|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 73 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: gamechanger
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,726
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
COVID-19 νέα και κουβέντα
|
Φήμη: 858
Ο επιχειρηματιας αυτο θελει, να βγαλει λεφτα και αυτο το κανουμε ολοι μας.
Sexmaniac Διαγραμμένος
(09-01-2023, 02:58 AM)rologas Έγραψε: Ο επιχειρηματιας αυτο θελει, να βγαλει λεφτα και αυτο το κανουμε ολοι μας.
Είναι κι αυτό μια οπτική γωνία. Δεν είναι όμως απαραίτητα αποδεκτό για τον καθένα, ότι χάρη στα όποια εμβόλια και φαρμακευτικές αγωγές, θα μειωθεί σταδιακά η πληθυσμιακή αντιπροσώπευση των λιγότερο παραγωγικών ηλικιών.
Δηλαδή ότι θα πεθαίνουν οι άνω των 50 όλο και πιο αιφνιδιαστικά, πιο αναπάντεχα, πιο γρήγορα.
Sexmaniac Διαγραμμένος
(09-01-2023, 11:56 AM)Sexmaniac Έγραψε: Είναι κι αυτό μια οπτική γωνία. Δεν είναι όμως απαραίτητα αποδεκτό για τον καθένα, ότι χάρη στα όποια εμβόλια και φαρμακευτικές αγωγές, θα μειωθεί σταδιακά η πληθυσμιακή αντιπροσώπευση των λιγότερο παραγωγικών ηλικιών.
Δηλαδή ότι θα πεθαίνουν οι άνω των 50 όλο και πιο αιφνιδιαστικά, πιο αναπάντεχα, πιο γρήγορα.
Ως τώρα τα επικαιροποιημένα εμβόλια, αυτά που βγήκαν από τον Οκτώβριο του 2022 και μετά, δεν έχουν πιάσει, δεν ήταν μέχρι πρόσφατα διαθέσιμα. Αλλά ίσως ήρθε η ώρα, να τα προωθήσουν περισσότερο τώρα.
Εξάλλου, μπορεί και πάλι πολλοί από τους συμπολίτες μας να είναι πεπεισμένοι, ή να πειστούν στην πορεία, ότι χρειάζονται τη μία ή την άλλη δόση εμβολίου ακόμη.
Φήμη: 857
Εγω ειχα καποια συμπτωματα αυτα τα δυο χρονια αρκετες φορες αλλα δεν ξερω αν ηταν κοβιντ. Δεν φιλαγομαι πλεον γιατι οτι και αν περασα ηταν πολυ ηπιο.
Φήμη: 368
Ελαχιστοι θα κανουν πλεον το εμβολιο αλλα εγω πιστευω μονο καλο μας εκανε και κακο κανενα.
Sexmaniac Διαγραμμένος
(10-01-2023, 04:22 AM)shiny Έγραψε: Ελαχιστοι θα κανουν πλεον το εμβολιο αλλα εγω πιστευω μονο καλο μας εκανε και κακο κανενα.
Η αλήθεια είναι, ότι κι εγώ που μουλάρωσα και δεν έστειλα SMS ποτέ, ράπιντ τεστ δεν έκανα κανένα, και ούτε τα όποια εμβόλια φυσικά, επίσης δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, αν έκανε κάποιο κακό.
Ναι, καταρρέουν πολλοί ξαφνικά, είτε αθλητές, είτε παχύσαρκοι, είτε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι φταίνε τα εμβόλια. Ακόμη κι εκείνοι που πάθαν κάτι μικροεγκεφαλικά, κι άρχισαν να τραυλίζουν ή να μην μπορούν να κινήσουν δάχτυλα αμέσως μετά τον εμβολιασμό, ίσως να ήταν κι από πριν οριακοί, κι απλώς να έτυχε.
Ούτως ή άλλως, το πλήρες φάσμα συνεπειών από πειραματικά φάρμακα διαφαίνεται συχνά 7-8 χρόνια μετά. Δηλαδή, προς το τέλος της τρέχουσας δεκαετίας θα ξέρουμε πιο πολλά, πιστεύω.
Στο κάτω-κάτω, ο καθένας με τη μοίρα του, κι όταν έρθει η ώρα του.
Sexmaniac Διαγραμμένος
(10-01-2023, 12:16 PM)Sexmaniac Έγραψε: Η αλήθεια είναι, ότι κι εγώ που μουλάρωσα και δεν έστειλα SMS ποτέ, ράπιντ τεστ δεν έκανα κανένα, και ούτε τα όποια εμβόλια φυσικά, επίσης δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, αν έκανε κάποιο κακό.
Ναι, καταρρέουν πολλοί ξαφνικά, είτε αθλητές, είτε παχύσαρκοι, είτε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι φταίνε τα εμβόλια. Ακόμη κι εκείνοι που πάθαν κάτι μικροεγκεφαλικά, κι άρχισαν να τραυλίζουν ή να μην μπορούν να κινήσουν δάχτυλα αμέσως μετά τον εμβολιασμό, ίσως να ήταν κι από πριν οριακοί, κι απλώς να έτυχε.
Ούτως ή άλλως, το πλήρες φάσμα συνεπειών από πειραματικά φάρμακα διαφαίνεται συχνά 7-8 χρόνια μετά. Δηλαδή, προς το τέλος της τρέχουσας δεκαετίας θα ξέρουμε πιο πολλά, πιστεύω.
Στο κάτω-κάτω, ο καθένας με τη μοίρα του, κι όταν έρθει η ώρα του.
Με λίγα λόγια υποστηρίζω, θα έχει για χρόνια σασπένς η υπόθεση, επειδή ως γνωστόν, «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά». *λολ*
Φήμη: 1070
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο, αυτη ειναι η φιλοσοφια που θα πρεπει να εχουμε για να εχει το κρατος το κεφαλι του ησχυχο...
Sexmaniac Διαγραμμένος
Καλά, τόσο καιρό την περιμένουμε την Κράκεν. Τώρα ήρθε ! *λολ*
Sexmaniac Διαγραμμένος
25000 εμβολιασμούς τους κάνουμε ακόμη κάθε εβδομάδα, και συνολικά έχουμε ξεπεράσει τα 22 εκατομμύρια εμβολιασμούς, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία.
Πιστεύω σιγά - σιγά να είναι έτοιμο το τείχος ανοσίας. Μόνο κάποιοι δύσπιστοι επιμένουν να μιλάνε για «τείχος ανοΗσίας» *λολ*
|
|
|