Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (14988)

Θέμα: Εθισμός στις πουτάνες και αποτοξίνωση!

Δημοσίευση: Το μουνι και το μέλι σταματημό δεν θέλει Μιας και το πήγαμε σε μαντινάδες προσθέτω μία παλιά: Το μουνί το μουναρέλι έπεσε μες στο βαρέλι. Μπήκε ο πούτσος να το βγάλει κι έπεσε με το κεφάλι. Μπήκε ο κώλος να βοηθήσει κι έφαγε όλο το γαμήσι! :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 02:37:11

Θέμα: Nefeli Star (Χρύσα Ζήρα)

Δημοσίευση: Easy come, easy go! Δε φτάνουν, γιατί τρώγονται το ίδιο γρήγορα…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 02:40:54

Θέμα: Διαφημισεις

Δημοσίευση: Θα υπήρχε Έλληνας που θα αγόραζε μοντέλο με όνομα Cerato; :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 02:43:44

Θέμα: Γυμνισμός ιδεολογία και τρόπος ζωής, ηδονισμός ή ευκαιρία για σεξ;

Δημοσίευση: Από τότε που έγινες οικογένεια με τον NOThorny!  :lol: Μην ξεχνάς πως έμμεσα έγινες κι εσύ :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 03:52:29

Θέμα: Η Ολλανδή δημοσιογράφος vs Greek Prime Minister

Δημοσίευση: Γιατί που κολλάει η σέλα? Εμποδίζει από το να μπει η βάση στον κώλο τους :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 03:55:06

Θέμα: Επώνυμες βίζιτες,τι γνωρίζουμε; ποιες είναι; πόσο κοστίζουν ;

Δημοσίευση: Με προϋπόθεσεις ομωςε Πάντα! Μόνο στους «σωστούς» κύκλους και με το κατάλληλο δώρο (και ανταλλάγματα…)

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 04:00:10

Θέμα: Η Γεωργία Σακκά είναι η εκρηκτική βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού

Δημοσίευση: Εγώ ξέρω την λίνα Σακκά Μια γλύκα είναι κι αυτή, αλλά καμιά σχέση, άσε που πενηνταρίζει.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 04:02:37

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 08:44:23

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Νταξει ο @"Στρατος" πρεπει δικαιωματικα να παρει τον τιτλο του γκαντεμοσαυρου-επαιξε το 13 που εχει να βγει κανα χρονο , το χειροτερο νουμερο μετα το 11 ,κ βγαινει σε μερα που εχει διαγωνισμο αλλα επειδη επεσε στο τριημερο του αγιου πνευματος δεν συμπληρωθηκαν οι συμμετοχες..... Πρέπει να χει κατεβάσει τώρα όλους τους αγίους και να έχει σπάσει και τη τηλεόραση ήδη Ωστόσο, για να δούμε λίγο τον κανόνα, από τη στιγμή που -παρά τη μη συμπλήρωση συμμετοχών- το νούμερο που κληρώθηκε είχε επιλεγεί από κάποιον, δε βλέπω το λόγο να μην υπάρξει νικητής. Απλά μια σκέψη κάνω… ΥΓ. Αν δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, προσωπικά αν μου κληρωθεί θα το πασάρω στον «πραγματικό» νικητή Στράτο.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 08:55:45

Δημοσίευση: Και εγώ θα χαιρόμουν αν του το δίναν κατεξαιρεση αλλά μάλλον απαγορεύεται από τους κανονισμούς Δεν τον βρήκα τον κανονισμό κάπου, γι’ αυτό το ανέφερα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 09:02:28

Δημοσίευση: Είπα να κάνω αποτοξίνωση από τα στριπ και το γαμησα πάλι το Σάββατο... :hahaha: Κουράγιο. Έρχεται το δώρο ;-) Ωραία ρήμα. Έχεις κάνει λαική;  :xaxa: Και δεν ήμουνα εκεί, είχα πάει για… μουνί! :D

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 10:49:04

Δημοσίευση: Εισαι ψυχούλα! Παπάρια είμαι· απλά έτσι μου βγήκε!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 10:58:05

Δημοσίευση: Δεν πάει έτσι νεαρέ  :P Γιατί αν γίνει εξαίρεση, τότε θα πρέπει κάθε φορά να βγαίνει νικητής ανεξάρτητα αν συμπληρώνονται τα νούμερα.. Βρες μου και τον κανονισμό, γιατί δεν τον βρήκα, οπότε και το έθεσα… Αν όμως το δεχτούμε, θα πρέπει να αποδεχτούμε και ότι αν πέσει σε νούμερο που δεν δηλώθηκε, το δώρο θα χάνεται…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 10:59:39

Δημοσίευση: Μα για όλα εγώ φταίω πάλι??? :lol: Ψάχνεται να πιαστεί ο δίδυμος για να στοιχειοθετήσει την κακία του. Αλλά τι περιμένεις; Αντίδοτο στη σκατοψυχιά δεν έχει βρεθεί ακόμα… :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 11:25:04

