|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 20 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: ELchapou
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,990
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Ανέκδοτα
|
Φήμη: 8318
(10-03-2025, 03:57 PM)Sikelos Έγραψε: Η σκηνή στο στρηπτιζάδικο.
Μπαίνει ένας ανύποπτος και ω! του θαύματος, στην πρώτη σειρά υπάρχει μια άδεια θέση. Πάει και κάθεται!
Με το που βγαίνει η πρώτη χορεύτρια (ε, πώς αλλιώς να την πούμε στη σκηνή, ο τύπος που καθότανε πίσω απ' τον ανύποπτο αρχίζει να φωνάζει:
- Ώπα το μωρό. Αυτό περίμενα!
Ο ανύποπτος γυρνάει προς τα πίσω και ρίχνει στον ταραξία ένα αυστηρό βλέμμα.
Καθώς προχωράει η παράσταση, η χορεύτρια βγάζει τη μπλούζα της και αποκαλύπτει δυο μικρές φούντες, που έπαιζαν το ρόλο του στηθόδεσμου. Ο ταραξίας άρχισε πάλι:
- Έλα παιδί μου! Κούνα τα αυτά τα πράματα!
Ξαναγυρνάει προς τα πίσω ο ανύποπτος και του λέει:
- Ηρέμησε, ρε φίλε! Τι πράματα είναι αυτά;
Μετά από λίγο η χορεύτρια με μια ξαφνική κίνηση, πετάει και τη φούστα της και αποκαλύπτει ένα απειροελάχιστο κάλυμμα, απ' αυτά που βρίσκονται στο μεταίχμιο του νόμου περί δημοσίας αιδούς, αν φορεθούν στην ακροθαλασσιά.
Ο τύπος από πίσω χάλασε τον κόσμο:
- Έλα, γλύκα μου. Πάμε μέχρι το τέλος!
Ο ανύποπτος γυρνάει πάλι και λέει:
- Δε βγάζεις το σκασμό, λέω εγώ;
Σε λίγο, η χορεύτρια, με μια αισθησιακή κίνηση, ξάπλωσε στο πάτωμα και έβγαλε τα φουντάκια της και το απειροελάχιστο βρακί της και ο ενθουσιασμός μέσα στο στηπτιτζάδικο έφτασε στο κατακόρυφο.
Ο τύπος όμως πίσω απ' τον ανύποπτο παρέμεινε ήσυχος. Γυρνάει για μια ακόμη φορά ο ανύποπτος και τον ρωτάει:
- Δε μου λες, ρε φίλε; Πού πήγε ο ενθουσιασμός σου τώρα;
- Στην πλάτη σου!!!!!!!!!!!!!!
άπαιχτος ο από πίσω .
Φήμη: 32981
(10-03-2025, 03:57 PM)Sikelos Έγραψε: Η σκηνή στο στρηπτιζάδικο.
Μπαίνει ένας ανύποπτος και ω! του θαύματος, στην πρώτη σειρά υπάρχει μια άδεια θέση. Πάει και κάθεται!
Με το που βγαίνει η πρώτη χορεύτρια (ε, πώς αλλιώς να την πούμε στη σκηνή, ο τύπος που καθότανε πίσω απ' τον ανύποπτο αρχίζει να φωνάζει:
- Ώπα το μωρό. Αυτό περίμενα!
Ο ανύποπτος γυρνάει προς τα πίσω και ρίχνει στον ταραξία ένα αυστηρό βλέμμα.
Καθώς προχωράει η παράσταση, η χορεύτρια βγάζει τη μπλούζα της και αποκαλύπτει δυο μικρές φούντες, που έπαιζαν το ρόλο του στηθόδεσμου. Ο ταραξίας άρχισε πάλι:
- Έλα παιδί μου! Κούνα τα αυτά τα πράματα!
