Κριτικές του Nubinubnub
SolanaDream Girls
Συνάντηση λοιπόν με την solana πριν κάνα 3μηνο ίσως και λίγο παραπάνω (η κοπέλα τώρα λείπει εκτός Ελλάδας αν δεν απατώμαι και νομιζω πρεπει να μπει και inactive) πολύ εύκολη συνεννόηση με το γραφείο και επιλογή της εν λόγω κυρίας σε γνωστό χοτελι της Αθήνας..ανοίγω την πόρτα και βλέπω ένα χαμογελαστό κορίτσι με πολύ διάθεση..γύρω στο 1.70..όμορφο πρόσωπο..σιδεράκια..αρκετά τατουάζ διάσπαρτα..περιποιημένα άκρα πάνω κάτω..πολυ λιγο σοσιαλ για αρχη και αρκετα γλωσσοφιλα με παθος..με κέρδισε από την 1η στιγμή αν και δεν μίλαγα ισπανικά εγώ ή ελληνικά εκείνη.. στα του αγώνα πάρα πολύ καλή πιπα (νομίζω όλες οι Κολομβιανες το κατέχουν το άθλημα) και μετά ανοίγει τα πόδια και μου κάνει νόημα να κατέβω κάτω..κατεβαίνω λοιπόν ήταν πεντακάθαρη μπορώ να πω και γουστάρει αρκετά εκεί κάτω..την κατάφερα να τελειώσει φοράω σκουφάκι και στήσιμο στα 4 απευθείας..αντέχει στο σφυροκοπημα και κινείται σε ηπιους τονους οσον αφορα τις κραυγές..αλλάξαμε αρκετές στάσεις δοκιμάσαμε και 1-2 που της άρεσαν(κατόπιν πρωτοβουλίας της)στους 2 γεμάτους γύρους η κοπέλα είναι δυναμίτης..για τους λάτρεις των ebony νομιζω η κοπέλα είναι must see και ειδικά στην τιμή των 90 που είναι δωράκι νομιζω..
ΑφροδίτηYour Angels
Τηλέφωνο σε σαιτ ρωτώντας τι ελληνικό προϊόν έχουν διαθέσιμο ήταν στην ώρα που ήθελα διαθέσιμη μόνο η Αφροδίτη..ήρθε στην ώρα της ανοίγω την πόρτα και μπορώ να πω ότι δεν ενθουσιαστηκα εξαρχής..φόραγε ένα μπουφανακι χοντρό (εντάξει είχε λίγο κρύο αλλά όχι τοσο) ένα παντελόνι πολύ απλό και μποτακι απλό σαν να λέμε ότι βρήκε πρόχειρο μπροστά της..γδύνεται και πάλι δεν είδα κάτι το ουσιώδες..ντουζάκι και στα του αγώνα έχω να πω μια καλη πιπα με αρκετό σάλιο..δινει και τις δύο τρυπούλες και νομίζω το γουστάρει αρκετά περισσότερο από πίσω το οποίο δεν το τιμησα και μαλακία μου..έχυσε πάνω από 10 φορές μπορεί να λέω και λίγες έγιναν όλα μούσκεμα χωρίς όμως να υπάρχει η εν λόγω χημεία..ούτε φιλιά δινει (τουλάχιστον σε εμένα δεν εδωσε) στα δια ταύτα δεν είναι ότι πέρασα άθλια απλά στην τιμή της(όχι ότι είναι ακριβη)υπάρχουν ανεξάρτητες με πλούσιες υπηρεσίες και νομίζω μπορεί να περάσει κάποιος καλύτερα..
Μαρία Μολδαβή Ανεξάρτητες Βίζιτες
Συνάντηση με την Μαρία μας ή όποια μπορούσε μόνο στο priamos μεταμόρφωση..ανέβηκα προς τα πάνω εγώ (πειραιωτης) η κοπέλα ήρθε στην ώρα της..περιποιημένη από πάνω προς τα κάτω ήταν μια οπτασία..στα του αγώνα παίχτηκαν 2 γύροι πολύ χαλαροί αφού είχα ξενερώσει γιατί έφαγα 2 ώρες από Πειραιά μεταμόρφωση είχε πολύ κίνηση.. της χρωστάω 2η φορά και θα την τιμήσω και τότε νομίζω θα έχετε και 2η κριτική πιο αναλυτική..
