|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 26 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,058
» Τελευταίο μέλος: Puck
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,954
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Ανέκδοτα
|
Φήμη: 13514
Ύστερα από το πολυπόθητο σεξ, ο γέρος με τη γριά -και οι δύο τρόφιμοι γηροκομείου- είναι ξαπλωμένοι αγκαλιά και χαλαρώνουν.
- Αααααχ ρε γ@μώτο, σκέφτεται ο γέρος, αν ήξερα από πριν ότι ήταν παρθένα θα την πρόσεχα πιο πολύ.
- Που να πάρει η οργή, σκέφτεται η γριά, αν ήξερα ότι θα του σηκωνόταν θα έβγαζα την κιλότα μου..
Φήμη: 5463
(25-04-2024, 01:25 PM)arpagas Έγραψε: Μια παντρεμένη κερατώνει τον άντρα της.
Όποτε έρχεται ο εραστής της, κρύβει το γιο της στη ντουλάπα.
Μια μέρα η γυναίκα ακούει το αυτοκίνητο του άντρα της απ'
έξω απ' το σπίτι και βάζει και τον εραστή της στη ντουλάπα.
Μέσα στη ντουλάπα, το παιδί λέει:
«Πολύ σκοτάδι είναι εδώ μέσα!»
«Ναι, είναι» του απαντάει ο άντρας.
«Θέλεις ν' αγοράσεις μια μπάλα ποδοσφαίρου;»
«Όχι, ευχαριστώ»
«Έχω την εντύπωση ότι θέλεις ν' αγοράσεις μια μπάλα ποδοσφαίρου» συνεχίζει ο μικρός εκβιαστής.
«Εν τάξει. Πόσο;» τον ρωτάει ο άντρας, αφού αναλογίστηκε σε τι κατάσταση βρισκότανε.
«55.000» του απαντάει ο μικρός.
«ΠΟΣΟΟΟ;» αναφωνεί ο άντρας, αλλά επειδή η κατάσταση δε σήκωνε παζάρια, πληρώνει τα 55 χιλιάρικα.
Την επόμενη βδομάδα ξανά η ίδια ιστορία και ο εραστής ξαναβρέθηκε στην ντουλάπα, μαζί με το μικρό.
«Πολύ σκοτάδι είναι εδώ μέσα», αρχίζει ο μικρός.
«Ναι, είναι», ξαναλέει ο άντρας.
«Θέλεις ν' αγοράσεις ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια;»
«Εν τάξει. Πόσο;»
«95.000» λέει το παιδάκι και η συμφωνία έκλεισε αμέσως.
Τη επόμενη Κυριακή ο πατέρας του παιδιού λέει στο γιο του:
«Δεν παίρνεις τη μπάλα και τα ποδοσφαιρικά παπούτσια σου, να πάμε να ρίξουμε καμιά κλωτσιά;»
«Δε γίνεται. Τα πούλησα!» λέει το παιδί.
«Και πόσα έπιασες για δαύτα;» ρωτάει ο πατέρας, περιμένοντας ν' ακούσει για είσπραξη σε καραμέλες και σοκολάτες.
«150.000 δραχμές» του λέει ο πιτσιρίκος.
«ΕΚΑΤΟΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ! Αυτό είναι ληστεία! Πάμε στην εκκλησία τώρα αμέσως. Πρέπει να εξομολογηθείς στον παπά την αμαρτία σου και να ζητήσεις συγχώρεση» λέει πατέρας και τον πάει στην εκκλησία σέρνοντας.
Το παιδί συναντιέται με τον παπά, σε μια απόμερη γωνιά της εκκλησίας, όπου θα λάβαινε χώρα η εξομολόγηση.
«Πολύ σκοτάδι είναι εδώ μέσα!»
Και ο παπάς:
«Κάθισε κάτω και μην αρχίζεις τις ίδιες μαλακίες ΚΑΙ εδώ πέρα».
Του βγήκε ξινό το σεξ.
