Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (14988)

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα παίδες!

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-02 06:45:42

Θέμα: Μαλβίνα

Δημοσίευση: Από την παρέλαση απέχει για προσωπικούς λόγους. (Ότ)αν επανέλθει, θα ενημερώσει όπως πάντα.

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-02 06:50:28

Θέμα: Ποια κοπέλα θα διαλέξετε αν κερδίσετε τον διαγωνισμό!

Δημοσίευση: Την Ντίντα που την συζητάτε τόσο συχνά. Περίμενε να στη δώσουν, ειδικά σε ff :P

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-02 06:55:07

Θέμα: Μεταβίβαση δώρου

Δημοσίευση: Πότε θα μπω σε αυτόν τον πίνακα να δω! @gus σειρά σου να σου περάσω το FF αν θέλεις αφού θα λείπω και δεν θα μπορέσω να το χαρώ  Πες ότι το θέλεις και μετά να μας δώσει το οκ κι ο admin Άντε @gus έστω και από σπόντα/πάσα θα μπεις στο πινακάκι! ;) @zaui69 Σ’ ωραίος!

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-02 06:58:59

Θέμα: Thalia

Δημοσίευση: φαίνεται πολύ καλή στις φώτο αλλά είναι? Διάβασε την κριτική του @Pe27

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-02 07:16:38

Θέμα: Conference league

Δημοσίευση: Οι παραδοσεις ειναι για να σπάνε θα πω εγω! Είπα κάτι άλλο ρε παίκτη;

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-02 09:30:09

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: καυλα ατελείωτη Ρε τι μλκς είμαι! Στο παλιό γραφείο μου την είχαν προτείνει, αλλά -επειδή το κάνουν γενικά- είχα ξενερώσει και απάντησα αρνητικά...

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-02 09:33:18

Θέμα: Καταρρέει η πορνεία στην Ελλάδα;

Δημοσίευση: Ανάθεμα τη ώρα που βγήκαν τα κινητά  Χάσαμε τη ελευθερία μας δε ασχολείται κανένας με τη ανατροφή των παιδιών του και καταργήθηκαν τόσα επαγγέλματα Δε συμφωνώ. Το κινητό είναι ευλογία. Το smartphone είναι το πρόβλημα και κυρίως η χρήση τους... Επαγγέλματα θα καταργούνται και άλλα τόσα θα αναδύονται. Τα ίδια έλεγαν όσοι έζησαν τη βιομηχανική και την τεχνολογική επανάσταση. γαμησε τα...επισης εχει χαθει και το φλερτμε τις εφαρμογες σοσιαλ...θελει η αλλη να γαμηθει , απανταει σε ενα απτα δεκαδες μνματα και εγινε η δουλεια..και εξω δεν κοιταει κανεναν Έτσι ακριβώς, τα social είναι το πρόβλημα και το τριπάκι που μας έβαλαν για να βρουν πεδίο. Δε καταργήθηκε η πορνεια άλλα επαγγέλματα όπως ο φωτογράφος που πηγαίναμε διακοπές τα καλοκαίρια και του δίναμε τα φιλμ περιμένοντας με αγωνία μετά από 4 μέρες πχ να μας δώσει τις φωτό καταργήθηκε εντελώς σα επάγγελμα  Όπως και το βίντεο κλαμπ Η πώληση βιντεοκαμερών που πολλοί αγοράζαμε όπως και βιντεοκασετών και κασετών ήχου Εντάξει ρε φίλε. Δε θα μείνουμε και στον τηλέγραφο, επειδή μας έχουν κάνει ζώα και δεν μπορούμε να χειριστούμε ισορροπημένα την τεχνολογία. Τα νοσταλγικά συναισθήματα όμως που περιγράφεις, ήταν όντως μοναδικά... μαγκες δεν καταρρεει η πορνεια αλλα η οικονομια Ακριβώς αυτό. Όπως λέει και το ανέκδοτο... "κώλοι υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν"

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-02 09:40:52

Θέμα: Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Δημοσίευση: φτύσε μας να κοινωνησουμε ή κλάσε μας να βάλουμε άρωμα :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-02 09:42:03

Θέμα: Θεωρείται κέρατο το σεξ με εκδιδόμενη;

Δημοσίευση: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: Μη γελάς ρε! Αυτό ισχύει σε όλα τα εγκλήματα... αν δε σε πιάσουν και δεν καταδικαστείς, δεν υφίστανται (τουλάχιστον όχι ως προς τις συνέπειες που επιφέρουν οι εν λόγω πράξεις) ρε μάγκες αν δεν καθεται η γυναικα τι κερατο να θεωρηθει . εχουμε ολοι τις αναγκες μας Είσαι αδερφός!