ZizelΑνεξάρτητες Βίζιτες
Συνάντηση με την ζιζελ πάνω από 3 φορες..όλες ήταν διαφορετικές αλλα εοχαν και κατι το κοινο..1η συνάντηση στο gls Μοσχάτο όπου η κοπέλα ήρθε με 45 λεπτά καθυστέρηση(δεν με ενόχλησε δεν είχα κάτι άλλο να κάνω αλλά δεν με ενημέρωσε καν και αυτό είναι φαουλ)όταν ήρθε μου ζήτησε συγνώμη κάτι της έτυχε.. δεκτό άνθρωποι είμαστε..στα του αγώνα ήταν πολύ καλή παίχτηκε ένας γύρος ήταν όλα πολύ καλά με περιποιηθηκε δέοντος δεν έχω παράπονο..2η συνάντηση έγινε πάλι στο gls Μοσχάτο πάλι καθυστέρησε κοντά 1 ώρα (λέω εντάξει γίνεται 1 φορά καλως κάτι τυχαίνει αλλά και 2η πάλι κάτι δεν πάει καλα)ήρθε ενώ ήμουν έτοιμος να φύγω..ξεκίνησε την πολυλογία για έναν πρώην μίλαγε ακατάπαυστα να μην σταματάει(αν αρχίσει το μπουρου μπουρου και δεν την κόψετε με κάποιον τρόπο έφυγε η ώρα χωρίς να το καταλάβετε) ξεκινήσαμε με τα πολλά αρκετή ώρα μετά τελειώσαμε πάλι σε 1 γύρο και ξεκουμπιστηκα με συνοπτικές διαδικασίες..αλλά δεν έβαλα μυαλό συνεβρεθηκαμε και 3η..αυτήν την φορά είχε δικό της χώρο όπου και πήγα (λέω τώρα δεν τίθεται θέμα καθυστέρησης)μου ανοίγει την πόρτα με θυμήθηκε μου λέει βγάλε παπούτσια μου έδωσε κάτι παντοφλακια δικά της..καθόμασταν σαν 2 ξένοι σε έναν πολύ μικρό χώρο απεναντι απεναντι εκείνη κάπνιζε αν θυμάμαι καλά ηλεκτρονικό.. άρχισε πάλι την παρλα λέω καλά να πάθεις αφού ήθελες και 3η φορά τα ήθελε ο κωλος σου..μου ζητάει προκαταβολικά τα λεφτά με περίεργο τρόπο πράγμα που δεν μ άρεσε και με έθιξε..την πλήρωσα που ούτως ή άλλως θα την πληρωνα και πήγαμε στο κρεβάτι το οποίο δεν ηταν καθόλου καθαρό με ένα σεντονακι που πρέπει να είχε το λιγότερο aids πάνω δεν καθόσουν..της λέω εγώ εδώ δεν κάνω τπτ..με τα πολλά ότι κάναμε το κάναμε σε καναπέ εκεί που καθόμασταν εξαρχής.. ήταν πολύ ξινή σε όλα της αφού της την είπα για το κρεβάτι και γενικά δεν ήθελε.. το κατάλαβα αμέσως κουμπώθηκα και σηκώθηκα και έφυγα..ΝΟΜΟΣ ΑΜΑ ΚΑΤΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΣΤΡΑΒΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ..αυτά έτυχαν σε εμένα μπορεί άλλος συναγωνιστής να ήταν τυχερός..πάντως στις 2 πρώτες συνευρεσεις μας οι υπηρεσίες της ήταν άνω του μετριου..