Φήμη: 13514
Φήμη: 25651
Φήμη: 7981
Φήμη: 8073
(24-02-2025, 12:19 AM)topscorer Έγραψε: ![[Εικόνα: attachment.php?aid=110180]](https://sexclub.gr/forum/attachment.php?aid=110180)
Ο κρητικαρος είναι άνδρας σωστός και πληρώνει πάντα.
Φήμη: 18285
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Φήμη: 7981
Ένας κλέφτης αποφασίζει να κλέψει ένα σπίτι πλουσίων. Το παρακολουθεί μαθαίνει πότε θα λείπουν και το βράδυ εξοπλισμένος με όλα τα σύνεργα μπαίνει μέσα. Εξουδετερώνει το συναγερμό και εκεί που κλέβει ακούει μια φωνή.- "Ο Ιησούς σε βλέπει και θα σε τιμωρήσει."Ξαφνιασμένος κοιτάει να δει από που έρχεται η φωνή αλλά μη βλέποντας τίποτα συνεχίζει τη δουλειά του. Οπότε σε λίγο ξανακούει τη φωνή να του λέει:- "Ο Ιησούς σε βλέπει και θα σε τιμωρήσει."Αποφασισμένος να δει από που έρχεται η φωνή βλέπει ένα παπαγαλάκι.- "Εσύ μιλάς και με τρόμαξες;"- "Ναι, εγώ."- "Μπα και πως σε λένε;"- "Όμηρο."- "Όμηρο; Μα καλά τι όνομα είναι αυτό για παπαγάλο;"- "Γιατί είναι το Ιησούς όνομα για ντόπερμαν;"
Φήμη: 11691
(13-02-2025, 05:56 PM)mad_max Έγραψε: Κάποιος πάει σε ένα μπαρ και παραγγέλνει 6 τεκιλες , ο μπάρμαν τον ρωτάει
«γιατί τόσες πολλές»
«γιορτάζω την πρώτη πίπα στην ζωή μου» λέει ο θαμώνας .
«συγχαρητήρια , άλλη μια τεκιλα από μένα» του λέει ο μπάρμαν.
Ο θαμώνας είπε «Όχι ευχαριστώ , αν δεν πάρουν την γεύση απ το στόμα μου οι 6 τεκιλες
άλλη μια δεν θα κάνει τίποτα»
Δεν γέλασα πολύ.
Φήμη: 32968
(04-03-2025, 12:11 AM)Sikelos Έγραψε: Ήταν ένας κυνηγός και ένας ψαράς και μιλούσαν.
Σε μια στιγμή ο ψαράς λέει:
-"Εγώ μια φορά που ψάρευα, έπιασα μια τσιπούρα ίσα με 20 κιλά!
-"Σιγά ρε φίλε , κόψε κάτι!", λέει ο κυνηγός.
-"Τι δεν με πιστεύεις;", λέει ο ψαράς!
Τότε ο κυνηγός του λέει:
- "Εντάξει!! και εγώ είχα μια φορά που πήγα για κυνήγι στο δάσος, βλέπω ένα θάμνο να κουνιέται, του χτυπάω μια τουφεκιά και ήταν πίσω απο τον θάμνο ένας άλλος κυνηγός και τον σκότωσα.
Κοιτάζω πίσω μου και βλέπω τρεις δασοφύλακες να με παρακολουθούν, γυρίζω με το αυτόματο και τους σκότωσα όλους.
Τους κουβαλάω για να τους κρύψω.
...Ξαφνικά βλέπω να έρχεται ένα πούλμαν με παιδιά...
Αφωνος ο ψαράς λέει:
- "Μην μου πεις ότι τα σκότωσες και αυτά βρε αθεόφοβε!"
- "Αμα δεν κόψεις και εσύ 19 κιλά από την τσιπούρα σου, όλους θα τους σκοτώσω!!!!"
δημοκρατικες διαδικασιες
|
|
|