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-02 09:45:01

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Θα πάρω το 9 Δεν έχεις τα απαιτούμενα ποστ από τα νήματα που μετράνε. Να κοιτάς τον μετρητή κάτω από το avatar σου.

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-02 09:56:00

Θέμα: Τι προτιμάτε; Milfs ή πιτσιρίκες;

Δημοσίευση: Αυτό ακριβώς είναι το σκεπτικό μου! Γιατί ρε; Δεν είμαστε εμείς ομορφόσογο για να μας κάτσουν και νεότερες; Τς τς. Μηδενική αυτοπεποίθηση...

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-02 10:01:48

Θέμα: Stoiximan Super League (Α Εθνική)

Δημοσίευση: Αυτή η διακοπή με τις εθνικές δεν θα κάνει καλό...Δεν θα δούμε μπάλα τουλάχιστον τις 2 πρώτες αγωνιστικές.. Γενικώς έχουν κάνει μαλακία προγραμματισμό... Οι τρεις πρώτες αγωνιστικές σε ένα μήνα με τις διακοπές και οι τρεις τελευταίες σε 10 μέρες!

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-02 10:10:42

Θέμα: NBA EUROPE (μαζι με FIBA EUROPE)

Δημοσίευση: Έχουμε γίνει ρόμπα διεθνώς με τις μαλακίες του ζάκια και τις απαντήσεις των μαλάκιων... Βέβαια τον ΠΚΠΓ τον πήρανε χαμπάρι, αφού όπως αναγράφεται στο άρθρο «Ξέρουμε ότι για να ανεβάσουν το επίπεδο της έντασης και της πολεμικής τόσο ο Αταμάν όσο και ο πρόεδρος Γιαννακόπουλος είναι πάντα στην πρώτη γραμμή, αλλά όταν αυτό είναι μια τακτική και συστηματική κίνηση έχει ένα νόημα, όταν σε κάθε ήττα εφευρίσκεις και μία καινούρια, τότε όλα γίνονται πολύ λίγο πιστευτά», αναφέρει, για να προσθέσει: «Άλλοτε φταίνε οι διαιτητές, άλλοτε ο αντίπαλος προπονητής, άλλοτε το κοινό, άλλοτε τα διαβατήρια και ποιος ξέρει τι άλλο. Αν υπάρξει ντέρμπι στα Playoffs της EuroLeague… δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι».

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-02 10:16:40

Θέμα: Άνοιξε στη Βουλγαρία το A1 Motor Park. Η πρώτη πίστα με πιστοποίηση FIA στα Βαλκάνια

Δημοσίευση: μας ξεπερασαν οι βουλαροι Ποιοι είναι οι "Βούλαροι"; Συγγενείς του... Βουλαρίνου; :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-02 10:18:41

Θέμα: Βίκυ Χατζηβασιλείου

Δημοσίευση: Είναι γνωστό πως πάντα είχε αρρώστια με τη γυμναστική και προφανώς της φαίνεται...

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-02 10:23:22

Θέμα: Adele Exarchopoulos

Δημοσίευση: Έχει προλάβει ο @Sniper!! 2 κουμπάροι θα την ξεκωλιάσετε την κουμπάρα!! :hahaha: Respect! Είσαι άντρας που τηρείς τον λόγο του! :D

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-02 10:26:42

Θέμα: Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Δημοσίευση: Και να μην μαγειρεύει δεν πειράζει... Θα παίρνετε delivery... Άμα θα σου έχει αφήσει κανένα φράγκο…

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-02 11:54:05

Θέμα: Τι προτιμάτε; Milfs ή πιτσιρίκες;

Δημοσίευση: Ξέρεις εσύ... Θα τους βάλεις λίγο "λίπασμα" και θα ωριμάσουν πιο γρήγορα! ;) Να λείπει· προτιμώ να κάνουν άλλοι τη διαδικασία ωρίμανσης. Υπομονή (μου) τέλος!