ΔέσποιναMagic Girls
Συνάντηση κάνα τρίμηνο πριν με την γυναικάρα δέσποινα..εύκολη συνεννόηση με το γραφείο στην ώρα της μπαίνει μέσα και βλέπω μια milfara σαν αυτές που βλέπουμε στο δρόμο και θέλουμε να σκισουμε..το μόνο αρνητικό που έχει ειναι αρκετή χαλάρωση στο σώμα της πράγμα που δεν με ενόχλησε..στα του αγώνα απίστευτη δουλεμένη πιπα μαστορισα..κατεβαίνω και εγώ να γλειψω με την σειρά μου ήταν πεντακάθαρα κάτω.. εκεί που έγλειφα κάτω της έκανα κοπλιμέντο για την πίσω τρύπα της και αν θα μπορούσα να μπω..η απάντηση της ήταν η εξής "σηκώνεται.. ανοίγει ένα τσαντάκι και βγάζει μια τάπα και την τοποθετεί η ίδια πισω" μου λέει συνέχισε.. γκειφω την μπροστά τρυπουλα μου λέει σηκω..σκουφάκι και εκεί που έχω βάλει μπρος σε ιεραποστολικο με σταματάει γυρνάει στα 4 βγάζει την τάπα μου λέει πάμε..μια τρύπα όνειρο δεν περιγράφω άλλο θα είναι λίγο αν πω κάτι.. η γυναίκα με διάβασε εξ αρχής πήρε πρωτοβουλίες και με ικανοποίησε στο έπακρο..τελείωσα ντουζάκι λίγο κους κους η γυναίκα ζωγραφίζει δεν έχει κάποιο αρνητικό.. συνιστάται ανεπιφύλακτα!!
Kiara CandyYour Angels
Έχοντας δει υλικο απο γνωστο ελληνικο σαιτ λεω Ελληνίδα με τσοντε παρουσιαστικο δεν υπαρχει περιπτωση να μου ξεφυγει..εύκολη συνεννόηση με γραφειο και τσουπ ήρθε η Ciara στην ώρα της..ότι ειχα δει σε τσόντες της δεν αντιπροσωπευε αυτό που αντίκρισα εγώ..μπαίνοντας μεσα 1η κουβεντα ειναι "μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις το δωράκι μου??" Εντωμεταξύ της το ειχα αφησει σε εμφανη σημειο εκει που πρωτα ειχε αφησει την τσάντα της..η κοπέλα μου ήρθε πατημενη (κάτι είχε πιει..μαύρο άσπρο δεν μπορώ να ξερω)..όλο χαζογελαγε και έκανε ερωτήσεις..προσπάθησα να σπάσω τον πάγο αλλά χωρίς αποτέλεσμα αφού δεν ηταν ο εαυτός της(ντράπηκα να πάρω τηλ στο γραφείο γιατί δεν είμαι τέτοιος τύπος αλλά μια κριτική θα την γράψω για να μην την πατήσει άλλος όπως εγω)..πάει για ντουζάκι μετά την ανάκριση που μ έκανε και βγαίνει με την πετσετουλα της..πολύ λεπτή ίσως στα όρια ανορεξίας( δεν με χάλαγε ήξερα ότι ήταν λεπτη)πεφτει λοιπον η κυρια να με ικανοποιησει και μ εκανε μια πιπα που ούτε το μισό εργαλείο μου δεν εβαζε μεσα (15-16 εκ)και πέφτω κάτω να κάνω και εγώ την δουλειά μ και τι να δω?? Η κοπέλα είχε τρίχες κομμένες από ξυρισμα..ξενέρωσα κατευθείαν της λέω μήπως να μου κάνεις πιπα να τελειώσω???τελείωσα εν τέλει πάω να κάνω ντουζάκι και βλέπω ένα ξυραφακι μέσα στις τρίχες χύμα στο ντουζ..ούτε να κάνει ένα ντουζ της προκοπής ούτε να το μαζέψει το ρημάδι..βγαινω απο το ντουζ της λέω είμαστε εντάξει και της είπα αν γίνεται να φύγει για να φύγω και εγώ..
