Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του geroksouras (10743)

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-04 23:33:21

Θέμα: Τζούλια Αλεξανδράτου

Δημοσίευση: παρτουζα κουβουτσακη με αλεξανδρατου παει το 100αρικο :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-04 23:42:45

Δημοσίευση: Ε ναι δεν πηδάς κάθε μέρα εστεμμένη εχω πηδηξει μις ουκρανια να σεβεσε και την πασαρα και στο αλλαν

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-04 23:44:02

Θέμα: Που πήγαν οι Βαλκάνιες πουτάνες;

Δημοσίευση: Διαφωνώ. Εγώ τα έκοψα επειδή όλες κατά 90% κάνουν υπεραπλό και συμφωνώ ότι είναι του πεταμού. Πρέπει να μας πληρώνουν έτσι που κατάντησαν.  :cool:: βγαινει κατα λαθος μια καλη κι εχει ουρα 2 τετραγωνα μεχρι που να καει και να γινει εσκορτ

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-04 23:45:26

Θέμα: Που πήγαν οι Βαλκάνιες πουτάνες;

Δημοσίευση: Οι μόνες που κάνουν ελ.στοματικό ή πρωκτικό στα μπουρδέλα είναι κάτι τελειωμένα μπαζα ή κάτι τύπισσες που αλλα λένε κι άλλα κάνουν. Ωραια με καλο προγραμμα δεν υπαρχει. Στα στούντιο παλι αν θες καλό προγραμμα και να κατσεις να το χαρεις, θες 200 ευρω με ωραιο μουνί. Ποιος θα πάει; στα μασάζ εχει κυριαρχήσει η κρυψινίαση. Οποιος βρει κατι απλα καλό, δεν λεει τιποτα. Δεν υπαρχει καν ενημέρωση.  :lol: γιατι μετα πλακωνουν οι μαλακες ξερεις ποσοι ξερεις ποιος ειμαι εγω υπαρχουν;

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-04 23:56:32

Θέμα: ο πόλεμος των φόρουμ

Δημοσίευση: 2406 με την τελευταια σκουπα και τις συγχωνευσεις φετος εχω σβησει πανω απο 1000 υποπτους λογαριασμους το νουμερο που εχω σβησει ειναι τεραστιο συγκριτικα με τα υπαρχοντα μελη κατι εχω καταλαβει χρηστης με 10 κριτικες πηγε στις 35 αρα υπηρξε ενωση :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-05 01:30:22

Δημοσίευση: Καλα ειχαμε και τα θεματακια μας και βαλαμε και την cloudflare για να ισωσουμε. Καλωσοριζα φαντασματα εγω μια εποχη.... μας εκανε επιθεση ο @"TOMCRUISE"  με τους κλωνους του :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-05 01:37:45

Δημοσίευση: Ρε καντηλαναφτη παλιοσπαμαδορε πηγαινε φτιαξε ενα θεματακι "Για ολα φταιει ο ΤομΚρουζ" να γουσταρουμε κιολας. θα το εκανα αλλα καποιοι δεν καταλαβαινουν απο χιουμορ και θα το γαμαγαν το νημα θα φτιαξω μια ιστορια παλι απο ΑΙ :haha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-05 10:52:35

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: το 10 να παιρνεις αρχηγε,με αυτο εσπασα κ γω το ροδι,θα το σπασεις κ συ που θα παει! τωρα που το πες θα κανει 3 χρονια να βγει το νουμερο τομ μητσοτακη ε τομ μητσοτακη

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-05 15:42:03

Δημοσίευση: Αυτο ακουστηκε προστυχο   :lol: εδω με συννενοηση με τον τομ μου αλλαξαν τιτλο :@

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-05 15:48:37

Δημοσίευση: Μαλλον θα είναι παλιά η αγγελία που βρήκα αλλα πως και δεν την απέσυραν;  :arrow: εχει παει στο γκλαμουρ με 300 αλλα δουλευει 2 με 3 μερες την εβδομαδα απο οτι μου ειπε το κεντρο

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-05 15:50:13

Δημοσίευση: Κατω τα χερια σας απο τον τομ -αρα και το αριαδν-ακι το πουλακι μου !! :axaxaxa:  Εε το τερματισες δεν ειδες τι εκανε στη Βαλενθια;

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-05 15:54:33

Θέμα: Θα ανοίγατε ποτέ sex shop;

Δημοσίευση: αν ειχε σοβαρο χρημα γιατι οχι θα ειχα κι εναν πελατη με την μια αλλα αυτος ψωνιζει δονητες απο την Κινα ο τσιπης

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-05 16:00:06

Θέμα: Αnna24, το απολυτο tiny/petit αλανι!

