοφία, Δανάη, Αλεξία, Μελίνα, Δέσποινα..
Πάντως είναι γυναίκες που δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις καλά.. Θα πιάσουν τόπο τα λεφτά σου..

Από κει και πέρα εμένα με ενοχλεί ότι υπάρχουν κοπέλες στο γραφείο που δεν ακούγονται καν σε γενικές γραμμές.. Που αναρωτιέσαι γίνεται να μην αξίζουν?
Μήπως υπάρχει καλά θαμμένο κάποιο διαμαντάκι?
Γνωρίζουμε κοπέλες όπως η Ελίζα που είναι ιδιαίτερη, υπάρχει η Τζένη που έχει θαφτεί σε γενικές γραμμές -ενώ έχει ειπωθεί ότι έχει διάθεση στο δωμάτιο και παίζει να έχει και τον πιο δυνατό κώλο στο γραφείο-, υπάρχει η Ρόξι που έχω μπερδευτεί με τις κριτικές της.. υπάρχει η Νίκη που λένε δίνει κώλο φουλ, υπάρχει η ακριβή Νέμεσις..
Υπάρχουν Εμμανουέλα, Ρίτα, Αφροδίτη, Άννα, Ισιδώρα που δεν ακούγονται και πολύ..
Υπάρχει η Λολίτα που είναι πάνω από 3 χρόνια στο γραφείο με ελάχιστες κριτικές.. Δουλεύει χωρίς να ακούγεται.. Αυτό κι αν είναι παράξενο..
Γενικά κάποιο καλό κομμάτι υπάρχει που δεν ακούγεται και πολύ αλλά άντε να τις δοκιμάσεις όλες να βγάλεις άκρη μόνος σου..

Εγώ τη Βίκυ θα δοκιμάσω. Η Τζένη έχει όντως ωραίο κώλο, αλλά πέραν τούτου ουδέν...
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]
Διαφημίσεις