Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του geroksouras (10743)

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: το φελλό τον βάζει στον πάτο του και όχι απλό αλλά της σαμπάνιας ανάποδα επειδη ετσι τον βαζεις εσυ;

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-30 15:28:59

Δημοσίευση: Ουστ απο δω τεντιμποιδες, δε σεβεστε την τριτη ηλικια τριτη ηλικια εισαι και γαινεσαι κι απο την μυτη κρεμεσαι

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-30 15:30:15

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: Υπηρχε και μια ελενα  :( ηταν δυνατη απο φωτογραφιες

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-30 15:35:14

Δημοσίευση: Εισαι τοσο σιγουρος οτι θα βρεθουν τοσα ατομα ; Και σε μια μερα ; πολυ αισιοδοξο σε βλεπω   Εξαλλου θα μπορουσε να ειναι ορος οσα μελη εχουν κερδισει εστω και μια φορα να απεχουν Σαν να σου δινει το τζοκερ  δωρεαν δελτιο και να λες οχι δεν παιζω ας παιξουν οι αλλοι να κερδισουν   :xaxa: Επειτα εσυ δηλωσε και δωστο σε καποιον ασχετο που δεν συμμετεχει καθολου  , για ολα σου βρισκω λυση 15 συμμετοχες σε λιγοτερο απο 1 ωρα ομως

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-30 15:37:28

Θέμα: ο πόλεμος των φόρουμ

Δημοσίευση: Ξούρα ( @"geroksouras" ) ο πρώην φίλος σου ο Elganador σε διαβάλλει στο διπλανό φόρουμ. Σε κατηγορεί ότι του έκλεψες τους κωδικούς με σκοπό να γράψεις ψεύτικες κριτικές εις βάρος του. Είναι αλήθεια ? Εμένα μου φαίνεται πολύ απίθανο αυτό. Ποιά είναι η δικιά σου άποψη επί του θέματος ? σοβαρα τωρα; λες να κατσω να ασχοληθω; ο καθενας λεει οτι θελει

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-30 15:41:05

Δημοσίευση: εντω μεταξύ στην αρχή μου τάχε πρήξει ο Ξούρας με τον μαλακαλβανάκο... τώρα που μας έχει σπάσει τ'αρχίδια τι λέει ο παππούς? γλυτωσα εγω σας τα σπαει εσας

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-30 15:42:47

Δημοσίευση: Εγώ θέλω να ακούσω απο τον ίδιον τον Ξούρα τι έχει να πεί επί του θέματος Ελμουφαδόρ. να πω οτι δεν γαμαει; γαμαει αρκετα και πολυ τον αν γαμαει ολες οσες εχει γραψει; εχω να του μιλησω πανω απο 1 χρονο και δεν ξερω τι κανει τωρα ουτε με νοιαζει ειμαι σε μια φαση που εχω αρκετα περιπλοκα προβληματα υγειας και δεν θελω βαριδια στην πλατη μου κρατησα σαν φιλους οσοι δεν ειναι τοξικοι καποιοι στεναχωρηθηκαν που τους εκανα περα και πετανε χολες δεξια και αριστερα εγω εχω να πω ενα και κλεινει εδω οταν με μπαναραν απο τους διπλα γιατι εφερνα κοσμο εδω δεν καιησα να δτιαξω αλλον λογαριασμο ειμαι τις λογικης δεν με θελεις μαριγω; να κι εγω κι εδω τελειωνουν τα παντα αλλωστε ειμαστε σε αλλο φορουμ με αλλη λογικη εσυ και ο μπιγκ σας αρεσει να σας μεμφονται διπλα δεν ξερω αν εισαστε μαζωχες ή οχι αλλα εγω δεν μπορω να κατσω να ασχολουμαι με κανεναν δεν πανε να λενε οτι θελουν; και πουστη να με πουν δεν με νιαζει, καθολου μα καθολου

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-30 15:52:42

Δημοσίευση: έτσι νόμιζα εγώ, είδα το ίδιο όνομα αν δεις το προφιλ της στο φορουμ θα δεις οτι ειναι η Λαβινια του Αντουλτ για γιος του θεου ξερεις πολυ λιγα πραγματα :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-30 16:16:11

Δημοσίευση: παλιά τον γούσταρε πολύ τον καναδόρ  ,τέτοιο ντουκι που να ξαναβρεί ο γερος να του τον σφυρίζει 3 φορές την μέρα :axaxaxa: χαχα γελασαμε ετοιμασου κι εσυ ηδη για ξου οταν θα γινει μην λες μετα παπαριες