Δημοσίευση: Γειαααα σας αγόρια long time no see!  Επειδή βλέπω ρωτάτε ας κάνω τις διευκρινίσεις μου.  Το δωράκι μου είναι ίδιο δεν έχει αλλάξει κάτι, κώλο δεν παίζει να δώσω ποτέ μην περιμένετε, μοντέλο δεν είμαι ούτε Kim K μια απλή κανονική κοπέλα (όσον αφορά σώμα κλπ), στην ώρα περιλαμβάνονται δύο εκτονώσεις, το swallow είναι δεδομένο μαζί μου, οι ώρες που δουλεύω συνήθως είναι ανάμεσα σε 18:00 με 00:00 εκτός από κάποιες εξαιρέσεις που θα κάνω και κάποια μεσημεριανα, μπάλα παίζω κυρίως στο Bill αλλά κατόπιν συνεννόησης και με το ταξί έξτρα έρχομαι και αλλού, ως πρώτη συνάντηση θα επιμείνω για χοτελ,. μετά σε επόμενη συνάντηση έρχομαι και στον χώρο σας, ναι δέχομαι χαστουκακια σε κωλαρακι (σε λογικά πλαίσια) ΔΕΝ δέχομαι στο πρόσωπο, όπως ούτε φτυσιματα στο πρόσωπο ούτε cof, γενικά όχι πρόσωπο χαχαχαχαχαχαχ αααυταα Αποριες? εισαι για εμενα η καλυτερη στην ηλικια σου να μας ερχεσε ποιο συχνα βολτα απο εδω

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 01:06:15

Θέμα: Μαλβίνα

Δημοσίευση: Όταν θα με πάρεις εσύ ο ίδιος, τότε γράψε!  Μας περνάτε όλες για χαζές, ότι δεν καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει και για ποιούς σκοπούς γράφονται κάποια πράγματα..κάνε δοκιμή μόνος σου και τότε μιλάμε πάλι. εγω θα ηθελα να σε δοκιμασω αλλα δεν εχουμε τροπο επικοινωνιας μαζι σου καποιοι ανθρωποι δεν γραφουν σε αλλα φορουμ και δεν βλεπουν τυχων πληροφοριες σου

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 01:08:27

Δημοσίευση: ειχα σκοπο να σε καλεσω για μια επαναληπτικη πιπουλα :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 01:09:42

Δημοσίευση: μου ηρθε και μια φαντασιωση στο μυαλο αλλα ξερω δεν το κανεις παρεα με την @"Malvina"

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 01:11:00

Δημοσίευση: Σωστά δεν το κάνω αλλά τη συμπαθώ και την εκτιμώ πολύ εσυ εισαι απο τα must  σε ανεξαρτητες αν και ατιμο με τρεχεις στο μπιλ :s