LunaDream Girls
Συναντηση με την Luna αρχές Δεκέμβρη σε ξενοδοχείο προαστίου..πολύ εύκολη συνεννόηση με το γραφείο στην ώρα της η κυρία ανοιγω την πόρτα και βλέπω μια όμορφη παρουσία σε τσοντέ αναλογίες..πολύ ωραίο σώμα είχε τις ατέλειες της(λόγω γεννας) αλλά εμένα δεν με ενόχλησε καθόλου..πολυ ωραιο στηθος και απιθανος πατος (κρομα να μην τον δινει)..συστηθηκαμε στα λίγα αγγλικά που ξέρει είπαμε 2 κουβεντες και πήγε για ντουζάκι..στα του αγώνα η κοπέλα είναι μια πολύ δοτικη..παρά πολύ καλή πιπα με ωραίο κοιταγμα προς το μέρος μ σαν να το γουστάρει.. σκουφάκι και σε όλες τις στάσεις παίχτηκε δυνατό σεξ χωρίς σταματημό (υπήρχε τρομερή χημεία)η κοπέλα δεν μάσησε ίσα ίσα το γουσταρε αρκετά..άργησα πολύ να τελειώσω και έτσι τελείωσα μόνο 1 φορά..ντουζάκι και είπαμε αλλες 2 κουβεντες (αυτήν την φορά με translator)..την προτείνω ανεπιφύλακτα και ειδικά στα 90 ευρώ είναι δωράκι νομίζω
ΣοφίαΑνεξάρτητες Βίζιτες
Βλέπω δεν υπάρχουν κρητικές αναλαμβάνω να γράψω 1ος εγώ.. κανονισμός ραντεβού μέσω viber πολύ περίεργη συνεννόηση σε φάση έστελνα ένα μήνυμα λάμβανα μήνυμα 3 ώρες μετά το ίδιο γινόταν 3 μέρες για το κλείσιμο ενός ραντεβού..εν τέλει φτάνει η ώρα να έχουμε αποφασίσει ξενοδοχείο και ώρα..ξεκινάω σαν κύριος εγώ πάω εκεί 20 λεπτά πριν την ώρα για να περιποιηθω στέλνω το δωμάτιο που είχα όταν ήμουν έτοιμος και δεν εμφανίστηκε ποτέ η εν λόγω κυρία.. ποτέ δεν μ εστειλε ούτε μήνυμα κάτι.. της έστειλα στο viber είχε διαβάσει το μήνυμα που της είχα στείλει το δωμάτιο..την παίρνω τηλέφωνο δεν το σηκωνε..νευρίασα πλήρωσα ξενοδοχείο και εξαφανίστηκα..
AdriannaΑνεξάρτητες Βίζιτες
Οι περισσότεροι εδώ μεσα την γνωρίζουν..οπότε θα γίνω συνοπτικός και εγώ.. η γυναίκα αυτή ειναι το κάτι αλλο..είναι σε όλα της τέλεια..πάντα στην ώρα της πάντα οι υπηρεσίες της όλες τέλειες δεν έχω κάτι το αρνητικό..το στανταρακι μου και πολλών άλλων νομίζω..