Θέμα: Ολυμπιακός B.C

Δημοσίευση: Ξεκάθαρα ανώτερος του βαζελου σε ολη την σειρά.. Μετά το πρώτο παιχνίδι· μην ξεχνιόμαστε…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 11:26:42

Δημοσίευση: Δεν το αναφέρει ο κανονισμός αυτό που λες γιατί εννοείται ότι αν δεν συμπληρωθούν οι συμμετοχές, μεταφέρεται.. Αν ήταν έτσι θα έτρεχαν οι κληρώσεις και με μία μόνο συμμετοχή! Τίποτα δεν εννοείται! Scripta manent, verba volant! Μπορεί να τρέξουν, αλλά αν χαθούν ξαναλέω να χάνεται και το δώρο…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 11:42:55

Δημοσίευση: Α ναι! Αυτή με τις ροζ τρύπες!  :statessera: :haxa: Διαισθητικά θα προτιμήσω την άλλη που πέτυχε ο @tomcruise πηγαίνοντας για το ff :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 15:24:55

Θέμα: Ολυμπιακός

Δημοσίευση: Δώσε μου 280 να την πάρω Πριτς! Σιγά μη στα δώσω!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 15:35:11

Θέμα: Ολυμπιακός

Δημοσίευση: Θα σε κεράσω χορό με την Wendy! Ρε χαμένε, μου πουλάς τη γνώση του θείου για δική σου; :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 20:31:32

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Γεμιστά + φέτα

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 20:33:27

Θέμα: Squirt

Δημοσίευση: @gpd ο άνθρωπΑς ζήτησε αν έχουμε να του πούμε μια καλή που κάνει squirt και εσύ τον πέθανες στις εκπαιδευτικές φωτογραφίες…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 21:43:56

Δημοσίευση: Παραδόξως συμφωνώ! Φοράνε και λιγότερα ρούχα και οι καυλες ξεφεύγουν! :D Μήπως επειδή ξεφεύγουν, υπάρχουν ευκολότεροι στόχοι «δωρεάν» κι έτσι απαξιούν τα μέλη να δηλώσουν για τα ff;

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 21:51:48

Θέμα: Παχυσαρκία και Γεροντόπαχα - Τα ίχνη της πατίνας του χρόνου

Δημοσίευση: Η διατροφή ή η διαστροφή? Χαχαχα! Πόσο προβλέψιμος!!! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 21:53:49

Θέμα: Η Γεωργία Σακκά είναι η εκρηκτική βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού

Δημοσίευση: Κάποιες πενηντάρες είναι καλύτερες από μικρότερες τους. Προφανώς. Αλλά το φρέσκο όπως και να το κάνεις…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 22:01:44

Δημοσίευση: Είναι το καλύτερο που υπάρχει στη ζωή. Παραφράζοντας… γαμήσι, χύσι, επιστροφή στη φύση!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 22:04:52

Θέμα: Σας αρέσει να ακούγεται η γυναίκα στο κρεβάτι;

Δημοσίευση: Αν υποκρίνεται θα το καταλάβουμε. Στο πληρωμένο ναι. Αν είσαι καψούρης, σιγά μην καταλάβεις γυναίκα…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 22:15:41

Θέμα: Emma Kok

Δημοσίευση: Μην το ισοπεδωνεις..  και στην τελική, αν τα κάνει όλα αυτά, εμάς τι μας κόφτει? Η εμφάνιση μετράει ή το μέσα μας? Δεν ισοπεδώνω· κοίτα τι έχω απαντήσει….

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 22:19:01

Θέμα: Γιατί η πεολειξία είναι πολύ πιο δημοφιλής από την αιδιολειξία;

Δημοσίευση: οντως η πεολειξια ειναι διμοφιλης , καθως αυτο καυλωνει τις γυναικες...ενω εμεις γλειφουμε απο αγαρια για να καυλωσουν αυτες να μας ικανοποιησουν στο επακρον Οι άνδρες γλείφουν περισσότερο για να εξασφαλίσουμε μια καλή πίπα. Αδερφέ εγω γλειφω για να καυλώνω και εγω πάντως..  δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από την γεύση! @tomcruise επανέφερε τους στην τάξη λέμε! Έχω μείνει να συμφωνώ μόνο με τον άκαυλο θείο!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 22:25:45

Θέμα: Παχυσαρκία και Γεροντόπαχα - Τα ίχνη της πατίνας του χρόνου

Δημοσίευση: Λες ε?? Ποιος ξέρει? Μπορεί να μην είμαι αυτό που φαντάζεσαι! :lol: Δε φαντάζομαι τίποτα, πλην της μπάκας βεβαίως-βεβαίως. Τη Wendy και τα λεφτά σου θέμε!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 23:29:38

Θέμα: Emma Kok

Δημοσίευση: Ποιο από όλα,? Έχεις και γραφοδιαροια! :hahaha: Πενηνταράκια… … Πρόσθεσα απλά τι χρειάζεται να κάνουν για να γίνουν γνωστές. Και ευχήθηκα -έμμεσα- να μπορέσει να χαράξει τον δικό της ξεχωριστό δρόμο, βάζοντας και τον εαυτό μου στους μηδενιστές…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 23:34:11