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-30 16:18:05

Δημοσίευση: αχά. μάλιστα. σημειώνω  :psarevo: δεν γαμας που δεν γαμας πηγες για ψαρεμα;

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-30 16:22:44

Δημοσίευση: Μου αρεσουν οι ιντριγκες  :xaxa: Ισχυει αυτο που λες, αν και θα χαρακτηριζα ατυχης τον ορο μουλαρωσα  Αν θυμασαι αλλαξαν οι οροι αφου ειχα δηλωσει νουμερο. Αν εμπαιναν εξ αρχης το και το μπορουσα να βαλω  10 απο ολες τις κατηγοριες αν ηταν οι οροι. Συμφωνω σε αυτο που λες οσοι θελουν συμμετεχουν οσοι θελουν παιρνουν μερος , απαντησα στο να "κανουμε "χωρο σε αυτους που δεν εχουν δηλωσει  Επισης συμμετοχη =επιβραβευση  το μοτο του φορουμ  τι εγινε ; με 0 ποστ συμμετοχη  ; :xaxa: Μακαρι να συνεχισει ετσι χωρις ποστ οπως ειπα και παραπανω και οποιος θελει να συμετεχει και οποιος θελει να παιρνει μερος δεν ηταν η πρωτη φορα που αλλαξαν οι οροι και μια αλλη φορα αν θυμασε ενα γραφειο ειχε ξεχασει να βαλει το εβδομαδιαιο στα ποστ το οτι μπορει να το εκανε λαθος ο νηματοθετης δεν σημαινει και αλλαγη των ορων ;)  λεω εγω τωρα

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-30 17:09:38

Δημοσίευση: ο τίτλος είναι "Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις" μπορει να λέω εγώ μια μαλακία αλλά δεν πάει να πει οτι θα γίνει κιόλας. μαλακιες λεει μονο ο @"gpd"  εσυ λες σοφιες

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-30 17:10:42

Δημοσίευση: μονο εγω ειμαι φιλος σου κ με βριζεις συνεχεια.... :heart: :heart: :heart: ποτε σε εβρισα; απλα σε θεωρω συγγενη του Μητσοτακη κι οτι εσυ φταις για την κλιματικη αλλαγη

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-30 19:35:01

Δημοσίευση: Το πρόβλημα με τα φόρουμ (όλα τα φόρουμ) αυτής της θεματολογίας είναι ότι εκτός από τους "επαγγελματίες" που με τον μανδύα του μέλους προσπαθούν να πουλήσουν την πραμάτεια τους πολύ συχνά συχνάζουν και αρκετοί διαταραγμένοι χαρακτήρες που πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου προσπαθούν να λύσουν τα ψυχολογικά τους προβλήματα. Άλλοι με το να προσπαθούν να ¨επιβληθούν" στους άλλους με προσβολές και ειρωνείες, λες και θα μεγαλώσει το μόριο τους με αυτόν τον τρόπο, άλλοι με το να γράφουν μυθεύματα για τις σεξουαλικές τους επιδώσεις σε κριτικές για να δείξουν στους υπόλοιπους πόσο καλοί γαμιάδες είναι...    Οι χειρότεροι όμως από όλους είναι κάτι σοβαροφανείς τύποι πού με βαρύγδουπες  φράσεις (για να δείξουν πόσο μορφωμένοι είναι) γίνονται οι κριτές των πάντων...    Το θέμα είναι ότι αν αυτό το αφήσουν οι admins μετά από λίγο το περιβάλλον γίνετε τοξικό , μπαίνεις και εσύ για λίγο για να ξεχαστείς από τα προβλήματα σου να γράψεις καμία μαλάκία να βάλεις κανένα τραγουδάκι και πέφτεις πάνω τους. αν και καθημενος σε υπολογιστη να γραψεις το ποστ μιλησες ορθα

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-30 19:36:52

Θέμα: Ρητά, παπαριές και αποφθέγματα.