Κατερίνα 20Ανεξάρτητες Βίζιτες
Με το Κατερινάκι έχουμε συναντηθεί 2 φορές..την 1η φορα ήταν το 2019 (covid) που ήταν πολύ τυπική μέχρι και τεστακι κάναμε(που είχε φέρει εκείνη) για να δούμε αν ήμουν θετικός και βρούμ αρνητικός οπότε ανοίχτηκε και εκείνη και περάσαμε τέλεια ( βασικα εγώ πέρασα υπέροχα για εκείνη δεν ξερω)..ήθελα λοιπόν να την ξανασυναντησω γιατί είχα στο μυαλό μ το ποσό καλά είχα περάσει και ξέρουμε όλοι ότι όταν περνάς καλά δεν το ξεχνάς..το ίδιο ισχύει και για το αντίστροφο..κανόνισα λοιπόν και 2η συνάντηση μέρα από αρκετό καιρό (2024) η τιμουλα της είχε πάει στα 250€..σε ξενοδοχείο κοντά στην Γλυφάδα λοιπόν έρχεται η κορασίδα μας με πολλά περισσότερα τατουάζ πράγμα που εμενα δεν με ενόχλησε και πιο έμπειρη θαρρώ.. δεν με αναγνώρισε όχι ότι το περίμενα κιολας..στα του αγώνα η τιμή της με τις υπηρεσίες που προσέφερε τουλάχιστον σε μένα δεν άξιζαν..παρά πολύ σοσιαλ σε φάση εντάξει δεν ήρθα να συζητήσουμε σαν να είμαστε φίλοι.. φάγαμε πάνω από 30 λεπτά στο να μονολογεί και να κοιτάει συνεχώς το κινητό της μπας και το ονλιφανς που είχε είχε κάποιο νέο.. τι να πω δεν σταματαγε να μιλάει.. στον πολύ λίγο χρόνο που απέμεινε μου έκανε στοματικό το οποίο θαρρώ πως ήταν πάρα πολύ καλό..σκουφάκι και γύρος που ήταν λίγο βιαστικός γιατί δεν είχαμε πολύ ώρα..στα δια ταύτα.. Ωραία γυναίκα πηδησιμη καλές υπηρεσίες δεν μπορώ να πω αλλά δεν κάνει για 1 ώρα.. τουλάχιστον 3+ αν θέλει κάποιος να μείνει ευχαριστημένος.. νομίζω τα 250 είναι ακραίο νούμερο πόσο μάλλον την εποχή που ζούμε..
Nelly INDΑνεξάρτητες Βίζιτες
Εδώ είμαστε εεεεε.. λοιπόν συναγωνιστές με την εν λογω κυρια έχουμε βρεθεί πάνω από 5-6 φορές.. κάθε φορά που συναντιομαστε αισθάνομαι σαν να είμαι με την σχέση μου και να πηδιομαστε σαν να μην υπάρχει αύριο..η κοπέλα είναι από τις πιο τίμιες του χώρου..πολύ καθαρή πολύ δυνατή στο ρουφιγμα ακόμα καλύτερη στο στήσιμο και στην πράξη..κοιτάει να σε ικανοποιήσει και με το παραπάνω..νομίζω έχει γίνει το στανταρακι μου τουλάχιστον 1-2 φορες το μήνα..όποιος έχει δοκιμάσει ξέρει.. και όποιος δεν έχει δοκιμάσει νομίζω χάνει ενα από τα καλύτερα ανεξάρτητα κορίτσια της Αθήνας..
ΧριστιάναΑνεξάρτητες Βίζιτες
Ένα από τα καλύτερα ελληνικά ανεξάρτητα κορίτσια που υπάρχουν στην Αθήνα..δεν θα πολυλογισω..η κοπέλα είναι πεντακαθαρη..στα του αγώνα δεν λέει οχι δεν προσποιείται και είναι ο εαυτός της σαν να το γουστάρει αυτό που κάνει..όποιος την έχει πάρει καταλαβαίνει τι εννοώ..
Nefeli StarΑνεξάρτητες Βίζιτες
Συναντηση με την εν λογω κυρια μετα απο πρόταση γνωστού μου φίλου που την ήξερε από κοντα( μένανε στην ίδια γειτονια) και μου είπε η κοπέλα είναι τσόντα..κλείσιμο ραντεβού σχετικά εύκολα και η συνάντηση έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο κέντρου..ήρθε στην ώρα της που ήταν και το μόνο θετικό..στα υπόλοιπα η κοπέλα ήταν αρκετά κάτω του μετριου..πιπα πολύ απλή χωρίς καν να βάζει ούτε την μισή σούστα μέσα.. σκουφάκι και πάμε να βάλουμε μπρος και...?? Με μαγκωνε με τα πόδια της σε οποιαδήποτε στάση και με εσφυγγε και δεν με αφηνε καν να μπω μέσα της..σε ερώτηση που της έκανα τι γίνεται η απάντηση της ήταν η εξής " έχω κάνει ένα χειρουργείο και ποναω"..το παράτησα τελείως ξενέρωσα και της είπα μήπως να τελειώσουμε με πιπα??εν τέλη δεν τελείωσα ποτέ και της είπα μια δικαιολογία για να φύγει..
