|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 71 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: gamechanger
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,764
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
COVID-19 νέα και κουβέντα
|
Φήμη: 6706
(13-01-2023, 03:10 AM)Sexmaniac Έγραψε: Διαφορετικές πτυχές του θέματος, αγαπητέ. Με ψυχαναγκαστικά στοιχεία.

Σε παρακολουθω!
Sexmaniac Διαγραμμένος
(13-01-2023, 03:12 AM)AlfaArsenico Έγραψε: Σε παρακολουθω! 
Ε, ναι, τι να κάνεις κι εσύ. Δεν γίνεται κι αλλιώς, με τόσα που γράφω αυτόν τον καιρό.
Φήμη: 1125
Εχει δοκιμασει κανεας αλλος να δει αν το τσιμπουκι ειναι αποτελεσματικο εναντιων του κοβιντ;
Φήμη: 976
Σαν εμβολιο εννοεις τυπε; Νομιζω οτι δυσκολα μπορει να το ξερει κανεις
Sexmaniac Διαγραμμένος
Λέει κι ο Elon Musk, ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος με τα εμβόλια και διατυπώνει κάποιες ανησυχίες για το μέλλον.
(22-01-2023, 12:02 AM)Sexmaniac Έγραψε: Λέει κι ο Elon Musk, ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος με τα εμβόλια και διατυπώνει κάποιες ανησυχίες για το μέλλον.
Τυπε το μπανκιν νιους δεν το θεωρω σοβαρο για αρχη. Εγω εχω κανει τεσσερα και σταματαω εδω οπως τον περασα 3 φορες, και τις δυο τελευταιες παρα πολυ ελαφρια.
Με την Ομικρον παραλλαγη και τα φαρμακα που υπαρχουν, δεν χρειαζονται πλεον εμβολια. Αν βγει καμια καινουργια θανατηφορα παραλλαγη το συζηταμε ξανα.
Sexmaniac Διαγραμμένος
(22-01-2023, 12:19 AM)AlfaArsenico Έγραψε: Τυπε το μπανκιν νιους δεν το θεωρω σοβαρο για αρχη. Εγω εχω κανει τεσσερα και σταματαω εδω οπως τον περασα 3 φορες, και τις δυο τελευταιες παρα πολυ ελαφρια.
Με την Ομικρον παραλλαγη και τα φαρμακα που υπαρχουν, δεν χρειαζονται πλεον εμβολια. Αν βγει καμια καινουργια θανατηφορα παραλλαγη το συζηταμε ξανα.
Καλά, εσύ είσαι βουτηγμένος στα εμβόλια και τις μεταλλάξεις, αδερφέ. *lol*
Υπάρχουν και άλλοι που δεν συμμετείχαν με τον ίδιο ενθουσιασμό στον όλο ντόρο γύρω από τον Κορωνοϊό. Ούτε SMS, ούτε Rapid Test, ούτε εμβόλια. Επειδή το ένα φέρνει τ´ άλλο.
(22-01-2023, 12:24 AM)Sexmaniac Έγραψε: Καλά, εσύ είσαι βουτηγμένος στα εμβόλια και τις μεταλλάξεις, αδερφέ. *lol*
Υπάρχουν και άλλοι που δεν συμμετείχαν με τον ίδιο ενθουσιασμό στον όλο ντόρο γύρω από τον Κορωνοϊό. Ούτε SMS, ούτε Rapid Test, ούτε εμβόλια. Επειδή το ένα φέρνει τ´ άλλο.
Εγω περασα Covid πριν τα εμβολια για να καταλαβεις, καλοκαιρι του 21. Τις τελευταιες δυο φορες εμβολιασμενος. Τι λεμε τωρα!
Φήμη: 409
Οτι και αν περασα προσωπικα ηταν ελαφρυ και δεν μου εμεινε κανενα κουσουρι οπως λενε αλλοι...
Φήμη: 611
Τωρα με τις τρεις ιωσεις προσπθησαν να μας τρομοκρατησουνε αλλα απετυχαν
|
|
|