Δημοσίευση: κι ομως η γη μυριζει

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-30 19:37:53

Θέμα: Vicky Sol

Δημοσίευση: Εσύ την έχεις μελάτη Που να γαμήσεις κώλο… μελατος ειναι ο σφιχτηρας σου και εισαι κοντος

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-30 19:41:26

Θέμα: AGN chat

Δημοσίευση: προτιμώ την αλέξια από την νάταλυ εσυ τον Αλεξη προτιμας

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-30 19:44:43

Δημοσίευση: Αμήν χαχαχα οσο θα κερδισω εγω αλλο τοσο θα βγει το 11 :haha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-30 19:46:31

Θέμα: The orville

Δημοσίευση: σύνφωνα με το άρθρο αρχές τους 25 αρχίζει η παραγωγή της 4ης σεζόν, μακάρι... αμην και ποτε

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-30 22:31:03

Δημοσίευση: Καταρχήν σου εύχομαι περαστικά. Και κατά δεύτερον σε ρώτησα γιατί αυτός για να δικαιολογηθεί στους υπεύθυνους του διπλανού φόρουμ σε έχει κατηγορήσει ότι χρησιμοποίησες τους κωδικούς του για να γράψεις αρνητική κριτική εν αγνοία του. Ναι δίπλα υπάρχουν 2-3 εξυπνάκηδες όπως πάντα που προσπαθούν να με διαβάλλουν αλλά μην ανησυχείς τους απαντώ κατάλληλα. ο καθεις βια να δικαιολογησει την μαλακια του μπορει να πει οτι θελει αν καποιος εχει στοιχειωδη λογικη μπορει να καταλαβει μονος του εγω στο εχω γραψει και σε πμ και δημοσια θα στο ξαναγραψω κι εδω γενικα μου εισαι συμπαθης παροτι με εχεις σκυλοβρισει η διαφωνια μου κι αυτο που με εκνευριζε ηταν οτι καναμε μια κουβεντα και την γαμαγες με βιντεακισ και σε πληροφορω σαν παρατηρητης πλεον κι αυτο οχι συχνο δεν τους βαζεις σε καμια θεση νομιζεις αντιδρας σπασμωδικα και ζητας επιβεβαιωση απο ποιους; απο ανθρωπους που στην ζωη σου δεν θα ηθελες να τους δεις λες και η ζωη μας εξαρταται το τι θα γραψει ο καθε κολοκυθας στα φορουμ

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-30 22:40:22

Δημοσίευση: @"bigmountain89" @"Kilimanjaros" @"Antonis78"  δεν προσκαόυσα εδω ότι να ναι και οποιους να ειναι προσκαλουσα μονο αυτους που μπορουσαν να προσφερουν με πραγματικες και ουσιαστικες κριτικες και παρουσια σοβαρη με ολους εχω διαφωνισει στο παρελθον και θα διαφνισω στο μελλον αλλα ποτε δεν θα βαλω επιθετικο χαρακτηρισμο σε καποιον νομιζω τοσα χρονια στα φορουμ δεν εχω βρισει κανεναν δημοσια και οταν καποιοι το εκαναν σε εμενα απλα τους αγνοουσα

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-31 00:56:16

Δημοσίευση: χθεσινο ραντεβου με Hilda + Kendra απαραδεκτες ακομα κλαιω τα φραγγα

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-31 11:11:15

Δημοσίευση: Γεροξούρα δεν μας τα λες σωστά. Αναφορικά με μένα. Αν είναι κάποιος που ποτέ δεν χρησιμοποιεί προσβλητικές φράσεις αυτός είμαι εγώ. Αν προκληθώ βέβαια θα απαντήσω αναλόγως και για να μην εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Και για να είμαι πιό σαφής μάλλον σου διαφεύγει το νήμα που ανοίξατε εσύ μαζί με τον πρώην φίλο σου τον Ελμουφαδόρ για να με διαβάλλετε - βρίζετε τις ημέρες που ήσασταν ακόμα κολλητοί. Στην πορεία βέβαια το νήμα διαγράφτηκε από τον admin ως απαράδεκτο. Έκτοτε βέβαια τα τσουγκρίσατε με τον Ελμουφαδόρ. Με λίγα λόγια δεν ήσουν και εσύ αμέτοχος ... Παρόλο αυτά η ερώτησή μου ήταν άλλη και σχετικά με το γεγονός ότι γράφατε κριτικές ο ένας για τον άλλον και μάλιστα ο άλλος σε κατηγορεί ευθέως για αυτό. Και ουδέποτε πήρα απάντηση από σένα σχετικά με την κατηγορία που σου προσάπτει. Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση. καταρχας δεν παρεξηγουμε κατα δευτερον μιλας για ενα θεμα που ξεκινησε για τρολαρισμα στο ποιοι ειναι αγαπουληδες(εκτος αν θεωρεις τον ορο αγαπουλη προσβλητικο) το οτι ξεφυγε δεν ηταν δικια μου η ευθυνη και σιγουρα δεν ξεφυγε απο εμενα εγω και να προκληθω δεν απανταω καν το αφηνω να πεσει κατω οπως σου ειπα δεν συγχιζομαι με ψηφιακες προσωπικοτητες δηλαδη τι να πει ο @"TOMCRUISE"  που γκαντεμη τον ανεβαζω γρουσουζη τον κατεβαζω; το καταλαβαινει οτι τον τρολαρω