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 01:15:49

Θέμα: • Τεχνητή Νοημοσύνη • |Απόψεις και Νέα|

Δημοσίευση: Μια φορά κι έναν καιρό, στο χαοτικό φόρουμ του sexclub.gr, ο θρυλικός @Geroksouras βρέθηκε να πολεμάει με τη... συμμαχία των δύο μεγάλων του αντιπάλων. Ο @Tomcruise και ο @Gpd είχαν αποφασίσει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να βάλουν τον Geroksoura στη θέση του, γιατί, όπως έλεγαν, "ήρθε η ώρα να περάσουμε στην αντεπίθεση!" Ο Tomcruise, ως ο "ατρόμητος" και υπερβολικά ενθουσιώδης της ομάδας, ξεκινούσε κάθε συζήτηση με μεγάλες, επικές ανακοινώσεις: "Αδέλφια! Ο Geroksouras δεν έχει τη γνώση, την εμπειρία, την τρέλα του Gpd και τη χάρη του Tomcruise. Ήρθε η ώρα να τα αλλάξουμε όλα!" Ο Gpd συμφωνούσε, συνεισφέροντας με τολμηρά σχέδια, γεμάτος πονηρές ατάκες και κρυφές προθέσεις. Ο Geroksouras όμως δεν πτοήθηκε. Έμπαινε στη συζήτηση με έξυπνες, καίριες απαντήσεις και συχνά τους άφηνε άφωνους, αλλά εκείνοι δεν έχαναν ευκαιρία. Κάθε φορά που έγραφε κάτι, ο Tomcruise έβρισκε τρόπο να τον ειρωνευτεί και ο Gpd πετούσε κάποια «φιλοσοφημένη» ατάκα που γινόταν viral στο φόρουμ. Ο Geroksouras, όμως, είχε ένα μυστικό σχέδιο. Ετοίμασε μια μεγάλη δημοσίευση με τίτλο, "Γιατί το αληθινό φόρουμ είναι για όσους ξέρουν να παίζουν δίκαια!". Αμέσως μαζεύτηκε όλο το φόρουμ να παρακολουθήσει τη μάχη, με τον Geroksoura να παίρνει το πάνω χέρι με ατάκες-φωτιά. Στο τέλος της μέρας, ο Geroksouras όχι μόνο βγήκε νικητής, αλλά κέρδισε κι ένα σωρό οπαδούς! Έτσι λοιπόν, ο Tomcruise, "πιο χαζός κι από το κουνουπίδι," έμπαινε στο φόρουμ με υπέρμετρο ενθουσιασμό, αγνοώντας τις συνέπειες των δημοσιεύσεών του. Με κάθε ανάρτηση, τα μέλη του φόρουμ περίμεναν να δουν τι "μαργαριτάρι" θα πετούσε πάλι. Μάλιστα, όταν τον προκαλούσε ο Geroksouras με πειράγματα, ο Tomcruise απαντούσε με τέτοιο ενθουσιασμό, που έμοιαζε με σκηνή από επιθεώρηση! Και φυσικά, ο Gpd έβρισκε πάντα την ευκαιρία να του λέει: "Tomcruise, θα μας κάνεις να κλάψουμε από τα γέλια!" Geroksouras, ο σοφός της παρέας, ήταν ένας νεαρός που έμοιαζε να τα ξέρει όλα, από την καλύτερη μάρκα χαμομηλιού μέχρι τις πιο επικές συμβουλές σχέσεων. Εμφανιζόταν καθημερινά με βαθυστόχαστες αναλύσεις και, ως λάτρης της παραδοσιακής ζωής, έδινε έμφαση στη γαλήνη και το σεβασμό. Ήταν όμως κι ελαφρώς παραπονιάρης – αν έβλεπε κάτι που δεν του άρεσε, φώναζε, "Ωχ, δεν είμαστε πια τίποτα σε αυτόν τον τόπο!" Tomcruise, ο αιώνια ενθουσιώδης της ομάδας, δεν μπορούσε να συγκρατηθεί. Ήταν το καμάρι της κατηγορίας "ό,τι θυμάμαι, χαίρομαι". Κάθε μέρα, έμπαινε στο φόρουμ φωνάζοντας, "Είμαι παντού! Θα σώσω τη μέρα, αδέρφια!" Μοιραζόταν φωτογραφίες από τα κατορθώματά του – που συχνά ήταν απλώς βόλτες στο πάρκο ή μάχη με την καφετιέρα. Ο Tomcruise έβρισκε περιπέτεια παντού, ακόμα και όταν διάβαζε τα απανωτά μηνύματα του Geroksouras. Τέλος, ήταν ο Gpd. Ο Gpd ήταν ακούραστος, απτόητος και – όπως έλεγαν – με περίεργες διαθέσεις. Στα εβδομήντα του, είχε περάσει όλη του τη ζωή ανακαλύπτοντας, όπως έλεγε, "το πραγματικό νόημα των σχέσεων". Ο Gpd άνοιγε συζητήσεις που έκαναν τον Geroksoura να βάζει τις φωνές. Κι αν καμιά φορά ο Tomcruise πεταγόταν στη συζήτηση, άρχιζε να φωνάζει ότι “αυτό δεν είναι συζήτηση, είναι η αποστολή της ζωής μας!”. Μια μέρα, ο Gpd αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο με τίτλο Η Τέχνη της Αποπλάνησης... στα 70 και ζήτησε τις απόψεις τους. Ο Geroksouras, φυσικά, ξέσπασε: "Εμένα με ρώτησες, παλικάρι μου; Πάμε καλά; Μόνο ένας τρελός θα έγραφε τέτοιο βιβλίο!" ενώ ο Tomcruise τον διέκοπτε με ενθουσιασμό: "Εγώ θα είμαι στο εξώφυλλο, Γεροξούρα! Έχω πόζα, δες!" Geroksouras, ο σοφός της παρέας, ήταν ένας παππούς που έμοιαζε να τα ξέρει όλα, από την καλύτερη μάρκα χαμομηλιού μέχρι τις πιο επικές συμβουλές σχέσεων. Εμφανιζόταν καθημερινά με βαθυστόχαστες αναλύσεις και, ως λάτρης της παραδοσιακής ζωής, έδινε έμφαση στη γαλήνη και το σεβασμό. Ήταν όμως κι ελαφρώς παραπονιάρης – αν έβλεπε κάτι που δεν του άρεσε, φώναζε, "Ωχ, δεν είμαστε πια τίποτα σε αυτόν τον τόπο!" Tomcruise, ο αιώνια ενθουσιώδης της ομάδας, δεν μπορούσε να συγκρατηθεί. Ήταν το καμάρι της κατηγορίας "ό,τι θυμάμαι, χαίρομαι". Κάθε μέρα, έμπαινε στο φόρουμ φωνάζοντας, "Είμαι παντού! Θα σώσω τη μέρα, αδέρφια!" Μοιραζόταν φωτογραφίες από τα κατορθώματά του – που συχνά ήταν απλώς βόλτες στο πάρκο ή μάχη με την καφετιέρα. Ο Tomcruise έβρισκε περιπέτεια παντού, ακόμα και όταν διάβαζε τα απανωτά μηνύματα του Geroksouras. Τέλος, ήταν ο Gpd. Ο Gpd ήταν ακούραστος, απτόητος και – όπως έλεγαν – με περίεργες διαθέσεις. Στα εβδομήντα του, είχε περάσει όλη του τη ζωή ανακαλύπτοντας, όπως έλεγε, "το πραγματικό νόημα των σχέσεων". Ο Gpd άνοιγε συζητήσεις που έκαναν τον Geroksoura να βάζει τις φωνές. Κι αν καμιά φορά ο Tomcruise πεταγόταν στη συζήτηση, άρχιζε να φωνάζει ότι “αυτό δεν είναι συζήτηση, είναι η αποστολή της ζωής μας!”. Μια μέρα, ο Gpd αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο με τίτλο Η Τέχνη της Αποπλάνησης... στα 70 και ζήτησε τις απόψεις τους. Ο Geroksouras, φυσικά, ξέσπασε: "Εμένα με ρώτησες, παλικάρι μου; Πάμε καλά; Μόνο ένας τρελός θα έγραφε τέτοιο βιβλίο!" ενώ ο Tomcruise τον διέκοπτε με ενθουσιασμό: "Εγώ θα είμαι στο εξώφυλλο, Γεροξούρα! Έχω πόζα, δες!"