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-02 13:38:20

Θέμα: Έφη Παπαμιχάλη

Δημοσίευση: Θα παρω μαζι @Pe27 και @TOMCRUISE να εχει το στομα της απασχολημένο Με τον Tom θα είναι απασχολημένα τα κάτω χείλια της! :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-02 16:23:00

Θέμα: Adele Exarchopoulos

Δημοσίευση: @nothorny @tomcruise βοήθεια! Υπάρχει λόγος σοβαρός... :xynw:

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-02 16:40:06

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Θέλω να γίνω κι εγώ… μουνελιέ! Ο σομελιέ του μουνιού! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-03 00:39:24

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2026

Δημοσίευση: Αν βγάλουμε όσους δε έχουν νίκη ακόμα ο πιο τυχερός είναι ο @απολλων ουσιαστικά γιατί με μόλις δύο συμμετοχές πήρε τη μια και ο πιο άτυχος από τους νικητές είμαι εγώ με βάση τις συμμετοχές «Άτυχος από τους νικητές» το λες και οξύμωρο! Πλάκα-πλάκα, κριτική του τυχερού έχουμε δει; τώρα δικαιούμαι να μπώ ή πρεπει να κερδίσω δίκαια? Μπες ρε και άσε τα ηθικά διλλήματα!

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-03 00:51:42

Θέμα: Thalia

Δημοσίευση: ναι φιλε αλλα και παλι οι φωτογραφιες δεν μου φαινονται αληθινες αλλα κατι σαν ai generated Επιβεβαιώνω ότι το κορμί είναι αυτό που βλέπεις και το κορίτσι αξίζει 100%! Ευχαριστώ και πάλι @pe27!

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-03 00:53:55

Θέμα: Αριαδνάκι IND

Δημοσίευση: φιλε οσο περνανε τα χρονια οτι και να κανεις, οσο καλα να φας , οσο καλα να γυμναστεις δεν γίνεται τιποτα! Καλά, δες την Jo και τα ξαναλέμε αν γίνεται κάτι!

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-03 00:57:21

Θέμα: Θεωρείται κέρατο το σεξ με εκδιδόμενη;

Δημοσίευση: Ωραία αν εσύ υποθετικά έχεις γκομενα και δε κάθεσαι στη γυναίκα σου / σύντροφο σου , και αυτή πάει με εκδιδόμενο σημαίνει ότι δε θα το θεωρήσεις κέρατο ; Δεν είπε αυτό· το ερώτημα είναι, αν εσύ περνάς τη δική σου κλιμακτήριο και επί 1 χρόνο δεν της κάθεσαι, τι περιμένεις να γίνει; Και αν γίνει, είναι επιλήψιμο;

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-03 01:02:48

Θέμα: Κλειώ

Δημοσίευση: Δε περίμενα με τίποτα να είναι τόσο όμορφη και καυλιαρα μέχρι που τη γνώρισα τη φανταζόμουν τελείως αλλιώς

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-03 02:17:35

Θέμα: Ioanna34 Ανεξάρτητη

Δημοσίευση: δηλαδή καποιος τής ζηταεί στολή και παει η Ιωαννα και την αγοράζει γιατο ραντεβού??...δεν το εχω κάνει ποτε!!!!!!!! Πρώτον, μετά από τόσα χρόνια μπορεί να έχει ήδη πάρει ακόμα και καλόγριας :P Δεύτερον, τόσο μετά που τα κλείνει, προλαβαίνουν να της έρθουν μέχρι και από το AliBaba!

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-03 02:21:30

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Χοιρινή με μακαρόνια

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-03 02:27:17

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Βρε ιερόσυλε η χοιρινή πάει με πατάτες πάντα ακού με μακαρόνια Καλά, γύρνα εσύ από ποτό και να έχεις φάει όλη μέρα γιαούρτι με ανανά και μία αραβική και κάτσε να φτιάχνεις πατάτες. Ό,τι βρήκα έφαγα! Υ.Γ. Κατά τ’ άλλα δίκιο έχεις ;)

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-03 07:39:43