Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (14981)

Θέμα: Squirt

Δημοσίευση: Για τους φανατικούς έχει βγει και σε αναψυκτικό  :D Με ή χωρίς ανθρακικό;

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-02 16:34:57

Θέμα: Γιατί η πεολειξία είναι πολύ πιο δημοφιλής από την αιδιολειξία;

Δημοσίευση: Άμα δεν γλείφουν στην επαρχία να πάμε να τις γλυψουμε όλες! :P Πρόσεχε εσύ μην καταλήξεις με κουλούρα στα γεράματα… (γλείφουν οι νέοι…)

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-02 16:36:27

Θέμα: Προσφορά από το CGA

Δημοσίευση: Ανηψιε κάπως λάθος τα λες.. ποια κατιούσα? Δες παρακάτω..  αρχικά «σε λιγότερο δημοφιλείς περιοχές» έγραψα. Επίσης, trust me για λόγους που -μη έχοντας γνωριστεί δια ζώσης- δεν μπορώ να αναλύσω εδώ. Κράτα ότι αυτή η διαδικασία θα πάρει 2-3 χρόνια. Για τη σταθεροποίηση παλεύουμε τώρα…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-02 16:39:48

Θέμα: Τι γίνετε η ψυχή μας όταν πεθάνουμε;

Δημοσίευση: Μη ζμπρωχνεστε! Όλοι θα πάρετε! :lol: Σκιάχτηκα με το «ζμπρώχνεστε» στην ίδια πρόταση με το «πάρετε» :klama: :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-02 16:42:54

Θέμα: Διαφημισεις

Δημοσίευση: Στα οχήματα νομίζω ξεχάσαμε το συγκεκριμένο (κλαίω ώρες-ώρες με την αισθητική των 80s…)

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-02 16:46:55

Θέμα: Προσφορά από το CGA

Δημοσίευση: Σε κανα χωριό στην Αιτωλοακαρνανια εννοεις??  :P Γιατιιιιί; Δε γαμάν οι βλάχοι; (όπως λάχει; ) :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-02 17:23:23

Θέμα: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FREE FUCK! YOUR ANGELS

Δημοσίευση: Καλησπέρα και καλό μήνα! Το 2 για μένα! Ευχαριστούμε πολύ!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-02 18:27:20

Θέμα: Squirt

Δημοσίευση: Αν γουστάρεις την γκόμενα και τυχαίνει, μια χαρά! Αν δεν τη γουστάρεις, γιατί την πηδάς; Αιμοδότης; :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-02 19:35:54

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: και θα σου κρατούν μούτρα Θα πηδάνε και θα σκέφτονται συνοφρυωμένοι… ακούς εκεί τον πούστη τον nothorny να μην μας ευχηθεί! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-02 19:39:49

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: Ωωωω ευχαριστώ!!! Δικό σου είναι! Εγώ απλά το αναγνώρισα ;-)

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-02 19:41:52

Θέμα: Τι κοιτάει μια γυναίκα σε ένα άντρα εμφανισιακά

Δημοσίευση: Κάνω αποταμίευση να σας προικισω και εσένα και τον @"Sniper" :lol: Δε θέμε προίκα θείο! Να τα φάμε στις πουτάνες θέλουμε! Και επειδή είμαστε οικογένεια, σου προτείνουμε να τα φάμε μαζί :D

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-02 19:44:40

Δημοσίευση: οντως η πεολειξια ειναι διμοφιλης , καθως αυτο καυλωνει τις γυναικες...ενω εμεις γλειφουμε απο αγαρια για να καυλωσουν αυτες να μας ικανοποιησουν στο επακρον @"TOMCRUISE" τι λέει ο George; Επανέφερέ τον στην τάξη!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-02 19:57:11

Θέμα: Γυμνισμός ιδεολογία και τρόπος ζωής, ηδονισμός ή ευκαιρία για σεξ;

Δημοσίευση: Ναι μέλι σταζει το στόμα του :lol: Από πότε δικάζουμε την αντίδραση και όχι τη δράση-πρόκληση; Ε, @"Antidote";

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-02 20:39:24

Δημοσίευση: Αν βρει -τουλάχιστον- δύο με μεγάλο λογαριασμό, θα επιλέξει εκείνον που θα την πηδάει καλά. Αν και οι δύο (θα) την πηδάνε καλά, θα ψάξει αυτόν που μπορεί να την προσέχει και να της προφέρει ασφάλεια, αν και οι δύο μπορούν να την προσέχουν και να της προσφέρουν ασφάλεια, κ.ο.κ.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-02 21:27:58

Δημοσίευση: Και μετα απο 30 χρονια θα το παίζουμε Πάγκαλος! Μαζί τα φαγαμε! :P Ωραίο «φάγωμα»! (αρκεί να μην χρεώσουμε τους επόμενους για τα -κυριολεκτικά- γαμησιάτικα :D )

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-02 21:30:33

Θέμα: Κολύμβηση

Δημοσίευση: λογο φορτου εργασιας και υποχρεώσεων ακομα τπτ..πιστευω απο την επομενη βδομαδα να ρολαρω Με το καλό! Αυτό το sup, κινέζικο βασανιστήριο.. Το αδικείς! Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με διπλό κουπί σαν κανώ…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-02 21:35:23

