Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του geroksouras (10743)

Θέμα: Μαλβίνα

Δημοσίευση: @"Malvina"  οτκουντα τυ; κακιε στρανα; για γκρεκ νο για να ρουσκομ γκοβοριου

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 22:44:46

Θέμα: Προσφορές από Helena-Nayomi

Δημοσίευση: Καλήμερα σας!!! γεια σου αγαπημενη

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-07 00:31:54

Θέμα: Kλήρωση για την Κυριακή 10/11/24, FREE FUCK - Helena-nayomi

Δημοσίευση: το νο 11 να την σπασω στον @"Pe27" :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-07 00:41:21

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: ΩΧ τωρα ειδα τον τιτλο που σου βαλανε αρχηγε :hahaha: :hahaha:  ε μα τωρα φταιω εγω που σου λεω να μεινεις σταθερος σε ενα νουμερο κ θα βγει καποια στιγμη,δεν με ακους γκαμωτη μου.... εσυ ειπες να μου το βαλουν

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-07 00:47:24

Θέμα: Δεύτερη δεκάδα

Δημοσίευση: ο πρωτος ειναι σιγουρος 2η θεση @"Dalton" 16 ψηφοι 3η θεση @"zaui69" & @"The Ark"  15 ψηφοι 4η θεση @"rsotos7"  14 ψηφοι ψιλοσφαγη

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-07 10:47:52

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Οταν κερδιζουν φφ οι αλλοι Οταν κερδιζω φφ εγω σε γλωσοτρωει ο μπουστης @"gpd"  και το κωλοπαιδο ο κυριακος @"TOMCRUISE"

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-08 16:44:49

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: μην σπέρνεις διχόνοια παλιόγερε αντε ρε 50+ απο δω χαμου

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-08 18:59:41

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλημερα σε ολους

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-10 11:07:33

Θέμα: Φύλακας Άγγελος

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-10 11:52:43

Θέμα: Φύλακας Άγγελος

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-10 11:55:11

Θέμα: Your Angels chat

Δημοσίευση: Ναι οκ αλλά είναι όπως στις φωτογραφίες; Από σώμα τι λέει; Γιατί κάποιοι την είπαν χοντρούλα θα σου πω εγω πως την ειδα χοντρουλα οχι στρουμπουλη ισως με πιασιματα σιγουρα χοντρη ή χοντρουλα δεν θα το ελεγα αλλα ειναι θεμα οπτικης

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-10 22:01:12

Θέμα: Μεταβίβαση δώρου

Δημοσίευση: Βασει λογικης ποιος δεν εχει κερδισει ; ο γερος  Ποιος στο ειπε ; ο γερος  δικαιωματικα του αξιζει  Αλλα μαλλον δεν θελει το δωρο επειδη πολλοι μου μεταβιβαζουν τα φρι που κερδιζουν οταν δεν μπορουν δεν το θεωρησα ηθικο να μου το δωσει αλλωστε πολλα δεν τα εεχω αποδεχτει εννοειτε οτι πρωτα εμενα σκεφτηκε και με την κοπελα εχω αψογες σχεσεις και την βλεπω αρκετα συχνα οποτε δεν ηθελα να την γαμησω μεσω κληρωσης

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-11 10:18:10

Θέμα: Τι σημαίνουν οι στίχοι πραγματικά

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-11 14:45:53

Δημοσίευση: Το τραγούδι «You’re beautiful» του Τζέιμς Μπλαντ έχει παίξει σε πάρα πολλούς γάμους και έχει κάνει πολλές ερωτευμένες και ερωτευμένους να… λιώνουν, ειδικά τη δεκαετία του 2000. Πρόκειται άλλωστε για τη μεγαλύτερη επιτυχία του τραγουδιστή με περισσότερες από 4 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως και διάφορα βραβεία. Ωστόσο αυτό που φαίνεται ως ένα από τα πιο ρομαντικά τραγούδια όλων των εποχών, στην πραγματικότητα δεν είναι και μάλιστα καθόλου. Για την ακρίβεια, ο ίδιος ο ερμηνευτής αποκάλυψε μία αλήθεια που μόλις την μάθετε θα σας αλλάξει για πάντα τον τρόπο που ακούτε το τραγούδι! Ο Τζέιμς Μπλαντ, σε συνέντευξή του, αποκάλυψε πως ο μεγάλος του ύμνος στον έρωτα που μοιάζει «γλυκός και ρομαντικός» στην πραγματικότητα αφηγείται κάτι πολύ πιο σκοτεινό. Το τραγούδι διηγείται την ιστορία ενός άνδρα που ερωτεύεται κεραυνοβόλα μια γυναίκα που τον χαμογέλασε στο μετρό, επειδή είναι απλώς «εκθαμβωτική» – ή, όπως λέει και ο ίδιος, «beautiful». Ωστόσο, ο ίδιος ο Μπλαντ είπε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο τραγούδι δεν θα έπρεπε να προβάλλεται καθόλου ως πρότυπο ρομαντισμού καθώς αναφέρεται σε έναν άντρα που είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών και έχει εμμονή με την κοπέλα κάποιου άλλου, την οποία βλέπει στο μετρό. Ναι, καλά ακούσατε – ο Μπλαντ εξομολογείται πως το τραγούδι αφηγείται μια σκοτεινή στιγμή από τη ζωή του, όταν συνάντησε τυχαία μια παλιά του σύντροφο μαζί με το νέο της αγόρι. «Τα μάτια μας συναντήθηκαν, αλλά απλώς προσπεράσαμε ο ένας τον άλλον», ανέφερε σε συνέντευξή και πρόσθεσε προσθέτει ότι το τραγούδι γράφτηκε μέσα σε λίγα λεπτά όταν επέστρεψε σπίτι. Μαζί με τον Σάσα Σκάρμπεκ και την Αμάντα Γκοστ, ολοκλήρωσαν το κομμάτι που, αν και παρεξηγήθηκε ως ρομαντικό, είναι στην πραγματικότητα ένα τραγούδι για έναν άνδρα σε κατάσταση «εντελώς υπό την επήρεια» που κυνηγάει το απαγορευμένο. Σε συνέντευξή του στο Huffington Post το 2017, ο τραγουδιστής είπε: «Όλοι λένε “αχ, είναι τόσο ρομαντικός. Θέλω το ‘You’re beautiful’ για τον γάμο μου”. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μπερδεμένοι. Το τραγούδι δεν είναι αυτό το ρομαντικό, μαλακό τραγούδι που νομίζουν. Είναι για έναν άντρα εντελώς υπό την επήρεια ναρκωτικών στο μετρό που κυνηγάει την κοπέλα κάποιου άλλου μπροστά του». «Σταματήστε να το παίζετε στους γάμους σας – δεν είναι αυτό που νομίζετε», προειδοποίησε ο ίδιος.