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-31 13:39:00

Δημοσίευση: Γιατι τα εθνικα σπορ της ελλαδας ειναι το ψολομετρημα, η ψευτοπερηφανια και η κλασομαγκια. 1.το εχω πιο μεγαλο 2.εισαι πιο μικρος σαν προσωπικοτητα απο εμενα 3.τι κοιτας ρε; :@

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-31 14:28:00

Δημοσίευση: Ξερεις ποιος ειμαι εγω? 1-0

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-31 14:34:32

Δημοσίευση: Δηλαδη με αγαπας λιγο βρε μπαγασακο ? :heart: :heart: :heart: :heart: αντε ρε κουρεψου τεντιμποϊ

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-31 16:04:06

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: μακαροναδα

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-31 16:08:27

Δημοσίευση: ΝΑΧΑ κ μαλλακια :hahaha: :hahaha: :heart: :heart: αντε βαλε μαλλια (αλα τραμπ) παλιοτεντιμπόι

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-31 22:31:11

Δημοσίευση: Νταξει ανυπομονω να πει το αποτελεσμα ο αντμιν γιατι πρεπει να το σχολιασω το σημερινο δεν κρατιεμαι........ σε τρωει να σχολιασεις το back to back?

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-31 22:34:30

Δημοσίευση: Υπάρχει όμως μια σημαντική λεπτομέρεια που εντέχνως αποφεύγεις να απαντήσεις. Δεν μιλάμε γιά ένα απλό τρολάρισμα. Ο συγκεκριμένος δεν είναι ο οποιοσδήποτε αλλά ένα πρόσωπο με το οποιόν είχατε στενή σχέση δηλαδή γνωριζόσαστε μέχρι που τα τσουγκρίσατε για κάποιον λόγο. Αυτός δε για να σώσει το τομάρι του στο διπλανό φόρουμ μετά απο μιά κριτική που έγινε μεγάλη φασαρία κατηγορεί εσένα ότι του έκλεψες τους κωδικούς. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι εσύ του έκλεψες τους κωδικούς. Το θεωρώ εκ μέρους του πολύ παιδική δικαιολογία. Απεναντίας θεωρώ ότι σου είχε δώσει εν γνώση του τπυς κωδικούς του. να απαντησω πανω σε τι; οτι γνωριζομαστε; δεν ειναι κατι κρυφο και δεν θελω να ασχοληθω με αλλους πλην του εαυτου μου γιατι σε κοβει να μαθεις γιατι ξεκοψα μαζι του; Περναω λα¨κο δικαστηριο; Ενδιαφερει καποιον; Κρεμετε η ζωη καποιου απο αυτον το λογο; πραγματικα εχει καποια σημασια να ασχοληθω με καποιον που δεν θελω να ασχοληθω επειδη εισαι περιεργος να μαθεις τον λογο; πραγματικα δεν με ενδιαφερει τι λεει ο καθενας, δεν ειναι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που θα ασχοληθει με εμενα Εδω εσυ βρισκεις σοβαρο παιχτη ανθρωπο που πηρε δανεικα και αγυριστα απο εμενα και καλα για την κορη του κλαιγοντας με μαυρο δακρυ  αλλα τα ηθελε να πσει να δει ρωσιδα βιζιτα ο καθε ανθρωπος εχει λογικη και κρινει Δεν θελω να αναφερθω σε αλλα κουτσομπολιστικα πραγματα Αλλα απλα αναλογισου αν εχεις λιγο λογικη Αν ειχα τους κωδικους του δεν θα τραβαγα μια διαγραφη στο λογαριασμο του αφου δεν καναμε πια παρεα;

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-01 17:21:32