Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Kiara Candy  (Your Angels)

Κριτικές Χρηστών

Nubinubnub AvatarNubinubnubΜηνύματα: 19 Κριτικές: 17

Ιστορίες: 0

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ Αξιολόγηση: 4.67 — 08/01/2025 - 19:28
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ Αξιολόγηση: 4.67 — 08/01/2025 - 19:28

Έχοντας δει υλικο απο γνωστο ελληνικο σαιτ λεω Ελληνίδα με τσοντε παρουσιαστικο δεν υπαρχει περιπτωση να μου ξεφυγει..εύκολη συνεννόηση με γραφειο και τσουπ ήρθε η Ciara στην ώρα της..ότι ειχα δει σε τσόντες της δεν αντιπροσωπευε αυτό που αντίκρισα εγώ..μπαίνοντας μεσα 1η κουβεντα ειναι "μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις το δωράκι μου??" Εντωμεταξύ της το ειχα αφησει σε εμφανη σημειο εκει που πρωτα ειχε αφησει την τσάντα της..η κοπέλα μου ήρθε πατημενη (κάτι είχε πιει..μαύρο άσπρο δεν μπορώ να ξερω)..όλο χαζογελαγε και έκανε ερωτήσεις..προσπάθησα να σπάσω τον πάγο αλλά χωρίς αποτέλεσμα αφού δεν ηταν ο εαυτός της(ντράπηκα να πάρω τηλ στο γραφείο γιατί δεν είμαι τέτοιος τύπος αλλά μια κριτική θα την γράψω για να μην την πατήσει άλλος όπως εγω)..πάει για ντουζάκι μετά την ανάκριση που μ έκανε και βγαίνει με την πετσετουλα της..πολύ λεπτή ίσως στα όρια ανορεξίας( δεν με χάλαγε ήξερα ότι ήταν λεπτη)πεφτει λοιπον η κυρια να με ικανοποιησει και μ εκανε μια πιπα που ούτε το μισό εργαλείο μου δεν εβαζε μεσα (15-16 εκ)και πέφτω κάτω να κάνω και εγώ την δουλειά μ και τι να δω?? Η κοπέλα είχε τρίχες κομμένες από ξυρισμα..ξενέρωσα κατευθείαν της λέω μήπως να μου κάνεις πιπα να τελειώσω???τελείωσα εν τέλει πάω να κάνω ντουζάκι και βλέπω ένα ξυραφακι μέσα στις τρίχες χύμα στο ντουζ..ούτε να κάνει ένα ντουζ της προκοπής ούτε να το μαζέψει το ρημάδι..βγαινω απο το ντουζ της λέω είμαστε εντάξει και της είπα αν γίνεται να φύγει για να φύγω και εγώ..

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 1 ώρα
Κόστος (€) 170
Ημερομηνία συνάντησης Παλαιότερα
Επανάληψη Ραντεβού Δεν θα ξαναπήγαινα
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad