Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Κριτικές του Deadly.words88

Featured Image for Μαρία
ΜαρίαΑνεξάρτητες Βίζιτες
2η συνάντηση με τη Μαρία, μόνοι αυτή τη φορά...Λίγο αργοπορημένη, απλά ντυμένη, με ωραία εσώρουχα και απαστράπτον χαμόγελο!Τί πιο όμορφο από ένα όμορφο χαμόγελο για να ξεκινήσει η βραδιά; Δεν είμαι άνθρωπος που θα αναλωθεί σε περιγραφές λεπτομερειών, δεν έχω και το χρόνο άλλωστε.Δυο ωραίοι γύροι, το καταευχαριστήθηκε και εκείνη γιατί της πήρα και το κατάλληλο βοήθημα που την " έστειλε"! Επιστήμων γαρ, γνωρίζω τις γυναίκες.Όμορφη, ευγενική, γλυκιά, χαμογελαστή, με χιούμορ και όρεξη να σε ικανοποιήσει. Με τη Μαρία νιώθω σαν να είναι η σέξι συμφοιτήτριά μου από το πανεπιστήμιο, αυτή που πάντα χάζευα αλλά δεν τολμούσα να πλησιάσω...Γνωρίζω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά όποιος θέλει να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του, προτείνω ανεπιφύλακτα τη Μαρία.Νισάφι πια με τις φλεγματικές τύπισσες, που νομίζουν ότι σου κάνουν και χάρη κιόλας... Ο νοών νοείτο...Μαρία, σε ευχαριστώ!

9.50

Featured Image for Μαρία
ΜαρίαΑνεξάρτητες Βίζιτες
Πρώτη συνάντηση με τη Μαρία, κάναμε τρίο. Δεν θα υπεισέλθω σε λεπτομέρειες για την έτερη κοπέλα.Η συνάντηση έγινε στο χώρο μου. Η έτερη κοπέλα ήρθε νωρίτερα από τη Μαρία, εκείνη άργησε λίγο. Casual ντύσιμο, ωραία εσώρουχα που αναδείκνυαν τις υπέροχες καμπύλες της- εξού και ο τίτλος για να τονίσω τη μεσογειακή ομορφιά της καθώς και την ομοιότητα με τη γνωστή ηθοποιό.Ομολογώ ότι με διακατείχε ένα σχετικό άγχος, διότι δεν γνώριζα τι να περιμένω αναφορικά με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της- στο πρόσφατο παρελθόν έχω καεί.Όμορφη, χαμογελαστή, ευγενική, γλυκιά, με το απαραίτητο χιούμορ, λίγο φοβισμένη -λόγω της ιδιαιτερότητάς μου-, αλλά με το πέρας του χρόνου και τη δική μου καθοδήγηση λύθηκε.Δεν χρειάζεται να πω πολλά για το σώμα της, οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Τα οπίσθια της Μαρίας είναι εμπειρία, έως και φετίχ θα τολμήσω να πω. Με καβάλησε, κινείτο ωραία επάνω μου με εναλλαγές ρυθμού και έντασης καθώς και κάποιες κραυγούλες, χωρίς θεατρινισμούς. Η κατάθεση έγινε στο προφυλακτικό.Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο, αλλά λόγω δικής μου κόπωσης ολοκληρώθηκε με στοματικό και handjob.Λίαν συντόμως θα την ξανασυναντήσω, αυτή τη φορά θα είμαστε οι δυο μας...Μαρία, σε ευχαριστώ!

9.33

Featured Image for Τζένη
Τζένη Magic Girls
Καταρχάς, να αναφέρω ότι άργησε 20 λεπτά. Ήρθε νυσταγμένη και είχε μερική αστάθεια στο βάδισμα, κόντεψε να πέσει 3 φορές...Δεν με φίλησε ενώ της το ζήτησα. Το πρόσωπό της κουρασμένο, σπασμένο. Το σώμα της μου άρεσε.Ξεκίνησε με στοματικό σαν να μην υπάρχει αύριο. Εμένα δεν μου αρέσει έτσι, στην αρχή θέλω αργά και βαθιά. Λόγω του ότι είμαι άτομο με αναπηρία δεν βολεύομαι εύκολα στη διείσδυση, δεν προσπάθησε ιδιαίτερα και την 1η φορά τελείωσα ενώ έτριβε το πέος μου στην κλειτορίδα της. Δεν πρόλαβα να αδειάσω και πήγε γρήγορα να πλυθεί. Στο διάλειμμα προσπαθούσα να ανοίξω συζήτηση αλλά δεν ανταποκρινόταν ιδιαίτερα.Τη 2η φορά τελείωσα με στοματικό γιατί με είχε εκνευρίσει. Πάλι δεν πρόλαβα να αδειάσω και πήγε αμέσως στο μπάνιο να φτύσει.Ξεκάθαρα έκανε αγγαρεία, καθόλου ερωτική διάθεση.Δεδομένα πονεμένη ψυχή, αλλά δεν αξίζει τα χρήματα...Της εύχομαι να είναι καλά.

4.33

Forum Tasks