Emilia BarakΑνεξάρτητες Βίζιτες
Η εμιλια είναι ένα μιλφακι της διπλανής πόρτας πηδησιμο εκ πρώτης όψης..κατά την γνώμη μου οι φωτογραφίες της δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα η κοπέλα είναι αρκετά μεγαλύτερη από αυτό που βλέπετε νομίζω χρειάζεται ανανέωση στις φώτο..στα του αγώνα η κοπέλα κάνει πολύ δυνατό στοματικό σε καυλωνει κυριολεκτικά αμεσως..παίρνει πρωτοβουλίες δεν μασάει και αυτό φαίνεται γιατί έχει αρκετά χιλιόμετρα..είναι μια αξιολογη περίπτωση που πιστεύω όλοι πρέπει να δοκιμάσουμε..
Neraida123.4Ανεξάρτητες Βίζιτες
Με την εν λόγω κυρια η συνεννόηση είχε γίνει μέσω Instagram που γρήγορα ανταποκριθηκε κανονίστηκε άμεσα το ραντεβού για την ίδια μέρα πράγμα σπάνιο..στα του αγώνα η γυναίκα είναι ο ορισμός του όπλου..μπήκε μέσα αεράτη ματς μουτς μετά από ελάχιστη κουβέντα να σπάσει ο πάγος ορμησε κατά πάνω μου και γαμηθηκαμε παντού..μου έδωσε και κωλαράκι δεν ξέρω αν το δίνει γενικά εγώ το τίμησα..ήπιαμε και την βοτκιτσα μας με αποκορύφωμα να βουτάει το εργαλείο μου στην βότκα και μετά να το ρουφάει ασταμάτητα..η γυναίκα του γουστάρει άπειρα αυτό που κανει(εμένα αυτό μου εβγαλε)..οποιος δεν έχει τιμήσει νομίζω αξίζει να δοκιμάσει..
MonicaΑνεξάρτητες Βίζιτες
Μονικαυλα λοιπόν συναγωνιστές..η κυρία λείπει αυτήν την περίοδο αλλά μόλις ξανά γυρίσει είναι θέμα χρόνου η συνάντηση μας..όσον αφορά τα σημαντικά η μονικαρα είναι το στυλ γυναίκας που σχεδόν οι περισσότεροι άντρες θα θέλανε στο κρεβάτι τους..τσόντα με καυλωτικη φωνή παθιαρικη και άκρως ερωτική..χωρος μα και μου.με τα μπαλόνια της τα σιλικονατα είναι ένα υπερθεαμα..τα δοκιμασαμε όλα δεν μασησε σε τίποτα.. σκυλί πολέμου..
SamanthaΑνεξάρτητες Βίζιτες
Συνεννόηση πάρα πολύ εύκολη και σαν να μην το έχω καταλάβει μπαμ να βρίσκομαι σε ξενοδοχείο και να την περιμένω..στην ώρα της η κυρία..μια Ρωσίδα που μιλάει ελληνικά αρκετά καλά..παρά πολύ γυμνασμένη με σιλικονατες βυζαρες και κοντρο αντρουα μαλλί..είχε όμως μια περίεργη θηλυκότητα αν και δεν φαινόταν στο εξωτερικό..ντουζάκι και μου ήρθε πολύ γρήγορα..πιπα υπέροχη χωρίς δοντάκι δουλεμένη καλά..κατάφερα να την κάνω να κατεβάσει κάποια υγρά στο γλείψιμο αλλά με ανυπομονησία σκουφάκι και γρήγορα στα 4..όπως και να την πηδηξα δεν είπε ποτέ τίποτα.. μόνο φώναζε και φώναζε αρκετά δυνατά ομως(δεν την έχω τόσο μεγαλη)τελικά τελείωσα..ντουζάκι λίγο κουσκους που ήταν μια χαρά τυπακι..δεν θα την ξανά έβλεπα γιατί δεν είναι ο τύπος μου όχι ότι έκανε κάτι λάθος ή ότι η τιμή της ήταν ψιλή..μια χαρά τυπακι είναι αξίζει μια προσπάθεια νομίζω..