Ξαναγυρνάει προς τα πίσω ο ανύποπτος και του λέει:
- Ηρέμησε, ρε φίλε! Τι πράματα είναι αυτά;
Μετά από λίγο η χορεύτρια με μια ξαφνική κίνηση, πετάει και τη φούστα της και αποκαλύπτει ένα απειροελάχιστο κάλυμμα, απ' αυτά που βρίσκονται στο μεταίχμιο του νόμου περί δημοσίας αιδούς, αν φορεθούν στην ακροθαλασσιά.
Ο τύπος από πίσω χάλασε τον κόσμο:
- Έλα, γλύκα μου. Πάμε μέχρι το τέλος!
Ο ανύποπτος γυρνάει πάλι και λέει:
- Δε βγάζεις το σκασμό, λέω εγώ;
Σε λίγο, η χορεύτρια, με μια αισθησιακή κίνηση, ξάπλωσε στο πάτωμα και έβγαλε τα φουντάκια της και το απειροελάχιστο βρακί της και ο ενθουσιασμός μέσα στο στηπτιτζάδικο έφτασε στο κατακόρυφο.
Ο τύπος όμως πίσω απ' τον ανύποπτο παρέμεινε ήσυχος. Γυρνάει για μια ακόμη φορά ο ανύποπτος και τον ρωτάει:
- Δε μου λες, ρε φίλε; Πού πήγε ο ενθουσιασμός σου τώρα;
- Στην πλάτη σου!!!!!!!!!!!!!! τον πηρανε τα σκαγια
Φήμη: 13514
Η γυναίκα στον άνδρα της..
-Γιώργο, σήμερα Θα κάνουμε έρωτα όσες φορές θέλω, μέχρι που να βαρεθώ...
- Ό,τι πεις αγάπη μου..
Ξάπλωσαν και άρχισαν! Αφού το έκαναν δύο φορές,σταμάτησε ο σύζυγος.
- Γιώργο, είπαμε όσες φορές θέλω...
Πάλι ο Γιώργος άλλη μια φορά και ήταν έτοιμος να κοιμηθεί..
-Γιώργο, είπαμε όσες φορές θέλω.
Ξανακάνει κουράγιο ο Γιώργος, το έκαναν άλλη μια φορά και έτοιμος
πλέον να καταρρεύσει της λέει ότι δεν μπορεί άλλο και ότι πρέπει να
κοιμηθεί.
Εκείνη συνεχίζει και λέει:
-Γιώργο, είπαμε όσες φορές θέλω!
Κάνοντας άλλη μια προσπάθεια και ύστερα από πολύ ώρα τελείωσε άλλη μια φορά ο Γιώργος και σηκώθηκε να πάει στο μπάνιο...
Η γυναίκα του περίμενε 5 λεπτά, 10 λεπτά, μισή ώρα, στο τέλος σηκώθηκε να πάει να δει τι έπαθε ο Γιώργος..
Πηγαίνει στο μπάνιο και βλέπει το Γιώργο να είναι μπροστά στη λεκάνη να κάνει το σταυρό του και να λέει:
- Βγες πουλάκι μου, ΜΟΝΟ θα κατουρήσεις .
Φήμη: 20588
Φήμη: 8593
(14-03-2025, 12:34 AM)drizzt Έγραψε: Ο μπαμπάς μου
4 ετών: Ο μπαμπάς μου μπορεί να κάνει τα πάντα!
7 ετών: Ο μπαμπάς ξέρει τόοοσα πολλά!
8 ετών: Ο μπαμπάς μου δεν ξέρει τελικά και τόσα πολλά.
12 ετών: Ο μπαμπάς μου δεν ξέρει τι του γίνεται.
14 ετών: Ο πατέρας μου; Άσε καλύτερα!
21 ετών: Ωχ, πάλι αυτός μπροστά μου!
25 ετών: Κάτι ξέρει για το θέμα ο πατέρας μου αλλά όχι και πολλά πράγματα.
30 ετών: Θα πρέπει να μάθω τι ξέρει ο πατέρας μου για το θέμα.