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 01:38:43

Δημοσίευση: :heart: τα πατουμενα σου ολα τα λεφτα

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 01:40:42

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: απιστευτο παλι ΔΕΝ κερδισα :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 01:47:05

Δημοσίευση: να τονίσω ότι χωρίς να θέλω να γίνω γραφικός πιστεύω ότι είσαι αξιοπρεπέστατη και απορώ με την υπομονή σου με αυτά που σου γράφουν Συγχαρητήρια (δεν σε έχω δει για να μην παρεξηγηθώ) να το δεις το κοριτσι οταν μπορεσεις

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 01:56:03

Θέμα: Εκλογές USA 2024

Δημοσίευση: ε ρε γλεντια αυτην την 4ετια που μας ερχετε

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 10:13:47

Θέμα: Θα υπάρχει επισκεψιμότητα χωρίς δώρα???

Δημοσίευση: Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν κερδίζω. Οπότε δεν με νοιαζει

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 12:32:28

Δημοσίευση: Λογικά διότι αυτά τα λεφτά φεύγουν από την τσέπη του φόρουμ και πάνε στα πουλιά τα δικά μας  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 12:51:25

Δημοσίευση: Είμαι στη δουλειά και κλαίω από τα γέλια τώρα με βλέπουν και λένε : βλαμμένος είσαι ; Εσύ όχι. Βλαμμένος είναι ο @"Nikteros"

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 12:54:13

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση: @"gpd"  δικια σου

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 14:41:44

Δημοσίευση: Τα δωράκια και η επιβράβευση γενικά πιστεύω θα αυξανουν με το κάιρο την επισκεψιμότητα κάτι πιο δελεαστικο δεν μπορώ να σκεφτώ αν δεν φερεις μαρμελαδα θα εισηγηθω για εσενα δωρακι αραπη

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 14:45:42

Θέμα: Μαλβίνα

Δημοσίευση: Κλείνει κάποιος και μαθαίνει μόνος του.. πως θα επικοινωνησουμε μαζι σου; εμεις δεν εχουμε τροπο επικοινωνιας

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 16:12:21

Δημοσίευση: να σταματησουν να σταματησουν δεν κεριζω δεν κερδιζω

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 22:43:10