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-11 14:51:15

Δημοσίευση: το Άγαλμα

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-11 14:56:07

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: Το ότι αφήνει τους όρχεις παραπονεμενους για εμένα πάντως θα ήταν πρόβλημα αντε ρε ζηλιαρη μην πω οτι μου αρεσει κατι το θες κι εσυ ΥΓ την μαρμελαδα

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-11 18:40:15

Θέμα: Θα υπάρχει επισκεψιμότητα χωρίς δώρα???

Δημοσίευση: για να δουμε... εγω λεω να σταματησουν τα δωρα να φυγεις να πας αλλου ουστ

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-11 18:51:44

Θέμα: Θα υπάρχει επισκεψιμότητα χωρίς δώρα???

Δημοσίευση: Είναι τέτοια ώρα ανοιχτά τα  δικαστήρια; δικαζει ο @"P.vim" :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-11 18:53:03

Θέμα: Το αφεντικό τρελάθηκε μεγάλη ψηφοφορία

Δημοσίευση: στον επομενο γυρο περασαν οι @mad_max με 33 ψηφους @Dalton με 17 ψηφους @zaui69 με 17 ψηφους ερωτηση πως θα γινουν οι ημιτελικοι;

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-11 19:44:54

Δημοσίευση: Γεια σας. Κέρδισε ο @panosmounos αν δεν το θέλει ας το δώσει στην αδυναμία μου @"geroksouras" κρυβε λογια κι εσυ :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-11 19:59:56

Δημοσίευση: ερωτύλε μου εσύ ζηλευεις που το κανω με αυτην και δεν πηδαω εσενα; Γλυκοτσουτσουνε μου εσύ ομοιως :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-11 22:05:13

Θέμα: Α Ημιτελικος

Δημοσίευση: Συμφωνώ όλοι ξέρουμε ποιος θα είναι ο μαντης καλχας εισαι κι εσυ;

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-11 22:08:04

Δημοσίευση: Όχι απλά είναι κοινή λογική φάνηκε από τις τρεις δεκάδες ποιος μάζεψε τις περισσότερες ψήφους είσαι από τα παλαιότερα μέλη εδώ μέσα και για μένα προσωπικά είσαι σεβάσμιος και το αξίζεις να έχεις τέτοια απήχηση . Και είχα δήλωσει και δημόσια στο νήμα της δεκάδας πολύ νωρίτερα ότι ο μεγάλος νικητής θα είσαι εσυ . Και με τη αξία σου δε νομίζω να υπάρχει άτομο να μη σε χωνεύει πέρα από πλάκες που σου κάνουν ξερεις ποσους haters εχω;;;

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-11 22:38:54

Δημοσίευση: Ναι αυτό μου έλεγε και ο @"Sikelos" , γιατί δεν βολεύει και εμάς , έκλαιγε σε λέω με σπαραγμούς το παλικάρι . Ρε άντε απο δω γεροξεκούτη που θες να μας τον ακουμπήσεις ανώμαλε γερο δεν θελω να σας τον ακουμπησω γιατι εισαστε βρωμοκωλοι

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-11 22:44:50

Δημοσίευση: μετραω τα κουκια 1 δεν με ψηφισε :ban:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-11 22:45:54

Δημοσίευση: Επειδή διαβάζω διαολογους που «στην λένε» βλέπω οτι είναι σε στυλ πλάκας σε πειράζουν επειδή σε αγαπάνε . Δε έχω δει τους τελευταίους μήνες που είμαι μέλος κάποιον να είναι hater αληθινός οχι εδω γενικα με τα παιδια εδω τρολαριζομαστε ασε που δεν αφηνει ο @"old admin"  περιθωρια για hate το κοβει

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-11 22:47:34

Θέμα: Θα ανοίγατε ποτέ sex shop;

Δημοσίευση: ο @"gpd" αγοραζει πρωκτικες ταπες γιατι ειναι ευκοιλιος και να μην του φυγουν

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-11 22:49:37

Δημοσίευση: Σας περιμένω όλους μόλις αρχίσω ξανά σε λίγο καιρό..Φιλιά! :loving: σε περιμενουμε πως και πως

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-12 01:21:55

Δημοσίευση: Γεια σου καυλιαρικο μου.. :heart: νομιζα εγω ειμαι το καυλιαρικο σου :cry:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-12 01:23:26

Δημοσίευση: Εσύ είσαι καψούρα σταθερα..γκρινιάρη.. τωρα ζηλεψα :very-angry:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-12 01:32:42