Δημοσίευση: πασίγνωστη τραγουδιστρια γειτονισσα μου πηγε το αμαξι της σε φανοποιειο που δουλευει φιλος μου παιδικος. οταν το πηγε τη συνοδευε γερος κοιλαρας με μερσεντες καμπριο (φιλιότανε ) οταν το παρελαβε πηγε με τεκνο (επισης φιλιοτανε....) Πιο δυνατή αυτή· παίρνει από τον καθένα αυτό που έχει να της δώσει…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-02 21:36:32

Θέμα: big brother κουβέντα

Δημοσίευση: πως ειναι οι συνεντευξεις κανονικα πριν επιλεξουν παιχτες μπορουν ολοι να δουν το βιντεο εκτος απο αυτους που εχουν γκεϊ τηλεφωνο aka @"Sniper" Ναι δεν μπορούν να τα δουν, γιατί οι πιπάκηδες έχουν πίπα κινητά!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-02 21:58:49

Δημοσίευση: Α την ποτανα! Βρε παιδιά, η πρώτη είναι ή η τελευταία? Εγώ πάντοτε τις θεωρούσα έξυπνες αυτές και πότε πουτανες ή δεν ξέρω εγώ τι... Ξετσίπωτες παιδάκι μου οι πΟτάνες... ούτε τα προσχήματα πλέον δεν κρατούν!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-02 23:37:23

Δημοσίευση: Στην επαρχία δεν κάνουν στοματικό οι άνδρες στις γυναίκες; Έχω ακούσει σε διηγήσεις τους ατάκες του τύπου: "μου λέει ο άλλος την έγλειφε... τι γλύφεις μωρέ μλκ! Γάμα την εκεί πέρα να το καταλάβει...". Ανάλογα σχόλια από διάφορες περιοχές, με διαφορετική διατύπωση. Δε μιλάμε για Gen Ζ και Χ βέβαια... (δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι εκεί είναι πιο κοντά σε μας τα πράγματα...)

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-02 23:45:48

Θέμα: Παχυσαρκία και Γεροντόπαχα - Τα ίχνη της πατίνας του χρόνου

Δημοσίευση: ευτυχως βγηκε τζιν με 0% αλκκολ Πετροπλυμένο; :D

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-02 23:56:51

Θέμα: Κατερίνα Κουβουτσάκη: Πορνομοντελο!!!

Δημοσίευση: Πολλά λες εσύ! Κουβουτσάκη που σου χρειάζεται!! Όχιιιιι! Θα το φάω όλο το φαΐ μου (διαλειμματικά, μην ξεχνιόμαστε...)

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-03 00:00:04

Θέμα: τι σημαίνει το νικ μας και γιατί το επιλέξαμε;

Δημοσίευση: Δεν σου λέω!  :P Είσαι παπάροβιτς! Ώπα, αυτός είναι άλλος (και έχει χαθεί, θα τον εντοπίσουμε όμως από το παρφουμάρισμα... :P ) Υ.Γ. Αφού δεν αποκαλύπτεις, λέω ό,τι νομίζω... Αντίδοτο στη μαλακία που μας δέρνει; Αντίδοτο τα εσκορτάκια σε καριόλα που σε πλήγωσε;

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-03 00:02:45

Θέμα: Διαφημισεις

Δημοσίευση: Ρε η Καγιά έπαιζε; Δεν το θυμόμουν...

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-03 00:06:12

Θέμα: Jessica Alba

Δημοσίευση: Πολύ σικ γυναίκα. Για ξε... σηκ ώματα! :lol: Με αρκετές καλές ταινίες. Όντως, αλλά δεν είναι και Στριπ (Μέριλ εννοώ, μην μπερδευτεί ο @nothorny) :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-03 00:11:20

Θέμα: τι σημαίνει το νικ μας και γιατί το επιλέξαμε;

Δημοσίευση: τι σε νοιαζει εσενα ρε κομμωτρια; :haha: Και σε σένα τι σε βάλαμε; Νταβατζή στα ενδοοικογενειακά μας; (χτύπημα κάτω από τη μέση το "κομμώτρια", αλλά ελάχιστοι ξέρουν γιατί το λες...) :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-03 00:13:51

Θέμα: Το θαύμα(απάτη) του μακιγιάζ

Δημοσίευση: ΩΝΣΓ! Θα περάοουν δίπλα μας σε κανένα αεροδρόμιο και δε θα τις καταλάβουμε καν (εκτός αν τις αναγνωρίσουμε από τις πατούρες τους...)

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-03 00:21:51

Θέμα: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Δημοσίευση: @"nothorny" θα σε φωνάζω πλέον... γαλάζια φάλαινα (για καλό είναι :P )

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-03 00:34:27

Θέμα: Το θαύμα(απάτη) του μακιγιάζ

Δημοσίευση: Αν δεν έχουν θηρίο δηλαδή είμαστε οκ ; Χαχαχα #not Απλά, εξήγησα γιατί μπορεί να κρυφτεί εύκολα...

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-03 00:43:54

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Μακαρόνια αχιβάδες με κιμά

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-03 00:45:31

Forum Tasks