Φήμη: 5933
Έγραψα ένα μήνυμα και χάθηκε.
Βαριέμαι να το ξαναγράψω
Φήμη: 32916
(26-08-2024, 07:40 PM)Antidote Έγραψε: Λογικό δεν είναι?
Πόσοι πελάτες γράφουν στα φόρουμ?
Οι κοπέλες μπορεί να είναι εξαιρετικές και να χρειαστούν μήνες να μάθουμε τι ισχύει.. Πολλοί προτιμούν να κρατάνε για πάρτυ τους τα καλά κομμάτια..
Επίσης κοπέλες μου έχουν αναφέρει ότι λεφτάδες πελάτες που τις κλείνουν πολύωρα κτλ, δεν έχουν καμία σχέση με τα φόρουμ, δεν μπαίνουν ποτέ.
Φυσικά λοιπόν και οι καλές είναι πάντα κλεισμένες και ίσως σε πολύωρα, βολεύει και τις ίδιες.
Γενικά πάντως για το Magic σχετικά με προηγούμενα σχόλια, έχει όντως κάποια milf που παίζουν μπάλα όπως Σοφία, Δανάη, Αλεξία, Μελίνα, Δέσποινα..
Πάντως είναι γυναίκες που δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις καλά.. Θα πιάσουν τόπο τα λεφτά σου..
Από κει και πέρα εμένα με ενοχλεί ότι υπάρχουν κοπέλες στο γραφείο που δεν ακούγονται καν σε γενικές γραμμές.. Που αναρωτιέσαι γίνεται να μην αξίζουν?
Μήπως υπάρχει καλά θαμμένο κάποιο διαμαντάκι?
Γνωρίζουμε κοπέλες όπως η Ελίζα που είναι ιδιαίτερη, υπάρχει η Τζένη που έχει θαφτεί σε γενικές γραμμές -ενώ έχει ειπωθεί ότι έχει διάθεση στο δωμάτιο και παίζει να έχει και τον πιο δυνατό κώλο στο γραφείο-, υπάρχει η Ρόξι που έχω μπερδευτεί με τις κριτικές της.. υπάρχει η Νίκη που λένε δίνει κώλο φουλ, υπάρχει η ακριβή Νέμεσις..
Υπάρχουν Εμμανουέλα, Ρίτα, Αφροδίτη, Άννα, Ισιδώρα που δεν ακούγονται και πολύ..
Υπάρχει η Λολίτα που είναι πάνω από 3 χρόνια στο γραφείο με ελάχιστες κριτικές.. Δουλεύει χωρίς να ακούγεται.. Αυτό κι αν είναι παράξενο..
Γενικά κάποιο καλό κομμάτι υπάρχει που δεν ακούγεται και πολύ αλλά άντε να τις δοκιμάσεις όλες να βγάλεις άκρη μόνος σου..
Μελινα δυνατη
αν κι ειχα φαει ενα στησιμο οταν ηταν ανεξαρτητη
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 32916
παντως η Γρατζεσκα οτι και να λετε για τις αλλες ηταν αλλο πραγμα
και δεν την πηρα μονη της
η κοπελα εκανε τοτε την διαφορα μακραν
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.