35 ετών: Πριν αποφασίσουμε ας ζητήσουμε και τη γνώμη του μπαμπά.
50 ετών: Τι άραγε να πίστευε ο πατέρας γι΄αυτό;
60 ετών: Τελικά ο πατέρας μου είχε τεράστια εμπειρία!
65+ετών: Α ρε πατέρα! Μακάρι να ζούσες και να μιλούσαμε σήμερα οι δυο μας!»
αληθινο
Πηγαίνει ενας τυπος με 69 πτυχία,2 διδακτορικά και 7 γλώσσες για δουλεια σε μια εταιριά και του λέει το αφεντικό:
-Θα σε προσλάβω με 500 ευρω το μήνα και θα δουλεύεις 10-12 ώρες την μέρα,κάνοντας εξωτερικές δουλειές και κάποιες αγγαρείες(π.χ. καφέδες, καθαριότητες) και τα Σαββατα θα σε χρειάζομαι για κανά 6ωρο!!
-Εγώ αφεντικό αν με προσλάβεις θα ερχομαι κάθε μέρα 15 ώρες εδώ και θα αναλάβω όλες τις καθαριότητες τις εταιρίας και αν θες και τίποτα ψώνια για το σπίτι!!,του λέει ο υποψήφιος υπάλληλος.
-Τώρα λες μαλακίες, του λέει το αφεντικό.
-ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΠΡΩΤΟΣ!!
Είναι μια ξανθιά και μια μελαχρινή και βλέπουν ειδήσεις . Το δελτίο είναι σχετικά με ένα τύπο που απειλεί να αυτοκτονήσει πηδώντας από ένα ουρανοξύστη .
Μετά από λίγο μπαίνουν σπόντα διαφημίσεις : Λέει η ξανθιά :
- Βάζω στοίχημα 20 χιλιάρικα ότι δεν θα πηδήξει .
- Πάει ! Γυρνάμε στο δελτίο όπου μετά από λίγη ώρα ο τύπος πηδάει .
- Ορίστε , πάρε τα 20 χιλιάρικά σου .
- Δεν μπορώ να τα δεχτώ . Παραήταν εύκολο .
- Μα επιμένω !
- Κοίτα , για να σου πω την αλήθεια , είχα δει το ίδιο πράγμα στο δελτίο των έξι και έτσι ήξερα ότι θα πηδήξει .
- Κι εγώ το είχα δει αλλά δεν πίστευα ότι είναι τόσο ηλίθιος να πηδήξει και δεύτερη φορά .
Ο Τοτός στην δασκάλα του:
- Κυρία, θα τιμωρούσατε ποτέ κανέναν για κάτι που δεν έκανε;
- Φυσικά και όχι!
- Ωραία, γιατί δεν έκανα την εργασία μου!
Φήμη: 7981
Φήμη: 7981
(17-03-2025, 06:49 PM)Sikelos Έγραψε: Πηγαίνει ενας τυπος με 69 πτυχία,2 διδακτορικά και 7 γλώσσες για δουλεια σε μια εταιριά και του λέει το αφεντικό:
-Θα σε προσλάβω με 500 ευρω το μήνα και θα δουλεύεις 10-12 ώρες την μέρα,κάνοντας εξωτερικές δουλειές και κάποιες αγγαρείες(π.χ. καφέδες, καθαριότητες) και τα Σαββατα θα σε χρειάζομαι για κανά 6ωρο!!
-Εγώ αφεντικό αν με προσλάβεις θα ερχομαι κάθε μέρα 15 ώρες εδώ και θα αναλάβω όλες τις καθαριότητες τις εταιρίας και αν θες και τίποτα ψώνια για το σπίτι!!,του λέει ο υποψήφιος υπάλληλος.
-Τώρα λες μαλακίες, του λέει το αφεντικό.
-ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΠΡΩΤΟΣ!!
δυστυχως εχει δοση αληθειας . . .
|
|
|